Menetrend

Már megint szerkesztőségi mock draft!

2010. 04. 21. 23:23
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Harmadik éve próbálkozunk ezzel a draft-változattal. Ezúttal a pats.hu csapatából heten bújtunk bele az NFL profi döntéshozóinak a bőrébe.
Érdekes játék egy ilyen csoportos draft, mivel hiába méri fel az ember a huszadik hely környékén választó csapata igényeit, ha az elsődleges célpontok addigra már elkelnek. Érdemes belegondolni, hogy milyen nehéz döntés lehet egy igazi GM számára, amikor a 4. vagy 5. körben kell játékost választani, mérlegelve, hogy ki lesz elérhető esetleg egy körrel később, és ki az akit mindenképpen be kell húzni már most.

A mock draft vasárnap este készült, ezért az azóta történt játékoscserékre értelemszerűen nem tud reagálni. Elsősorban az Eagles választását érinti.

1. St. Louis Rams - Sam Bradford, QB, Oklahoma (_bb)

A Ramsnek, a "Bulger-éra" lezárultával szüksége van egy franchise irányítóra, s a jelek szerint minden megvan Bradfordban, hogy ezt a szerepet betöltse. S persze a veterán DT Fred Robbins megszerzésével nem lett rendbetéve a védőfal, s Suh vagy McCoy is alkalmas lehetett volna erre, de minőségi DL játékos terén elég mély a draft még a második kör elején is, s az elsődleges szükségletet az irányító jelentette.

2. Detroit Lions - Ndamukong Suh, DT, Nebraska (Spigo)

A Detroit megszerezte Corey Williamst és Kyle Vanden Boscht a védőfalba, így talán egy OT lenne a legnagyobb need és Russel Okung a pick, de egyrészt az előbbi kettő már nem fiatal és különben sem fogják ott hagyni a draft legjobb játékosát.

3. Tampa Bay Buccaneers - Gerald McCoy, DT, Oklahoma (Danna)

Ha Suht nem vitte volna el a Lions, egy pillanatig sem kellene habozni. Így azonban McCoy mellett még két nevet megfontolnak. Dez Bryanttel lenne még egy elit célpontja a másodéves Freemannek Winslow mellett. Russel Okung jelenléte látványosan stabilabbá tenné a támadófalat, és az RT posztot is megoldaná Donald Penn átirányításával. Rövid megfontolás után még is inkább a legnagyobb hiányposztra, a védőfalba szereznek egy remek DT-t.

4. Washington Redskins - Russel Okung, OT, Oklahoma State (Caedus)

A Washington megszerezte McNabbet, már csak megfelelő védelmet kellene nyújtani neki, mert a legjobb QB is csak annyit ér, mint amennyire megtudják védeni. Szóba került Trent Williams neve is, de Okungot teljesebb játékosnak tartják mint őt.

5. Kansas City Chiefs - Eric Berry, S, Tennessee (Boston)

Biztos sokak felkapják a fejüket. Tudom, hogy nagy need az OT is, de Eric Berry az idei draft 3 legjobb játékosa között van, ezért olyan értéket képvisel, amit kevés játékos ezen a drafton. A következő Ed Reed véleményem szerint ennyit simán megér.

6. Seattle Seahawks - Trent Williams, OT, Oklahoma (DoM)

Ha az elmúlt négy évben 118 alkalommal sackelik a franchise irányítót, aki így 15 meccset kénytelen kihagyni, az kimeríti a probléma fogalmát. Nem kétséges, kell a vakoldali OT. A kérdés az, hogy most Trent Williams, vagy a másik első körössel Charles Brown? Ha utóbbi, akkor most lehetőség van defensive endet választani, Derrick Morgant. A Whitehurst-trade ellenére Clausen is opció, de ezúttal nálam a támadófal kapja a prioritást.

7. Cleveland Browns - Jimmy Clausen, QB, Notre Dame (viito)

A 2009-es év QB-ben mutatott teljesítményük alapján mind Quinntől, mind Andersontól megvonták a bizalmat Clevelandben. A pótlásukra érkezett Wallace és Delhomme páros azonban semmivel sem fest szebb jövőt. Jake zseniális játékos volt, míg Wallace egy tapasztalt backup, de ennél nem több. Clausen és Bradford vitathatatlanul a két legmagasabbra értékelt QB a 2010-es drafton, ha egyikük elérhető, akkor Mike Holmgren nem engedheti tovább csúszni.

8. Oakland Raiders - Bruce Campbell, OT, Maryland (_bb)

Al Davistől hiba lenne itt nem Hadent húzni... vagy mégse? ...Végre megérkezett a sok éve várt OT erősítés, s már ez is valami. Ugyan elsőre azt gondolnánk, hogy Bruce Campbell-nél (akinél "talán" még vannak benn tehetségesebbek is) jobban illene valószínűleg egy kisebb OT (mint Bulaga) a Raiders zóna blokkoló sémájába, de Hue Jackson érkezésével a csapat átállhat a "power blocking" rendszerre. Ráadásul mivel Trent Williams is már kiment, mindenki Al-je nem tud elmenni az idei "workout warrior" mellett (sem), akinek ilyen mérete és sebessége van, így adódik a "reach" (Anthony Davis helyett).

9. Buffalo Bills - Brian Bulaga, OT, Iowa (Spigo)

Újra kell építeni a támadó egységet, és ezt QB-val vagy OT-vel illik kezdeni. A két legjobb QB elkelt, ami megkönnyíti a választást a Billsnek.

10. Jacksonville Jaguars - Derrick Morgan, DE, Gerogia Tech (Danna)

Három dologra van minden csapatnak szüksége, hogy sikeres legyen az NFL-ben. Stabil, átlag feletti irányító (David Garrard). OK. Franchise LT (Eugene Monroe). OK. Elit pass rusher (???). Pontosan. A térdsérülésből felépülő Kampmanre nem lehet csapatot építeni. Harvey remek bal end, akinek erőssége a futójáték megállítása. Morgan a draft legjobb 43-es endje, kompakt játékos, aki egy rövid tanulóév után évekre meghatározó játékos lehet, és Jaguars szurkolók reményei szerint évente kétszer keseríti meg Peyton Manning életét.

11. Denver Broncos* - Dez Bryant, WR, Oklahoma State (Caedus)

Marshall távozása miatt szükségük van egy elkapóra. Habár Bryant draftját rizikósnak bélyegzik, sokan kicsit túllihegik a "problémáját". Ha sikeresen be tud illeszkedni a csapatba, akkor annak erősségévé nőheti ki magát.

12. Miami Dolphins - Earl Thomas, S, Texas (Boston)

Egy újabb safety tőlem... Szóba jöhetne Dan Williams is, hisz kellene egy tehetságes 3-4 NT, de azt gondolom Earl Thomasban megvan minden, mi ahhoz kell, hogy a Phins hátsó alakzatában a kirakó utolsó darabja is a helyére kerüljön.

13. San Francisco 49ers - Joe Haden, CB, Florida (DoM)

Haden top 10-es tehetség, a draft egyik legjobb játékosa. Elit ellenfelek ellen játszott kiemelkedően a SEC-ben. Elcsépelt kategória, de rá illik: shutdown corner. Ráadásul a CB erős hiányposzt a 9ersnél. Csak Clausen jelenthet itt alternatívát, de ő már nem elérhető.

14. Seattle Seahawks** - Golden Tate, WR, Note Dame (viito)

OT már érkezett a Seahawkshoz, de a támadók további erősítésre szorulhatnak. Utoljára az FA piacról szerzett, Super Bowl MVP Deion Branch ért egy első kört a tengeri sólymoknak, aki ezt követően a sérülések miatt szinte sosem játszott. Ezt a fiaskót, és az indiszponált Houshmandzadeh játékát is feledtetheti Golden Tate, akit sokan az idei év legjobb elkapójának tartanak. Választása itt 14. helyen akár steal is lehet.

15. New York Giants - Rolando McClain, LB, Alabama (_bb)

A Giantsre, s azon belül is Jerry Reese-re (GM) jellemző, hogy próbál biztos, szolid pickekre menni az első körben, s a legtehetségesebb játékost húzni. S miután a csapat LB sora lyukasan tátong Antonio Pierce távozásával, kell valaki, aki Clint Sintim mellett kiváló teljesítményre képes. McClain az egyik legtehetségesebb védőjátékos a drafton, okos, fizikális, atletikus, így minden esélye megvan rá, hogy a Giants sémájában is megtalálja a helyét.

16. Tennessee Titans - Jason Pierre-Paul, DE, South Florida (Spigo)

Kyle Vanden Bosch helyét kéne betöltenie, és minden adottsága meg is van hozzá, hogy top pass rusher DE legyen. CB posztra lenne még kézenfekvő választani a titánoknak, de Joe Haden nem csúszott idáig. Kyle Wilson jó alternatíva, azonban a Titans végül inkább a védőfalat erősíti.

17. San Francisco 49ers*** - Anthony Davis, OT, Rutgers (Danna)

Mike Singletary megzabolázta Vernon Davist is, aki pályafutásának legtermékenyebb idényét tudhatja maga mögött. Anthony Davis sem okozhat neki problémát, és amint munkára sikerül fognia a Rutgers kiválóságát, félelmetes RT lesz belőle.

18. Pittsburgh Steelers - Kyle Wilson, CB, Boise State (Caedus)

Nos, a Steelers secondaryje tavaly szenvedett, ezért rájuk férne egy kis erősítés, ami Kyle Wilson személyében érkezhet.

19. Atlanta Falcons - Brandon Graham, DE, Michigan (Boston)

Derrick Morgan sajnos már elkelt. Dunta Robinson személyében minőségi CB is érkezett. Brandon Graham igazi segítség lehet a tavaly haldokló passrush feltámasztásában. Azon kevés főiskolai DE-k egyike akiben a gyorsaság és az erő is rendelkezésre áll ahhoz, hogy a 4-3 RDE-ként is remekül helyt álljon.

20. Houston Texans - Dan Williams, NT, Tennessee (DoM)

Nehéz döntés. Sosem lehet elég erős a secondary, ha évente kétszer találkozik Peyton Manninggel. Azonban nem maradt bent kellő értéket képviselő CB vagy FS, így más irányba kell indulni. Népszerű pick itt a futó, de nincs olyan RB, aki első kört érne, és nem csak szituációs játékos válna belőle. Marad a védőfal, ami még mindig távol van a stabilitástól, ami nem szerencsés, ha a Houston csoportjában futkos Chris Johnson és Maurice Jones-Drew is. Williams mozdíthatatlan terepakadály lesz futás ellen.

21. Cincinnati Bengals - Jermaine Gresham, TE, Oklahoma (viito)

Tavaly összeállt a védelem, működött a futójáték a feltámadó Cedric Bensonnal, és Carson Palmer ismét szép dolgokat mutatott a pályán, de a továbblépéshez mindenképpen szükséges, hogy a QB újabb társat kapjon Ochocinco mellé. Mivel Bryant és Tate már nem elérhető, a TE poszt pedig szintén lyukas, ezért az egyik leginkább NFL érett játékos Jermaine Gresham érkezése segíthet friss lendületet vinni a támadásokba.

22. New England Patriots - Maurkice Pouncey, C/G, Florida (_bb)

BB-ként sem egyszerű BB-nek lenni, ennyit szögezzünk azért le. Kiment Jermaine Gresham (a draft legjobb TE-je), kiment Brandon Graham (akinél kérdés a méretei ellenére megfelelő-e), kiment a DT Dan Williams is (bár ő eleve kérdés, hogy illett volna-e a csapatba). Jared Odrick és Sergio Kindle is nagy kérdőjel. ...S bár a többség talán védőjátékost várt, a mester egyszerre húz érték és szükség alapján, a draft legjobb belső támadófalemberét, aki mind center mind guard poszton megállja a helyét. Így egyszerre van biztosíték a kiöregedő Neal és a "formahullámzó" (de inkább hanyatló) Koppen mögött, ráadásul Mankins újraszerződtetése sem éppen megoldott. A játékossal készült draft előtti interjú az alacsony, 14 pontos wonderlic eredménnyel szemben is megnyugtatta a csapatot.

23. Green Bay Packers - Sergio Kindle, OLB, Texas (Spigo)

Aaron Kampman elment, és a remek adottságokkal rendelkező Kindle, Clay Matthewszal a következő tíz év egyik legfélelmetesebb pass rusher párosát alkotják majd.

24. Philadelphia Eagles - Sean Weatherspoon, LB, Missouri (Danna)

Mi sem igazolja jobban a pick helyességét, mint az Eagles trade-je, amellyel megszerezték gyengeoldali linebackernek Ernie Simst a Lionstól? Ezzel betömtek egy lyukat, így a drafton már minden erejüket a secondary és támadófal felé fordíthatják.

25. Baltimore Ravens - Terrence Cody, NT, Alabama (Caedus)

Elég sokan Jermaine Gershamet várják hozzájuk hogy Flacconak több célszemélye is legyen (mindenképpen elkapót vagy tight endet), de szerintem dúskál bennük. Igazi needjük inkább DT lesz mivel elveszítették Justin Bannant aki Denverbe tette át székhelyét és Dwan Edwardsot aki a Buffalohoz került.

26. Arizona Cardinals - Demaryius Thomas, WR, Georgia Tech (Boston)

A legnehezebb választásom volt. Elkelt már Witherspoon, aki remek opció lehetett volna Dansby pótlására. Komoly hiánycikk Arizonában az ILB, az OT, egy NT is elkellene, azonban a korábbi pickek nyomán nem igazán akadt olyan, akiről bizton állítható lenne, hogy első körös tehetség ezeken a posztokon. Thomas azonban ilyen WR páratlan fizikai adottságokkal és remek kezekkel.. Egyszemélyes veszedelem volt a GT támadó alakzatában még akkor is, ha szinte állandóan kettős figyelmet kapott.

27. Dallas Cowboys - Nate Allen, FS, South Florida (DoM)

Megfontolandó a támadófal belsejének frissítése, mert a kezdők már 30 év felettiek, azonban a sokoldalú M. Pouncey már kiment, Iupati pedig csak LG poszton képzelhető el. Ezért a figyelem inkább a secondaryben tátongó űr felé fordul. Allen képes azonnal ellátni a kezdő FS feladatait. Nagyszerű játékos. Hamar nagy értéke lehet a csapatnak. Ötletes alternatíva lehetett volna Terrence "Mount" Cody a védőfal közepébe, aminek következtében élhettek volna azzal a luxussal, hogy a szenzációs Jay Ratliff endként terrorizálja tovább az ellenfél támadóit, de ő már korábban elkelt.

28. San Diego Chargers - Ryan Mathews, RB, Fresno State (viito)

Bármennyire is szeretne a Chargers egy falembert választani, a védőknél Dan Williams elérhetetlen álom, és ezúttal Terrence Cody-ról is le kell mondaniuk, a támadóknál pedig már 5 tackle került ki a kalapból, így másfelé kell keresgélniük. Darren Sprolesról sok jót lehet mondani, de every down backnek semmi esetre sem nevezném, így tökéletes társa lehet Ryan Mathews a Fresno State futója.

29. New York Jets - Jared Odrick, DE, Penn State (_bb)

A Jetsnek Kerry Rhodes távozásával Safetyre is szüksége lehetne, így Mays is megfontolás alá került. De végül, mivel a védekezőfal is erősítésre szorul, a csapat agresszív felfogású védekezősémájába jól illeszkedő Odrickra esett a választás. Ugyan messze nem kiforrott játékos, de megvannak a fizikális adottságai, hogy Rex Ryan sémájában igen hasznos elemmé váljon.

30. Minnesota Vikings - Devin McCourty, CB, Rutgers (Spigo)

Devin McCourty talán nem első körös tehetség, de ezzel jár ha valaki jól szerepel és a needjei közül kevés a kiemelkedő tehetség a drafton. Jöhetne ide védő- vagy támadófalba is valaki, mégis a remek atléta McCourtyra esik a választás.

31. Indianapolis Colts - Charles Brown, OT, USC (Danna)

Sosem lehet elég jó egy csapat támadófala. Szerencsésnek érezheti magát „csúnya Pats védők bántják az elkapóinkat” Polian, hogy Charles Brown az ölébe pottyan az első kör végén. Alternatíva lehet Brian Price is, aki a védőfal közepét erősítené meg, és ezen a ponton már „stealnek” minősül, vagy Jerry Hughes, aki pass rusher depthet jelentene Freeney mögött.

32. New Orleans Saints - Everson Griffen, DE, USC (Caedus)

Griffen draftolásával a Szentek fiatalítanak a defensive end-soron.

*Cutlerért cserébe kapták a Chicagotól
**Alphonso Smith választása miatt adta a Denver
***Everette Brownért trade-elt fel a Panthers tavaly

A draft első köre péntek hajnalban 1:30-kör kezdődik. A második és harmadik kör szombat hajnalban 0:30-tól zajlik. A maradék négy kört szombat délután 16:00-tól rendezik. Az első körben 10 perc, a másodikban 7 perc, a többiben 5 perc áll a csapatok rendelkezésére, hogy eldöntsék, mihez kezdenek a választási jogosultságukkal (játékost választanak, vagy elcserélik a picket). Az időpontok magyar idő szerint értendőek.

Hozzászólások

2010. 04. 22. 01:20
Zarathorn
Klassz kis mock draft, de szerintem Delhomme nem azért ment a Brownsba, hogy padozzon, de az csak az én véleményem. Holmgren is azt nyilatkozta nézzék a számat: Nem draftolunk QB-t(Vagy elhisszük vagy nem) Másik mivel Rotyibergert elmeszelték 6 meccsre ha elvégez egy viselkedés javítót akkor 4-re a Steelers valószínű, hogy lapátra teszi a problémás QB-t.(Lsd Holmes esete). Más fórumon is írtam nem hinném, hogy Dixonnal vágnának neki a szezonnak. NFl.com-on olvasva a legvalószínűbb, hogy a Raiderssel talán elcserélik a 8-dik választásért cserébe és akkor vinnék Clausent és ugye ekkor lép be Holmgren, hogy mit visz. Mert ha kimegy Bradford és Clausen akkor Tebow vagy McCoy lehet a Steelers választása.
Áttérve kedvenc csapatomra akkor lepődnék meg igazán ha felmennénk Suhért de ez olyan leányálom szerű de Greshamnek nagyon tudnék örülni.Akkor dobnék még 1 hátast ha Rb-t húznánk mert akkor BB még szerintem önmagát is meglepné:D
Na nem osztom tovább az észt kritikát adjatok sőt várok. Mindjárt draftolunk, GO PATS!
2010. 04. 22. 02:36
Richie0926
És mit szólnátok egy Umenyiora trade-hez? A Giants nyitott a draft elött, legalábbis mintha ezt vettem volna ki egy hirből...
2010. 04. 22. 09:07
temp
Zarathorn: egyrészt Jake rettenetes szezont tudhat maga mögött a tavalyi évben, másrészt én sem gondolom, hogy padozni fog rögtön. Szvsz, ha a Browns QB-t húz, akkor is Jake kezd, és majd 5-6-7 meccs után jön a váltás legkorábban, amennyiben nem dob megint több picket mint sikeres passzt. Ez teljesen megszokott az NFL-ben, még a TOP10-es QB pickek esetében is, hogy nem lesznek rögtön az első meccstől kezdők, hanem egy pár meccsen még egy veterán irányítja a csapatot, és utána veszik át a karmesteri pálcát. A magam részéről jobban is kedvelem ezt a megoldást, mint azt, hogy rögtön bedobni a mélyvízbe a csókát.
2010. 04. 22. 09:14
Zarathorn
viito mondasz valamit, de majd estére az első kör után majd látjuk mi lesz. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy a Steelers mit húz és mit csinál Rotyibergerrel illetve, hogy Belichick mit főzött ki a kondérba:D
2010. 04. 22. 09:19
lolvin
Engem személy szerint nagyon meglep, h nincs RB az első körben, nagyjából ésszerünek tünik minden pick, a sajátunkon meglepődtem, de nem lenne rossz huzás, azért nekem szemet szur az Arizona pickje, én nem hiszem,h WR választanak, Fitz és Breston azért még mindig ott van, és van néhány fiatal is...

Zarathorn

Delhomme valóban nem padozni ment oda, de az aki edzőként rá számit kezdő irányitóként annak elment az esze...Big Bent nem fogja kivágni a Steelers, lenyelik ezt a hat vagy négy meccset szerintem, igaz hallani olyan hireket, h a Rams és a Raiders érdeklődik...meglátjuk. Másrészt, ha mégis megy Roethlisburger akkor jön a feltrade, mert Tebow, vagy McCoy tul rizikós lenne kezdő irányitónak...de még az is elképzelhető, h Leftwich-el vágnak neki a szezonnak, ő mikor beállt Big Ben helyére nem mutatott rossz teljesitményt.Én inkább WR huzást várok a Steelerstől, Randle El ugyan érkezett, de szerintem ő már eléggé kiégett játékos, SB győztes csapatból WR téren elvesztették Washingtont és most még Holmest is, csak Ward maradt, de ő meg már jócskán korosdik, rafér a WR sorra a frissités szerintem...de meglátjuk, nagyon várom már a draftot...
2010. 04. 22. 09:30
Zarathorn: a lehetséges trade forgatókönyveket napestig lehetne sorolni. Ezt képtelenség modellezni egy ilyen mock draftban, és nem is a célja. Ami biztos, hogy "új vezetőség = új irányító". Delhomme még rövidtávon se képzelhető el megoldásként. Akkor már inkább Seneca Wallace, aki pár meccsig elkormányozhatja a Browns hajóját.

lolvin:

Van RB az első körben: Ryan Mathews.

A Steelers szinte kizárt, hogy elkapót húzzon. Különösen első körben. Mike Wallace-ról sokan elfeledkeznek. Ő átveheti Holmes szerepkörét.

A QB pick se vallna a Steelersre Big Ben trade esetén sem. Ott van Dixon még semmi biztosat nem tudni róla. Tavaly amikor játszott, nem volt kiábrándító. Leftyt hozták az átmeneti időre, ha szükség lenne tapasztalt irányítóra.
2010. 04. 22. 09:40
Boston
Az Umenyiora tradenek legfeljebb akkor lehet létjogosultsága, ha Belichickék a 4-3 védekezési séma mellett teszik le a voksukat. Legalább is szerintem. 3-4-ben nem tudok elképzelni olyan posztot ahova Osi komaptibilis lenne.
2010. 04. 22. 09:41
temp
DoM: szvsz rövid távon Delhomme még jobb lehet, mint Wallace (én távol maradtam a Seneca band wagondtól ;)), vagy az új QB, de ahogy írtam csak akkor, ha képes legalább egy szolíd szintet hozni. Tavaly egyszerűen semmi nem jött össze neki, és teljesen össze is omlott. Ha ebből mentálisan kilábal, akkor az idény elején még lehet kezdő, ha nem, akkor már csak az edzéseken segítheti a fiatalok fejlődését.

Egyébként Jake szerződtetése mondatja velem főleg azt, hogy QB-t szeretnének húzni. Azt hiszem ő már inkább csak a fiatal srácokat tanítani lesz jó.
2010. 04. 22. 09:53
Delhomme-ról szóról szóra ezt írták a 2008-as PO betli után is.

Igazad van, nem több ő mint mentor és vésztartalék.

Boston: kezdek elég komoly smokescreent érezni ezzel a sok hulladák DL emberrel, plusz hogy Belichick veszi át a D irányítását ((((hogy simább legyen az átállás)))). Osival rendeződne is a RDE poszt a 43-ban. :)
2010. 04. 22. 10:01
lolvin
hoppá, a San Diegot valahogy kihagytam, de ak is meglepő számomra, h Spiller nem első körös, sebaj, igy nagyobb az esélye, h a második körben Best valahogy hozzánk keveredik...

DoM kösz a korrekciót!
2010. 04. 22. 10:21
Hát ha továbbra is a belső futásokat erőltetjük, akkor én Gerhartra szavaznék.
2010. 04. 22. 10:26
temp
lolvin: sokat töprengtem a Spiller vs Golden Tate picken a Seahwsnál, Spiller szerintem nem volt oda megfelelő pick, oda egy every down RB kellene, de olyan magasan nem volt senki aki megfelelő, Tate viszont franchise WR lehet hosszú évekre, de mindent egybevéve, még leginkább itt érezetm, hogy reális választás lenne.

Másrészt pont én húztam RB-et a Chargersnek, szvsz ők sem ilyen típusú RB-t húznának, nekik talán Matthews megfelelőbb, és ott van mellé úgyis Sproles társnak.

Harmadrészt vannak kérdések a sráccal kapcsolatban, szerintem főleg egy thunder&linghtning felállást favorizáló csapatba férne be leinkább, de úgy tűnik ők most nem akartak RB-et húzni ;)
2010. 04. 22. 10:34
temp
egyébként ezeknek a több emberes mockoknak van egy komoly szépésgük szerintem azokkal szemben, ahol csak 1 ember mockol. Az egy embernél hajlamos lehet a készítő arra, hogy mondjuk X csapathoz kinézett egy 100%-ban passzoló picket, akkor ne tegyen keresztbe saját magának, és benthagyja nekik.

A több embers mocknál viszont nem egyeztet senki, senkivel, tehát kőkeményen ki lehet húzni a már korábban kinézett embereket a többiek elől, így jobban borulnak a papírforma eredmények. Erre jó példa, hogy én nagyon szerettem volna a Chargershez linemant vinni de sehogy sem jött össze, vagy _bb nagy TE pickjét pont előtte vettem ki a Bengalssal.

Szóval ha valakinek van legalább 2 haverja, aki szereti az NFL-t, akkor érdemes egyszer kétszer kipróbálni az ilyen draftot (akár az első 2 körre), nagyon izgalmas figyelni, hogy ahogy sorban kopnak ki a jelöltek, és lehet folyamatosan módosítani a további menetet.
2010. 04. 22. 10:56
lolvin
viito

Már elég régóta nézegetek néha mockokat, tudom, h mockok többsége a felét sem találja el, de Golden Tate számomra igen érdekes, mikor megkezdődött a mockok gyártása, ha emlékeim nem csalnak, ő volt a top WR, mostanra viszont, már Bryant és Demaryius Thomas is többnyire előtte van, vagy akár még több másik WR is, mi ennek az oka, mi történt időközben?
2010. 04. 22. 11:03
Boston
DoM!
A 4-3 vonatkozásában én is látok komoly rációt... Az LB sor például kábé azonnal adott is lenne, feltéve hogy Tyrone teljesen felépült és beválik. De papíron a McKenzie-MAyo-Guyton felállás nem tűnik rossznak + a drafton mindig könnyebb a 4-3-as LB között csemegézni. Ebben az esetben AD kuka, bár ez talán már nem is rendszer függő.
A gond nem as az RDE poszttal lenne, mert azt talán TBC is megoldaná, hanem inkább a másik oldal, ahová ugye Peppers pont jó lett volna...
Mind1 legkésőbb a második nap után lényegesen okosabbak lehetünk :)
2010. 04. 22. 14:08
temp
http://twitter.com/realpatriots/status/12598815118

ha valaki nem figyelné a patriots hivatalos twittert ;)
2010. 04. 22. 16:17
temp
43-hoz kellett volna a Wilfork hosszabbítás?
2010. 04. 22. 17:16
2010. 04. 22. 17:16
sixt
Sziasztok!
aki tudja : Kb magyar idő szerint mikor kerül ránk a sor, természetesen ha nincs fel Trade, arról már felvilágosítottak hogy mikor kezdődik a Draft de akkor még van hacacáré előtte, hogy nézett ki tavaly pontosan ?
Emlékszem néztem élőben de már oly rég volt hogy fogalmam sincs csak azt tudom hogy Trade Trade :)

Előre is Köszi a válasz adónak
2010. 04. 22. 17:29
Hajnali 4 óra környékére saccolnak minket, ha nem tradelünk le vagy fel (lol)
2010. 04. 22. 20:46
zo72
BB úgyis mást választ mint akit sokan várnak/várunk, én már csak akkor lepődök meg nagyon ha a helyünkön választunk az első körben(1/22). szvsz cserélünk a második körre és holnap hajnalban nem húzunk senkit.
2010. 04. 23. 08:38
temp
Hoppá, hoppá... Ryan Matthews - Chargers picket és a Grasham->Bengals-t hogy eltaláltam ;)


Ezen kívül találatok még a szinte biztos TOP5-ből 4:
1/1 Bradford->Rams
1/2 Suh->Lions
1/3 McCoy->Bucs
1/5 Berry->Chiefs
Hozzászólás a(z) Már megint szerkesztőségi mock draft! bejegyzéshez