Menetrend

Maroney: "Törött vállal játszottam"

2009. 05. 17. 21:06
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Kevin Faulk jótékonysági softball meccsén nyilatkozott Laurence Maroney a tavaly októberi teljesítményével kapcsolatban. A játékos elmondta az újságíróknak, hogy a vállában volt eltörve egy csont, és emiatt nem tudott teljes erőbedobással játszani, a mutatott teljesítménye miatt kapott kiritkák pedig erősen frusztrálták, mivel nem beszélhetett a sérüléséről. Az ügy pikantériája, hogy LoMo úgy lépett pályára, hogy nem szerepelt a mérkőzéseket megelőző sérült listán, bár később IR-re került. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a csapat manipulálta a sérülés jelentéseket, akkor figyelmeztetésre számíthat, ha viszont kényszerítette a játékost, hogy lépjen sérülten a pályára, akkor komolyabb vizsgálatnak nézhet elébe, ehhez azonban az kell, hogy a játékos tegyen feljelentést a ligánál.

Hozzászólások

2009. 05. 17. 21:32
eximow
ezért kár volt :( akkoriban gondolom nem erőszakkal ragasztották be a száját (annak már híre ment volna), valószínűleg megértette és elfogadta ami történt vele. most meg már minek...
2009. 05. 17. 22:57
ghost
Lehet jobban járunk ha ez örökre titokba maradt volna :S
2009. 05. 18. 10:01
Szabotomy
Öcsém, ez a LoMo. Ezért lehet más fog derékba törni ...,például a karriere. Ráadásul a szurkolók maradék szimpátiáját is elveszti ezzel.
2009. 05. 18. 12:08
_bb
viito: egy forrást tudnál hozzárakni, mert ezt a masodik részt sehol sem találtam angolul. Amit én a boston.com cikkében olvastam úgy értelmeztem, hogy nem volt egyértelmű, hogy törés van a vállában, és azért próbálták egy hét pihentetés után újra játszatni. Én úgy vettem ki nincs semmi rossz érzése a csapat fele és nagy bizonyítási vággyal vág a szezonnak. A cikkből nem éreztem, hogy komoly következmények jönnének, egyszerűen csak most mondhatta el, mért került IR-re...persze kétségtelenül fura, hogy nem jelent meg a sérült listán a neve!
2009. 05. 18. 12:31
temp
_bb: amikor megjelent a hír, akkor nézegettük egy páran a pats.hu-nál, hogy ez lehet e hatással a csapatra, és felmerült a kérdés, hogy miért lépett pályára törött vállal, ki akarhatta ezt, mi értelme volt. A szabályok és szokások szerint a sértült jelentés manipulálásáért nem jár semmi komoly, viszont ha LoMo feljelentést tenne, hogy kényszerítették őt sérült vállal játszon, abból lenne probléma.
Ennek ellenére igazad van, nem fenyegetőzésnek, inkább magyarázatnak tűnt a dolog.
2009. 05. 18. 13:03
_bb
viito: oké, köszi :) már megijedtem, hogy már van vmi kellemetlen folytatása a dolognak, amiről nem tudok...remélem nem is lesz :)
2009. 05. 19. 08:40
_bb
Még ezt találtam: "New England claimed that Maroney had a shoulder injury on their weekly injury reports, but mad eno mention of a broken bone."
http://nwe.scout.com/2/865587.html
Hozzászólás a(z) Maroney: "Törött vállal játszottam" bejegyzéshez