Menetrend

Matt Light búcsúzik

2012. 05. 08. 12:38
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Hétfőn sajtótájékoztató keretében búcsúzott el a visszavonulását már bejelentő Matt Light a csapattól, amivel végéhez érkezett illusztris, tizenegy évig tartó pályafutása a New England Patriotsnál. Még februárban Tom Bradyvel egyetemben NFL rekordot állítottak be ötödik Super Bowl fellépésük során; csatlakozva John Elwayhez, Charles Haley-hez és Cornelius Bennetthez, akik szintén magukénak mondhatják ezt a páratlan eredményt. 2009-ben Lightot beválasztották a csapat történetének ötvenedik évfordulója alkalmából létrehozott álomcsapatba is, a klub valaha volt egyik legjobb játékosaként. Fotók - Videó

Hozzászólások

2012. 05. 08. 14:01
Maniac84
Újabb legenda vonult vissza, nem sokan vannak már abból a csapatból akik miatt szurkolója lettem ennek a franchise-nak. :(
Így utólag derült ki Light-ról, hogy egy elég komoly betegséggel küzd pályafutása eleje óta: http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/7903017/matt-light-reveals-decade-long-battle-crohns
Ha ez egyáltalán lehetséges még nagyobbat nőtt a szememben.
2012. 05. 08. 22:46
Egy újabb interjút sikerült összehoznom, ezúttal David Canter, a kétszeres All-Pro safety, Eric Weddle és az egyszeres Pro Bowler, Paul Soliai ügynöke volt az interjúalanyom. Beszéltünk a Patriots új free safetyjéről, Steve Gregoryról is, aki szintén a kliense. A cikk David kérésére angolul is elkészült:

Magyar verzió - http://profootballbusiness.blogspot.com/2012/05/interju-david-canterrel.html
Angol verzió - http://profootballbusiness.blogspot.com/2012/05/interview-with-david-canter.html
2012. 05. 09. 07:59
lipi
Remek interjú. Köszönjük :).
Érdekes volt olvasni, hogy a Pats mennyire agresszíven repült rá a szabad ügynökre.
Nem egyszerű az ügynökök élete...
2012. 05. 09. 09:35
Tényleg jó lett az interjú, köszi. Mondjuk akkor ahogy olvasom tényleg kezdöként számtí BB a srácra. Föleg, hogy a managere is FS-nek mondja elsösorban.

Light: Megnéztem a 35 perces videó elsö felét. Nagyon szimpatikus volt a manus. Bár jöttek a szokásos frázisok. BB viszont nagyon meghatottnak tünt mikor neki mondott köszönetet Light. Meg van egy videó, amiben TB és Scarnecchia is beszélnek és rajtuk is látszik a meghatottság mikor Light-ról beszélnek.
szerintetek visszavonultatják a 72-es mezt?
2012. 05. 09. 17:02
Titeket nem zavar egy kicsit ez a nagy média cirkusz Gronkowski körül?
Folyamatosan fellépési vannak a TV-ben, rádiókban, stb. Most is valami tv showban fog szerepelni(The Coice)!
Sokkal jobban szerettem, amikor nem volt ekkora cirkusz körülötte!
BB-ék mit gondolhatnak erről?
Lassan kezdek átpártolni Hernandez-hez, mint kedvenc Pats TE, aki szépen csendben összehozott 950 yardot tavaly!

De még mindig óriási kedvenc GRONK! de ha így folytatja....
2012. 05. 10. 04:15
Gordon
sziasztok!
mikorra várható a draft elemzés ?
2012. 05. 10. 06:52
tuci-tuci: Engem abszolut nem zavar a dolog. Offseason van, itt csinálhat majdnem bármit. Szégyent ne hozzon a csapatra, de amúgy miért ne. Most fiatal, most sztárolják. Ha a pályán nem hozza az elvártat, akkor lehet morcosnak lenni rá, de addig szerintem nyugodtan lépegessen fel ilyen show-kban. Nem hiszem, hogy te ne ezt tennéd :)
Ilyen erövel TB-t is szidjuk, hogy milyen hajjal jelent meg a hétvégén :)
2012. 05. 10. 07:08
Hát remélem, hogy szezon közben nem ilyen lesz! Én jobban szeretem a "jó munkás embert"!
Igazat tudok adni a többiben, de nekem akkor is egy kicsit sok kezd lenni! Na mindegy, csak hozza a tavalyi számait (ami azért nem valószínű hogy sikerülni fog, de ki tudja)
2012. 05. 10. 08:34
Szerintem sem fogja a tavalyi számait hozni (ne legyen igazunk :) ). De amig szezon közben - ahogy írtad - jó munkásember lesz, addig nem baj. Aztán hátha itt találja meg az igaz szerelmet :)
2012. 05. 10. 13:35
temp
mondjuk, ha nem hozza a tavalyi számait, akkor attól még nem feltétlen lesz kutyaütő. Értem ezt arra, hogy egy rakás NFL single season TE rekordot megdöntött (néhányat nem is kicsit) 2. éves játékosként úgy, hogy azért az elmúlt években látszott, hogy a TE-ek más csapatoknál is jönnek fel (pár éve volt, mikor először érte el 4TE is az 1000 elkapott yardot ugyanabban az évben, szóval máshol is vannak hasonló játékosok).

Szóval szerintem nem lehet elvárni, hogy jövőre is hasonlót produkáljon, egy sokkal szolidabb teljesítmény is bőven elegendő lehet, főleg akkor, ha a WR részleg végre nem csak Welkerből fog állni, akkor még egészségesebb is lesz a támadó játékunk annak ellenére, hogy látszólag Gronko vissza fog esni a számokat tekintve.
Hozzászólás a(z) Matt Light búcsúzik bejegyzéshez