Menetrend

Még mindig áll a kórház

2011. 12. 11. 12:07
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
C Dan Connolly (lágyék), S Pat Chung (láb), LB Brandon Spikes (térd), RB Shane Vereen (combhajlítóizom) és OT Sebastian Vollmer (láb, hát) nem fog pályára lépni a Redskins ellen.
A keretben is történtek változások az elmúlt napokban. DE/OLB Jermaine Cunningham végül IR-re került, a helyét DE Eric Moore vette át, aki tavaly év végén már játszott a Patsben tétmeccsen, de az idei felkészülés végén a keretszűkítést nem élte túl. Nehezen hihető, hogy bármilyen körülmény között is jobb opciót jelentene pass rusherként, mint a Carter, Anderson, Ninkovich hármas. Hibrid TE/HB/WR Dorin Dickerson a gyakorlócsapat tagja lett, míg FS/CB Sterling Moore az olykor biztató játék ellenére Phillip Adams sorsára jutott, és már nem tagja a csapatnak. A helyére ST Malcolm Williams került az 53-ba a gyakorlócsapatból.

Hozzászólások

2011. 12. 11. 12:49
cspeti98
Nem értem hogy miért az ST-t erősítjük amikor ilyen gyenge a sec. és Moore is egész jó volt szerintem nem kellett volna kirúgni.
2011. 12. 11. 13:45
cuncimp
De edző bá máshogy gondolta. Nahát.
2011. 12. 11. 15:55
Burkus
Szerintem itt valami forradalmi újításról van szó! BB visszatér azokhoz az időkhöz - és játékosokhoz - akik mind a védelemben, mind a támadásban játszottak! WR-jeink shutdown cornerként lesznek bevetve, Brady pedig NT-ként veti magát az ellenre! Mayo erőfutó lesz, DMC pedig mélységi elkapóként lép majd pályára.

Ezt a káoszt... egy embert kellett volna megtartani a ST-be, Tate-t, ő legalább néha-néha visszahordta a labdát TD-re.

Sterling Moore safety-ként egész jó volt, CB-nek rettenetes. De legalább azelőtt rúgták volna ki, hogy legázolta DMC-t. De ki fog itt védekezni? Megint Edelman lesz a LB-CB és Slater a safety?

Ezt a hibrid ügyet nem értem, amikor olyan "hibridek" nem kellettek, mint Sanderst, akit tweener volta miatt rúgtak ki. Aki ennyi poszton jó, az sehol sem jó valszeg.

Az a jó, hogy gyak. 5 kezdő játékos nem játszik ma.

Legalább már most nem izgatom magam a PO szereplés miatt, csak kellemes meglepetés érhet.
2011. 12. 11. 17:14
lupus
Moore-t nem ertem. Voltak biztato jelei,de az edzeseken elvegzettunka elottunk teljes homaly...,bizzunk benne,hogy az edzo(k) jobban tudjak mit csinalnak,mint mi. ;)
Egyebkent ezt a DMC fele serulest (mar mondtam) hagyjuk vegre! Harrison,Sharper,vagy Polemalou ugyanigy tarolt volna.
2011. 12. 11. 17:16
lupus
Elolvastam mit irtam! Polamalu,sorry boss!!
2011. 12. 11. 19:52
Tzimisce
Felejtsétek már el Tate-et mint visszahordót, Edelman ezerszer jobb.
Hozzászólás a(z) Még mindig áll a kórház bejegyzéshez