Menetrend

Mennyire komoly Brady sérülése?

2008. 09. 04. 09:54
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek
Néhány napja felröppent egy pletyka arról, miszerint Tom Brady sérülése nagyon is komoly, mert egy MRI-felvétel azt mutatja, hogy a jobb lábában elrepedt egy csont. Ismerve Bill Belichick mentalitását, abban még csak nem is reménykedhetünk, hogy erről valamiféle hivatalos információt kapjunk. Egy érdekes szereplő, Tom Brady papája viszont megszólalt az ügyben.
Tom Brady Sr. épp a neten szörfözött, amikor egy érdekes információra bukkant ma reggel, amely szerint létezik egy augusztus közepén készült MRI-felvétel ami azt mutatja, hogy az irányító jobb lábában megrepedt egy csont.

brady-csalad.bmp

A Brady család 2008 augusztusában

Ez a hír ellentétes azzal, amiről ő korábban a fiával beszélt. "Elmondta nekem, hogy kapott egy nagy ütést a jobb lába, ezért rögzítették egy napra, mindössze egyetlen napra - mondta az idősebb Brady. - Egyáltalán nem említette nekem, hogy bármiféle repedés vagy törés lenne a lábában. Azt tudjuk, hogy megsérült, de ez azért nem ugyanaz." Ugyanakkor Brady papa  - aki kedden a keleti partra repült, hogy láthassa a Chiefs elleni szezonnyitót - azt is elimerte, hogy közvetlenül nem kérdezett rá a dologra, tehát teljességgel nem tudja kizárni a hír valódiságát. De korábbi beszélgetéseikre alapozva elmondta, hogy legjobb tudomása szerint a fia kiváló kondícióban van, és semmi olyan dologról nem tud, amely a mérkőzés akár egyetlen percétől is távol tartaná. Úgy gondolja, hogy ha törött csont lenne az ifjabb Brady lábában, akkor nem lenne képes gyorsasági gyakorlatokat végezni. Brady papa elmondta, hogy találkozott a fiával tegnap éjjel, és nagyon jó formában van, és ez az egész nem fogja gátolni őt. "Rendkívül optimista, és lelkesen készül - tette hozzá. -  Már türelmetlenül várja a kezdést." És a tények: A tegnap Brady a teljes munkát végzett az edzésen, és Bill Belichick Kansas Cityből érkezett riporterek kérdésére elmondta, hogy várhatóan Tom Brady kész a szezonnyitóra.

Hozzászólások

2008. 09. 04. 11:01
ati
sziasztok.
Úgy vélem hogy ezt csak Brady és az orvosai tudhatják, de azért reméljük hogy nincs komoly gond és nem is lesz vele semmi gond a szezon során majd!!!!
2008. 09. 04. 11:10
ForeszHC
Kicsit már kezd számomra is zavaró lenni az állandó mizéria a sérülésével kapcsolatban. Talán még nem is volt olyan meccs az elmúlt 3 évben amikor újságírók hada ne azon csámcsogott volna, hogy mi van Brady-vel. Innen üzenem nekik. Semmi! Jól van, köszöni!
Ha valami komolyabb sérülése lesz, akkor azt úgy is időben megtudja mindenki.
Mert azt kétlem, hogy Cassel-re bíznák a kezdő irányító szerepet, ugyanis ha sérült lenne azt már jó ideje tudnák.
2008. 09. 04. 12:06
Szabotomy
A papa szállását és összes kiadását majd fedezik a sajtótól ezen hírért befolyt összegek.
2008. 09. 04. 13:14
szeder
én is azt olvastam az nfl.com-on h egy csont tört el neki.. de a következő hír meg az volt h BB játszatná őt.. netom minek ez a zavarkeltés.. szegény papát zaklatják ilyenekkel:D
2008. 09. 04. 13:45
nosbiglem
A lényeg, hogy kezdődik az új idény!

Mindenkinek kitartó szurkolást kívánok!

Végre minden hétfőn reggel megint úgy megyek munkába, mint a mosott s..r, de ezt vártam már február óta. :D :P
2008. 09. 04. 13:58
Rodoc
Megmondom őszintén nekem ezekről a hírekről mindig az Utolsó cserkész című film jut eszembe. Amikor Bruce Willisnek ecseteli a focista srác, hogy miért csak a fociban teszik közé a sérüléseket. De félre a tréfát kicsit már tényleg unalmas ez a mizéria Brady sérülése körül. Csak a végén nehogy belebeszéljék és tényleg megsérüljön!
Go Pats!
2008. 09. 04. 15:43
balu
A lényeg hogy kezdödik a szezon. Szerintem mindeki ezt várta és a sérülések sajnos benne vannak. Remélem nem komoly Brady sérülése.
Go Pats!
2008. 09. 04. 17:41
bradyfan
Nekem is kezd már egy kicsit idegesitő lenni ez a Brady sérülés téma ha lenne vmi baja akkor nem tudna edzeni nekem is volt már eltörve csontom és megmondom öszintén egy poharat nem tudtam vele felemelni nem hogy edzek szoval ha ha edz akkor nem lehet gond.
2008. 09. 04. 19:50
juhi04
Az a baj az ilyenféle sérülésekkel hogy annyira nem dúrva hogy egy teljes szezont felemésszen a műtét+gyógulás viszont sosem lesz 100%-os. Gondolom majd viszavonulása után rászánja magát és megműtetteti. Nemtudom hogy érez a fájdalmat miatta de ilyenkor gondolom úgyis kap egy rakat fájdalomcsillapítot stb.. Csak nehogy úgy járjon mint Favre papa. Vagy B variácó hogy semmi baja sincs csak mivel ő Témbrédi ezért nagy dobra verik az egészet. Így legyen!
2008. 09. 04. 20:02
zo72
újabb mozgás a rosteren:
Pociask-ot visszacseréltük Spach-re. hát egyenlőre nem a 3. TE lesz a nyerő, de nem is tőle várjuk a nagy dolgokat.
Gyakorló csapatba leigazoltuk: Spurlock WR 2év, 8játék, 1TD
2008. 09. 04. 20:03
bradyfan
Szerintem ez a láb sérülés nem olyan ami pályafutása végéig tart (ha egyáltalán vmi baja) Inkább a vállsérülése ami pályafutása végéig tarthat bár olyaN hireket olvastam arrol a bizonyos vállsérülésről ami miatt 4 éve sérült listán van hogy lehet hogy már nincs semmi baja de már csak kabalábol is mindig felteszik a sérült listára.
2008. 09. 04. 20:08
bradyfan
De szerintem nem kell aggodni Brady miatt négy éve játszik a vállával és látjuk miket ért el szoval egy kis láb sérülés nem fogja visszatartani
2008. 09. 04. 22:29
CoSco
Nem lesz semmi gond Brady ebben az évben is nagy formában lesz!!! A rájátszás boritékolom, onnan meg már nagoyn kicsin múlik ki ér fel a csúcsra!
2008. 09. 05. 11:19
Greeny
Nem semmi ez a nagy szünet, már alig emlékszem a superbowl-ra... :) Itt is jó rég szóltam hozzá, de végre: "Apa, kezdődik, kezdődik, kezdőőőőődik!!!" :)
2008. 09. 05. 15:18
zsesszi
én is így voltam Greeny!
egész addig amíg meg nem néztem a hajnali meccs összefoglalóját, ahol a Giants játékosok magasba emelik a Vince Lombardit :(
2008. 09. 05. 15:41
nosbiglem
Az nagyon angy törés volt az életemben...miert nem a Pats emelte magasba...de kár errol regélni! Tényleg itt az új idény! Csak reménykedni tudunk, hogy ujra a superbowlt jatszuk!

DE most már nem elveszítve a kupát!
Hozzászólás a(z) Mennyire komoly Brady sérülése? bejegyzéshez