Menetrend

Meriweather és a rendőrség

2011. 03. 11. 17:19
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Az Orange Megyei Sheriff Hivatal sajtóközleménye azzal a lövöldözéssel kapcsolatban, amelynek színhelyén Brandon Meriweather, a New England Patriots safety-je is jelen volt. Kiemelendő, hogy a nyomozók tervezik a játékos meghallgatását, amiről már egyeztetnek Meriweather ügyvédjével. Az eset még február végén történt, azonban a két sértettet csak mostanra sikerült meghallgatni a történésekről. A közlemény teljes szövege:
Az Orange Megyei Sheriff Hivatal nyomozást folytat egy 2011. február 28. napján a hajnali órákban történt lövöldözés ügyében, amelynek következtében Quentin Taylor súlyos fej-, és arcsérülést szenvedett egy az arcát eltaláló lövéstől, illetve Nico Stanley, akit csak horzsolt egy lövedék. A bejelentésre azonnal reagált a Sherriff Hivatala, de mire a helyszínre érkeztek már senkit sem találtak ott, és a helyszínről sem lehetett teljes bizonyossággal adatokat gyűjteni. Nem sokkal ezután az apopkai rendőrség kapott hívást a helyi kórházból, és két személyt vittek be hozzájuk, akik lőtt sérüléseket szenvedtek, amivel elindult a nyomozás. A nyomozás részleteivel kapcsolatban nem tárhatunk fel minden rendelkezésünkre álló információt, de annyit elmondhatunk, hogy a kórházba kiérkező nyomozóknak a sértettek nem voltak képesek azonosítani a támadójukat. Egyikőjük a sérülései, és a kapott gyógyszerek hatására nem is tudott kommunikálni a rendőrökkel. A korlátozott információk birtokában folyt a nyomozás, de a sértetteket csak ezen a héten hétfőn, illetve szerdán sikerült meghallgatni, hogy feltáruljon, hogy milyen körülmények vezettek a lövöldözéshez, és kik voltak jelen a helyszínen. Erre alapozva állíthatjuk, hogy William Brandon Meriweather több más személy között azonosítva lett, mint aki jelen volt a lövöldözés színhelyén, ami a 17. és a Marvin C. Sanders utca körül történt. Egyelőre nem kívánjuk felfedni Mr. Meriweather szerepét az ügyben, illetve hogy milyen minőségben hallgatjuk meg. Szerdán kapcsolatba lépett velünk egy ügyvéd, aki Mr. Meriweathert képviseli, hogy készek megjelenni a meghallgatáson, amint arra sor kerül. Ezúton szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét, hogy amennyiben információval tudnak szolgálni az esettek kapcsolatban, akkor lépjenek kapcsolatba a rendőrséggel. Nem sokkal ezelőtt a nyomozók be tudták azonosítani a lövöldözés színhelyét, és a helyszínelő csoporttal együtt megkezdték a szemlét, hogy a még megtalálható bizonyítékokat feltárják. Ez egy folyamatban lévő ügy. Amint jelentős előrelépés történik, természetesen a szükséges tájékoztatást meg fogjuk adni. Köszönjük. Forrás: ESPN Boston Patriots blog

Hozzászólások

2011. 03. 11. 17:54
csimbi
Köszi DoM.

Sajna angol tudásom még csiszolódik így már viszont minden világos
2011. 03. 12. 10:07
Bulow
Én azt olvastam, hogy egy szemtanú szerint nem Vödör lőtt, hanem egy ismerős, és a 2 áldozat rokona. E szerint a szemtanú szerint éppen Vödör volt, aki csitította a veszekedő feleket. Ez persze simán lehet csak duma...
2011. 03. 12. 10:36
akkor lehet,hogy el kell majd kezdeni kezdő S keresni?
nem nagyon szoktuk szeretni, ha valaki rendőrségi ügybe keveredik :(

eljött a decertifikáció ideje sajnos :(
2011. 03. 12. 11:29
Annyira telített a safety poszt, hogy a pro bowl szereplésekkel a háta mögött, amikor jövőre lejár Meriweather szerződése lehet annyira túl kellene fizetni, hogy inkább még most megszabadul tőle a csapat trade keretében - ha végre erre is lesz lehetőség.

Page kezdő safety volt a Chiefsnél, Sanders szintén lehet kezdő FS, míg Chung végre játszhatna Harrison régi szerepkörében.
2011. 03. 12. 12:38
csak legyen szezon!!!! a többi nem érdekel
már most minden 2010-es meccset láttam vagy 5-ször, van amelyiket 10-szer is. némely meccset már fejből fújok.
+ a tyt-ről nem tudok leszedni meccseket, mert nem engedi vmiért, letiltott.
2011. 03. 12. 13:06
pat68
Most olvastam az Indexen, hogy nem tudtak megállapodni és ezért nincs értelme folytatni a tárgyalásokat! :-(
http://sportgeza.hu/sport/2011/03/12/tul_sokat_kapnak_a_jatekosok_nem_lesz_nfl-szezon/
Igaz ez?
Hozzászólás a(z) Meriweather és a rendőrség bejegyzéshez