Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 11. hét

2015. 12. 01. 08:02
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Elszenvedte a Patriots az első vereségét. Nézzük, mi a véleménye a mérkőzésről Bill Belichick vezetőedzőnek és a játékosoknak.

Bill Belichick, vezetőedző

Büszke vagyok arra, ahogyan a csapatunk harcolt ma. Úgy vélem, hogy hatalmas erőfeszítéseket tettünk és igazán keményen játszottunk. Nyilvánvalóan voltak dolgok, amiket jobban is csinálhattunk volna, jobb döntéseket hozhattunk volna mi edzők is, jobba játszhattunk volna, de a srácok tényleg nagyon keményen játszottak, teljes tiszteletem ezért a  csapatért, büszke vagyok arra, hogy harcoltak ma. Természetesen csalódott vagyok az eredmény miatt, de vissza kell térnünk a munkához a héten és készülni kell a Philadelphia ellen.

A TE Rob Gronkowski sérüléséről
Nincsenek információim.

A sok támadóhibáról, amit idén ráfújnak a csapatra
Azt hiszem, hogy őket kéne erről kérdeznetek. Kérdezzétek a Ligát. Biztos vagyok benne, hogy ők mindent meg tudnak magyarázni, beszéljetek velük.

Hogyan fogja megoldani ezt a sok sérülést a támadóegységben
Nem tudom. A héten ezen fogunk dolgozni.

Személyesen hogy érinti Gronkowski sérülése
Mit gondolsz?

Arról, hogy folyamatosan alacsonyan szerelik Gronkowskit
Nézzétek, nem beszélek erről.

Arról, hogy a TE Scott Chandler és az irányító Tom Brady hogyan mentette hosszabbításra a mérkőzést
Ahogy mondtam, ez az egész csapat érdeme. Igen, keményen harcoltak. Mindent megtettek. Kemény harc volt. Mindannyiuktól.

Az óra körüli mizériáról a rendes játékidő végén
Mit akarsz arról? Aha...

Arról, hogy a momentum változott a mérkőzésen
Nézd, nagyon sok fontos játék volt a mérkőzés alatt.

Arról, hogy a Broncos az irányító Brock Osweilerrel állt fel
Ez egy nagyon erős csapat. Mind a két csapat keményen játszott.

Arról, hogy voltak-e már vizsgálatok Gronkowski térdével kapcsolatban
Csak most jöttük le a pályáról

A továbblépés egy vereség után
16 mérkőzés van egy szezonban. Minden hét kihívásokat tartogat.

Az időjárási körülmények befolyással voltak-e a mérkőzésre
Ennél sokkal rosszabb időjárásban is játszottunk már. Nem volt tökéletes, de ahogy mondtam is, volt már ennél rosszabb is.


Tom Brady, QB

A rendes játékidő utolsó támadásáról
Nagyszerű támadás volt. Sok srác megcsinálta a játékokat. Steve (Gostkowski) be is rúgta. Hálás voltam, amiért volt esélyünk. De összességében, nem csináltuk meg a legfontosabb játékokat, amikre igazán szükségünk lett volna. Sok lehetőségünk volt, de egyszerűen ez nem a mi esténk volt.

A PI büntetésekről
Fogalmam sincs. Beszélgettek róla, de ötletem sincs mik voltak.

Rob Gronkowski sérüléséről
Igen, ő már sok mindenen keresztül ment. Ő egy kemény srác. Remléjük, hogy nem túl súlyos, izgulunk érte.

Arról, hogy szabálytalan volt-e az a megmozdulás, ami miatt Gronkowski megsérült?
Rosszul nézett ki, de igazából már csak ez az egyetlen út, ahogy a védők szerelhetnek. Biztos vagyok benne, hogy ha megkérdeznél egy játékost, ő is azt mondaná, hogy inkább felül, mint alul szerelnének. Nem hiszem, hogy piszkos játék volt, ez az ahogy a játékot ma játszuk.

A támadóegység tele van sérültekkel
Muszáj tovább harcolnunk. Kikaptunk ma és ez egy kemény meccs volt. Idegenben játszottunk, megszereztünk egy viszonylag nagy előnyt, de aztán nem csináltunk elég játékot a 4. negyedben. Nehéz megszerezni egy győzelmet és amikor elveszítesz egy fontos játékost, még nehezebb. Sok lehetőségünk volt a győzelem elérésée, de vissza kell mennünk dolgozni és kitalálni, hogy hogyan győzhetnénk jövő héten.

Scott Chandlerről
Azt hiszem, egy kicsit jobban kell majd támaszkodnunk rá, mint korábban. Ő nagy segítsége lesz a csapatunknak. Jó volt látni, hogy már most is így volt és meglátjuk, hogy merre mehetünk még tovább.

Rob Gronkowski helyettesítéséről és a sérültekről
Ő a legjobb TE a ligában. Rossz látni őt így megsérülni. Mindig tisztelettel tekintek azokra a srácokra, akik ebben a ligában játszanak azért, mert sokat kockáztatnak. Sokan figyelmen kívül hagyják azt, hogy ezek a srácok sok mindent feláldoznak, leginkább a testüket. Nehéz látni a barátodat így megsérülni. Ez része a sportunknak és mi megértjük ezt, de épp ezért tisztelem ezeket a srácokat.


Scott Chandler, TE

Rob Gronkowski sérüléséről
Kemény. Sosem akarod azt látni, hogy valaki a csapatodból megsérül, még kevésbé valaki a saját csapatrészedből, különösen valaki olyan, mint Gronk. Nem tudom pontosan, hogy mi a baja, de meglátjuk hogy hogyan lesz tovább.

Amikor a momentum átkerült a Broncoshoz
Úgy gondolom, hogy ők több játékot csináltak meg a mérkőzés végén, mint mi. Párat ott hagytunk a pályán, és azt gondolom, hogy ezeket látni is fogjuk, amikor visszanézzük a felvételeket.

A frusztrációról, amit egy ilyen szoros körülmények között elveszített mérkőzés okoz
Ez együtt jár ezzel a játékkal. Be kell fejezned a mérkőzéseket. Keményen harcoltunk, csak nem volt elég.

A folyamatos sérülésekről, amik a csapatot sújtják
Elég régóta vagyok az NFL-ben ahhoz, hogy tudjam, ez a játék ezzel jár. Bárkivel megtörténhet, készen kell állj hogy továbblépj. Sajnálkozhatunk azon, ami velünk történik, de nincs értelme. Nincs más választásunk, csak tovább kell lépnünk.


Brandon LaFell, WR

A sérülések okozta frusztrációról
Tényleg nagyon frusztráló, de azok akik maradtak, nekik jobban kell együttműködni és megcsinálni a játékokat. A védelmünket a pályán kívül kell tartanunk és pontokat kell felraknunk.

Hogyan veszítette el a csapat a kontrolt a mérkőzés felett
Támadásban, mindent a kezükre játszottunk. Elkezdtünk sokat passzolni, ami pontosan az volt, amit akartak, mivel így nyomást tudtak helyezni Tomra. Hagytuk, hogy Talib és csapattársai, úgy játszanak ahogy ők akarták.  Nem csináltuk meg a játékokat. Úgy érzem, hogy az egész negyedik negyedben csak felmentünk és 3 próbálkozás után lezavartak minket. Mindig mikor hozzánk került a labda a második félidőben, úgy éreztem hogy 3 próbálkozáson túl nem jutottunk. Bármikor, mikor végre sikerült elérnünk egy újabb első kísérletet, akkor pedig a bírók büntettek minket, mikor mivel. Volt, hogy holding volt, ellökés, vagy bármi, mindig valahogy megállítottak minket. Nagyon jó védelem ellen játszottunk, de valahogy mégis más érzete is volt az embernek ma este.

Mi történik ha Rob Gronkowski hosszabb időre kiesik
Scott (Chandler) feljebb fog lépni. Mindenkinek, aki egészséges jobban kell játszania, nekem is. Meg kell találnunk az utat ahhoz, hogy egészségesek maradjunk és minél több játékot megcsináljunk a pályán.

A meccs bármilyen szempontból meglepetés volt-e
Tudtuk, hogy ez egy kutya nehéz meccs lesz, minden védelmi kategóriában a Top5-ben vannak. Tudtuk, hogy milyen csapattal állunk szemben. Tudtuk, hogy milyen támadóegységük van, mennyire kirobbanóak az elkapóik. Tudtuk, hogy nem jöhetünk ide és tarthatjuk szorosan a mérkőzést, hanem ha esélyünk van rá, akkor a torkukra kell lépnünk, ez az, amit nem tettünk meg. Visszaengedtük őket a mérkőzésbe, és amikor egy ilyen jó csapatot visszaengedsz a mérkőzésbe, akkor sajnos ez is lehet a mérkőzés vége.

Arról, ahogyan Tom Brady a rendes játékidő utolsó támadásában vezette a csapatot
Tom azt tette, amit mindig is szokott, esélyt adott nekünk a győzelemre. Elértük a mezőnygól pozíciót és Mr.  Clutch (Stephen Gostkowski) berúgta a mezőnygólt és jöhetett a hosszabbítás. Csak egy lehetőségünk volt az extra játékidőben, ahol nem igazán jöttek össze a dolgaink.


Malcolm Butler, CB

Arról, hogy a sok sérült frusztráltá teszi-e a csapatot
Amikor kilépsz a pályára, 100 %-osan kockáztatod azt, hogy megsérülsz. Nem akarod, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, de a következő embernek elő kell lépni és nekünk pedig tovább kell lépni.

Meglepte-e az, ahogyan a mérkőzés végződött
Tudtam, hogy egy 60 perces kutya nehéz meccs lesz. Tudtam, hogy végig szoros lesz, ahogy történt is, de a vége mégsem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből.

Mennyire volt nehéz látni, hogy Rob Gronkowskit kis kocsin viszik le a pályáról
Nagyon szomorú dolog, de ahogy mondtam már korábban, 100 %-osan kockáztatod az egészségedet, amikor pályára lépsz és nem gondolom, hogy Darian Stewart direkt okozta volna ezt. Ez a futball. Szomorú, hogy ennek kellett történnie, de tovább kell lépnünk.

Úgy érzi-e, hogy sok lehetőséget nem használtak ki
Igen, kihagytunk jó pár lehetőséget és nem csináltuk meg azokat a játékokat, amiket kellett volna. Megcsináltunk sokat, de nem akkor, amikor a legjobban kellett volna. Tanulnunk kell ebből és továbblépni, ez ilyen egyszerű.


Chandler Jones, DE

A véleménye a mérkőzésről
Csak a Philadeplhiával kapcsolatos kérdésekre válaszolok. Nem beszélek erről a mérkőzésről. Ha kérdezni akartok a Philadelphiáról, hajrá.

Miért nem akar beszélni a Denver elleni mérkőzésről
Azért, mert a Philadelphia egy jó csapat és fel kell készülnünk rájuk. Mark Sanchez egy nagyszerű irányító. Chip Kelly jó sémákat tervez és nekünk fel kell készülnünk rá.

Azért nem akar beszélni a mérkőzésről, mert nem tudja megváltoztatni a végeredményt
Chip Kelly sok különböző dolgot csinál. Fut a zóna ellen, függőlegesen dobatja a labdát, szóval fel kell készülnünk rá.


Logan Ryan, CB

Sikeresen védekezett a Broncos elkapója, Demaryius Thomas ellen
Úgy éreztem, hogy felkészültem rá. Úgy éreztem, hogy jó munkát végeztem. De amikor kikapsz, akkor mindig előjönnek azok a játékok, amiket elrontottam, legszívesebben újraélném őket és kijavítanám a hibámat, főleg a mérkőzés végén. A gyomrod körül érzed azt a nagyon rossz érzést.

Sokkos állapotban van-e a szezon első veresége után
Én személy szerint, büszke vagyok arra, ahogyan játszottam. Elég keményen dolgoztam és a csapat is keményen dolgozott, csak a vége nem jött össze. Vissza kell mennünk és még keményebben felkészülnünk a Philly ellen.

Rob Gronkowski sérüléséről
Utálom ezt látni. Még túl korai megmondani, hogy mi is a baj. Nagyon keményen dolgozik, nagyszerű játékos és nagyszerű srác, egyszerűen borzasztó azt látni, hogy valaki, aki annyi munkát tesz ebbe az egészbe így megsérül és egy kocsival kell levinni a pályáról.

Aggódott-e a csapatot sújtó sérülések miatt
Soha. Egy percig sem. Úgy éreztük, hogy elegen vagyunk ahhoz, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést és meg kellett volna.

Stephen Gostkowski egyenlítő mezőnygóljáról
Tudjuk, hogy a támadóegységünk mindig esélyt fog adnu nekünk. Tudtuk, hogy a rugónk a liga legjobbja, így volt egy újabb esélyünk. Volt egy újabb esélyünk, csak nem éltünk vele. Mint védelem, még keményebben fogunk dolgozni ezután és emiatt még jobbak leszünk.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2015. 12. 01. 08:27
Croaker
2015. 12. 01. 08:41
sanach
Mr. Clutch, ez tetszik :)
2015. 12. 01. 08:44
Andydaro
Egy kicsit zavar a kettős mérce a riporterek részéről.Hightower sérüléséről senki nem érdeklődött, holott nagy valószínűséggel az ő hiánya miatt tudott feljönni a denver.
2015. 12. 01. 09:08
Chatmansky
Hát igen. Chandler Jones fogalmazott a legtalálóbban a mérkőzéssel kapcsolatban... Ennyi.
Az, hogy voltak hibák a részünkről, bent ragadt játékok, nem érdekel. Ilyenek minden meccsen vannak. A szomorú az, hogy így is egy kemény, de biztos győzelem lett volna ez. Csak hát ilyesztő azt látni, hogy milyen gátlástalanul és egyszerűen lehet elbarmolni és elcsalni egy meccset bírói oldalról. Döbbenet. Pont akkor, pont ott amikor kell. A végjátékban kulcsjátékok pofátlan annulálásával. Alattomos egy dolog. Szerintem ezt lesz nehéz feldolgozni a csapatnak. Ezt a frusztrált sz@r érzést, hogy bármit csinálsz, arra bármikor dobhatnak egy sárgát. Én most a bírókra dobnék. Úgy...
2015. 12. 01. 09:46
wolandrules
Ennyi. Egészen gusztustalan volt. Mostantól csak a cseréket kezdetném, ha a PO-ig mindenki felépül, akkor bárkit bárhol elverünk, kár a gőzért addig. Amúgy fogalmam sincs hogy nyert a Broncos, szerintem nekik se, a végéig nem éreztem veszélyben a győzelmet. Plusz 7nél, amikor Martin 60 yardos (a sok közül az egyik meccsnyerő) elkapását annullálták egy nevetséges sárgával, akkor gyűltek a ráncaim, utána egyértelmű volt. Teljesen megérdemelt, kiküzdött győzelmet (talán sporttörténelmet) vettek el a srácoktól gátlástalanul, vérlázító.
2015. 12. 01. 12:36
TMR
az még az egyik legegyértelműbb volt, arra még akár tényleg be lehetett dobni a holding-ot. De a többi.
2015. 12. 01. 14:18
wolandrules
Kb 10 ilyen volt fordítva, persze sárga nélkül. Ninkon sosincs holding egész évben, ha a fejét letépik akkor sem.
2015. 12. 01. 09:13
wolandrules
Célozgattak rá rendesen, hogy itt ma mindent megtettek a sporik, hogy ne nyerjünk... Lafell ki is mondta, de Chandler a legjobb. :D Minden egyes momentum nekik kedvezett, plusz a hátszél, a B csapatunkat is csak így lehet megverni, ez jó! Meggyőződésem, hogy teljes csapattal végiggyalogoltunk volna a mezőnyön, sajnos nem lesz már meg a veretlen szezon Tomnak. Megérdemelte volna.
2015. 12. 01. 09:43
Levis
Itt nincs is miről beszélni! Ezt nem a Denver nyerte meg hanem mi buktuk el! Természetesen hathatós bírói segítséggel ami rettentően felháborító!!! Csak azt nem értem meg, hogy ilyenkor a nyilatkozatoknál miért nem mondják el, hogy márpedig ezt a bíróknak is köszönhetjük!
2015. 12. 01. 10:25
MadJani
Azért BB bemondta : "Kérdezzétek a Ligát" :)
2015. 12. 01. 11:02
Lalika
Az nfl honlapján BB sajtótájékoztató részletét érdemes megtekinteni. A látvány mindent elárul... kb"mint akinek megölték a gyermekét"
2015. 12. 01. 11:05
Chatmansky
Hülye helyzet. Mert csalást emlegetni konkrétan a mi esetünkben véleményes. Konkrétan odamondott kritikával csak kiváltjuk a "népharagot". Ezt be kell nyelni és nyomni tovább. Vagyunk annyira jók, hogy egy-két ilyen sunyi zászlót elvisel a csapat. Vasárnap ez pofán vágott minket. Jövő héttől már nem fog. Erre is felkészülünk. Bill pedig van annyira jó edző, hogy ezt a tényt is magunk felé fogja billenteni. Mert ez még jobban csapatot csinál a csapatból. És 100 helyett 122,4 %-on fogunk pörögni... :-) Go Pats!
2015. 12. 01. 10:00
nszgergo
Jones jól be volt pipulva
2015. 12. 01. 10:29
tomboy84
Hát Chandler Jones elérte, hogy Belichick ezután a fiának tekinti :D
2015. 12. 01. 10:59
Lalika
Mester és tanítvány! :D
2015. 12. 01. 12:36
FunHun
2015. 12. 01. 11:30
csgabor
BB utalása, LaFell őszintesége és C.Jones vélemény-nyilvánítása... Ráadásul közvetlenül a meccs után. Azt gondolom ezek mindent elárulnak. Részemről most foglalkoztam utoljára mérkőzéssel, mostantól az Eagles ellen készülök! :DDDD Goooooo Pats!
2015. 12. 01. 12:44
OFenoMeno
Na, jah...azt hiszem ez: "Azt hiszem, hogy őket kéne erről kérdeznetek. Kérdezzétek a Ligát. Biztos vagyok benne, hogy ők mindent meg tudnak magyarázni, beszéljetek velük." mindent elmond...
A liga úgy állítja be/tetszeleg itt nekünk, hogy hát micsoda jó bíráskodás van az NFL-ben, amire fel is hozzák álszentül a videóbírót, hogy hát ők mindent megtesznek...jah, csak a szubjektív ítéletekkel úgy fújnak el meccseket (szándékosan), hogy "öröm" nézni. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi néhány évben már a videóbíró is hol el romlik, illetve, ha nincs pofájuk huszadjára is ezzel az indokkal jönni, akkor olyan szépen meg tudnak akármit is magyarázni, meg az ellenkezőjét is...És vannak csapatok, akik ellen/javára tendenciaszerűen jönnek a fura/hibás/csaló ítéletek...mindkét oldalra tudna csapatokat sorolni, aki már csak az összefoglalókat megnézi...
2015. 12. 01. 11:43
torokszabolcs
Nagyon tetszik a csapat hozzáállása mind a sérülések elviseléséhez, mind a liga és a környezet nyomásához.
Amikor TB első fokon nyert a bíróságon biztos voltam benne, hogy ezt majd a játékvezetőkön keresztül fogják megtorolni. A nem kirakatban lévő meccseken ez nem volt érdekes, de a Giants és a Denver ellen nagyon élesen kijött. A gurulós fociban szokás úgy beavatkozni, hogy az apróbb szabálytalanságokat az egyik csapatnak befújják, a másiknál nem. Ezzel el mehet egy meccs. Az NFL-ben ez nem könnyű, mert a zászló az látszik, de meg lehet csinálni, egy kis OPI itt, egy kis holding ott, a másiknak ezt elnézni. Sajnos más meccseken is látom, hogy a liga ezt nem kezeli, borzalmas ítéletek vannak. Az mindenképpen érdekes, hogy az ESPN is foglalkozott ezzel.
Nem kell a tökéletes szezon, ez mostmár nyomassza Cam Newtont.
Az azért nagyon bíztató, hogy TB 2x nem szokott kikapni ugyanattól a csapattól egy idényen belül. Nézve a play-off kiemeléseket sanszos, hogy a főcsoportdöntőre ismét a Broncos érkezik, remélhetőleg hazai pályára. BB csapata addigra kielemezi Osweiler játékát, most meg tudta lepni őket, hogy mennyire összeszedett tud lenni éles helyzetben. Sima nem lesz az sem, de ha minden sérültet összedrótoznak, akkor kifejezetten esélyes lesz a Pats.
2015. 12. 01. 12:36
B.Toma
Visszatért a jó öreg Mr. Egymondatos Belichick. Látszik a nyilatkozatokon hogy frusztráltak voltak a meccs után, Chendler Jones óriási volt! :)
Én azért nem látnék bele az elhangzottakba egy liga összeesküvést, tény hogy szarul fújtak a végén, de azért mégis csak mi adtuk le a nagy előnyt az elejtett pouttal, a sok értelmetlen Blount futással és sorozatos 3&out-okkal. Bosszant a vereség, de hálát adok a sorsnak hogy NE fan lettem, és nem pedig Browns szurker...
2015. 12. 01. 12:43
TMR
Itt szerintem bármit csinálhattunk volna. LaFell nyilatkozata szerintem nagyon ül, ha nem a Denver akkor a bírók csinálják meg a 3&out-ot.
2015. 12. 01. 14:09
B.Toma
Azért az túlzás hogy bármit csinálhattunk volna, azokat a tök felesleges 0 yardos Blount futásokat, meg a semmibe megeresztett hosszú passzokat nem a bírók hívták. Plusz még elejtett pount, egy meg nem szerzett fumble, az a három téves/kétséges itélet a végén már csak hab volt a tortán, addigra szépen leadtuk az előnyünket.
2015. 12. 01. 14:17
OFenoMeno
...de még akkor sem a Denver vezetett, a több pont a csapat neve mellett volt, márpedig a győzelmet azért adják, és nem arra, hogy ki hibázott kevesebbet, illetve ki mit csinálhatott volna jobban...
2015. 12. 01. 12:39
Oscar
A Denveri csapatnak volt élet-halál a mérkőzés mindentől függetlenül.

Az Ő sorsolásuk a következő:

SD
Okland
Pit
CIN
SD

Akár 3 vereség is benne van!!!!

A Cin sorsolása kicsit könnyebb, de náluk is benne lehet 2 vereség!

Pit-Bal-Bronco

Így nekünk a két igazán nehéz mérkőzésre kell fókuszálnunk:

Hou-Jets!

A védelmek miatt és NE LEGYEN TOVÁBBI

SÉRÜLÉS!!!!!

Benne van , hogy megtudjuk őrizni az első kiemelésünket, még így is::))))

Szóval emelt fővel előre és igazán jók a fiúk , mert érezték és tudták , hogy győzhettünk volna!



2015. 12. 01. 12:42
TMR
Tud vki egy linket adni, ahol a bírói tevékenykedéseket elemzik?
2015. 12. 01. 14:03
Trollking
2015. 12. 01. 15:02
combat
Üdv Mindenkinek!

Ha megengeditek csináltam magamnak egy kis elemzést amit megosztanék veletek is:

A számok tükrében: Tavaly a csapat ellen összesen 4 OPI volt hívva idén eddig 9!
2014- ben abból a 4-ből egyetlen egy sem Gronkra, 2015-re ebből hírtelen 5 lett Gronkon.
A Pats egyébként bőven középmezőnyben van a büntetések számát tekintve és a büntetésből kapott yardokban sem olyan szörnyű, mondjuk azért itt már inkább az alsó harmadot közelíti.
Árnyalja a képet, hogy az átlagos büntetés/yardban már a 3. (9.46)! De még mindig mondhatjuk, hogy mondjuk pont a Denver mind a büntetések számában, mind az átlagos yardban rosszabbul áll ( azért a Denvert emelem ki mert pont idevág, rajtuk kívül a Atlanta akinek rosszabb még ez a mutatója). Most jön viszont a csavar ami a Pats büntetéseinek megoszlásában van. A Pats a büntetéseinek 52,7%-át szedte össze az alábbiakból: Offensive Holding; Offensive Pass Interference; Defensive Holding; Defensive Pass Interference ( a Denver 32,9%).
Abban azért megegyezhetünk, hogy ez a 4 fő szabálytalanság van, ami abszolút bírói mérlegelés függvénye.
Nem akarok ebből semmilyen túlzó következtetést levonni, de azért az szerintem érezhető, hogy talán a Pats-el szemben kicsit keményebbek a bírók, vagy legalább is szívesebben ítélnek meg kétes szitukat negatívan.
Annyi még, hogy a meccs utáni nyilatkozatokban a csapat felől többeknél érezhető volt, hogy a szokásosnál erősebb hazai pálya leejtést éreztek. Sok minden elmondható szerintem a Pats-ről de az, hogy BB akár maga, akár a játékosainak hagyná, hogy különösebben belemenjenek bármilyen média szereplésbe, beleértve a bírók iránti kritikást is, nem igaz. Sőt!
Most még is érezni lehetett a csalódottságot, és igen ez a bírók és a liga felé is irányult.
Szerintem így teljesebb a kép, amikor arról van szó miért érzik a Pats drukkerek (és nem csak ők), hogy jelenleg a Pats a legkevésbé egyenlő, az egyenlők között.
Tudva az offseasonban történteket, nem mondom, hogy direktbe elkaszálnák a New England-et, de mintha kicsit szigorúbb lenne az ítélkezés…

Amire én viszont nagyon büszke vagyok, és ezentúl hirdetem ahol tudom, az alábbi:
Roughing the Passer büntetés ellenünk: 0; Unnecessary Roughness: 1; Unsportsmanlike Conduct 0
2015. 12. 01. 16:23
torokszabolcs
Ez tök jó elemzés, köszönjük.
Gronk szabálytalanságai pl. kézilabda nyelvre lefordítva: támadó belemenés. Ehhez a védőnek sziklaszilárdan el kell foglalni a védő pozícióját. Gronk esetében viszont inkább az van, hogy csak simán elé állnak és akkor persze van kontakt. Megnézném, hogy a hasonló méretű TE-kre mit fújtak eddig: szvsz semmit.... Ezen BB-ék kell, hogy dolgozzanak, mert a védők rájátszanak, a bírók meg benyelik.
Ha követi valaki a gurulós focit, akkor érdemes megnézni, hogy mennyire tolják a bírók az ellenfeleket a Barcelona ellenében: Neymaron és Messin annyi a szabálytalanság, hogy nincs védő, akit a szabályok szerint a végére nem kellene kiállítani, de mégsem történik semmi. Ez az erőkiegyenlítés része, ahogy a Pats lenyomása is.
Ezeken mi szurkolók füstölöghetünk is, de a csapat biztosan a helyén kezeli. A Bills is felülkerekedett azon, hogy az első néhány fordulóban rengeteg volt a büntetésük.
2015. 12. 01. 17:39
TMR
Azért a Barca hasonlítás kicsit tulzás. Láttuk mi már Busquets-et fetrengeni, majd a kikukucskálni a kezei közül. A focisták inkább a tûlfizetett nyavajgôs primadonnákhoz hasonlìtanám.
2015. 12. 01. 18:45
daelaci
Gronk szépen szokott magának helyet csinálni és többnyire csak a leglátványosabbakra dobták a sárga zászlókat. Ebben neki is megvan a felelőssége, ne magyarázzuk már be magunknak, hogy totálisan ártatlan és minden a védők és a bírók hibája.
2015. 12. 01. 19:29
TMR
Mint mindenki más Gronk is ütközik, igen. DE csak Gronkra dobnak sárgát.
És senki sem magyaráz be magának semmit, de a 4. negyedben kicsit nagyon lejtett a pálya. És ezek tények mégha neked nem is tetszik ;-)
2015. 12. 01. 19:41
daelaci
Nem is vitatom, hogy némileg lejtett a hazai pálya Denverben, de itt most már komolyan elgurult a gyógyszer egyeseknél. A bírók nem jók és aki nem csak a mi meccseinket nézi az láthatja, hogy elég sok meccsen születnek az érdekesnél is érdekesebb ítéletek, és nem csak a bírók hanem a new york-i központ részéről is. Remélem a csapatunk vezetői látták, hogy a bírói tévedések csak az egyik összetevői voltak a vereséghez vezető útnak.
2015. 12. 02. 05:22
TMR
egyetértünk. Nem a bírók miatt, hanem a bírók segítségével kaptunk ki.
2015. 12. 01. 17:23
Whitealert
Néha azt kívánom, hogy a rengetek hater fel tudja fogni, hogy ilyen ellenszélben is jobbak vagyunk a legtöbb csapatnál. Klassz lenne, ha egy sport2-es meccsközvetítésbe elküldenéd ezt Ricsiéknek, hátha megértenék más csapatok magyar szurkolói is, hogy itt egy hadjárat folyik liga ellen. Ők piszkosul játszanak, mi kreatívan.
2015. 12. 01. 18:19
Chino
Igazából nem is az a dühítő, hogy ilyen nevetséges szabálytalanságokat fújnak be ellenünk, hanem az időzítés. Szinte mindig 3. kísérleteknél vagy nagy játéknál. Nem mindegy, hogy sima 1D jöhetett volna és ölhetjük az órát, mehettünk volna a támadással, hanem, hogy helyette kapunk -10-et és garantált 3&Out. Ha ezek zömmel még az első félidőben jönnek inkább dühítő, mint komoly játékbefolyásoló tényező.
2015. 12. 01. 17:27
DM
Sziasztok jó estét Mindenkinek :)

http://espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4788114/patriots-waive-wr-chris-harper-after-muffed-punt
2015. 12. 01. 17:46
loop80
Szia DM!

Veled meg mi történt? Általában naprakész szoktál lenni, viszont ezzel a hírrel egy napot késtél. ;)
2015. 12. 01. 17:50
DM
Szia loop :)!
Igen igazad van elnézést kicsit lemaradtam ezzel a hírrel,amint látom már megy a gondolkodás ilyen téren az "ápsz end dáun" alatt ki lenne célszerű a megüresedett 53.-asra :)!Te melyik részleget erősítenéd meg a megmaradt hellyel?
2015. 12. 01. 19:37
loop80
Hallod, ez nehéz kérdés. :) A Patriots jelenlegi sérültlistáját elnézve...huhh...
Ötletem sincsen, komolyan.
2015. 12. 01. 20:18
DM
hát igen lehetne RB,WR,LB,OL sebaj majd BB eldönti mi a legjobb a csapatnak :)
2015. 12. 01. 18:33
Tibi Twelve
Már a liga nyíltan vállalja hbennünket bíróztatnak. Morellitől elvették a SNF-t a korábbi rengeteg hiba miatt, és tersmészetesen a a Phily elleni meccsünket kapta meg.Ne mondja senki h véletlen.Tehát alázni kell az Eagles-t h szorosan nyerhessünk :-)
2015. 12. 01. 19:36
TMR
Szuper. Goodell nem tétlenkedik
2015. 12. 01. 19:45
Tibi Twelve
Várható volt, h így vág vissza.Osztom h ellenünk kivannak élezve a bírók meg különös bánásmódban vagyunk részesitve, de a SEA-PIT meccs is durva volt.Shearmannak mindent elnéznek, volt vagy 4-5 PI-je, Wilsont benn szerelték erre late hit,volt vagy mi, az is ultragáz volt.Itt lenne az ideje a teljes bírói kar lecserélésére és Blandino cseréjére is, kis felfrissítés lehet jót tenne.

Másfelől az idióta szabályok ellen a tulajok is tehetnének, meg még több kamera amit BB mindig kér,legyen egy meccs 4-5 órás, kit érdekel
2015. 12. 01. 20:08
daelaci
Annyira ki vannak élezve ellenünk a bírók, hogy a védelmünk konkrétan a legkevesebb zászlót kapta az összes csapat közül.
2015. 12. 01. 21:08
combat
Ja, Pittsburgh drukker se lennék most, elég dühítő ami ott volt...
Ez a cseréljük le a bírói kart azért elég kemény. Mármint ezek még konzekvens hívások ahhoz képest amik 2012-ben voltak.
2015. 12. 02. 05:35
TMR
Hát ja, a Seahawks sec. elég sokat megengedhet magának.
2015. 12. 01. 19:18
DM
Patriots linebacker Jamie Collins plans to play Sunday against the Eagles
2015. 12. 01. 20:11
daelaci
Collins már nagyon kéne a pályán, főleg most hogy HT egy ideig biztos nem lesz.
2015. 12. 01. 20:20
DM
az biztos nagyon fontos láncszeme a védelemnek,szükségünk van rá,remélem van olyan vagyis,lesz olyan állapotban,hogy pályára léphessen hacsak csereként,hogy kicsit visszaszokjon a levegőbe,felvegye a ritmust,már kövi meccsen 100%.-os állapotban lenne :)
2015. 12. 01. 20:37
crucified
daelaci-val értek egyet. A bírók egyformán tévednek minden csapat kárára. Itt mi vertük meg magunkat. A sok sérült és a pontatlan játék miatt lettünk gyengébbek, a bírók nem feltétlenül döntötték el a meccset.

Béke.
2015. 12. 01. 20:56
B.Toma
+1
Nem kell itt összesküvéselméleteket gyártani. Heti hat-hét meccset megnézek, nem rosszabb a helyzet nálunk mint más csapatoknál. Sok függ a bírói társaságon, meg hogy milyen formában vannak, de ebben az egyre gyorsuló NFLben óhatatlanul növekedik a hibák száma. Brady is azt nyilatkozta, hogy igaz hogy most nem voltak ránk nézve kedvezőek a bírói itéletek, de máskor meg a Pats javára tévednek, ez a nagy számokban kiegyenlitődik. Persze az egyszerű szurkoló csak azt jegyzi meg, hogy hányszor fújtak tévesen ellenünk, afölött elsiklik mikor a javunkra néznek el egy-egy ítélet vagy nem fújnak be egy nyilvánvaló holdingot vagy OPI-szet a Pats ellen.
2015. 12. 01. 21:06
Chatmansky
Teljesen rezignáltan veszem tudomásul a vereséget, eltelt két nap, ha fel is húztam magam, már lenyugodtam. De: ezt elcsalták. Nagy marhaságot nem csináltak a meccs alatt a bírók, de ahogy jött a végjáték szépen belenyúltak. Csak pont annyira. Egy kis holding, egy kis OPI. Elismerem, mi is elf@szkodtuk a végét, magunkat hoztuk nehéz helyzetbe, de ezt most itt nem az ellenfél használta ki kegyetlenül, hanem a zebrák. Ez tény.
2015. 12. 02. 03:35
iceman
2015. 12. 01. 21:49
TMR
Ez a nagy számok törvénye alapján hosszú távon kiegyenlítődik dolgot még egyszer sem láttam bizonyítva. Ha a bírók normális eloszlàs szerint fújnának akkor még igaz is lenne.
Nem háborgok én, de látok amit látok. És ha a többi meccsen is ilyen a bíráskodás (ilyen tudom), akkor az nagyon szomorú. Ez valóban megváltoztatja a játék integritását.
2015. 12. 01. 22:21
hopi46
Nem teljesen értek egyet Veletek. Jómagam is legalább 5-6 mérkőzést megnézek hetente és a véleményem a következő:
A bírói testület egy "egészségtelenül" zárt kaszt, többnyire idős(ödő) emberekből áll ("kopottabb" reflexek, lassúbb mozgás, lassúbb agy, rosszabb szem stb.), akik ráadásul nem is profik. Egy bíró pedig ne legyen rossz formában! Tevékenységüket sohasem büntetik, bármilyen súlyos műhibát (!) is vétenek pl. néhány meccses eltiltással. Érinthetetlenek!
Nem azzal van baj, ha valamit nem vesznek észre vagy ha valamit eltúloznak, hanem a következetességükkel és a konzisztenciájukkal. (Ez egyébként minden sportban fontos természetesen.) Goodell után a bírói kar a leggyengébb és legkövetkezetlenebb az NFL.ben
TB nyilatkozata csak púder a kedélyek csillapítására.
És persze nem a bírók miatt kaptunk ki, ők csak kicsit besegítettek.
Az meg nem megnyugtató magyarázat, hogy más mérkőzésen is rossz a bíráskodás. Jó volna, ha felnőnének a mai NFL színvonalára, mert néha úgy néznek ki, mint a hőskorból itt maradt down-t mérő lánc,
2015. 12. 02. 08:20
mgabor74
Látom Toma Te is nézted a Browns meccset és hallottad mit mondott a hazai főzebra. Épp csak a végét nem idézted, miszerint Ő sem nagyon értett egyet a meccs végi érthetetlen fújásokkal. Az a pár zászló bizony szépen felhozta a pacikat sok minden más mellett persze.
Az hogy a bírói kar öreg tény, de azért akadnak fiatalabbak is. Például a Browns meccs főbírója 2 éve van az NFL-ben. Mondjuk nem is emlékszem hogy lett volna nagyon vitatott döntésük a meccsen. Úgy van ez mint az élet többi területén. Egy idő után az öreg harcsák elhiszik, hogy Ők tévedhetetlenek, érinthetetlenek, és aki kicsit is nem tetszik nekik azzal a saját módszereikkel azt tesznek meg amit akarnak büntetlenül. És ez itt így is van.
2015. 12. 01. 21:36
sixt
Patriots signed WR Damaris Johnson.
The ex-Eagle and Texan spent the first three months of the season on the street. He could provide help in the slot, and should immediately slide in on special teams. Even with the Pats majorly banged up at wideout, Johnson won't come into fantasy value.
2015. 12. 01. 21:36
sixt
Ő kicsoda tudjuk ? Én spec nem ismerem
2015. 12. 01. 21:48
daelaci
Nem fogtunk túl nagy halat, az biztos. :)

http://www.nfl.com/player/damarisjohnson/2536031/profile
2015. 12. 01. 22:39
lesliemus
BB tud kukázni, lehet ő lesz megatron 2 :-)
2015. 12. 01. 22:28
hopi46
returnernek hoztuk valószínűleg.
2015. 12. 01. 22:40
petichef
Igen, főleg annak. Alapjában véve returner illetve elkapó, de a legtöbbet returnerként használták. Kickoffból 25 yard a visszahordott átlaga /bár akkor még hátrébbról rúgták/, puntból majdnem 10. Meglátjuk..

Daelaci! Sose tudhatjuk! ;) TB? Edelman? Ugye?! :)
Na meg Lewis, akit annyira nem tartottak semmire, hogy tavaly csapata se volt... Tudom, ritkán találunk ilyen kincset, de lehet hogy most sikerült. Nevezzetek naívnak, álmodozónak, de én minden ilyen igazolásnál kicsit reménykedek, hogy hátha... ;)
2015. 12. 01. 23:17
hopi46
Persze hogy reménykedünk, de...más dolog egy csapattal hónapokon át együtt felkészülni, mint hirtelen beugrani, ráadásul returnernek. (Sajnos tudjuk, hogy ez milyen fontos.)
2015. 12. 02. 00:17
petichef
Igen hopi, igazad van, rengeteg idő kell ahhoz, hogy valaki be tudjon épülni a csapatba, az ő esetében ez legjobb esetben is a következő szezon lesz.
Én inkább arra gondoltam, hogy ha esetleg találtunk egy gyöngyszemet, vagy legalább valakit aki hosszú távon jómunkásember lehet, annak azért fogjuk látni a jelét ;)
2015. 12. 01. 22:55
Croaker
Milyen érdekes, hogy a Morelli-féle bírói csapat, aki nem kis hibákat vétett a 49ers-Cards meccsen, a betervezett Colts- Steelers meccs helyett átkerült a Pats-Eagles meccsre.....
(http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000592460/article/referee-crew-reassigned-by-nfl-following-criticism)
2015. 12. 01. 23:12
Kennystyle
A cikket azzal kezdik hogy "meg egy pelda arra hogy az nfl bunteti a hibakat veto birokat".
Valaki magyarazza mar el hogy mi a nagy buntetes abban hogy atteszik oket egy esti meccsrol egy delutanira ahol raadasul a Pats jatszik. Szeretnem ha engem is ilyen brutalisan buntetnenek majd a munkahelyen ha elrontok valamit.
Szep munka nfl, akar ray rice is lehetne biro ha mar a sulyos buntiknel tartunk.
2015. 12. 02. 00:24
petichef
Szerintem nem úgy értették hogy az a büntetés, hogy a Patsnek, akarom mondani a Pats ellen kell fújniuk. Szvsz arról van csupán szó, hogy a mi meccsünk egy sima délutáni meccs, erre tették át őket a jóval nagyobb rangú SNF-ról. Azaz presztízs szempontjából büntetik őket, úgymond le lettek fokozva.

De akár még jól is járhatunk, mert ahogy mi minél több meccset szeretnénk nyerni, szeretnénk a PO-ban látni a csapatot, aztán megnyerni az AFC-t, majd a SB-t, a birók szeretnének minél több kiemelt meccset vezetni. Mármint műsoridő szempontjából. Meg persze ők is a PO-ba akarnak kerülni, ott fújni. És itt jön ami miatt lehet hogy nem baj, hogy őket kaptuk! Mert most elvileg egy lépéssel távolabb kerültek a PO-tól, és szeretnének újra közelebb kerülni. És ezt hogyan érhetik el? Jó bíráskodással! Talán pont a "bünti" miatt fogják összekapni magukat.
Én bízom abban, hogy nem lesznek annyira fogalmatlanok, mint legutóbb... ;)
2015. 12. 02. 00:25
petichef
*nem az a büntetés
2015. 12. 02. 00:26
petichef
visszavonva, késő van már :D
2015. 12. 02. 08:26
mgabor74
Kérdés hogy objektíve jó bíráskodás vezet oda, vagy a Goodelléknek jó bíráskodás :)
2015. 12. 02. 08:31
nszgergo
2015. 12. 02. 12:05
petichef
2015. 12. 02. 23:02
slack
2015. 12. 02. 11:12
Kennystyle
Az a baj, hogy ennek van egy olyan olvasata is, hogy rossz bíró vagy ? Akkor ne főműsoridőben tévedj már hanem inkább egy kisebb nézettségű meccsen, hátha kisebb port kavar a dolog...
2015. 12. 02. 12:05
petichef
Sajnos igen, így is lehet értelmezni...
Viszont akkor meg lapátra kellene tenni őket, esélyt se adva annak, hogy ennyire befolyásoljanak egy meccset...
2015. 12. 01. 23:17
loop80
2015. 12. 01. 23:23
hopi46
Csak tudnám ki fog elkapni a philly ellen és ki fogja megállítani Murray futását...ej
2015. 12. 02. 03:38
iceman
Hagyjuk már, hogy az Eagles ellen csokiznunk kellene hazai pályán.
2015. 12. 02. 05:37
TMR
Vki említette a chat-en meccs közben, hogy van vmi állandó rovat, ahol a bírói itéleteket vesézik ki. Egy linket kaphatnék erről.
2015. 12. 02. 06:27
Lucius
Te jó ég, mennyi heater bújt elő az első vereség után… az NFL fórum nyüzsög tőlük. Nem lepődnék meg, ha nemzeti ünneppé kiáltanák ki náluk a vasárnapi napot. Na mindegy, majd meglátjuk januárban. :)
2015. 12. 02. 07:03
TMR
a legjobbak ezek a most, hogy nem csaltunk rögtön kikapott a pats egy csereirányítótól. :D
2015. 12. 02. 10:43
Lac78
Ezek az emberek csak azt bizonyítják, hogy gyak. semmit nem értenek a játék igazi hátteréhez. Sajnálni valóak. Olyan, mint amikor okosok "agyatlan játéknak" titulálják az am.focit. Szegények, ha tudnák, hogy az egyik legkomolyabb szellemi koncentrációt és intelligenciát igénylő játék. BB ezt érti és tudja, ezért választ értelmes embereket, nem pedig kiváló atlétákat elsősorban. Nézzetek bele a legtöbb stabil Pats játékos szemébe, értelmet fogtok látni, míg látni egy csomó szuper fizikai képességekkel megáldott játékost, akiknek, hát finoman fogalmazva tompa a tekintete.
Ezért van az, hogy sok játékos nálunk konstans fejlődésen megy keresztül, akár évekig is és nem szalmalángok csupán.
2015. 12. 02. 12:21
Chatmansky
Jó meglátás! Érdemes a meccsek elején a játékosok beköszönő videóját megnézni: nekem is feltűnt, hogy elég sok értelmes tekintetű játékosunk van, ellenben a többi csapattal. Nyílván nem lehet ítélkezni az emberek felett, de lássuk be, jó pár suttyó figura van az NFL-ben. Sőt... (Persze a legtöbb játékos nagyon alulról jön, alapvető szociális hiányosságokkal. Ez persze nem zárja ki azt a bizonyos "értelmet", amit te is írtál.) És valóban, Bill egy olyan tanárúr, aki igyekszik okosabb embereket felvenni az osztályába... :-)
2015. 12. 02. 13:20
Lac78
Igen, na ott súlyos arcokat lehet sokszor látni :-)
2015. 12. 02. 17:21
hopi46
Pedig a többség egyetemet, főiskolát végzett! :D
2015. 12. 02. 10:31
Lac78
Szerintem a sérüléshullám egy láncreakció lehet. Az egész Lewis-szal kezdődött. Addig tökéletes volt az elosztás, senki sem volt túlterhelve, illetve a védelmeknek akár egyszerre 4 komoly emberre is figyelni kellett. Ha valakit dupláztak (általában Gronk-ot) akkor 3 ember fickándozhatott. Ahogy esnek ki a fogaskerekek, a még egészségesek egyre nagyobb terhelést és a védelmek részéről nagyobb "odafigyelést" kapnak.
Lewis-nál megfigyeltem, hogy ő is akkor sérült meg, amikor már teljes sebességgel ment és így akart irányt váltani. Szerintem sokan így sérülnek meg, anno pl. Welker is így járt. Amíg csak a gyorsítás közben cikáznak addig nem szokott baj lenni, a hirtelen lassítással járó irányváltások okoznak sok sérülést lásd akár a "Tulok" féle produkciót. Nekem úgy tűnik, hogy ezeket kevésbé bírják a szalagok.
Én edzőként lehet elgondolkodnék rajta, hogy a játékosok ne küzdjenek körömszakadtáig. Tudom most sokan felhördülnek, hogy ez ellentétes a játék ideológiájától. De arra gondolok, amikor már megvan a 1st down vagy a komolyabb yard nyereség és még 1-2 yard-ért belemennek olyan földharcokba, mint amiben pl. JE is megsérült, gyakorlatilag tök feleslegesen. Tudom, hogy arra nevelik őket, hogy küzdjenek, de stratégiai oldalról nézve ezek nagyon drága yardok, úgy, hogy az elsődleges célt már elérték.
Egyébként miközben élvezettel néztem Lewis cikázását, már kezdettől fogva attól féltem, hogy mikor sérül bele. Szerintem nagyon fontos, alapeleme volt az ellenállhatatlan támadójátéknak.
2015. 12. 02. 11:16
Kennystyle
Logikus amit mondasz, csak ezt belülről nem hiszem hogy érzi egy játékos amikor az adrenalin a sisakot átütve jön ki belőle. A másik meg hogy sokszor a küzdelem árán az 1-2 yardból a végén TD lesz mert csak sikerült kibújni.
Az olyan helyzetekben amikor viszonylag tisztán át tudják tekinteni a pályát és látják hogy mi van benne vagy mi nincs benne akkor általában meg is kímélik magukat, pl amikor az irányító lábbal előre csúszik pedig még 1-2 yardot hozhatott volna, vagy kilépnek oldalt mert látják hogy jön a védő.
2015. 12. 02. 13:17
Lac78
Igazad van, én is hasonlóképp gondolom. Csak elméleti felvetés a részemről, tudom, hogy ez egy sokváltozós/sokkimenetű játék. De pl. JE-nél látni sok szitut, amikor még az én izmaim is görcsbe rándulnak az érkező dara láttán.
2015. 12. 02. 15:34
lupus
Kicsit gondolkozzunk arrol,hogy mit is mondasz itt. A foci egy terulet szerzo jatek. Ez az alap,erre epitkezik.
3-4 eves koruk ota azt tanuljak,hogy elore kell menni. Ehhez jon a gyozni akaras, es itt nem a merkozes megnyeresere gondolok. Az adott szituacioban akar minden jatekos a maximumot nyujtva "gyozni".
Ahogy egy edzom mondta, ha nem tetszik,ami itt van,akkor menj el teniszeni.
Egyebkent kb arrol beszelsz,hogy egy boxolo menetenkent 3-mal kevesebbet usson,hogy a 12.menetben jobb allapotba legyen. Es igy tudjon gyozni a masik felett.
2015. 12. 02. 16:57
Lac78
Hát a boxxal nagyon nem jó példát hozol, kőkemény taktikai harc folyik egy komolyabb meccsen, remélem ezt te is belátod. Nézd meg az Ali-Foreman meccsről készült ragyogó dokufilmet. Amit Ali művelt, egészen fantasztikus taktika volt. Nem hogy kevesebbet ütött, hanem szinte semmit. Ha nem láttad, nézd meg a filmet mindenképp.
És a maximum nyújtását is elég sokféleképp lehet értelmezni egy játékban, amit a végső győzelemre játszanak. Ez nem 100m sprint, vagy súlylökés, ahol az adott teljesítmény impulzus dönt. Itt minden mozzanat a végső célt szolgálja, az SB győzelmet.
Itt is sokan írján sokszor, hogy inkább egy csúnya győzelem sérülés nélkül, mint egy heroikus pürrhoszi győzelem.
De fentebb egyébként írtam, hogy tudom hogy nem így működik a játék, 10 éve nézek NFL-t, én csak stratégiai oldalról nézve filozofálgattam.
2015. 12. 02. 17:32
lupus
Ugy tunik nem jott at a boxos pelda. Lattunk mar olyat is,hogy egy-egy futo leterdel az end zone elott,vagy egy int utan foldre megy a db,hogy a tamadok leterdelhessenek, vagy egybelkapo kilep stb.
A merkozes alatt nem tudod ezt befolyasolni,hogy csunya,vagy szep lesz a gyozelem. Ertem en,hogy 10eve nezel focit (en is,csak meg jatszom is lassan 8eve),ami sok ralatast ad neked. De egyszer kell az ember fejere sisak es rogton mashogy latja a dolgokat.
Egyebkent,ha elolvasod ujra az elso mondatomat,akkor lathatod,hogy gondolkozzunk el,egyutt. ;)
2015. 12. 02. 18:00
Lac78
Nem a "rálátásom" alátámasztása végett írtam a 10 évet. Csak azt akartam mondani, hogy ismerem az alap hozzáállást, amit írtál - a győzni akarást. Semmi bajom ezzel egyébként, pont ez a gyökeres szemlélet különbség szerettette meg velem a sportot. Na meg az IGAZSÁGRA törekvő szabályok, bíráskodás.
A rálátásomat nem nevezném komolynak, most már jó ideje gyerekek, munka mellett örülök, ha a heti Pats meccset meg tudom nézni felvételről :-)
TB korúként igazán értékelni tudom a teljesítményét.
2015. 12. 02. 17:31
hopi46
Hát az un. "cik-cak" futók ritkán játszanak végig egy szezont, nincs az a szalag. Blount - lehet, hogy szerencsékre - nem ilyen. :-)
2015. 12. 02. 18:15
Lalika
Ebben biztosak lehetünk. Mármint, hogy Blount nem fog cik-cak-ban nyomulni. Lewis esetében a Dallas elleni fogócska volt a legdurvább és sérülés veszélyesebb. Gondoljatok bele mekkorát üt az izületekre az ha a lépcsőn lefele csak egy fokot is kihagysz és a lendülettől mellé lépsz. És akkor még csak nem is futottál.
2015. 12. 02. 16:20
DM
sziasztok kis roster mozgás :)

Patriots sign Damaris Johnson, claim Trey Williams off waivers, place Trey Flowers on IR, sign Austin Hill to Practice Squad
2015. 12. 02. 16:57
DM
valamint
#Dolphins signed DT Robert Thomas off the #Patriots practice squad
2015. 12. 02. 20:21
hopi46
Dola visszatért az edzésre!
2015. 12. 02. 20:38
petichef
Hightower is részt vett az edzésen!!! :))))
Nem tudom miből van a csóka...
De nem is érdekel, a lényeg, hogy Dola játszik már a hétvégén, kis szerencsével Collins is, még egy kis szerencsével HT is.
A sasoknak annyi ;)
2015. 12. 02. 21:14
hopi46
Harper vissza a gyakorló csapatba!
2015. 12. 02. 22:33
petichef
Azt hiszem ez nagyon jó lecke volt neki! Egyrészt mert megtanulta, hogy nálunk elég EGY ilyen hiba, és lapát van. Plusz szerintem most nagyon oda fogja tenni magát, mert BB rávilágított, hogy a kutyának se kell, azaz most ha a második esélyét is eljátssza, akkor valszeg örökre búcsút inthet az NFL-nek.
Remélem jó lecke volt ez neki, és összekapja magát! ;)
2015. 12. 02. 23:23
iceman
Azért ez egy igen drága lecke volt.
2015. 12. 03. 09:17
petichef
Értem hogy mire gondolsz, de én most kifejezetten az ő szemszögéből írtam a dolgokat.
Természetesen én is annak örülnék a legjobban, ha ez az egész nem történik, és győztesen jövünk le a pályáról! ;)
2015. 12. 03. 04:04
TMR
Nincs itt semmi baj a bírókkal:
Roger Goodell: Our officials do an extraordinary job.
Csak tudnám akkor a 49ers-Cards sporik miért kapták meg büntetésül a mi meccsünket
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 11. hét bejegyzéshez