Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 11. hét

2016. 11. 29. 23:06
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
A múlt héten nem került ki ilyen anyag a Patrios.com-ra, de ezen a héten már igen, úgyhogy nézzük mit mondtak a játékosok a Jets elleni mérkőzés után.

Tom Brady, QB

A 200. győzelméről
Ez egy nagyszerű győzelem volt a csapatnak. Nem játszottunk olyan jól, mint szerettünk volna, de megcsináltuk a játékokat, amikor legjobban kellett. Ez egy csoporton belüli mérkőzés volt idegenben. Mindig nehéz ellenük játszani. Úgy gondolom, hogy nagyon jól játszottak. Hálás vagyok, hogy a végén megcsináltuk azokat a játékokat.

Az első TD-jéről, amit egy elejtett labda után dobott Malcolm Mitchellnek
Próbáltam Julian Edelman kezei közé rakni a labdát, de csak a csípőjét találtam el és leesett a labda a földre. Gyorsan felkaptam és körülnéztem, hogy mit tehetek most. Malcolm jó munkát végzett, hogy maga mögött hagyta a játékosát a végzónában. Esélyt adott nekem, hogy megcsináljuk ezt a játékot. Nagyszerű labdákat kapott ma el. Nem úgy történtek a dolgok, ahogy felrajzoltuk, de összejöttek a dolgok a végén.

Mennyire bízik Mitchellben...
Azt gondolom, hogy Malcolm megtett mindent, hogy a mindenki bízzon benne, mert minden nap kidolgozza a belét is és teljesen elkötelezett a csapat felé. A futball sokat jelent a számára. Bebizonyította, hogy számíthatunk rá és mi pedig esélyt is adunk neki.

Hogy érzi magát ebben a pillanatban...
Boldog vagyok, hogy ennek a hétnek is vége. Hosszú hét volt.

Arról, hogy a térdsérülése zavarja-e a játékban
Mindenkinek fáj már ilyenkor valami. Próbálod a legjobbat tenni. Ez egy hosszú szezon. Minden hét egy új hét. Örülök, hogy ennek vége és hálás vagyok, amiért győztünk.

Arról, hogy gondolkodott-e arról, hogy nem játszik ma
Nem.

Arról, hogy mennyire fontos az, hogy egy vezéregyéniség a sérülés ellenére is játszon
Nos, mindenki próbál különböző dolgokat csinálni és én csak próbálom a legjobbamat nyújtani. Nem hiszem, hogy a szezon ezen szakaszában bárki is egészségesnek érezné magát. Szóval mindenki próbálja a legjobbját hozni, ahogyan én is.

Darrelle Revis játékáról
Nagyszerű játékos, régen is az volt, nagyon tisztelem őt. Nagyon jól játszott.

A 200. győzelemről
Ez egy csapatsport. Az egyéni díjak azt jelentik, hogy egy nagyszerű csapat része vagyok, nagyszerű edzőkkel és csapattársakkal. Remélem a győzelmi szériát továbbra is tartani fogjuk. Sosem lehet megunni.


Martellus Bennett, TE

Mit mond ez a győzelem a Patriotsról
Ugyanaz a csapat vagyunk egész évben. Bárhova is megyünk, a harcos énünk velünk jön. Mindig azt mondom, hogy "B.Y.O.E - Bring Your Own Energy" - jelentése "Hozd a saját energiádat". Amikor ilyen helyeken játszunk, ez az, amit tennünk kell. Képesek voltunk megcsinálni a játékokat, amikor leginkább számított. Tudtuk, hogy kemény, harcos mérkőzés lesz. Az elmúlt 8 mérkőzésből 7 az volt. Ez az, amit egy csoportriválistól kaphatsz. Nem számítanak ilyenkor a győzelmi mutatók, tudtuk, hogy jó mérkőzés lesz.

Malcolm Mitchell játékáról azután, hogy elejtett egy labdát, majd elkapott egy győztes TD-t
Azt gondolom, hogy a védőjátékos jó munkát végzett. Malcolm Mitchell egy kiváló játékos. Nagyon keményen dolgozik minden egyes nap. Ha lehetőséget kap, akkor megcsinálja a játékokat, büszke vagyok rá. Egyedül érte ezt el az elmúlt hetek során. Csak a munkára koncentrált az elmúlt hetekben.

A pályán maradt a sérülése ellenére
Sosem írhattok le. Ez vagyok én. Szeretek keményen dolgozni, a legjobbanat hozni. Különbség van a sérülések között. Mindenkinek az NFL-ben a szezon ezen szakaszában már van baja. Neked csak meg kell találnod az utat harcolni ellene és megcsinálni a játékokat.


Malcolm Mitchell, WR

Az érzéseiről, amikor egy potenciális TD-t nem kapott el
Nagyszerű játékosokból áll a csapatunk, akik utána is bátorítottak. Szánalmasnak éreztem magam utána. A srácok utána is bátorítottak és azt mondták neki, hogy van még időnk.

Arról, hogyan sikerült üresre játszania magát a győztes TD-nél
Csak rohantam mint a bolond (nevet). Először azt gondoltam, hogy a labda Juliané lesz, de láttam, hogy nem éri el, szóval azt gondoltam, hogy megpróbálom majd én.

Darrelle Revisről
Nagyszerű srác. Fenomenális játékos. Hall of Famer.

Győztes TD-t elérni
Hálás vagyok a csapatnak a lehetőségért azután, hogy korábban nagyon elszúrtam, örülök hogy azzal győztünk. Függetlenül arról, hogy én vagy más, hálás vagyok a védelemnek, hogy lehetőséget adtak nekünk, hogy megszerezzük a győzelmet.

Mondott-e neki bármit Tom Brady a mérkőzés után
Mindannyian azt mondtuk egymásnak, hogy "Jó munka" volt.

Jobban érzi-e már a támadásokat
Minden az edzésből indul. Megpróbálok annyira keményen dolgozni, hogy készen állnak a lehetőségeimre, amennyire csak lehetséges. Sosem tudhatom, hogy mikor jön el és mindig készen kell állnom rá.

Tom Bradyvel játszani
Áldottnak érzem magam emiatt. Áldottnak érzem magam attól a pillanattól, hogy a Patriotstól kaptam a hívást a draft napján. Boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek a részese.


Chris Hogan, WR

A győztes támadásról
A mérkőzésnek ebben a szakaszában a nagy játékokról szól minden és azoknak a végrehajtásáról.

A 25 yardos elkapásáról a győztes támadásban
Tudtam, hogy emberezni fognak, szóval jól kellett megfutnom az utamat és megszerezni a labdát, mivel várható volt, hogy a safety odaér.

A sikertelen passzáról Malcolm Mitchell felé
Majdnem sikerült. Közel volt. Elpróbáltuk párszor a héten az edzések alatt. Malcolm jó munkát végzett, nekem kellett volna pontosabbnak lenni. Jó játék volt.

Arról, hogy Tom Brady sérült
Ő a támaóegység vezére és egy igazi versenyző. Semmi nem tartja őt távol a játéktól. Amikor látod a vezéredet, hogy nem 100 százalékos, akkor még jobban odateszed magad és segítesz neki.


Dion Lewis, RB

Tom Bradyről az utolsó támadásban
Tudta, hogy meg kell csinálnunk a játékokat. Így kellett lennie. Az a helyzet volt, amikor pontot kellett szereznünk a győzelemhez és meg is csináltuk. Mindenki jobban teljesített.

A védelemről
Azok a srácok harcolnak minden játékban. Nagyon fontos volt a labdaszerzésük ma. Malcolm (Butler) kiütötte a labdát. Szükségünk volt ezekre a megmozdulásokra a győzelem érdekében.

Részese lenni Brady mérföldkövet jelentő győzelmének
Sokat jelent. Szeretjük Tomot. Tényleg mindenki szereti őt. Keményen játszottunk érte és ő is keményen dolgozott. Bármikor van egy ilyen srác a csapatodban, egy azok közül, akik valaha legjobbak ebben, keményen akarsz játszani és tudod, hogy ő is megtesz mindent a győzelemért.


Malcolm Butler, CB

Arról, hogy a védelem kétszer is labdát szerzett
Határozottan kifizetődöttek. Ők is kihasználták a hibáinkat. A támadók pontra váltották a labdaszerzéseinket, kifejezetten jól sültek el a dolgok.

A Jets elleni mérkőzések
Mindig kemények. Ismerjük jól egymást. Ők mindig sokkal jobban játszanak ellenünk. Jó csapat. Az edző (Bill Belichick) mondta is, hogy ez egy kutyanehéz meccs lesz és igaza volt.

Tom Brady keménységéről
Ez az NFL. Sokszor sérülten kell játszanod. Több csapattársam is ugyanezekkel küszködik. Ő is kemény srác.

A nagy játékokra kialakított védelemben játszani
Ez a célunk minden héten. Megcsinálni a játékokat, labdákat szerezni, visszaadni a támadóknak a labdát, hogy pontot tudjanak felrakni a táblára. Ahogy korábban is mondtam, továbbra is erre kell építkeznünk.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 11. 30. 00:10
boarder20
"Az edző (Bill Belichick) mondta is, hogy ez egy kutyanehéz meccs lesz és igaza volt."

Egészen biztosan pontosan ezekkel a szavakkal fogalmazta meg a mondandóját :D
2016. 11. 30. 01:49
hopi46
Udvariasan dicsérik Revis-t (helyesen!), pedig gyengén játszott.

Butler idei leggyegébb játékát nyújtotta, amit a fumble kicsit enyhit.

Új fiú a PS-ben: TE Kennard Backman 191 cm 110 kg, nem egy "óriás".
2016. 11. 30. 07:53
cellranger
Nem is értem miért olvasom el. Fele választ már tudom előre. Komolyan, elmehetnék helyettük nyilatkozni. :)
Bár ezt a "ha tudod, hogy avezér nem száz százalékos, akkor még jobban odateszed magad" ndumát nem tudom mire értették, mert ha ez volt a még jobban odateszem magam játék, hááát akkor nagy abaj :/
2016. 11. 30. 08:13
Croaker
Egy kis OFF:

Nézegettem éppen az Ír családi neveket, címereket egy cikk kapcsán, és van egy pár ismerős név, ki hány csapattagot (ex-csapattagot) talál ? :)

Segítek, van Brady is (király a címere ) Én amúgy 4 jelenlegit találtam, de sok NFL játékos neve megtalálható itt.

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15192567_1268418319868626_3457819770900663030_n.jpg?oh=357b915cd04e7fb1cd9ce9b92e9c4c5f&oe=58C8BC40


bocs az OFF ért ;)
2016. 11. 30. 11:21
Tibi Twelve
Lehet benne valami :-) tényleg elég sok csapattag van itt :-) amugy van Brady az ír fociválogatottban is
2016. 11. 30. 14:10
Burkus
Milyen diszrétek a kérdések Butlerhez... :)

Azért három válaszban - Bennett, Brady, Butler - is benne van, hogy sok a sérülés.
2016. 11. 30. 17:49
hispanic
Tetszenek a nyilatkozatok, profi játékosok, akik megfelelően fel vannak készítve az interjúkra.
Ebben is élen jár a csapat az NFL-ben, és az összes csapatsportot ideértve is.
Nem beszélnek össze-vissza, nem mutogatnak másokra, kiemelik a munka fontosságát és pozitívak a csapattársaikkal.
Jó érzés olvasni őket.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 11. hét bejegyzéshez