Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 12. hét

2012. 11. 26. 16:53
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú
Nehéz szavakat találni erre a mérkőzésre. Azért jó volt látni, hogy a csapat észre se vette Gronk hiányát.


Steve Gregpry, S

Látott valaha ennyi pontot, ilyen rövid időn belül?

"Nem, ez túl sok pont volt ilyen gyorsan. Sikerült kihasználnunk a lendületünket. Furcsa érzés volt, mert ennél jobb csapat a Jets. Ma viszont mi voltunk a jobbak. Nagyon örülünk a sikernek."

Szokatlan volt ennyit a labda körül lenni?

"Nem, nagyon jó napom volt. Jó helyen voltam, jó időben. Szóval igazából csapatmunka volt az egész. Az elől lévők sietették az irányítót, mi pedig igazán tűzben voltunk és minden összejött."

Secondary önbizalma.

"Hétről-hétre nő. Minden nap keményen edzünk és filmekkel felkészülünk a következő ellenfélből. Jobban tudunk koncentrálni és egyre inkább összeszokunk."

Rob Ninkovich, DE

Mi a véleménye a védelemről?

"Sikerült nyomást helyeznünk a labdára. A védelmünk úgy játszik, hogy labdákat szerezzen a támadóknak, akik ki is használják a lehetőségeket. Minnél több ilyen helyzetet adunk Bradyék kezébe, annál jobb a csapatnak."

Egyre jobb a védelem.

"Igen, egyértelműen. Hosszú a szezon és mi megpróbálunk folyamatosan fejlődni, hogy a végén -amikor a legfontosabb- legyünk csúcsformában."

A védelem egyre többet támad és egyre agresszívabb.

"Igen, majdnem minden szituációból tudunk nagy játékot csinálni. Ez mindent elmond a védelmünkről. Sok yardot engedünk az ellenfélnek, de ugyanakkor rengeteg labdát is szerzünk. Összességében a labdaszerzések fontosabbak, mint a feladott yardok."

Shane Vereen, RB

Touchdownjáról.

"Kicsit meglepődtem, biztos voltam benne, hogy a cornerback ott van rajtam. Amint elfordultam, a labda már ott volt nálam. Szerencsére az elkapók elvitték az embereket rólam, így sikerült megcsinálni a játékot."

Három touchdown 52másodperc alatt.

"Még sose láttam ilyet, de ez történik ha az ember keményen játszik."

Wes Welker, WR

AFC East csapatot győztek le.

"Amikor sikerül legyőzni egy divízió ellenfelet, az mindig jó. Hálaadás napjá a Jets ellen pedig igazán különleges siker."

Három TD 52 másodperc alatt.

"Biztos, hogy már láttam ilyet, de az mér rég volt. De örülök, hogy sikerült. Főleg, hogy mi csináltuk."

Támadók teljesítménye.

"Mindenki jobban odateszi magát és megcsinálja, amit meg kell. Ma sokan előléptek és megcsinálták a nagy játékokat. Jó látni ezt."

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2012. 11. 26. 17:08
Neo
A végén eljutunk oda, hogy a támadóknak kell összekapniuk magukat, mert a védelem nem fog mindig ennyi pontot/labdát szerezni..
2012. 11. 27. 16:02
pat68
2012. 11. 26. 18:12
lipi
Ha valakinek sok ideje van, összedobhatna egy Pats interjú a játékosokkal programot. Indítás után, kiválasztod a nyilatkozó játékost, majd random generál rá egy kérdést és egy választ. Olyan gyöngyszemekkel, mint :"Ma nem tudtuk megcsinálni a játékot", "Ma sokan előléptek és megcsinálták a nagy játékokat", "Amikor sikerül legyőzni... az mindig jó", "Hosszú a szezon és mi megpróbálunk folyamatosan fejlődni", "Minden nap keményen edzünk"...
2012. 11. 26. 18:23
Micsoda ötlet, sőt szerintem lehetne külön tippjáték is, hányszor fognak elhangzani az említett mondatok!
2012. 11. 27. 16:03
pat68
Ez a tippjáték ötlet nagyon nagy!
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 12. hét bejegyzéshez