Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 12. hét

2015. 12. 09. 07:00
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek, Hírek
Sajnos a vereség a nyilatkozatok nyitottságára is rányomta a bélyegét.
„Nem hajtottuk végre jól a játékokat. Jobban kell edzenünk és a jövő hétre kell koncentrálni.”

Bill Belichick, HC
Összességében az egyértelmű, hogy semmit nem csináltunk elég jól a mai nap folyamán. Nem voltunk jók támadásban, ahol eladtuk a labdát, kétszer is harmadik kísérletből kaptunk touchdownt, nem teljesítettünk jól a rúgások során, semmit nem csináltunk jól ahhoz, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Küzdöttünk, és volt esélyünk, hogy visszajöjjünk a mérkőzésben, de ha 21 pontot szereznek ellened, amikor a védelmed nincs a pályán, akkor az esetek 98 százalékában elveszíted a mérkőzést. Vissza kell térnünk a munkához, és jobban kell tennünk a dolgunkat.

Mit gondolt, amikor 14-0-s állásnál megpróbálták az „onside kick”-et?
Mindig azt tesszük amiről azt gondoljuk, hogy a legjobb.

Miért volt az, hogy Nate Ebner kétszer, míg Stephen Gostkowski csak egyszer rúghatott „onside kick”-et?
Mert azt gondoltunk, hogy az a legjobb amit tehetünk.

Ki dönt a játékokról egy meglepetés szerű „onside kick” esetén?
Mindannyian hozzuk meg a döntést.

Azt mondta a héten, hogy az Eagles rendelkezik a legjobb speciális egységgel az eddigi ellenfeleik közül. Ezt láthattuk ma?
Dicséret illeti őket, előnyükre fordították a hibáinkat. Jók szoktunk lenni ezen a téren, de ma nem így volt.

Mit látott a blokkolt puntnál?
Elrontottuk, nem blokkoltunk megfelelően. Semmi olyan nem történt, amit ne láttunk volna korábban, egyszerűen hibás volt a kivitelezés.

Természetesen nem léteik olyan, hogy morális győzelem, de mit profitálni abból, hogy a csapat küzdött, és megteremtették az esélyt a mérkőzés végén?
Voltak jó játékaink a mérkőzésen, csak nem volt elég belőlük. Túl sok rossz játékot hajtottunk végre.

Mi volt az oka, hogy Tom Bradyre hívtak passzjátékot és ön szerint milyen volt a kivitelezés?
Első kísérletet értünk el belőle, szóval jól sikerült. Azt gondoltuk, hogy ez egy jó játék abban a szituációban.

Mi volt az oka, hogy első és gólnál gyorsan elindították a játékot a visszahordott INT előtt?
Ugyanaz volt a helyzet mint amiből előtte touchdownt szereztünk. A dime védekezésüket akartuk fent tartani a pályán, amikor az egy yardos vonalon álltunk. Viszont a játék kivitelezése hibás volt, mert hagytuk Malcolm Jenkins a backfielden futkározni blokkolás nélkül. Ez egyértelműen nem az volt amit terveztünk.

Tom Brady, QB

Mit láttál az INT során, illetve az elkapásodnál előtte?
Az első INT irányító hibából született. A csapat megbízik benned, hogy jó döntéseket hozol, amikor a kezedbe adja a labdát, az pedig egy szörnyű döntés volt. Ez szerencsétlen, mert ezek a rossz döntések a mérkőzésedbe kerülnek, ezért jobban kell játszanod.

Pontosan mi történt a játék során?
Végignéztem a pályán, de semmi lehetőséget nem láttam, ezért megpróbáltam kidobni, de nem volt elég hosszú. Ha ki akarod dobni a pályáról, akkor meg kell tenned, nem dobhatod olyan helyre ahol bármi esélyük van, hogy elkapják, szóval ez is egy olyan hiba volt ami fejben dőlt el.

A sérüléseken kívül van valami ami miatt a csapat küszköd mostanában?
Jobban kell csinálnunk a dolgunkat. Azt hiszem ez a legfontosabb. Senki nem csinálja meg helyetted a munkádat. Én dobom a labdákat, nekem kell meghoznom a jó döntéseket. Nem gondolom, hogy jó esélyünk van mérkőzéseket nyerni, ha kétszer is eladom a labdát.

Mutatott valamit az Eagles védelem, amit nem láttál előtte a filmeken?
Azt gondolom, hogy kicsit kiestünk a ritmusból az első félidőben, a harmadik negyedben meg történt ami megtörtént. A negyedik negyedben megcsináltunk néhány jó játékot, de nagyon jó embereik vannak a védelemben. A nagy játékok őket segítették. Úgy értem a 99-100 yardos visszahordás a legrosszabb amit irányítóként okozhatsz.

Ez a mérkőzés jól megmutatja, hogy mennyire hiányzik Rob Gronkowski és Julian Edelman?
Szeretném ha mindenki egészséges lenne. Minden csapat azt szeretné, ha minden játékosa egészséges lenne, de ez nem a realitás. Meg kell találnod a módját, hogy változtass és mi meg is találtuk a módját. Azt gondolom, hogy ma voltak olyan kritikus hibák, amelyek ezt okozták. Egy kiábrándító estén vagyunk túl, és meg találnunk a módját, hogy nyerjünk jövő héten.

Miért tartod tovább a labdát a szokottnál?
Igazad van, a védekezési sémájuk az egyik ok. Találnom kell valakit akinek dobhatom a labdát. Figyelem a pályát és ha üresen találok valakit, akkor odadobom neki. Néha van pár extra játékosuk védekezésben, de mindenképpen igazad van, gyorsabban kell szabadulnom a labdától.

Ryan Allan, P

A blokkolt puntról.
A munkám, hogy arra fókuszáljak ami az én dolgom minden egyes alkalommal amikor pályára kerülök. Meg kell néznem a felvételeket, de a dolgomra kell koncentrálnom.

A punt visszahordásról
Csak egy jobbra tartó punt volt ami üres területre érkezett. Mint egység jobban kell dolgoznunk, és jobb labdákkal kell segítenem a társakat, hogy megállíthassák a visszahordást.

Danny Amendola, WR

A nagy játékok végrehajtásáról.
Egész héten keményen dolgozunk, hogy olyan helyzetbe hozzuk a fiúkat, hogy meg tudják csinálni a játékokat, ami ma nem valósult meg.

Arról, hogy hogyan reagálnak majd az emberek az újabb vereségre.
Bármit mondjanak is az emberek az épületen kívülről, ez egy szoros kötelékkel megáldott csapat, és azon fogunk dolgozni, hogy megszerezzük a győzelmet a jövő héten.

Scott Chandler, TE

A próbálkozásról, hogy fordítsanak.
Sokat harcoltunk, de egy nagyon mély gödörbe taszítottuk magunkat a pályán. Meg tudjuk csinálni ezeket a játékokat jobban is, legyen szó a mérkőzés mindhárom fázisáról.

Mi volt a legfrusztrálóbb a csapat mai teljesítményében?
Az, hogy jó helyzetbe hoztuk magunkat, de nem tudtuk azokat megfelelően befejezni.

Nate Ebner, DB

A játékhívásról, amikor 14-0-nál kirúgást hajtott végre.
Az volt a döntés, hogy ezt a játékot játsszuk, de a kivitelezés hibás volt. Dicséret illeti az Eagles csapatát, mivel mindenre fel voltak készülve amit csináltunk. A játék során megpróbáltam felrúgni a labdát és ezzel meglepetést okozni, de felkészültek voltak.

Brandon LaFell, WR

Legnagyobb tanulság a mérkőzésen.
A legnagyobb tanulság, hogy a mérkőzés mindhárom fázisában jobban kell játszanunk. Meg kell őriznünk a labdát. Ki kell mennünk és jobban játszanunk mint a másik csapat.

Ez volt-e a legrosszabb veresége a New Englandi pályafutása során?
Más az érzés azon a téren, hogy hogyan veszítettük el a két utolsó mérkőzést. Ez a mai vereség olyan volt mint amikor egy rossz edzés után leülsz beszélgetni, hogy „ha ezt meg ezt ilyen rosszul csinálod, nem lesz esélyed megnyerni a mérkőzést”.

Devin McCourty, DB

Arról, hogy a sérülések szerepet játszottak-e a két mérkőzéses vereség szériában.
Mindkét mérkőzésen megvolt a lehetőségünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, szóval ez számomra nem igazán számít. A srácok felkészültek és megvolt az esélyünk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Többet kell tennünk, hogy mérkőzéseket nyerjünk, és várjuk vissza a felépülő társakat. Nem tudom a sérüléseket okolni a vereségek miatt.

Matthew Slater, WR

Arról, hogy egy kezével elérte Darren Sprolest a punt visszahordása során.
Egy kéz nem elég, hogy megállítsd őt. Vannak dolgok amiket jobban csinálhattam volna a játék során. Minden mérkőzés során duplán védekeznek rajtam, így ez nem lehet kifogás. Rúgások során minden rajtam múlik, jobban kell zavart keltenem.

Mennyire veszélyes az Eagle speciális egysége?
Tavaly a legjobbak voltak a ligában. Sok jó játékosuk van. Bárkit is nevezek meg az egységből, bőven az átlagos felett van.

Forrás:

http://www.patriots.com/news/2015/12/06/patriots-postgame-quotes-126

 

 

Hozzászólások

2015. 12. 09. 07:33
tottingetosz
"Miért tartod tovább a labdát a szokottnál?
Igazad van, a védekezési sémájuk az egyik ok. Találnom kell valakit akinek dobhatom a labdát. Figyelem a pályát és ha üresen találok valakit, akkor odadobom neki. Néha van pár extra játékosuk védekezésben, de mindenképpen igazad van, gyorsabban kell szabadulnom a labdától."
Azért ebben vastagon benne van, hogy a legjobb "elszakadók" a sérült listát erősítik...
2015. 12. 09. 08:14
Az nem politikailag korrekt válasz, de a sorok között ezt kellene, hogy jelentse.
De pl McCourty sem hajlandó a sérüléseket említeni mint ok.
2015. 12. 09. 08:01
Croaker
Patriots waive CB Rashaan Melvin and practice squad TE Joseph Fauria

Akkor nem lesz most több Malvinka a pályán :) Kicsit kerülgetett a frász ha fent volt..
2015. 12. 09. 10:47
azimut
mondjuk azt nem értem miért nem oldalra dobta Tom a labdát a 2. int nél ha azt akarta hogy senki ne kapja el
2015. 12. 09. 11:01
loop80
Szerintem ez kamu duma TB részéről. Nem értem, hogyan mondhatott ilyen hülyeséget, hiszen egyértelmű, hogy mindkét INT WR-nek szánt dobásból született. Méghogy "ki akartam dobni"...nevetséges!
2015. 12. 09. 12:13
B.Toma
Szerintem sokkal nevetségesebb, hogy szerinted te jobban tudod mit akart mint ő. :) A második INT közelében sem voltak elkapók, most visszanéztem a gamepasson többször is, tényleg ki akarta dobni, csak rövid lett. Látszott ahogy körbenézett, senki nem volt szabadon, és beleállt, hogy átdobja a pályát.
2015. 12. 09. 12:31
loop80
LaFell-nek dobta volna, csak JoJo megtorpant, a route megfutása közben.

Brady őt próbálta ezzel a "ki akartam dobni" szöveggel mentegetni. Sokszor magára vállalja a hibát, mások helyett is. Ő ilyen.

Javaslom, a 2. INT előtti szituációt nézd meg újra! Akkor belátod, hogy az egy LaFell-re hívott play volt! (Illetve csak lett volna...)
2015. 12. 09. 16:24
BaP
Pontosan.

Ha tényleg ki akarta volna dobni, akkor egy sokkal közelebbi célpont felé dobja el, nem a legtávolabbi felé, ahol nagyobb az esély az int-re.

Egyébként LaFell totál homály volt, 2 alkalommal sem futotta meg a route-ját, Brady meg nem akarja rákenni. Mikor a Colts ellen Minintronról felpattant, és pick6 lett belőle, őt is bevédte.
2015. 12. 09. 17:47
boarder20
Engem az borzasztott el hogy az utolsó driveban, abban az 1 perceben mikor egyenlíthettünk volna akár, Tomnak szinte az összes labdája elkapható lett vna, de LaFell is droppolt, Dola is droppolt, mindenki elcseszte.. meg ha a végén ilyen jól ment akkor meccs közben miért nem? Onside kickeket kéne rúgnunk mindig és no huddle-el vezetni a driveokat mert akkor megy a játék? Visszajönni a meccsbe baromi jól tudunk, de közben mért nem megy.. ez a meccs kicst a Ravens ellenire emlékeztetett mikor kétszer álltunk fel 14 pontos hátrányból, csak ott nyertünk is a végén! Eddig azt mondtam a Denver utáni meccsek legalább simák lesznek és újra hátradőlhetünk... hát nem :/ De én bízom a feltámadásban mint mindig!! GO PATS!
2015. 12. 09. 17:46
B.Toma
Igen, Lafell valóban rossz route-ot futott be, de Brady ezt látta, egy fél másodperccel később engedte el a paszt, minthogy Lefell szerintem a rossz irányba, kifelé fordult. Brady látta, hogy így már nincs üresen senki és egyszerűen előre vágta a labdát jobb híján, de kicsit röviden. Szerintem ki akarta dobni. Vagy tízsszer megnéztem, és vagy ez, vagy az a magyarázat, hogy dobott egy iszonyú nagy homályt, mert Lafell akkor már nem volt megjátszható.
2015. 12. 09. 18:09
B.Toma
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000595687/Patriots-Tom-Brady-picked-off-by-Eagles-Byron-Maxwell

Ha megnezed a videót, a távolabbi kameraállásból látszik, hogy Lafell a 15 yardos vonalnál kifelé fut, és Brady ez után egy ütemmel engedi el a passzt előre. A labdát a célterület közepén szedték le, ez a dobás nem Lafellnek ment már, ott akkor sem kapja el ha jó utat fut be.
2015. 12. 09. 21:37
FunHun
Nyilván így videón nagyon egyszerű, de Lafell megjátszható lett volna a 25 yardos és a 20 yardos vonalnál is, utána a 15 yardosnál Ő kifelé vágott az oldalvonal és a 10 yardos metszéspontja felé, miközben Brady az endzoneba dobta a labdát.

Ebből számomra az látszik, hogy amikor megdobhatta volna nem dobta, amikor meg eldobta akkor valamelyikük hibázott, vagy Ő dobta rossz helyre, vagy Lafell futott rossz route-t.

Nyilvánvaló, hogy nem akarta kidobni, de az igaz, hogy épp azelőtt dobta el, mielőtt odaért hozzá ez egyik O-fal játékos. Ha akarta volna akkor baloldalra dobhatta volna közelebbi célpontok felé.
2015. 12. 10. 00:36
B.Toma
Neked nyilvánvaló, nekem nem. Én abban maradnék inkább, hogy Brady nem hazudik bele az újságírók arcába, és valóban ki akarta dobni (miért találta volna pont ezt ki). A video mindenesetre ezt nem cáfolja meg...
2015. 12. 09. 12:18
B.Toma
Bent állt a zsebben, az intentional grounding lett volna.
2015. 12. 09. 12:26
FunHun
Ok, de akkor sem a lehető leghosszabb célpont felé akarom kidobni a pályáról, hanem a lehető legközelebbi célpont fölött...
2015. 12. 09. 12:33
loop80
FunHun, ez így igaz! Nem nehéz belátni, ui. ezt már egy középsulis QB(-tanonc) is betéve tudja, nemhogy TB...
2015. 12. 09. 18:18
B.Toma
Pont erről beszél Brady, hogy szörnyű döntés volt és hogy ez fejben dőlt el... Ő sem robot, követhet el elemi hibákat is néha, emberből van ő is.
2015. 12. 09. 17:53
B.Toma
Közelebb nem volt senki csak elkapásra jogosulatlan célpont, mindenki az end zone-ban volt nyakában egy védővel. Jó megoldás lett ez volna, csak rossz kivitelezés. Csapkodta is a fejét Brady utána.
2015. 12. 09. 19:51
BaP
Te melyik adót nézted?
SENKI nem volt az endzone-ban, még Maxwell is a labdával esik be, Blount pedig Brady balján még akár megjátszható is lett volna, de felette kidobható lett volna a labda.

Rossz döntést hozott, ennyi. Ő is ember.

Remélem BoB-ék ellen kijön neki a lépés
( bár Gronk ma is kihagyta az edzést, ezért Tom a jelenlegi elkapókkal kell nagy valószínűséggel megoldja)
2015. 12. 10. 00:25
B.Toma
Red zonet akartam írni nem end zonet :)
2015. 12. 09. 19:52
cashnet
Bocsánat, kicsit off: tudna valaki segíteni, hogy miért nem játszik Andrews? Én nem találtam sehol érdemleges magyarázatot. Előre is köszönöm.
2015. 12. 09. 19:58
Whitealert
Mert Stork visszatért.
2015. 12. 09. 20:34
boarder20
ÉS szarabb mint Andrews volt...
2015. 12. 09. 20:43
BaP
+1
A fal Andrews-al centerben jobb volt
2015. 12. 10. 00:05
Whitealert
Lehetséges. Amikor mindkettőt először nevezték egy meccsre Andrews sokat hibázott. Egy sack is ment róla, meg 2 büntit is kaptunk rá és akkor Stork játszott utána centert.
2015. 12. 09. 20:04
DM
2015. 12. 09. 21:41
Levis
Itt nincs több kecc mecc! Kell egy Odell Beckham Jr. képességű elkapót hozni a drafton és Lafellt 3. vagy 4. számú elkapónak tenni Dobson helyére. Egyszerűen nem engedheti meg magának a csapat, hogy minden idők legjobb QB-je olyanoknak dobáljon akiknek "FORRÓ A KRUMPLI"!!!
2015. 12. 09. 22:20
csasziqf
Ugyan ez jutott eszembe.
Szerintem BB februarban 2.korben WR-t fog draftolni, es Lafell helyzete az elkovetkezo merkozesktol fugg. (REG + PO)
Ha nem javul akkor szerintem kuka.
2015. 12. 10. 00:35
daelaci
Mondjuk ha eltekintünk Edelmantől, aki nem elkapó volt az egyetemen, utoljára 2002-ben választottunk olyan elkapót a drafton, aki használhatónak bizonyult, ő Branch volt. Azóta minden WR totális csőd volt.
2015. 12. 10. 00:57
Levis
Hát de nem??? Minden közepes szintű irányítónak van egy komoly vagy kettő elkapója. Stafford-Megatron, E.Manning-OBJ, Dalton-A.J.Greeen, Palmer-Fitzgerald, Ryan-Jones, Romo-Bryant stb. stb. stb. És most nem a slot receiver-re gondolok, hanem mélységi elkapóra, aki 10-ből 8 hosszú labdát behúz mint anno Randy Moss.
2015. 12. 10. 07:23
mgabor74
Állandóan aranyat akarnak találni a hátsóbb körökben, de azért nem lehet mindig csak erre építeni. Ha minőségi mélységi elkapót akar a csapat, akkor azért komoly draftcetlit kellene áldozni, és nem kísérletezgetni hátsóbb körösökkel. Vannak kivételek mint Edelman vagy a Steelersnél Brown, de nincs rá idő hogy a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb bejöjjön.
2015. 12. 10. 07:29
mgabor74
És még annyit: tudom Én hogy fontosak a falak meg a CB-k is pl., de azoknak nem lehet hátrányban feldobni a labdát hogy kihúzzanak minket a slamasztikából egy hosszú elkapással vagy DPI-vel. Hiába jó egy Easley vagy Malcom Brown, ha tíz pontos hátrányban a meccs vége felé TB max az ellenfél safety-jének dobhat hosszú passzt a gyors előre haladásért.
2015. 12. 10. 07:36
mgabor74
És ha már belejöttem: TB szinte mindig túldobja az elkapókat ilyen esetekben. Vagy az INT-től fél ennyire, vagy az elkapók torpannak meg, de alig van olyan hogy esély legyen egy DPI-re, mert a labdák többnyire elkaphatatlanok. A másik véglet meg az hogy durván aluldobja, és az elkapónak kell harcolni, hogy ne legyen INT. Valahogy olyan érzésem van, hogy a több éve alkalmazott állandó rövidpasszos játék kikoptatta belőle ezt a fajta tudást. De persze nem értek hozzá csak ugatom mint kutya a holdat:)
2015. 12. 10. 08:12
csasziqf
minden tiszteletem TB12-nek, de sose volt jo hosszu pontos passzokban. a Randy Moss-s idoket leszamitva nem igazan dobott hosszu passzokat.

persze meg tud ereszteni 1-2-t hosszab dobast, de ahogy sose arrol volt hires hogy 40+-s lezerekkel aldja meg a hosszu elkapoit

de lassuk be nem is vartuk tole sose, nem is erre lett kihegyezve a jatekunk. amit kitalalt neki a csapat (rovidebb, gyorsabb passzok, inkabb tobb variacios utak az ellenfel vedelmetol fuggoen - szoval a jatek inteligenciajat vettek alapul) azt hozza 100%osan. csakhogy most baj van a gepezettel, mert hianyzik 1-2 fogaskerek ....
2015. 12. 10. 15:15
SasukeMilo
Vagy magát Beckham Jr-t... kedvenc elkapóm a ligából, persze Edelman után, azok a szép hosszú "leveszem a polcról" nyúlásból behúzott elkapásai utánozhatatlanok, nélküle Eli-nak még így se menne szerintem :D
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 12. hét bejegyzéshez