Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 14. hét

2015. 12. 23. 17:52
Szerző: Kenny
Kategória: Hírek
A Titans legyőzésével (és párhuzamosan a Denver vereségével) a csapat kiharcolta a jogot a pihenő hétre, így nem kell a wild card körben pályára lépnie a rájátszás elején.

Bill Belichick, HC

És ismét, jó dolog nyerni. Tizenkét győzelem, jó úton haladunk. Voltak szép megmozdulásaink az este során. Mindhárom egység kivette a részét a győzelemből. Volt néhány nagy játék a rúgásaink során, jó védekezések és természetesen a labdaszerzések, illetve a védelem által szerzett pontok. A támadók is megcsináltak néhány nagy játékot, és mindemellett vigyáztak is a labdára. Volt sok pozitív dolog, de sok lehetőségünk maradt ki, amiben fejlődnünk kell. Sokan léptek előre és teljesítettek kiemelkedően, akár olyan területeken is amiket nem csináltak előtte, ami jó, de ez az amit el kell várnod a csapatodtól. Ez egy hosszú szezon, és sok ember részvétele szükséges hozzá.

Véleménye szerint hogy teljesítettek a futók LaGarrette Blount nélkül?
Jól, örülök, hogy mind nálunk játszanak. Mindannyiuk segítette a játékunkat. Ez az amire szükségünk van. Különböző feladatokra különböző játékosok kellenek, de ez igaz az elkapókra és a tightendekre is. Megbízunk mindenkiben. Néha más az összetétel, vagy mások a feladatok, de mind keményen dolgoznak. A futók pedig néhány jó játékkal örvendeztettek meg minkat a mai napon.

James White visszafújt hosszú játékánál mit kellett volna másképp csinálnia Keshawn Martinnak?
Ez egy jó kérdés. Beszélned kéne a ligával erről. Ők voltak akik ezt hívták a pályán, velük kellene megbeszélned.

Mi van az idei kívánságlistádon Karácsonyra?
Az ilyen személyes jellegű dolgokat szeretném megtartani magamnak. Megpróbálom a csapatot felkészíteni a Jets ellen. Szeretném ha felkészültek lennének, így a személyes kérdésekkel nem foglalkozom.

Mi volt az Joey Iosefa munkájában amivel kiérdemelte a figyelmedet és az első csapatba való kerülés jogát?
Joey Októberben csatlakozott hozzánk és egy keményen dolgozó, gürizős gyerek. Jobb formában van mióta velünk edz, leadott egy kis súlyt, keményen dolgozik, megtanult egy új rendszert. Nem volt velünk a nyári felkészülés során, így sok extra időt tett a fejlődésébe, sok snapet töltött az edzőpályán. Ez a kemény, kiegyensúlyozott munka adta meg neki a lehetőséget arra, hogy velünk legyen. Sajnos a lehetőset egy sérülés teremtette meg számára, amire nincs ráhatásunk. Amit csinált nem volt tökéletes, de megtette amit kértünk tőle és szerzett néhány kemény yardot.

Mi volt Bryan Stork távollétének az oka?
Edzői döntés volt.

Gondoltak arra, hogy Tom Bradyt vagy Rob Gronkowskit le kellene ültetni a negyedik negyedben?
Próbáltuk megnyerni a mérkőzést. Csak próbáltuk megnyerni a mérkőzést.

Tom Brady, QB

Milyen érzés volt Rob Gronkowskit korán bevonni a játékba?
Egész nap keményen játszott. Jó volt a mérkőzés korai szakaszában megtalálni őt a végzónában és ezzel megszerezni a vezetést. Előnyből akartunk játszani, a mi felfogásunknak megfelelően, és ez a nagy játék hozzásegített minket. Egyedül védekeztek rajta, neki pedig jó a súlypontemelkedése. Próbáltam megjátszani. Sokmindenen ment keresztül a héten. Biztos vagyok benne, hogy örül a győzelemnek, ahogy mindannyian örülünk.

100%-osnak érzted magad a pénteki betegség után?
Igen, késznek éreztem magam a játékra. Büszke vagyok, hogy nyertünk. Mindig nehéz dolog győzelmet aratni. Mindig keressük a lehetőséget, hogy a végzónába jutassuk a labdát.

Sokat változtattatok a második félidőre?
Nehéz megmondani. Tudom, hogy a kivitelezésünk nem volt tökéletes. Úgy gondolom, hogy ez mindig velünk kezdődik, mindegy, hogy három, négy vagy öt yardot futnak, mindig rajtunk a felelősség akik dobnak és elkapnak, hogy jó döntéseket hozzunk. És ebben mindig tudunk fejlődni. Remélhetőleg ebben is meglátjuk majd, hogy hogyan tudunk fejlődni és Karácsonykor egy kemény mérkőzésen le tudjuk győzni a Jetset.

Meg tudod mondani, hogy mi volt a különbség az első és a második félidei támadó teljesítményetekben az elmúlt két mérkőzésen?
Azt hiszem elég frusztrált vagyok, és ezzel a frusztráltsággal játszom a játékot. Azt gondolom mindenki frusztrált, ha nem tudjuk a végzónába juttatni a labdát. Tanulunk, ahogy haladunk előre, illetve minden héten újabb játékosok jönnek. Vannak akik mennek, vannak akik jönnek és te a legjobbadat adod, hogy produktív legyél és kizárd a kritikus hibákat, illetve kihasználd a pontszerzési lehetőségeidet. Ez volt amit ma is próbáltunk.

Tudnál kicsit beszélni James White fejlődéséről?
Sokak bizalmát vívta ki a teljesítményével és következetességével. Volt az a nagy futása, amit visszafújtak, de attól még nagy játék volt. Szóval, nagy játékokkal járul hozzá a csapat teljesítményéhez. És az oldalsó futása amiből touchdownt szerzett, ahogy láttam nem volt sok helye, de kivárt türelemmel, hogy megnyíljon a rés, és ezt kihasználva keresztül robbanjon rajta a célterületre. Tavaly is itt volt és sokat tanult, majd megkapta a lehetőséget, amikor Dion Lewis megsérült, és él is ezzel a lehetőséggel.

Hétből hét jó átadással kezdted a mérkőzést, amit elosztottál a társak között. Az a terv, hogy mindenkit bevonj a játékba?
Igen, effektívnek kell lennünk, hogy megtaláljuk a különböző módokat, hogy mindenkihez eljuttassuk a labdát. Ha egysíkúvá válik a játékod, akkor az nagyon kemény tud lenni. Tehát megpróbáljuk kitalálni a módját, hogy mozgásban tartsuk a labdát és eljuttassuk a célterületig.

Mennyire hiányzik Julian Edelman ebből a támadó gépezetből?
Ő az egyik legjobb, legkövetkezetesebb játékosunk ameddig megadatik neki a lehetőség, hogy a pályán legyen. Szóval minél több ilyen játékosod van a pályán annál jobb neked. Egyértelműen egy nagyon sokoldalú játékos, szóval amint lehet szeretnénk őt a pályán tudni. Tudom, hogy azon dolgozik, hogy visszatérjen. Minél több megbízhat játékosod van, annál megbízhatóbb lesz a támadóegységed.

Alan Branch, DL

Látni ahogy Akiem Hicks touchdownt szerez
Majd meghaltunk a röhögéstől. Amikor egy nagydarab játékos szerez touchdownt az mindig mókás, mindegy milyenek a körülmények, vicces mert nem néz ki normálisnak. Illetve nem is történik ilyen túl gyakran. A nagydarab odajutott és kétszer is el kellett kapnia, hogy touchdownt szerezzen belőle, de kaptunk hét pontot, így büszke voltam a pufira.

Malcolm Butler, CB

Volt változtatás, amikor Mariota helyett Mettenberger játszott?
Folytattuk amit elkezdtünk, játszottuk a játékot. Mettenberger is mobilis, így nem igazán változtattunk semmin. Talán kicsit kevésbé mobilis, de nem változtattunk, maradtunk az eredeti játéktervnél.

Rob Grondkowski, TE

Arról, hogy a nemrég elhunyt barátjának ajánlotta a mérkőzést.
A barátom, Dana Parenteau imádta a focit, szeretett a mérkőzéseimen lenni, és mindig támogatott. A touchdownomat neki ajánlom. Az égre mutattam. Tudom, hogy ott volt fent és engem nézett. Azt a pontszerzést mindenképpen neki ajánlom és tuodm, hogy megőrült attól a tudattól, hogy ez az övé volt.

A felkészüléséről a héten az események tükrében.
Tudom, hogy azt akarta volna, hogy menjek ki és játszak, amit meg is tettünk csapatként. Ő szokott a mérkőzések előtt feltüzelni és szerette nézni, ahogy kimegyek és labdázok. Ez volt amit ma tettünk, és tudom, hogy ott van fent és büszke ránk.

Akiem Hicks, DL

A fumble megszerzéséről
Egyet elveszítettem Denverben, és Matt Patricia elbeszélgetett velem erről. Chandler Jones nagy játékot csinált meg, én pedig csak igyekeztem befejezni amit elkezdett. Nézed a földön pörgő labdát és próbálsz rávetődni és megszelidíteni, mivel soha nem tudhatod, hogy mikor merre pattan.

Joey Iosefa, RB

Milyen érzés volt keresztülgázolni egy védőn?
Csak megpróbáltam megcsinálni a játékot. Ez volt minden amit próbáltam. Amikor nálam a labda, a lehető legjobbat akarom kihozni belőle.

Hideg időben játszani
Még Hawaiin is játszottam hidegben. A keleti parton bele kell törődnöd, és tudnod kell mire számíts.

Chandler Jones, DE

A sackről
Nagyszerű csapatmunka volt. Segített abban, hogy megnyerjük a mérkőzést. Kicsit „déjá vu” érzésem volt, mert az első Titans elleni mérkőzésemen is csináltam egy fumblet okozó sacket, amiből akkor Dont’a Hightower csinált touchdownt.

Hogy jutott el az irányítóig a sack során
Az emberemet egy „bull rushal” vertem meg. Egy kicsit könnyebb volt, így működött ellene ez az elgázolós stílus. Igazából nem láttam az irányítót. Próbáltam kinyúlni, és épp elértem a labdát. Nagy játék volt, és pontokat szereztünk belőle.

http://www.patriots.com/news/2015/12/20/patriots-postgame-quotes-1220

Hozzászólások

2015. 12. 23. 17:52
Kellemes Karácsonyt kívánok minden kedves olvasónknak! - Kenny
2015. 12. 23. 20:28
1976gabi
csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz.miden nfl imádónak,és nem imádónak kellemes ünnepeket és boldog családot kívánok.
2015. 12. 24. 17:59
nszgergo
ugy ugy kellemes unnepeket kivänok minden szerkesztonek es forumozonak!
2015. 12. 23. 22:21
Lucius
Olvastam külföldi fórumokon, hogy a Steelers drukkerek már nyafognak, hogy a Pats le fogja adni a meccset a Jetsnek, hogy a vasasok ne jussanak be a rájátszásba, mert ott biztos letarolnák a Pats-et (mondjuk a Patriots legendásan jó a Steelers ellen, de mindegy). Elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy BB helyében a Jets meccsen valóban kevesebbet kockáztatnék. A Jets a rájátszásért küzd, ráadásul idegenben játszik a Patriots, tehát kemény meccs lesz. Erős a sec nűéuk, zúznák az amúgy is fogyóban lévő elkapókat. Ráadásul, ha a Broncos elveri a cicákat (amire komoly esély van, mivel a Broncos még ki is eshet, tehát hajtani fognak, hazai pályán játszanak és a Bengals a csereirányítóval lép pályára), kiharcolja a pats-nek a hazai pálya előnyét is egyben. Ráadásul a Jets valóban gyengébb csapat, mint a Steelers jelen pillanatban, tehát az se nagy baj, ha ők jutnak be a rájátszásba és nem, Big Ben hajigál 70 yardos passzokat. Ha így is nyer a Pats vagy nyer a Broncos, folytatódhat a pihenés és + 1 hetet kaptak a sérültek a felépülésre. Ha semmi nem jön össze, akkor a Dolphins ellen még mindig lehet nyerni. Nekik már úgyis mindegy, ha egy csöpp eszük van, már a jövő évre készülnek, óvják a játékosaikat és nem utolsó sorban kicsit sem bánják, ha még egy zakó becsúszik, mert legalább előrébb kerülnek a drafton (másra már úgysem jó nekik ez az év). Szóval szerintem nem fog a Jets meccsen megszakadni a Patriots, hogy győztesen térjen haza.
2015. 12. 24. 00:18
max350
WTF? Már nyafognak? Még be sem jutottak a PO-ba és már nyafognak? De, tételezzük fel, hogy bejutnak wild card helyen, a wild card meccset még meg sem nyerték de már nyafognak?
Hát, szerintem csak nyafogjanak reggeltől-estig!!!!
2015. 12. 24. 00:19
OFenoMeno
Innestől nincs a Jets kezében a saját sorsa. Eddig jobb konf. mérleg miatt előzték a Steelerst, de előző fordulóban Jets Dallas-szal, Steelers Denverrel játszott, így konf. mérleg most már azonos, és mindketten még 2-2 afc-s csapattal játszanak, így, ha mindketten 2 meccset nyernek, akkor az nem is változik. A következő döntő tényező a közös csapatok elleni eredmények, amiben a Steelers jobb...a Jets legnagyobb esélye a rájátszásra, ha Bengals veri Broncost, és akkor Broncos esik ki a 3 11-5ös csapat közül. Persze a többi igaz/egyetértek. Inkább Miami ellen kellene megküzdeni a hazai pálya előnyéért, és nem a rájátszásért hajtó Jets ellen.
2015. 12. 24. 07:15
narbony78
Kicsit vitatkoznék veled!
BB mindig azt az álláspontot képviseli, hogy előbb legyen meg a kitűzött cél, aztán lehet pihenni! Nem pedig a majd lesz valamit támogatja. Lucius arra meg az elmúlt hetek alapján nagy az esély, hogy a Denver megint leolvad a második félidőre!
2015. 12. 24. 07:47
robroy
Sziasztok ,nem tudjátok ki kezd Denverbe? Mert lehet most jött el az ideje Maningnek?? Hisz nekik is extra fontos ez a meccs. Nem??
2015. 12. 24. 12:40
cspeti98
Osweiler kezd, Manning inaktív lesz.
2015. 12. 24. 08:53
Andydaro
Osweiler kezd.

Szerintem a Jets-el nehezebb dolgunk , mint a Steelersel, mert a Jetsnek erősebb a védelme, ami nekünk a "gyengénk" ha erős védelem ellen kell játszani.

Én is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
2015. 12. 24. 14:17
hopi46
Jó duma: "Majd meghaltunk a röhögéstől. Amikor egy nagydarab játékos szerez touchdownt az mindig mókás, mindegy milyenek a körülmények, vicces mert nem néz ki normálisnak."

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
2015. 12. 24. 15:46
christian22
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! 16:30 Sport2 49. Super Bowl ismétlése! Szerintem Kötelező!! :)
2015. 12. 24. 16:40
DM
Sziasztok Békés,Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Minden Kedves NFL szurkolónak és Családjának!!!
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 14. hét bejegyzéshez