Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 15. hét

2016. 12. 20. 20:02
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek

Nézzétek meg, hogy egy Bennett mennyire tud örülni annak, hogy rájátszásba jutottunk, vagy Hogan annak, hogy csoportgyőzelmi sapkát kap. Itt kellene ráeszmélnünk, hogy mi Patriots szurkolók mennyire el vagyunk kényeztetve a csapat hosszú évek óta tartó kimagasló teljesítményével és talán túlzás kiakadni ha nem annyi ponttal nyerünk mint amennyivel elképzeltük, csak simán megvan a W. Szóval lássuk az interjúkat a „mérföld magas” győzelem után.

Bill Belichick, HC

Az AFC East megnyeréséről
Ez egy nagy teljesítmény. Sok kemény munka van benne egészen visszamenve az előszezonig vagy akár a training campig. Sok kemény mérkőzésünk volt. Sok mérkőzést nyertünk idegenben, ami mindig kemény feladat. A mai is egy ilyen volt, de még mindig van mit elérnünk. A divízió megnyerésével elértük az első célunkat. Ez valami olyan amit elértünk és büszkék lehetünk rá, de ezt most el kell felejtenünk és még többet kell elérnünk ebben az évben.

A Punt visszahordó csapat problémáiról
A speciális csapatunk jó munkát végzett. Mind a snapper a holder a rúgó és a punter is jó munkát végzett. Mindössze a visszahordásunk nem úgy sikerült mint ahogy azt a középkezdésnél elképzeltük. Nem sikerült annyira előre jutni mint szerettük volna, de kemény munkával majd javítjuk.

Az idegenbeli győzelemről
Az egész a labdaszerzésekkel kezdődött. A labdaszerzés egy jó módja a mérkőzések kezdésének. Ez egy csapatjáték, nem foglalkozunk a statisztikákkal, csak azzal, hogy a srácok jól játszanak.

Tom Brady, QB

Dion Lewis eddigi legjobb mérkőzéséről
Jó volt látni, hogy olyan mozdulatokat csinál, amiket megszokhattunk tőle a múltban. Ez az az út amit be kell járnod, amikor visszatérsz egy ilyen kemény sérülés után. Eltart egy ideig amíg felveszed a ritmust. Nagyszerű munkát végez.

Mérkőzést nyerni úgy, hogy a támadók alul teljesítenek
A győzelem a legfontosabb dolog. Mindig más megoldást kell találnod, hogy előre juttasd a labdát, amit szerintem jól megoldottunk. Voltak időszakok amikor személyes hibáig gátolták az offense előre haladását és a labdaszerzések is jó pozícióból engedtek minket támadni.

Mennyire zavaró ha az elkapók elejtik a labdát
Nem egészen tudom megmondani. Ha valaki elejti a labdát, akkor elejti, nem nagyon szokott felidegesíteni. A fizikális hibák nem idegesítenek, de ha valaki fejben nincs ott, akkor az felbőszít. Nyugodtnak kellett maradnunk és végrehajtani a játékokat. Ami fontos az az, hogy elég pontot szereztünk a mérkőzés megnyeréséhez. Mindig tudunk jobbak lenni, ahogy ma is tudtunk volna jobbak lenni, de örülök, hogy nyertünk.

A támadófal teljesítményéről
Nagyszerűen játszottak. Mind LeGarrette, mind Dion jól futott a labdával. A passz védelem is jó volt. Nagyon jól teljesítettek, ahogy teszik ezt egész szezonban.

Martellus Bennett, TE

A mai győzelemről
Minden nap ezért dolgozunk. Soha nem voltam még a rájátszásban, ezért nagyon érdekes érzés ennek a csapatnak a része lenni. Folytatjuk az építkezést és felkészülünk a következő hétre. Közeleg a Karácsony, így idén talán kicsit többet tudok a feleségemre költeni, de ezen felül pusztán izgatott vagyok. Ki akarom élvezni a csapattársaimmal.

A futójáték megalapozása
Tudtuk, hogy ez egy kemény, gürizős dolog lesz, de akkor is futtatnunk kellett a labdát. Azt gondolom, hogy a támadófal és Develin a fullback nagyon jó munkát végeztek. Matt Lengel [TE] és mások is bejöttek a pályára és megcsinálták a játékokat, a mai is egy csapatmunka volt. Nem aggódtunk semmin, csak tettük a dolgunkat, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Arról, hogy besegített Von Miller levédekezésében
Már többször kerültem vele szembe ilyen helyzetben. Egy kicsit megpróbáltam felidegesíteni. Minden esetben amikor TE kerül velük szemben, akkor izgatottak lesznek, de szerintem ezt jól tudtam kezelni. Többször kerültem vele szembe egy-egyes szituációban, amikor több szép mozdulatot is bemutatott. Csinált olyanokat amiket nem szoktam meg más siettetőktől, így minden játék egy küzdelem volt.

Arról, hogy mit jelent a Patriots tagjának lenni
Ahogy már régebben mondtam, az első naptól ahogy ide jöttem úgy éreztem, hogy része vagyok az egésznek azáltal, hogy a csapattársaim elfogadtak, ahogy a management és az edzők álltak hozzám. Nem én lettem a Patriots része, hanem az egész Patriots rendszer költözött belém. Nagyon izgalmas, amikor olyan emberek vesznek körül, akik hisznek benned, nem csak mint játékosban, hanem mint emberben. Ez nagyon érdekes volt és sokkal könnyebbé tette az ittlétem. Mindent megpróbálom, hogy a legjobbamat adja. Sokat munkát és erőfeszítést tettem bele ebbe a csapatba és a csapattársakba, és most azon vagyunk, hogy élvezzük a hozamot.

Julian Edelman, WR

A Broncos védelme ellen teljesíteni
Kemény volt. Nagyon jó védelmük van, de megcsináltuk a játékokat amikor meg kellett. Csapatmunka volt mindhárom csapatrész odatette magát. A védelmünk pokolian jó mérkőzést játszott a speciális egység is jól teljesített. Tudod, amikor idejössz, akkor idegenben játszol és ez egy elég ellenséges környezet, mert nagyon jó szurkolóik vannak, akik mindent megtesznek. Nem sokszor nyertünk itt, éppen ezért jó érzés idejönni és W-vel távozni.

A megelégedettségről az újabb AFC East cím után
Jó érzés, mert jár hozzá a sapka és a póló. Megtörtént ez már régebben is, de ez a múlt, a mai már egy új év és egy új csapat. Jó volt idejönni és idegenben nyerni egy AFC csapat ellen.
Összességében jó érzés megnyerni a csoportot. Amióta itt vagyok minden évben megnyertük, de nem veheted garantáltnak.

Chris Hogan, WR

A futó játék sikerességéről
Azt gondolom, hogy a fiúk jól teljesítettek. Dion, LeGarrette, James mind jól játszottak. Nagyon értékes részei a támadóknak, mert nagyon változatos dolgokat tudnak csinálni ha hozzájuk kerül a labda. Kalapot emelek a támadófalunk előtt is, mert nagyszerűen blokkoltak. Sok pozitív futásunk volt és csak nagyon kevés volt mínuszos, ami a jó blokkolásnak köszönhető.

Arról, hogy milyen érzés AFC East bajnoki sapkát hordani
Nagyon jó érzés annak a sapkának a viselése. Nagyszerű érzés részese lenni ennek a csapatnak.

Megnyerni az AFC Eastet
Próbálom még megemészteni az érzést. Ez lesz az első győzelmi sapkám, ezért szerintem nem fogom levenni egy darabig.

Milyen érzés nyolc mérkőzést nyerni zsinórban
Semmit nem veszünk garantáltnak. Egy ideje már ebben a ligában vagyok és évekig játszottam ezek ellen a srácok ellen, szóval jó érzés most ennek a csapatnak a része lenni. Egy csomó nagyszerű játékosunk van akik minden játék során harcolnak.

Dion Lewis, RB

Milyen érzés visszaérni a csúcsra egy ilyen súlyos sérülés után
Csak nyomnom kell tovább. Ez egy nagy győzelem volt a csapat részéről. Boldog vagyok, hogy segíthettem a csapatot ebben a győzelemben.

Gondolta volna, hogy annyi szerepet kap mint amennyit kapott?
Nem, de minden héten úgy készülök, hogy készen álljak, ha a csapatnak rám van szüksége. Mindig készen állok és úgy alakult, hogy ez az én napom volt.

Jobban érzi magát ahogy telnek a hetek?
Minden héten jobban érzem magam, de tovább kell dolgoznom, vigyáznom a testemre és remélhetőleg hétről hétre javulni fogok.

Milyen érzés megnyerni az AFC Eastet és kiharcolni egyben a pihenőhetet
Nagyszerű érzés egy győztes csapat tagjának lenni. Ez egy nagyszerű csapat, imádom ezeket a srácokat. Mindenki keményen játszott és dolgozott ma.

Milyen volt tudni, hogy a mai mérkőzés futás központú lesz
Mi futók egy összetartó csapatrész vagyunk. Mind jól akarunk teljesíteni amikor rajtunk van a sor. Mind ünnepeljük a másik sikerét.

Frissnek érezni magát a kihagyott idő után
Jól érzem magam, csak vigyáznom kell a testemre és a megfelelő dolgokat kell tennem, hogy OK legyek.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 12. 20. 20:44
Chatmansky
Bennett-et már csak a nyilatkozatai miatt is megérte idehozni... Egyértelmű SB esélyesek vagyunk. Tudom, bármi lehet a rájátszásban, de idén is jó csapatunk van!
2016. 12. 20. 21:51
hopi46
"...idén talán kicsit többet tudok a feleségemre költeni..." :)
Jaja, a playoff pluszpénz és Goodell fizeti...
2016. 12. 20. 20:50
B.Toma
Érdekes amit Brady mondott, eddig bele sem gondoltam, de így visszaemlékezve tényleg mindig akkor dühöng csak, ha egy elkapó rossz utat fut be vagy korán áll meg, rossz a hook route stb, a simán elejtett labdákat egyszerűen tudomásul veszi, legfeljebb a fejét csóválja.
2016. 12. 20. 23:13
Whitealert
Ez engem is elgondolkodtatott. Szerintem korrekt hozzáállás, hibázni mindenki hibázhat, de ha nem készülsz fel rendesen vagy nem koncentrálsz eléggé, akkor az a te sarad.
2016. 12. 20. 20:57
cellranger
Én még Long szavaira kíváncsi lettem volna. De azért érződik az öröm a sablonok mellett :D
2016. 12. 20. 22:11
Pat Patriot
Belegondolni, hogy Bennett, aki a liga egyik legjobb TE-je, nem is mai csirke, és most jutott be először a rájátszásba, azért döbbenetes...
Nyilván vannak, akik elsősorban azért szurkolnak, hogy Bradynek meglegyen az ötödik gyűrűje, de én jobban szeretem nézni, ahogy valaki annak örül, hogy megnyeri az elsőt, mint Revis vagy Gronk... Éppen ezért Bennettnek és Lewisnak szorítok elsősorban. Több tízezer játékos tette fel az életét arra, hogy elérje ennek a sportágnak az abszolút csúcsát, de csak kb. kétezernek adatott meg, hogy SB-t nyert. Akik először nyerhetnek, azokon nem fog múlni.
2016. 12. 20. 23:50
danmajerle
Bennett-nek kicsit kihagy a memóriája. 2009-ben a Dallas színeiben 2 meccset is játszott a playoff-ban, ahol 3 elkapásból 27 yardot ért el.
2016. 12. 20. 22:11
sixt
"...Milyen érzés nyolc mérkőzést nyerni zsinórban..."

Ezt a kérdést csak én nem értem ?
2016. 12. 20. 22:28
pippu
Lehet hogy ő nem játszott a Seahowks ellen!?
2016. 12. 20. 23:51
Newman
Inkább a divizió megnyeréséről lehet itt szó. A fordítás helyes, de a transcript talán hibás, mert a szövegkörnyezet alapján a kérdések mind az AFC East-re vonatkoztak. (Korábban Edelman is arról beszélt, hogy hálás azért amiért 8-szor nyert már divizíót, pedig nem garantált a siker, hiába veszik sokan annak.)
2016. 12. 21. 01:30
hopi46
Meccs számokban:
Offense snaps: 75
12-T.Brady QB 75
77-N.Solder OL 75
69-S.Mason OL 75
61-M.Cannon OL 75
62-J.Thuney OL 74
60-D.Andrews OL 75
71-C.Fleming OL 11
88-M.Bennett TE 67
82-M.Lengel TE 15
33-D.Lewis RB 28
28-J.White RB 24
29-L.Blount RB 23
46-J.Develin FB 43
19-M.Mitchell WR 67
15-C.Hogan WR 52
11-J.Edelman WR 44
18-M.Slater WR 1
58-S.McClellin LB 1

McClellin életében először, és szerinte utoljára a támadók között!
JMD trükkje, 1.negyed 5:38: A Thuney helyett, de nem a helyére, beállt LB mint nem jogosult elkapó állt fel, a snap után úgy is mozgott (hátrafelé), de a felállásával úgy megzavarta Von Miller-t, hogy az "elfelejtette" a passrush-t, pedig szabad lett volna az útja TB felé.
(Az 58-as átverte az 58-ast, nem tudom volt-e ilyen abszurd szitú egy meccsen? :))

Defense snaps: 62
97-A.Branch DL 36
98-T.Flowers DL 41
95-C.Long DL 33
93-J.Sheard DL 31
90-M.Brown DL 27
99-V.Valentine DL 25
92-G.Grissom DL 1
53-K.Van Noy LB 51
54-D.Hightower LB 42
58-S.McClellin LB 20
50-R.Ninkovich LB 35
52-E.Roberts LB 11
23-P.Chung DB 62
32-D.McCourty DB 62
26-L.Ryan DB 62
21-M.Butler DB 62
25-E.Rowe DB 48
31-J.Jones DB 11
30-D.Harmon DB 22

ST:
6-R.Allen P 11
49-J.Cardona LS 11
3-S.Gostkowski K 9
77-N.Solder OL 4
69-S.Mason OL 4
61-M.Cannon OL 4
62-J.Thuney OL 4
71-C.Fleming OL 4
75-T.Karras OL 4
82-M.Lengel TE 4
33-D.Lewis RB 2
38-B.Bolden RB 20
46-J.Develin FB 9
11-J.Edelman WR 7
18-M.Slater WR 20
58-S.McClellin LB 22
97-A.Branch DL 6
98-T.Flowers DL 1
90-M.Brown DL 1
99-V.Valentine DL 1
92-G.Grissom DL 22
53-K.Van Noy LB 7
54-D.Hightower LB 2
58-S.McClellin LB 22
50-R.Ninkovich LB 2
51-B.Mingo LB 20
52-E.Roberts LB 2
23-P.Chung DB 8
32-D.McCourty DB 2
31-J.Jones DB 20
30-D.Harmon DB 5
43-N.Ebner DB 21
36-B.King DB 20
22-J.Coleman DB 6

A csapat 3/4 része!
2016. 12. 21. 07:57
tottingetosz
Köszi hopi! De azért McClellinnek így együtt sok lesz egy picit (22+22). Úgy látom, nem csak Millert zavarta össze! :)
2016. 12. 21. 20:38
hopi46
Sorry, "elmerültem" McClellinbe! :D
2016. 12. 21. 20:26
Lalika
Hehe valóban, helyben topogott mint egy szarógalamb :)
2016. 12. 21. 09:45
boarder20
Milyen érzés nyolc mérkőzést nyerni zsinórban? Ezt annyira nem értem...
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 15. hét bejegyzéshez