Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 16. hét

2012. 12. 26. 14:23
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Nézzük a jó oldalát, meg lett a győzelem, még versenyben vagyunk az első két helyért meg igazán ennél csak jobb lehet.

Tom Brady, QB

A csapat teljesítményéről.

„Pocsékul játszottunk. Nem sokon múlott a dolog, a védelemnek sikerült megcsinálni néhány kulcsfontosságú játékot. Rosszul játszottunk hatvan percig. Az ellenfél jobban játszott, jobban felkészült de nekünk volt szerencsénk. Lassan kezdtünk és nem tudtunk semmit se csinálni támadásban. A Jaguars sok játékot csinált, nem sokon múlott, hogy már az első félidőben lejátszanak minket a pályáról. A passzok és a futások se jöttek össze. Mintha csak a mezünket küldtük volna fel a pályára és amikor azt teszi egy csapat, akkor semmi jóra nem számíthat. Nem sikerültek a végrehajtások. Finoman szólva gyengén játszottunk.”

Wes Welker, WR

A győzelemről.

„A Jaguars akarata érvényesült, mi pedig laposan kezdtünk. Gyorsabban kell kezdenünk és hamar kezünkbe venni az irányítást.”

Már a Miami elleni mérkőzésre koncentrálnak?

„Igen, ők megnehezítették az életünket egy hónapja. Ellenük muszáj lesz jobban játszani. A győzelem az győzelem, nem adják ingyen az NFLben.”

Danny Woodhead, RB

Hátrányból játszani.

„Megpróbáltuk megcsinálni a játékokat, amiket az edzők hívtak. Néhány sikerült, néhány nem. A legfontosabb dolog, hogy megnyertük a mérkőzést. Az eredmény lényegtelen, csak a W betű számít. Nehéz meccs volt, de nyertünk, még ha nem is sikerült jól játszani.”

Alapszakasz utolsó mérkőzése következik.

„Továbbra is koncentrálnunk kell és jól edzeni és felkészülni.”

Vince Wilfork, DT

A győzelemről.

„Az ellenfél kijött a pályára és az utolsó percig küzdöttek. Elégedett vagyok azzal, ahogy a csapatunk reagált, de összességében ez édes kevés lesz. A mérkőzés egészében azt mondogattam, hogy turnovert, turnovert, turnovert és nagy játékot akarok. Patrick Chung pedig kettőt is összehozott. Amikor a csapat együtt játszik, akkor nagyszerűek vagyunk. Ma bár jöttek a turnoverek, de így se tudtuk leszakítani az ellenfelet magunkról. Csúnyábbik arcunkat mutattuk a mérkőzésen, ennél sokkal jobbak vagyunk. Sokkal jobbak.”

Patrick Chung, S

Sikerről.

„Jó dolog kimenni és játszani. Mindenki megcsinálja a maga játékát. Nem tudjuk irányító az eredményeket, viszont a saját magunk teljesítményét tudjuk.”

Két interceptionjéről.

„Az első az a defensive line érdeme, mert beleértek a labdába, azt már szégyen lett volna nem elkapni.”

Jaguars teljesítménye.

„Ők egy jó csapat, jó játékosokkal. A statisztika, meg minden más mutató az nem számít. Kimennek és úgy játszanak, mint egy veretlen csapat. Nagyon gyorsan kezdtek és kézbe vették az irányítást, nekünk le kellett nyugodni és higgadt fejjel játszani.”

Stevan Ridley, RB

Megfordítani a mérkőzést a második félidőben.

„Nem adhatod fel, menni kell előre. A Jaguars jól játszott, mi pedig épp ellenkezőleg. Gyenge mérkőzés volt, de hatvan percig kellett küzdeni. Szerencsére sikerült behúzni, de az ellenfél többet tett érte. Ránk vetették magukat, mi viszont nem estünk szét, hanem kitartottunk egymás mellett. De a győzelemhez meg kellett fordítani a mérkőzést. A Jaguars egy jó foci csapat és mivel az NFLben vagyunk, bármi megtörténhet vasárnaponként. Ők ma kijöttek és jól játszottak, mi pedig nem. Pedig nem ártanak felpörögni, mivel a rájátszás már itt van.”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2012. 12. 26. 20:22
dravait
Bizony Bradynek van igaza, és jodos a többesz szám, mert ő is hozátette a részét a rossz játékhoz. Ez Belichiknek egy komoly lecke, hogy a csapatot milyen lelkiállapotban, mennyire felszívva engedi ki a pályára. Ezt nem engedhetik meg maguknak még egyszer. Már csak a közönségük miatt (miattunk) sem.
2012. 12. 26. 21:10
Lucius
Szerintem nem találsz olyan játékost, aki azt mondaná "rosszul játszottak a többiek". Aki ilyet mond, annak nincs helye sokáig egy csapatban. Brady meg a legkevésbé sem ilyen szerintem... a nyilatkozataiból általában pont az jön le, hogy a saját teljesítményével a legkritikusabb.
2012. 12. 27. 08:04
dravait
Teljesen igazad van, nagyjából én is így gondolom. Nekem még az hiányzik Bradytől, hogy mivel ő a fővezér, ezért a kritikát magával kezdi - mert igenis pocsékul játszott és nem először, ezt nyilván ő tudja a legjobban. Sokkal szimpatikusabb lett volna az öltözőbeli üvöltözés a játékosokkal, ha magán kezdi, mert úgy lett volna alapja a többieket is elővenni.
Én nagyon remélem, hogy tanultak az utolsó két meccsből, mert ez a játék rövid playoffot fog eredményezni. És nyilván nem felejtettek el játszani, csak nem megfelelő mentális állapotban van a csapat, ez pedig elősorban az edzők és a csapatkapitány dolga. Úgyhogy várom a Dolphins meccset, hogy végre lássak megint egy olyan csapatot, aki úgy játszik, mint aki tényleg győzni akar.
2012. 12. 27. 10:01
Lucius
Igen... az utolsó meccset rosszabb volt látni, mint a 49-ers ellenit... pedig most nyertek. Nem csodálom, hogy kiakadt mindenki.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 16. hét bejegyzéshez