Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 2. hét

2016. 09. 19. 20:10
Szerző: Kenny
Kategória: Interjú
Alább találjátok a második heti nyilatkozatokat. Csak annyit szeretnék kiemelni, hogy Bennett úr még nem teljesen vette fel a kötelező sablonokat, így akár érdekesnek is mondható amit elmond.


Matthew Slater, WR

Elmondanád, hogy milyen a csapat hangulata a győzelem után?
Mindig izgatott vagy, ha egy csoport ellenfelet van lehetőséged legyőzni. Tudtuk, hogy ez a csapat 60 percnyi küzdelemre fog késztetni minket. Nagyon jó előnnyel indultunk, de kemény munkával visszaküzdötték magukat a mérkőzésbe. Boldogok vagyunk, hogy győzelemmel zártunk, de a fókuszunkat gyorsan a csütörtöki ellenfél felé kell fordítanunk.

Mennyire jó az elkapói gárda futás blokkolásban?
Azt gondolom, hogy ez valami olyan amit az edzőnk Chad O’Shea nagyon belénk nevelt. Kimegyünk és küzdünk a futó játékokban is. Nem félünk koszosnak lenné és keményen blokkolni, mert tudjuk, hogy abban a pillanatban az a legjobb a csapatnak.

Mit láttál Jacoby Brissett-től mint vezér?
Úgy gondolom, hogy Jacoby komoly érettséget mutatott ahhoz képest, hogy milyen fiatal játékos. Jó munkát végzett, hogy megtanuljon mindent Belichick edzőtől, és megértette a helyzetét Brady és Garoppolo mellett. Természetesen nem láttuk előre ami történt, de ő készen állt, amikor a számát mondták. Nem gondolom, hogy ez egy különleges esemény lett volna neki, mert erre készült amióta betette a lábát a Patriotshoz. Rengeteg időt töltött az edzőkkel, akik kiválóan felkészítették erre az eshetőségre.

Tudsz QB-t játszani, vagy hogyan készültök fel négy nap alatt egy irányítóval?
Egyáltalán nem tudok irányítót játszani, ez már középiskolás egy-egy elleni játékszituációknál is jól látszott. Viszont a szituációt magának Belichick edzőnek kell megoldania. Az az ő feladatköre, hogy meghatározza, hogy hogyan tovább. Azokkal a srácokkal kell felkészülnünk, akik rendelkezésre állnak. Imádkozunk, hogy Jimmy visszatérjen, de az edzőink eddig is nagyszerű munkát végeztek az évek során, hogy felkészítsék a csapatot. Az évek során ezt újra és újra megtapasztaltam, így remélem, hogy csütörtökig ezt a helyzetet is le tudjuk kezelni.

Beszélhetsz az elkapóként teljesített játékaidról?
Nagyra értékelem a feladatot amit az évek során az edzőink rám bíztak. Nem titok, hogy mi az elsődleges szerepem a csapatnál, de mint profi játékos késznek kell lennem, ha szükség van rám. Együtt vagyok a WR eligazításokon, ahol a feladatom limitált, de amikor hívnak késznek kell lennem, hogy elvégezzem a rám bízott feladatokat. Mindig büszke voltam magamra, hogy tisztában vagyok a támadók feladataival és keményen edzek, amikor támadó edzéslehetőséghez jutok. Hálás vagyok az edzőknek, hogy megbíztak bennem és lehetőséghez jutottam.

Martellus Bennett, TE

Jacoby Brissett első sikeres átadásáról és a „stiff arm”-os futásáról utána
Én elég sokat beszélgetek Jacobyval. Tulajdonképpen ma is együtt autóztunk a stadionhoz. Én csak megpróbálok játékokat végrehajtani és akkor érzem magam a legjobban, ha nálam a labda és úgy tudok hatással lenni a játékra. Egyszer már megjátszottuk ezt a játékot korábban, ahol hasonló volt az eredmény és a későbbiekben újra elővettük.

A TD elkapásáról
Én fizikális típusú játékos vagyok, akkor élvezem a játékot, ha kapok egy 5 yardos passzot, lerázok magamról két szerelési kísérletet és szerzek még 8 yardot. Azért vagyok itt, hogy focizzak és élvezzem a játékot. Jelenleg nagyon sok szórakozásban van részem ezekkel a srácokkal. Imádom a csapattársaimat. Imádom az edzőimet. Imádom ezt a környezetet és a szurkolóinkat. Számomra ez tényleg arról szól, hogy kimegyek és azt csinálom amit szeretek csinálni. Régóta nem volt ennyi szórakozásban részem foci közben, ami komoly különbséget jelent a számomra, ugyanis ha szórakoztat, akkor sokkal könnyebb kimenni és megcsinálni a játékokat.

Arról, hogy multifunkciós TE-ként használják
Hát igen, az egyik dolog amit sokat mondanak, hogy minél több dolgot tudsz megcsinálni, annál többet leszel a pályán. Szóval igyekeztem bebizonyítani nekik, hogy én bármit meg tudok csinálni amit csak kérnek, legyen az passz, blokk, blitzek felvétele, labda elkapás. Szóval bármit kérnek meg akarom csinálni, hogy a pályán lehessek.

LeGarrette Blount, RB

A rá rakott munka mennyiségről Jimmy Garoppolo sérülése után
A legjobbamat próbáltam adni és keményen dolgoztam. Minden lehetőséget ki akarok használni amit kapok. Meg akarok tenni mindent amit tudok, hogy segítsem a csapat munkáját. A támadófal jó munkát végzett, és továbbra is ezt fogják tenni. Sok lyukat nyitottak számomra amin keresztül tudtam futni.

Az „akadályfutásáról”
Ez nem valami mágia, ez ösztönösen jön. Ha valaki a lábaidat akarja megütni, akkor két dolgot tehetsz, átrepül felette, vagy átmész rajta. Az nyilvánvaló, hogy én olyan mélyre nem tudok lemenni mint ő, így egy dolgot tehettem…

Jacoby Brissett, QB

Arról, hogy a mai egy jó példa-e arra, hogy miért fontos úgy készülni, mint egy kezdő
Pontosan. A felkészülés a kulcs ahhoz, hogy előre jussunk.

Arról, hogy hogyan érezte magát a pályán
Felkészültnek éreztem magam és eleget tettem, hogy megőrizzem a győzelmet.

A rövid felkészülési időről csütörtökig
Csak megyek és készülök, majd teszem a dolgom ha szükséges.

Julian Edelman, WR

A felkészülésről, hogy negyedik irányítóként esetleg játszania kell
Ahh, csak arra fókuszáltam, hogy labdákat kapjak el.

Chris Long, DE

A tempóváltásról a harmadik negyedben
Természetesen ők egy jó csapat. Képesek rá, hogy kimenjenek és gyorsan játszanak és tempót váltsanak, ami sok stresszt tesznek a védelemre. Ez kemény játék, de a végén mi csináltunk meg egy játékot, ami lezárta a mérkőzést.

Jimmy Garoppolo sérülése utáni változásokról
A következő ember feláll. A támadók jó munkát végeztek és folytatták a megkezdett jó munkájukat. Jacoby jó munkát végzett, hogy betömje a keletkezett lyukat, ami egy elég kemény feladat egy ilyen fiatal srácnak, de neki megvan ehhez a mentalitása és a beállítottsága. Megbíztunk benne, így nekünk csak a saját feladatunkat kellett elvégezni, ami nem sikerült minden alkalommal, de ki fogjuk javítani ezeket a hibákat.

Devin McCourty, S

A kezdő játékosok pótlásáról
Sok srác van itt, aki arra vár, hogy megmutathassa, hogy tud játszani. Ez a „következő ember feláll” mentalitás. Ez az ami miatt ez egy igazi csapatjáték. Akár mondhatnám az utolsó driveunkat is, aminek nem sikerült pontot szereznünk, ennek ellenére nagy játék volt, mert elvettük az összes időkérésüket és egész a pálya végéig elvittük a labdát.

Arról, hogy a csapat elkényelmesedett-e a második félidőben, mert hogy ők is csak emberek.
Nem emberek vagyunk, mi robotok vagyunk [nevet]. Jobban kell játszanunk, ez a mentalitásunk a védelemben. Van olyan, hogy a támadóknak van jó napjuk, de van olyan is, hogy nekünk védelemnek kell előlépnünk és megtennünk mindent a győzelemért. Az, hogy a második félidőben rosszabbul játszottunk ez csalhatatlan jele annak, hogy szeptember van és még sokat kell dolgoznunk, hogy jobbak legyünk.

Joe Thuney, OL

A támadó fal teljesítményéről
Kimegyünk és csapategységként dolgozunk, mi vagyunk a fizikális srácok. A támadó fal mindig büszke, ha a futó 100 yard fölé jut.

Milyen volt nézni a mérkőzés utolsó játékát
Csak szurkoltam a védelemnek, a legjobbamat adtam szurkolásban. Az egész csapat velük volt.

Forrás:
http://www.patriots.com/news/2016/09/18/new-england-patriots-postgame-transcripts-918

Hozzászólások

2016. 09. 19. 20:50
nszgergo
végre egy Te, aki bevált, és még szeret is itt játszani, remélem az új szerződésajánlatnál is így érez majd :)
2016. 09. 19. 21:53
Chatmansky
Hát igen. Ez is egy szempont. Mert elketyeghetsz közepes csapatnál nagy pénzért, csak nem élvezed. Illetve csak a lóvét... Aki ügyes, kombinálja. :-)
2016. 09. 19. 20:52
1976gabi
benett tetszett.gronkkal nagyon várom mit csinálnak,mint mindenki más
2016. 09. 20. 00:20
hopi46
A kis Gronk workout-on vol ma nálunk...
2016. 09. 20. 00:51
hopi46
A Pats hezitál egy backup QB szerződtetésről, hiszen akkor valakit törölni kell a rooster-ről. Ha mégis, akkor a FA piacról Hasselbeck az esélyes...
2016. 09. 20. 13:20
Tzimisce
Én örülnék a jó öreg Hassie-nek, tavaly is jól dolgozott az Indyben, de visszavonult, így nem hiszem, hogy eljön hozzánk.
2016. 09. 20. 19:14
cellranger
Egyre jobban tetszik ez a Benett
2016. 09. 20. 20:29
hopi46
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 2. hét bejegyzéshez