Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 2016/1. hét

2016. 09. 12. 23:15
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek
Jimmy Garoppolo, QB

Milyen élmény volt, hogy látta a mérkőzést?
Nagyszerű élmény volt, idegenben egy kemény környezetben. Azt gondolom, hogy a csapat mint egység játszott egy nagyon jó mérkőzést. Jó volt belülről látni, volt egy jó tervünk a mérkőzésre. Az edzők, a játékosok, mindenki nagyszerű munkát végzett egész héten. Jól sikerült az egész hetes felkészülésünk, ami meg is látszott ma este.

Hogyan maradt nyugodt a mérkőzésen, és mit tud elmondani a Chris Hogannek adott TD-jéről?
Egyszerűen csak megbízol a csapattársaidban. Ha ők megbíznak benned és te is bízol bennük, akkor könnyű kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak maradnod. Amikor a huddleben vagytok egymásra néztek és ez jó érzéssel tölt el.
A Chrisnek adott passz egy egyszerű dobás volt számomra, mert nagyon jól elszakadt a védőtől már az indulásával.

Milyen érzelmek fogták el, ahogy közeledett a mérkőzés?
Fel voltam villanyozva. Teljesen fel voltam tüzelve a mérkőzés előtt.

Ideges volt a mérkőzés előtt?
Minden mérkőzés előtt ideges vagyok, mindegy, hogy milyen ligáról van szó. De úgy gondolom, hogy ez jó. Ha nem vagy ideges, akkor ez az egész nem is jelent sokat a számodra.

Milyen volt hátrányban irányítani a csapatot?
Itt visszautalnék a felkészülésre. Készültünk ilyen szituációkból és úgy gondolom a srácok nagyon jól reagálták le a helyzetet minden pozícióban és nyugodtak tudtak maradni.

Miért használ repülősót a mérkőzések előtt?
Mindig ezt teszem mérkőzés előtt. Semmi különös egyszerűen csak beindít felpörget.

Mit mondana a Danny Amendolának adott 3&15 passzáról a mérkőzés hajrájában?
Mindenekelőtt a falat kell megdicsérni, mert a munkájukkal megadták az időt amire szükségem volt. 3&15 esetén meg kell adnod az esélyt a fiúknak, hogy mélyre érjenek a pályán és Danny talált egy üres területet a zónák között, ami kiváló munka volt a részéről. Ezzel egy elég könnyű dobásra adott esélyt a számomra, amit egy szép elkapással zárt le. Összességében egy szép játék volt, amiből mindenki kivette a részét.

Mi volt a kulcs a sok sikeres „harmadik” kísérlethez?
Megint vissza kell utalnom a felkészülésünkre, az edzők jól készítettek fel minket és volt elképzelésük a harmadik kísérletekre, amit lebontottak, leegyszerűsítettek nekünk. Sokkal könnyebb a dolgunk, ha ilyen jó edzőink vannak.

Inspirálta az, hogy másoknak kételyei voltak a játékával kapcsolatban?
Azt gondolnám, hogy nem sokat törődök ezzel. Nagyon jó védelmük van, sok tehetséges játékossal. Mindent megtettek amit tudtak, egy jó teszt volt ez számunkra.

Mutatott olyat az ellenfél védelme ami meglepte?
Természetesen a szezon első mérkőzésén minden csapat tud olyat mutatni amit még nem láttál, de a támadó falunk jó munkát végzett, hogy tisztán tartsák a zsebet a számomra. A mérkőzés nagy részén tényleg megtartották a zsebet. Kaptam egy-két ütést, de a foci az már csak ilyen. Jól végezték a dolgukat és ez számomra is megkönnyíti a munkát.

A saját passzának elkapása hogy történt?
Első ilyen eset volt. Ösztönös reakció volt, de végül jól sikerült.

Mi futott keresztül a gondolatain, amikor már csak le kellett térdelni, hogy lezárja a mérkőzést?
Jó érzés volt, nagyon jó. Egyszerre egy mérkőzés. Még hosszú út áll előttünk és ez után az út után a Miamira kell koncentrálnunk. Ez egy jó szezonkezdet.

Hogy értékeli, hogy nem a Patriotsot tartották esélyesnek a mérkőzés előtt?
Nem nagyon foglalkozom vele, nem igazán érdekel. Van elég dolog amivel foglalkoznunk kell, legyen az utazás, játék terv és minden ami ezekkel jár. Sok minden foglalja le a figyelmünket, az Arizonára fókuszáltunk és ez számunkra kedvező eredménnyel zárult.

Érzett valami sebességbeli különbséget az előszezon és a normál mérkőzés között?
Semmi kiemelkedőt. Amint bekerülsz és elindul az első játék ez már nem más csak foci. Ott vagy és reagálsz arra ami történi. Magabiztosan érkeztünk a mérkőzésre és ennek meg is lett az eredménye.HozzászólásokHozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 2016/1. hét bejegyzéshez