Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 3. hét

2016. 09. 26. 09:00
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük mit mondtak a játékosok közvetlenül a csütörtöki mérkőzés után.

Jacoby Brissett, irányító

(Hogy érzi magát azután, hogy kezdett és megszerezték a győzelmet)
Azt gondolom, hogy ez egy nagyszerű csapatsiker volt. A Houston egy nagyszerű csapat és mégis sikerült nullán tartanunk őket. Nagyon keményen harcoltunk. Megpróbáltuk az akaratunkat rájuk erőltetni.

(Izgult-e)
Nem, egy nagyszerű csapat része vagyunk. Sok veterán játékos segített nekem. Bizalmat mutattak felém, ahogyan az edzők is és ez ki is fizetődött a végén.

(Az első TD-jéről és hogy gondolta-e volna korábban, hogy az egy futott TD lesz?)
Tudjátok, csak futni akartam, amíg meg nem állítanak. Szerencsére minden úgy történt, ahogy elterveztük. Előttem a fal is jól dolgozott és Malcolm (Mitchell) is nagyszerűen blokkolta az ellenfelet az oldalvonalnál.

(Mi tetszett neki a legjobban ma)
A csapatunk. Részese lenni ennek a csapatnak, kimenni és megszerezni a győzelmet. Kemény, harcos meccs volt. A pontok nem mutatják meg azt, hogy mennyire nehéz volt és mennyire harcoltunk a 4 negyed alatt.

(Aggódott-e a futásai miatt)
Nem mehetsz úgy ki, hogy emiatt aggódsz. Csak ki kell menni és a legjobbadat hozni.

(A védelem és a speciális csapategység jó helyzetbe hozta a támadókat)
Nagyon jól játszottak egész este. Csak úgy röpködtek jobbra-balra. Ahogy korábban is mondtam, ez egy nagyszerű csapatgyőzelem volt. Le a kalappal a védelmünk előtt, a speciális csapategység előtt és a támadók előtt is. Volt egy tervünk és végrehajtottuk azt.

(Odaadni a labdát az első TD-je előtt a labdát Belichick edzőnek és miért volt ez fontos a számára)
Oda kellett adnom neki a labdát. Biztosnak kellett abban lennem, hogy az ellenfél nem szerzi meg. Biztosnak kellett lennem, hogy a miénk lesz. Úgyhogy a legjobb embernek adtam.

(Visszaadta-e a labdát Belichick)
Igen.

(A különbség aközött, hogy most kezdett a mai mérkőzésen és hogy az előzőn be kellett állnia)
Tudjátok, mindig készen kell állnunk és van egy nagyszerű csapatunk, mindenkit szívesen látunk, aki a pályára lép.

(Mennyivel volt nehezebb, hogy csak 4 napuk volt a felkészülésre, nem pedig egy teljes hét.)
Ez része a munkánknak. Úgy értem, le kell szögezned a fejed és elvégezni a munkádat. Tudjátok, nagyon szerencsés vagyok, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol a védelem és a speciális csapategység olyan szintű munkát végez, mintha nem 3 napig készültek volna, hanem egy teljes évig. Ez történt ma. Megvolt a tervünk és végrehajtottuk azt.


Julian Edelman, elkapó

(Összességében mit gondol a mérkőzésről)
Jó móka volt. Bármikor, amikor csak egy rövid heted van felkészülni és megversz egy igazán jó csapatot, az mindig jó móka. Mindenki boldog.

(Jacoby Brissett első mérkőzése kezdőként)
Jó munkát végzett. Jó játékokat hívott, jó dolgokat csinált, megcsinálta a játékokat, jó volt ezt az egészet látni.

(Bill Belichick edzői képességeiről)
Tudjátok, ő egy nagyon jó edző. Igen, jó edző.

(Arról, hogy a nemzet mit gondol a csapatról)
Nem tudom. Nem igazán foglalkozunk ezzel, mármint hogy mások mit gondolnak rólunk. Ami miatt aggódunk az az, hogy minden héten tudjunk fejlődni, jobbak legyünk minden egyes nappal és megcsinálni azokat a dolgok, amikkel az edzők szerint napról napra jobbak leszünk. Mi igazából ezekre fókuszálunk, nem pedig arra, hogy más emberek mit gondolnak rólunk.

(Arról, hogy csak 1 sérülésnyire volt attól, hogy irányítóként játszon)
Nem tudom.


LeGarrette Blount, futó

(Arról, hogy úgy érzi-e a csapat, hogy az egész világ ellenük van a sérülések miatt)
Minden győzelem jó érzéssel tölt el. Nem számít ki játszik ki ellen, csak a győzelem számít.

(Arról, hogy büszke-e arra, hogy ez egy igazi csapatgyőzelem volt)
100 %-osan. Brissett kiment oda és nagyszerűen játszott, megcsinált mindent, amit az edzők kértek tőle, a támadófal is jól játszott, az elkapók is. Az összes csapategység beletett mindent, hogy megszerezzük ezt a győzelmet.

(Bill Belichick játéktervéről)
Az én véleményem szerint ő a legjobb edző, aki valaha is dolgozott ebben a ligában, és elmondhatom, hogy bármit is kér tőlem, vagy más csapattársamtól, mindenki kérdés nélkül megteszi. A végeredmény magáért beszél.


Martellus Bennett, TE

(A mérkőzésről)
Jó volt. Nagyon sok jó pillanatunk volt ma. Sokszor úgy érzem, hogy én vagyok a legviccesebb fugira a csapatban. Szóval az én feladatom az, hogy továbbra is fenntartsam a jó hangulatot a csapatban, ezáltal mindenki energiáját feltornázzam.

(Hogyan reagált a csapat arra, hogy rövid héten kellett felkészülni)
Azt gondolom, hogy Jacoby (Brissett) jó munkát végzett a felkészülés alatt, sosem aggódtunk emiatt, mindenki a saját feladatára koncentrált. Tudjátok, a rövid hét arról szól, hogy a testünk megfelelő állapotban legyen a csütörtök esti mérkőzésre. Megcsináltuk a tervünket, de igazából az egész arról szól, hogy menjünk ki, érezzük jól magunkat és játszunk egy kis régimódi focit.

(Rob Gronkowskival együtt játszani)
Nagyon vicces, nagyon jó kapcsolatban vagyok Gronkkal. Sokat szoktunk hülyéskedni a pályán és azon kívül is, szóval jó érzés volt a "bűntársamat" végre a pályán mellettem tudni.


Devin McCourty, DB

Hogyan sikerült a védelemnek ilyen sokat fejlődnie a vasárnapi 2. félidei játék után?

Hatalmas volt. Megnyertük a múlt heti mérkőzést, de a secondary játékosok mindannyian csalódottak voltunk azért, ahogyan játszottunk. Igazából a múlt hét nem is igazi kifejezés, hiszen néhány nappal ezelőtt történt. Ez egy nagy győzelem volt számunkra. Tudtuk, hogy komoly kihívás előtt állunk. Sokszor hosszú passzokkal operálnak, van 2 nagyon jó elkapójuk, szóval az volt a tervünk, hogy ne engedjünk hosszú, nagy játékokat nekik. El kellett érnünk, hogy a földön akarják megnyerni a mérkőzést. Keménnyé kellett tenni nekik. Logan (Ryan), Malcolm (Butler), Cyrus (Jones) is megcsinált néhány nagy játékot. Még (Patrick) Chung is néha beállt CB-nek és megcsinált néhány jó játékot.

Mindössze néhány napotok volt felkészülni.

Az egész a fejben dőlt el. Mentálisan sokat készültünk. Nyilvánvalóan az ilyen heteken nem sokat edzünk. Csak átmozgató edzéseket végzünk. Az ilyen edzések arra is jók, hogy megtudjuk beszélni a feladatainkat. Néha az ilyen edzéseken sokkal többet tudunk fejlődni, mint a rendeseken. Sokszor megbeszéljük, hogy "Hé, rendes sebességen csináld ezt, csináld azt. Én itt leszek, te pedig ott legyél." Ilyenkor az edzők azt szokták mondani, hogy a másik csapatnak is rövid hete van, szóval nekünk kell jobban készülni és többet dolgozni.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 09. 26. 10:19
LasVegas
Brissett már nyilatkozatok szintjén is igazi Patrióta. :-) Viszont ez a Benett vicces fiúnak tűnik, és a mondanivalója is üdítően újszerű a szokásos sablonszöveghez képest.
2016. 09. 26. 12:17
1976gabi
2016. 09. 26. 10:32
Croaker
Off, de mégis ON:

Íme a fordulóban szereplő irányítók teljesítménye, és a meccsek kimenetele:
-Fitzpatrick 6 (L)
-Palmer 4 (L)
-Newton 3 (L)
-Bortles 3 (L)
-Mariota 2 (L)
-Manning 2 (L)
-Flacco 2 (W)
-Tannehill 2 (W)

Patriots a 3 meccsen : 0 (3W)

Tetszikérteni ? :)

2016. 09. 26. 10:33
Croaker
Bocsánat, az kimaradt, hogy az első szám az INT-ek száma.
2016. 09. 26. 12:36
Kollega
Hehe, volt olyan éve Bradynek, amikor összesen nem dobott 6 picket (2010).

Fitzinek meg már ebben a szezonban 7
Dalol a szívem az örömtől, ha ilyet látok :D
2016. 09. 26. 12:42
komzoz65
Bradynek volt idénye, amikor 4 int-je volt. Tavaly is csak 7, ha jól emlékszem. Vicces. És Szakáll Matyiért ment a rimánkodás, jaj csak aláírjon egy vagon pénzért. 3 TD 7 int. Eddig. De karrierjében azért még több a TD egyelőre, mint az int, de éleződik a verseny. És milyen elkapókkal adja elő mindezt, szerény 12 misiért egy idényre.
2016. 09. 26. 12:19
hulith
Mindenesetre tippmixex nem NFL meccseket
kell megjátszani.
2016. 09. 26. 12:20
hulith
A fentebb felsorolt iranyitok elinteztek
egy ket szelvenyt.
2016. 09. 26. 20:35
tamaskerepesi aka DM
2016. 09. 26. 20:51
Croaker
Még két OFF mára:
1; Vereen season ending tricepsz műtét.
2; http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000710275/article/wily-ty-montgomery-uses-rulebook-to-his-advantage

Ti ismertétek ezt a szabályt? Sosem láttam még ilyet :)
2016. 09. 26. 21:22
tamaskerepesi aka DM
2016. 09. 27. 11:28
LAX
Az megvan hogy JMD a hírek szerint ajánlatot kapott az oroszlánoktól és a titánoktól??? Ha elfogadja az év végén elmegy és akkor kell keresni valakit aki csak fele olyan jó mit ő legalább! Én azért reménykedtem/em benne hogy ha meglesz a gyűrű akkor bb is tomy is visszavonul és eljön JMD head coach era legalább következő 30 évig mert akkor rendben leszünk! :) és ha marad és bb és tomy elmegy ezt a Jimmy gyereket meg kéne tartani egy komoly backup Jacoby sráccal a háta mögött! Én ezt szeretném! De attól még OC még kell! :)
2016. 09. 27. 12:15
FunHun
Értem én, hogy lehet úgy is nézni, hogy oda érdemes menni, ahol nincs magasan a márce, mert ott könnyen lehet valamit villantani.
Ebből a szempontból mindkét franchise csábító lehet... A Lions szarabb lenne, egyrészt egy bivalyerős Vikings és Packersszel egy csoportban nehéz nyerni, másrészt ott még egy-két évig nem nagyon tudna hozzányúlni a kerethet a nagy szerződéseik miatt.
A Titans sok fiatallal, egy raklapnyi capspace-szel és egy viszonylag gyenge AFC South-al sokkal csábítóbb lehet.

Azonban bízzunk abban, hogy nem teljes építkezésre vágyik, hanem csak a folyamatos karbantartásra, javítgatásra és egy minden évben SB esélyes csapattal szeretne dolgozni még sos-sok éven keresztül (csak azoknak a középső futásoknak a száma csökkenne egy kicsit...)
2016. 09. 27. 12:31
LAX
Én azért nem akarom hogy elmenjen mert nekem ez a csapat mindig is az a csapat volt, ahol mindenki kivárta a sorát, nem voltak problémás emberkék mert tudták ez nem az a csapat! Persze eu csak egy hír/ajánlat még semmi sem biztos csak így érdemes beszélgetni róla! Érdekes mert attól féltem hogy valamelyik irányítónkat akarják majd elvinni és OCra nem is gondoltam! Hmmm.. Én még mindig azt hiszem hogy ha nyerünk márpedig nyerünk TB12 visszavonul és a két irányító kelleni fog már csak azért is mert Jimmy nagyon jól felnőtt a feladathoz, Jacobyról meg már a daft után osztottam /bár még más névvel/ hogy ő lesz a király! Én elégedett vagyok vele! :)
2016. 09. 27. 12:15
Arnold Patsenegger
Itt nagyon sok a HA.
Ha egyáltalán JMD HC.-nak beválna?!
2016. 09. 27. 12:16
Arnold Patsenegger
WOW. Pc-n rányomtam 1x er a hozzászólásra és 6 lett belőle :D
bocsi
2016. 09. 29. 13:12
2016. 09. 27. 12:37
LAX
Ez a gyerek egy nagyon profi edző és szerintem megfelelne, főleg hogy BB árnyékában rengeteget tudott tanulni, ellesni! Igen sok a ha, de ha kap egy megfelelően nagy összegű szerződést, egy megfelelő csapattól nem fogja azt mondani egy szintlépésre hogy nem! Már csak abban bízhatunk hogy azok mi leszünk! :D
2016. 09. 27. 15:41
Arnold Patsenegger
Hány éve is megy ez, hogy mindíg valaki el akarja vinni?! És még mindíg itt van. Egyszer már megégett HC ként. És ahogy mondtátok fiatal, és BB-ben is van még jó sok év. Szerintem JMD türelmes és van ideje tanulni még. De ez az én véleményem.
2016. 09. 27. 16:06
LAX
Legyen úgy! I'm in! :D
2016. 09. 27. 16:09
Bulow
A TE edzőnk, Brian Daboll volt már OC (fejből nem tudom hol, de aszem nem is egy helyen)és aki jól figyelt az előszezonban, az láthatta, hogy néha már ő hívta az offens playeket, nem is JMD... szóval aszem készülnek BB-ék a jövőre :)
2016. 09. 27. 16:12
LAX
Csak én kíváncsi vagyok mikor lesz az új korszak kezdete! Remélem elég türelmes mindenki hogy kivárja! És Scar? Mennyi lehet neki és van mögötte valaki aki lehetne?
2016. 09. 27. 12:37
MadJani
Azért az sem semmi, hogy 3 forduló után a Pats a legjobban futó csapat és Blount a legtöbbet futó játékos :D
2016. 09. 27. 12:40
LAX
Érdekes mindenesetre! Én nem is igazán öt nem szerettem hanem a hívásokat rá, vagy a fal ablak nyitási képtelenségét! És ami a legdúrvább én még most sem értem hogy most mi történ hogy most meg működni látszik a fal!
2016. 09. 27. 13:37
komzoz65
Tavaly is így kezdődött. Dallasig minden rendben volt, sőt arról cikkeztek, hogy az új tematikájú rotációs falunk forradalmasítja az O fal elméleteket.

Úgyhogy egyelőre még csak jó kezdésről beszélhetünk.

A futás fizikálisan nem megy az elején középre, de ha előnyben vagy és végig tudod nyomatni, pláne ha sokat vagy a pályán, akkor a végén már megy. A szélre kivágások, ha sikerül megblokkolni azok bármikor bejöhetnek, mert Blount mire kiér felgyorsul és akkor már bizony nehéz megállítani. Robbanékony belső futásra pedig alkalmatlan.

Azt nem tudjuk , hogy mi lett volna máskor, ha erőltetjük, mert az Indy meccseken kívül nem nagyon erőltetjük, mert ha van TB. akkor inkább rá játszunk. Downonként 1 futással nem tudjuk kifárasztani az ellenfelet, és az eleinte átlagban elért 1-2 yarddal, inkább csak megakasztja a támadást. Ezért kizárólag a középre futó TE WR routok megalapozása miatt drive-onként kétszer behívják, hogy fusson egyet elsőre vagy másodikra, aztán ha megy jól van, ha nem az is jó. Meg persze ha végén vezetünk akkor időhúzási célzattal. De most más volt a helyzet ugye.
2016. 09. 27. 13:45
komzoz65
A legfontosabbat kifelejtettem goal line szitu. Mert valójában ezért tudott csak a csapatnál maradni. Mert ott mindig hasznos opció.
2016. 10. 01. 19:48
Tsabi
Ezen Én is teljesen lehidaltam!
2016. 09. 27. 17:53
Andydaro
Én azt nem értem, hogy ezt akár tavaly is meg lehetett volna tenni, helyette szándékosan elcseszték az utolsó meccseket.
2016. 09. 27. 18:58
sanach
Csak hogy akkor már Blount emlékeim szerint sérült volt!
2016. 09. 27. 20:18
Andydaro
Volt 3-4 futónk akkor is, egyébként meg szerintem Blount volt az akire hívták azokat a fuss bele középen az ellenfél falába játékokat.
Anno erről szóltak az utolsó meccseink.
2016. 09. 27. 20:25
kubai
Igen, de idén nem csak a belső futások mennek, hanem sok a fal széle felé + Develin is aktív, míg tavaly IR-en volt a végén már!
2016. 09. 27. 20:44
tamaskerepesi aka DM
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 3. hét bejegyzéshez