Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 4. hét

2012. 10. 01. 18:17
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú
Nehezen indult be a Patriots, de a végén meglett a sima győzelem egy csoportellenféllel szemben.

Tom Brady, QB

Mennyire volt bosszantó, hogy 21-7es hátrányban van a csapat?

„Rá kellett jönnünk, hogy ennél sokkal jobban kell játszanunk, mint tettük. Ezt beszéltük a félidőben, a partvonal mellett. Ha pontokat akarunk szerezni, nem elég a mezünket felküldeni a pályára. Azt hiszem a második félidőben jobban ment a csapatnak. A labdaszerzéseknek fontos szerepük volt benne. A védelem mindent megtett a sikerért. A fumble a félidő vége előtt nagyot dobott a csapat morálján, hiszen hátrányban voltunk idegenben. De megmutattuk, hogy milyen erős a küzdeni akarásunk és a szívünk, az vitt minket előre. Ez a mi csapatunk, az utolsó percig harcolni fogunk.”

Mint mond el a Patriots idei évéről a mai mérkőzés?

„Próbálunk hétről-hétre fejlődni. Igaz most 2-2vel állunk, nem a legjobb mutató, de folyamatosan javulunk. A jó dolgokra kell építkezni és a rosszakat elfelejteni. Például ma nagyon jó volt a futójáték. Ki kell használni az ellenfél hibáit, ez a hét tanulsága.”

Futás a Bills védelme ellen.

„Szinte könyörögtek azért, hogy fussunk a labdával. Nem dobálhatsz egy olyan védelem ellen, ami passzok ellen van felállva. Brandon és Ridley nagyon jól futottak, Woddy pedig beindította a gépezetet. Mindenki hozzátette a magáét.”

Mennyire nehéz ilyen hangos környezetben játszani?

„Nehéz, mármint egy irányítónak mindig van mondanivalója. Rengeteg védelem ellen játszottam már és sok párharcban volt részem. A srácok odakint jó munkát végeztek, nagyon jól ment Wesnek. Brandon a lelkét is kitette a pályán és micsoda touchdown elkapása volt. Gronknak nem igazán ment az elején, majd megmutatta, hogy mennyire erős és nagyot játszott. A támadófal elképesztő volt, meg se érezte Logan hiányát. Deion, Daniel és mindenki hozzá tette a magáét.  Nagy csapat siker volt, de ennél csak nehezebb lesz. Nagyon büszke vagyok mindenkire, hogy ilyen nehéz helyzetben nem tört össze, hanem kimentünk és megnyertük a mérkőzést.

Peyton Manning jövő héten.

„Szerencsére nem nekem kell ellene játszanom, hanem a védelmünknek. Remélem jól sikerül a héten az edzés és fel tudunk készülni rájuk. Ő az egyik legjobb irányító a ligában. Mindig izgalmas ellene játszani, de az elmúlt években jól ment a Broncos ellen. De biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk.”

Mit mondott Robert Kraft miközben levonultak a pályáról?

„Személyes dolgokról volt szó. Köszönöm a kérdéseket, további szép napot.”

Brandon Bolden, RB

Szétszedték a Bills védelmét.

„Csak követtük a játéktervet. Azt csináltam, amit kértek tőlem. Kihasználtuk az adódó lehetőségeket.”

Futás, futás, futás és két touchdown.

„Az OC-t és az edzőt kell megkérdezni erről, ők döntöttek így. Ahogy már mondtam, azt csináltam amit kértek.”

Hatalmas játék a második félidőben.

„Mindig higgadtnak kell lenned, bármi is történjék a pályán. Mindegy, hogy négy van tíz touchdown a hátrányunk. Nyugodj le, menj ki és tedd a dolgod.”

Működött a gameplan.

„Nem akarok udvariatlan lenni, de ez olyan, mint amikor egész nap azon agyalnak, hogy mit kérdezzenek tőlünk és végül megkapják a tökéletes választ. Na, olyan érzés volt. Kimegyünk és a legjobbunkat adjuk. Megmutatkozik a kemény munka eredménye.”

Jerod Mayo, LB

A második félidő.

„Nagyon nehéz egy jó csapat ellen játszani ilyen hangos környezetben, mint a Bills. Már majdnem az egyetemi éveimet idézte fel a hangulat. De sikerült higgadtnak maradni és összetartani a csapatot.”

Kemény ütések és ütközések.

„Mindig büszkék voltunk arra, hogy keményen és fizikálisan játszunk.”

Brandon Spikes.

„Nagy játékokat csinált. Kiment, keményen ütközött és labdát szerzet. Sokat köszönhetünk neki.”

Hangulat a mérkőzés végén.

„Meg kellett csinálni a játékokat, ennyi volt az egész. Hallottam a meccs folyamán a srácokat, hogy nem engedhetünk még egy touchdownt nekik, menjünk ki és csináljuk meg a játékokat.”

Vince Wilfork.

„Spikes azt hiszem annál a játéknál is letaglózta az ellenfelet, szóval csapatmunka volt. Ez történik, amikor két ekkora egyéniség összedolgozik”

Fumble az első félidő végén.

„Óriási volt, de attól úgy éreztük, hogy nem teszünk meg mindent a sikerért és így is csak 14 pontos hátrányban vagyunk. Meg volt a szükség önbizalmunk és egy percig se kételkedtünk magunkban az öltözőben.”

Nagy győzelem.

„Nem arra gondoltunk, hogy mennyire nyerünk. Azon voltunk, hogy meg legyen a W .”

Rob Gronkowski, TE

Labdavesztés után.

„Nehéz. Elvesztettem a labdát, el is ejtettem, nem jöttek össze a játékok. Nem zuhanhatok magamba, az nem segít a csapaton. Jobban kell vigyáznom ezekre a dolgokra. Nagyon jó érzés volt, hogy Tom ugyan úgy passzolt nekem utána, megbízott bennem és a képességeimbe. Sok jó játékunk volt, a futók eszméletlenek voltak, a támadófal nagyszerű munkát végzet, igazi csapatsiker.”
Sok pont.

„A harmadik negyedtől. Onnan futottunk a labdával, mentek a passzok és a végrehajtások. Ezt az első negyedtől kell csinálnunk. Szerencsére sikerült felvenni a szükséges ritmust és megnyertük a mérkőzést.”

Megfordították a mérkőzést.

„Nem szabad pánikba esni, hosszú a mérkőzés. Ezért kell 60 percig játszani. Erősebben kell kezdenünk a mérkőzéseket. Ezt kell tennünk.”

Védelemről.

„Zseniálisak voltak. Azt hiszem hat turnovert harcoltak ki. Devin McCourty is szerzet néhány labdát. Félidő előtt Vince Wilfork nagyot játszott. Összhangba került a védelem és a támadó szekció. Kiegészítettük egymást a többi csapatrésszel, főleg a második félidőben.”

Hangulat a kispadon.

„Nem volt világvége hangulat. Tudtuk, hogy a második félidőben valamit mutattunk kell. Jobban végrehajtani a dolgokat és megcsinálni a játékokat. Nem szabad pánikolni, mert ha azt csinálod, semmi jó nem fog kisülni belőle. Tartottuk magunkat a gameplanhez. Mindenki jó munkát végzett, az elkapók, futók, irányító és a támadófal.”

Hazatért.

„Jó hazajönni, család és barátok közé. Örülök, hogy sikerült győzelemmel megajándékozni őket. Büszke vagyok, hogy a New England Patriotsban játszhatok. Semmiképp nem hagytam volna ki ezt a mérkőzést.”

Szurkolók reakciója.

„Mindig hallok dolgokat, bárhol játszunk. Ez része a játéknak, része annak, hogy profi vagyok. Ettől ilyen jó szórakozás ez a játék.”

A labdavesztése után, amiből a Buffaló touchdownt szerzett, vissza akart térni a pályára?

„Persze. Nem jó érzés úgy lemenni. Ezt nyugodtan kijelenthetem. A következő játékból meg touchdownt szereztek. De ez van, túl kell lépni a dolgokon. Ugyan ez van egy jó játék után is, meg volt, jó volt és jöhet a következő.”

Stevan Ridley, RB

Nem hagytak fel a futójátékkal.

„Hallottuk a számunkat és tettük a dolgunkat. Ennyit tehetünk meg.”

Patriots támadóiről.

„Járatni a labdát és haladni előre a pályán.”

Labdavesztések a Patriots részéről.

„Egyike azon dolgoknak, amin dolgoznunk kell. Az edző biztos ki fog rátérni hétfőn, de ma megszereztük, amiért jöttünk: a győzelmet.”

Futás befolyásolta a mérkőzést.

„Keményen edzettünk a héten. Ha hibázunk, csapatként javítunk. A támadófal nélkül nem tudtunk volna ennyit futni. Ez a csapatmunka. Örülök, hogy ezek a srácok dolgoznak előttem.”

Vince Wilfork, DT

A második félidőről.

„Volt tartása a csapatnak. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz egy divízió rivális ellen, pláne Buffalóban. Nem adtuk fel, nem pánikoltunk. Azt csináltuk, amit a héten gyakoroltunk. Hat turnoverrel zártuk a mérkőzést és fontos pillanatokban sikerült megállítani az ellenfelet, amíg a támadók döntő szituációkban szereztek pontokat. Igazi csapatjáték. Sikerült összeállnia a csapatnak és egyként működni. Több ilyenre van szükségünk és folyamatos jó játékra.”

Változtatások a félidőben.

„Megcsinálni a játékokat, végre megcsinálni őket. Nem játszottunk rosszul, csak odaajándékoztunk neki néhány playt. Tehát folytatni, amit elkezdtünk csak nagyobb odafigyeléssel és tartani magunkat a gameplanhez. Nem volt semmilyen nagy lelkesítő beszéd, tudtuk mit kell tennünk.”

Nem engedték ki a győzelmet a kezükből.

„Az a célunk, hogy jól játszunk minden héten. Nem kell senkinek semmit bizonyítani, csak saját magának. Annyi ideje vagyunk már együtt, hogy segítünk a másiknak kilábalni a bajból, mindig össze fogunk tartani.”

Brandon Spikes-ról.

„Óriási volt ma. Benne volt két vagy három fumbleban is. A félidő végén egy hét pontos labdaszerzése volt. Igazi elit játékossá fejleszti magát, ezt szeretnénk a többiektől is. Mindenkinek jobban oda kell tennie magát és tudjuk, hogy meg van mindenkiben a lehetőség. Amikor mondják a számukat, elvárják a teljesítményt is.”

Nagy ütések a védelem részéről.

„Nagy játék után mindig jól érzed magad, főleg egy nagy ütközést követően. Jól éreztem magam, a csapat jól érezte magát és a közönség és a csapat szurkolói is jól érezték magukat. Momentumfordító szituációk lehetnek ezek. Nem minden a labdaszerzésről és a touchdownról szól. Ma egy ilyen ütközés után került minden a helyére a védelemben.”

Wes Welker, WR

A Hazafiak megmutatták mennyire van helyén a szívük, miután felálltak 21-7ről.

„Sokat elárul a csapatról, hogy még ilyen hátrány ellenére is mentünk előre és nem adtuk fel.”

Mi történt a támadókkal a második félidőben?

„Ők egy jó csapat és keményen kezdtek ellenünk. Mi viszont nagyon jól válaszoltunk erre a második félidőben. Sikerült megcsinálni pár játékot, összeállni és folytatni azt a győzelemig.”

Így tervezték a futójátékot?

„Nem hiszem, hogy bármelyik elkapó visszafogná magát egy perce is. Egy idő után biztos fog egy passzjáték is jönni, arra pedig készen kell állnunk. Kalapomat megemelem a futók és a támadófal teljesítménye előtt. Megkönnyítik a dolgunkat, amikor a védelemnek a futásra is figyelnie kell.”

Mennyire fontos a csapatnak Tom Brady?

„Fontos és nagy része. Ő nem adja fel soha, a csapat pedig tudja és érzi ezt. Így mi is küzdünk a végsőkig.”

Kihasználták azt, hogy Justin Rogers fogott téged?

„Igen, szóltam néhányszor Tommynak, hogy nyugodtan dobhat felém, mert gyakran sikerül üresre futnom. Jól sikerül általában elemezni az ellenfelet és meg találni a gyengeláncszemeket. Párszor sikerült jól védekeznie rajtam, de végül mi csináltunk meg több játékot és nyertük meg a mérkőzést.”

Számított rá, hogy ennyit fognak passzolni?

„Nem tudom. Bármi megtörténhet a mérkőzésen. Persze van egy alap ötlet, de bármikor változhat. Sikerült kiegyensúlyozni a támadásokat, a korai futások sokat segítettek ebben.”

Kulcsjátékok.

„A kulcsjáték szerintem Danny (Woodhead) touchdownja.  Egy third downos szituáció volt, a mérkőzés teljesen másképp alakult volna, ha akkor nem csináljuk meg. De szerencsére sikerült, utána a védelem megállította őket, mi pedig ismét pontokat szereztünk. Kezünkbe került a mérkőzés irányítása.”

Nem szabad pánikba esni.

„Nem hiszem, hogy az valaha is előfordulna. Kimész és játszol, próbálsz pontokat szerezni és nem aggódni a többi dolgon. Amikor ilyen hátrányban vagy, már nincs mit vesztened igazából.”

Futásokról.

„Vannak rá játékosaink. A támadók jó munkát végeztek, elég sok no huddle hívásunk volt. Azok pedig lehetőséget nyújtanak a futásokhoz.”

Labdaszerzés a félidő vége előtt.

„Óriási volt. Pláne nekem, mivel az én labdavesztésemből jutottak odáig. Minden elismerésem a védelemé, nem kerültünk még nagyobb hátrányba a félidő vége előtt és emiatt vissza tudtunk kapaszkodni a mérkőzésbe.”

Uralták a második félidőt.

„Gyorsan játszottunk és futottunk a labdával. Sikerült második és rövideket összehozni. Nem akadt meg a támadásunk. Danny és Tom játéka visszahozott minket a mérkőzésbe.”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2012. 10. 01. 22:44
Lloyd pózol :D

http://i.imgur.com/FaEHZ.jpg
2012. 10. 01. 22:53
infidelitas
2012. 10. 02. 10:07
Laci
2012. 10. 02. 10:38
Thom
szerintem ez a legjobb kép!
2012. 10. 02. 14:23
crucified
Ki az az Ochocionco?:))))
2012. 10. 02. 14:44
SysCase
Amúgy ez fake vagy tényleg így volt? Csak mert tényleg pózol :) Láttátok a fejét? Csííííííz :))
2012. 10. 02. 00:24
Gordon
Jó volt nézni, hogy Lloyd td elkapása után mennyire bíztatta őt TB.
2012. 10. 02. 08:29
lipi
Ott mondjuk komolyan féltem, hogy le is smárolja :)
2012. 10. 02. 11:02
Patriots NEB
Szép napot!
Sisakban?Elég nehéz!
2012. 10. 02. 17:44
SysCase
Egy patrióta ezt is megoldja.
2012. 10. 02. 08:28
lipi
Ridley kezdi BB szintre fejleszteni a kommunikációt az újságírókkal :)
Patriots támadóiről.

„Járatni a labdát és haladni előre a pályán.”
2012. 10. 02. 08:32
SysCase
Bírom az ilyen agyalágyult kérdéseket:

"Mennyire fontos a csapatnak Tom Brady?"

Mintha nem tudnák a választ és mintha nem kérdezték volna meg már 38x.

Grat ezért a meccsért.
2012. 10. 02. 09:43
Pat Patriot
Pont ezt akartam én is írni... Mi a francot lehet egy ilyen mesterkélt kérdésre válaszolni? Ha azt mondja, Brady nem fontos a Patsnek, akkor mindenki komplett hülyének tartaná. Ha meg azt mondja, amit mindenki tud, akkor megkapja, hogy közhelyeket nyomat...
2012. 10. 02. 11:04
crucified
A fűzővel kifelé blogból idézem a Bills elleni meccset:

"A mérkőzés tanulsága: Ne szórakozz Tom Bradyvel!"
2012. 10. 02. 11:19
SysCase
:) Na ez az, amit a szezonkezdet óta hiányoltam. Én ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat akarok hallani mindenhonnan.
2012. 10. 02. 12:46
matcha
"nem elég a mezünket felküldeni a pályára"
Pontosan ez a lényeg, mindenkinek 100%-ig oda kell tennie magát. Senki sem gondolhatja, hogy majd Brady (vagy Gronk, vagy Welker) megoldja.

OFF: a meccs jelenete: Baby Vince pusztít
http://www.youtube.com/watch?v=N606Knnr_kY
2012. 10. 02. 13:29
tottingetosz
Nice job, Baby! A meccsen mutatták, a családnak is tetszett... :)
2012. 10. 02. 14:22
crucified
Halandó ember fel sem állt volna, mint egy gyorsvonat, úgy ment át rajta Baby Vince..:)
2012. 10. 02. 17:15
matcha
Szerintem ha egy vonattal ütközik, akkor több marad belőle. :D
2012. 10. 02. 15:02
PLC
A pusztító...
Én sajnáltam szegény srácot, ha jól láttam be is kísérték az öltözőbe az eset után.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 4. hét bejegyzéshez