Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 4. hét

2015. 10. 14. 08:26
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
A pihenőhét után a csapat lejátszotta az első mérkőzését, nézzük, hogy látták azt a játékosok!


Tom Brady

A Cowboys védelme által okozott nyomásról
Nagyon jók. Nagyon gyors a védőfaluk. Valószínűleg egy kicsit túl sokáig tartottam a labdát magamnál pár játék alkalmával. A támadófalunk úgy gondolom, hogy jó munkát végzett. Látok fejlődést különböző területeken. Még csak 4 mérkőzésen vagyunk túl, nyilván mindent nem gyakorolhatsz be. Minden amit tehetünk, fejlődünk tovább és reménykedünk, hogy a következő héten jobbak leszünk.

A Cowboys védelmének teljesítményéről összességében
Nagyon jó játékosaik vannak. Azt hiszem, hogy különböző felállásokat és védekezéseket mutattak be. Jó párszor közel jöttek az elején, de aztán lenyugodtunk és a második félidőt már jobban kezdtük. Jobban játszottunk.

Greg Hardy-ról és Sean Lee-ről
Azt gondolom, hogy ők nagyon jó játékosok. A Cowboysnak jó a védelme.

A mérkőzésről
Nagy győzelem volt a számunkra. Idegenben nyerni sosem könnyű, főleg amikor két fontos játékosa visszatér az ellenfélnek. Ők egy nagyon jó csapat.

A futó Dion Lewisról
Egészen kivételes játékos. Nagyszerű munkát végzett és azt gondolom, hogy ő fontos része lesz a csapatunknak. Biztos vagyok benne, hogy ő belül még kicsit bizonytalan, mivel kihagyta a tavalyi évet. De már ez alatt a 4 mérkőzés alatt is nagyon sokat dolgozott. Csak így tovább! Ez egy hosszú szezon. Még csak 4 mérkőzés ment le, készen kell állnunk és le kell játszani a továbbiakat is.

A második félidőről
Azt hiszem, hogy sikerült pár jó játékot megcsinálnunk.


Dion Lewis, futó

Én csak arra fókuszálok, hogy mit tehetek azért, hogy ezt a csapatot győzelemre segítsem, kimenni oda és olyan keményen dolgozni, ahogy csak tudok.

A TD-jéről
Megpróbáltam elkapni a labdát és utána engedni az ösztöneimet dolgozni... Csak meg akartam csinálni a játékot, megpróbálni elkerülni a szereléseket... Csak megpróbáltam megcsinálni egy nagyszerű játékot a csapatomnak. Jó lehetőség volt arra, hogy a csapat elkapja a fonalat. Nem félek attól, hogy ütést kaphatok. Szoktam kapni majdnem minden játékban, szóval nem félhetek tőle. Teljes erőből futottam, és hagytam hogy az ösztöneim vezéreljenek és azt tegyem, amit az edzőim mondtak nekem.

A céljairól
Ez csak ahogy a dolgok kialakulnak. Mindenki máshonnan jön. Az én utam egy picit nehezebb volt. Azt hiszem, az Isten próbára tett, hogy mennyire is akarom én ezt. Csak megérkeztem és azóta nagyon keményen dolgozok. A hozzám közel állók, a családom és a barátaim ismernek, tudják, hogy hogyan állok hozzá a dolgokhoz és a képességeimet is ismerik. Ők nem lepődnek meg azon, ami most történik velem. Megpróbálok minél jobb lenni hétről hétre. Még nagyon sokat kell dolgoznom.


Julian Edelman, elkapó

Nagyon sok dolgot jobban kell csinálnunk. De nagyszerű volt látni olyan srácokat, mint Marcus (Cannon) játszani, a védelmünk 6 pontot szerzett és a speciális csapategység is jó játékokat mutatott be. A védelmük kiállt és mást csináltak, mint szoktak. Nekünk is változtatni kellett. Nehéz szituációban találtuk magunkat a sok buta szabálytalanság miatt, aminek én is részese voltam. Amikor beásod magad egy gödörbe, nehéz onnan kimászni. Képesek voltunk fejlődni és jobb játékot játszani a második félidőben.

A büntetéseiről
Nehéz hívás. Néha az egész csak egy rossz mozdulat, egy szerencsétlen mozdulat. De a szabályok erről szólnak. Be kell tartanod őket.

Brady keménységéről
Láttátok őt játszani az elmúlt 15 évben? Nagyon kemény! Nem gondolnám, hogy alulbecsülnék az ő keménységét. Tom brady kemény, nagyon kemény.

Dallasban játszani
Egy nagy felhajtás az egész, pl. ott a Jumbotron is. Nagyszerű hely a játékra. Jó érzés volt a sok Patriots szurkolót látni. Úgy tűnt legalább annyian voltak, mint a hazai szurkolók, nem? Hangosak voltak! Nem igazán lepett meg egyébként, bárhova is megyek, mindenhol vannak Patriots szurkolók.


Nate Solder, OL

A sérüléséről
Nehéz bármit is mondani. Meglátjuk...

A második félidős változásokról
Nos, változtatni kellett pár dolgon. Sokkal jobban kezdtünk el játszani. Úgy értem, muszáj volt! Nem folytathattuk azt, amit az első félidőben műveltünk.


Jabaal Sheard, DE

A védelemről
Csak kimentünk, ahogy minden héten tesszük. Szereztek TD-t? Ez volt a célunk, hogy ne engedjünk hatpontos játékot... Szereztek yardokat, de a végén csak sikerült őket távol tartani a célterületünktől.

A védelem fejlődése egy ilyen jó teljesítményhez
Minden héten ezért dolgozunk. Ez az NFL, mindenki futni akar a labdával. Sok jó futóik vannak. Meg kellett állítanunk a futást. Ez az, amin első naptól kezdve dolgozunk. Remélhetőleg még ennél is jobbak leszünk - nem tudom végül hány yardot futottak -, jó lenne ezen a héten is fejlődni egy kicsit.

Védekezni a Cowboys támadóegysége ellen
Keményen játszottunk a vörös zónában. Mindenki beleadott mindent.


Devin McCourty, S

A védelemről, illetve mit gondoltak a támadóegység teljesítményéről?
Mint védelem, nem szoktuk figyelni, hogy mit csinál a támadóegység. Nekik is van egy feladatuk, nekünk is. Szóval nem számít, hogy ők pontot szereznek minden támadásból, vagy leküldik őket a pályáról, vagy éppen mezőnygólt rúgnak. Nekünk vissza kell adnunk a labdát minél hamarabb nekik. Azt gondolom, hogy elmondhatom azok után, hogy évek óta itt játszom, az az egy számít, hogy minél előbb visszakerüljön a támadóegység a pályára, előbb vagy utóbb úgyis pontot fognak szerezni. Ebben kell nekünk őket segíteni.

A védelem mentalitásáról
Csak a játék. Ez a munkánk. Nem szabad pontot engednünk. Képesek voltunk erre. Ha 6 pontot tudunk tartani egy csapatot, akkor a támadóegység jó pár mérkőzést meg fog nyerni.

Wittent levédekezni
Azt hiszem, bárki aki látott minket játszani az elmúlt évek során tudhatja, hogy mindig megpróbáljuk levenni a csapat legjobbját a pályáról. Egyértelműen ő egyike a legjobb TE-knek, akik valaha ezt a játékot játszották. Tudatosan, különböző sémákat használva próbáltuk őt megállítani. Időnként jó munkát végeztünk, nem hagytuk, hogy nagy elkapásai legyenek, hogy momentumokat vegyen el tőlünk.

Jamie Collinsról
Haver, ő nem ember. Mindenhol ott volt a pályán. Nagyon sok olyan játékot megcsinált, amit nem jegyez a statisztika. Sokszor csak a jelenléte elég. Mindenhol feltűnt. És ezt én mondom, aki nem otthonról nézte a mérkőzést, hanem ott voltam a pályán vele.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2015. 10. 14. 08:49
codyfiu
"Szereztek TD-t?" :) Ezen felröhögtem, minden benne van.
2015. 10. 14. 23:29
Dega
2015. 10. 14. 08:53
Szerintem ez a lényeg:
"A védelem mentalitásáról
Csak a játék. Ez a munkánk. Nem szabad pontot engednünk. Képesek voltunk erre. Ha 6 pontot tudunk tartani egy csapatot, akkor a támadóegység jó pár mérkőzést meg fog nyerni."
2015. 10. 14. 11:32
1976gabi
sajna ez nem volt támadóegység,ez egy önbizalom növelő edzés volt hétfő hajnalra.már alig várom.csak nehogy túlpörögjenek a srácok.egy sima győzelem nekem untig elég lesz.
2015. 10. 15. 19:57
WuMaster
Ez a kedvencem: "Jamie Collinsról
Haver, ő nem ember." :D
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 4. hét bejegyzéshez