Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 4. hét

2016. 10. 04. 06:00
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek, Interjú
A 4. heti mérkőzésben nem volt sok pozitívum, de ha megpróbálunk valamit belemagyarázni, akkor annyi lehetne, hogy 2003-ban nyert utoljára nullára a Bills, illetve két éve a negyedik héten futottunk bele egy méretes pofonba. Azokban az években pedig tudjuk mi lett a vége... 


Bill Belichick, HC
Az jól látszott, hogy ma semmit nem csináltunk elég jól, hogy nyerni tudjunk a mai nap folyamán, tehát jobban kell dolgoznunk, és tovább kell lépnünk. Meg vagyunk győződve róla, hogy jobb csapat vagyunk annál mint amit ma mutattunk, egyszerűen ma semmit nem csináltunk elég jól. Szóval vissza kell mennünk és fel kell készülnünk a Clevelandre.

Elmondaná, hogy milyen kihívás volt megállítani Tyrod Taylort és LeSean McCoyt?
Ők jó játékosok. Egyértelműen nem csináltuk jól a munkánkat.

Beszélnél a támadók sikertelenségéről a harmadik kísérleteknél?
Nem voltunk elég jók semmilyen területen. Az látszott, hogy nagyon sok harmadik és hosszú szituációba kerültünk, ami nem volt jó. Sok harmadik kísérletes problémánkat az első és második kísérleteknél elkövetett hibáink okozták.

Mikor vált nyilvánvalóvá, hogy Jimmy Garoppolo nem tud ma játszani?
Amikor az inaktívak közé soroltuk.

Ez ma volt, vagy már tegnap eldöntötték?
Ma készítettük az inaktív listát.

Tudta tegnap, hogy ma nem fog játszani?
Ma készítettük az inaktív listát.

A védelem csak 16 pontot engedett az ellenfélnek, ezt jó teljesítménynek nevezi?
Ahogy az elején mondtam, semmi nem volt elég jó a mai nap folyamán.

Sok újdonságot csináltak amióta új támadó koordinátoruk van?
Nem, nem mondanám. Egész héten arról beszéltünk, hogy jó a futó játékuk, és ez volt amit mutattak a mai napon.

Része volt a problémának, hogy ma magasan próbáltak szerelni, kiemelten Tyrod Taylor esetében?
A szerelések kivitelezése kiemelt probléma volt. Egy a sok közül.

Rob Gronkowski, TE

Mi vezetett ahhoz, hogy nem sikerült a második és hosszú illetve a harmadik és hosszú játékokat megoldani?
Minden alkalommal amikor egy új driveot kezdesz, akkor pozitív yardokat akarsz szerezni, előre akarsz haladni, nem akarsz visszafelé menni. Nem akarsz második és 15-öt, második és 5-öt vagy 4-et akarsz, vagy valami ilyesmit. Ez egy kemény nap volt. Kalapot kell emelnünk a Bills előtt, akik jól, nálunk jobban játszottak ma. Fejlődnünk kell, nekem és mindenkinek egyaránt. Az egész támadósornak többet kell tennie.

Hogy állsz a visszatéréssel, milyen messze még a cél?
Jól éreztem magam odakint. Az edzőkkel megvan a saját kis tervünk, ami természetesen nem az, hogy minden játéknál a pályán vagyok, de ez majd fejlődik. Tulajdonképpen csak rajtam múlik, hogy mikor kapcsolok teljes sebességre.

Milyen érzés látni, hogy Martellus Bennett ilyen számokat produkál?
Nagyszerű. Egy nagyszerű haver, akivel jó együtt dolgozni és egy hihetetlen játékos. Szuper boldog vagyok, hogy itt van velünk. Jól teljesít blokkolásban és elkapásban is. Sokat tanulunk egymástól, tehát alig várom, hogy mindketten teljes sebességgel legyünk képesek játszani.

Ha Júliusban azt mondják, hogy Tom Brady nélkül és nagyrészt nélküled a csapat 3-1-el áll, mi lett volna a reakciód?
Ez már nem Július, hanem a valóság és 3-1-el állunk.

És mi véleményed most?
Épp most kaptunk ki a Billstől, tehát az a véleményem, hogy jobb csapattá kell válnunk, de büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. A 3-1 az nem egy rossz kezdés, de amikor vereséget szenvedsz, akkor meg kell nézned, hogy mit csináltál rosszul és ki kell javítanod.

Danny Amendola, WR

A támadók mai teljesítményéről
Nem teljesítettünk jól a játék egyik elemében sem, tehát jobban kell játszanunk és meg kell találnunk az utat a győzelemhez. Meg kell néznünk a filmeket és tanulni belőle.

A hosszú yardos szituációkról
Kérdésen felül áll, hogy javulni tudunk a büntetések terén és jobb focit tudunk játszani. Ahogy mondani szoktuk, mindenkinek megvan a feladata, de ezt ma nem végeztük el elég jól.

Tom Brady visszatéréséről
Ő egy nagyon jó játékos, nagyon izgatottak vagyunk, hogy visszakapjuk Tomot. Ő a mi vezetőnk.

Martellus Bennett, TE

Mi játszott szerepet a mai vereségben?
Ma jól játszottak, jobb csapat voltak mint mi. Egy csomó negatív yardos játékunk volt, illetve sok büntetés. Minden pozitív yardos játékunkra jutott vagy kettő ami negatív yarddal zárult. Minden két előre lépés után két visszalépés következett, szóval ez volt a legnagyobb gond a mai napon.

Devin McCourty, S

Arról, hogy ez a vereség betudható-e egy rossz napnak
Vagy csinálod vagy nem csinálod. Vissza kell menned és meg kell nézned, hogy mit csináltál rosszul és ki kell javítanod a hibáidat. Jól teljesítettek ellenünk és ezzel lejátszottak minket a pályáról.

Arról, hogy megalázó volt-e a vereség
Azt gondolom, hogy azt jól megtanultam, hogy itt minden mérkőzés kemény, főleg a mi csoportunkban. Senki nem adja fel csak azért, mert mi vagyunk a New England Patriots. Mindhárom csapat nagyon kemény, mindegy, hogy otthon vagy idegenben játszunk ellenük. Soha nem könnyű mérkőzés.


http://www.patriots.com/news/2016/10/02/new-england-patriots-postgame-transcripts-102


Hozzászólások

2016. 10. 04. 08:35
csgabor
Gronk azt hiszem mindent elmondott a jelenlegi helyzetéről. (Szerintem kicsit még szépítette is, őt nem ilyen tartalékoló típusnak ismertük meg. ;) Köszi a fordítást. Go Pats!!
2016. 10. 04. 11:38
Iceman1980
Ezen a héten minden megváltozik....Brady Awakens :))

http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-ki-az-a-luke-skywalker-itt-van-az-ebredo-brady-2529045
2016. 10. 04. 14:47
tottingetosz
Tetszik! Remélem a folytatás is happy lesz!
2016. 10. 04. 11:54
komzoz65
Miért lenne megalázó a vereség? Nem volt lélektelen a játék, nem játszottunk alárendelt szerepet, nem nagy a gólkülönbség (két labda). A 0 nem néz ki jól ez tagadhatatlan, de ez azért egy elég speciális helyzet volt. Mondjuk nem is válaszolt rá McCourty. BB mondjuk egy nézéssel oldotta volna meg.
2016. 10. 04. 13:22
Whitealert
Gronkot biztos hátráltatja a hamstring injury, de szerintem Bradyvel már teljes sebességen fogja nyomni. Biztos vagyok benne, ha rájátszás múlott volna ezen mindenki meghalt volna a pályán, ha kell és nem ilyen eredmény születik.
2016. 10. 04. 19:06
danmajerle
kis érdekesség, nem feltétlen ide kapcsolódóan:
http://www.nfl.com/belichickletters
2016. 10. 04. 23:22
memark96
2016. 10. 04. 21:21
B.Toma
Egy ilyen meccs után az ember szetene valami kapaszkodót, így különösen idegesítőek ezek a megszokott semmitmondó sablonválaszok. Utálom ezt az NFLben, hogy nem lehet egy értelmes válszt kicsikarni a csapatokból. Az újságírók helyében el sem mennék ezekre a "tájékoztatókra".
2016. 10. 04. 22:48
LasVegas
Marshawn Lynch már megmondta a tutit: "I'm here so I won't get fined." :-)
2016. 10. 04. 22:45
Montesclan-pats
A barnák elleni meccstől sztem senki ne várjon brillírozást és lenullázást. Nincs semmi vesztenivalójuk és Pryor egészen meglepően jó.
A mieinknek pedig azért csak szokni kell kicsit még egymást. Én folyamatosan javuló játékra számítok. De szeretném egyszer olyan sebességgel látni játszani a mieinket, mint kedden a Minnesota védelmét. Jó kis csapat az, és jó volt látni a nagy Randy-t. De jó lenne egy ilyen vagy csak hasonló kaliberű játékos nekünk. Eli megint megmutatta, hogy egy gyáva, mázlista irányító. Egyszer sem vitték földre, mert levágta a labdát. Pedig milyen gyors jó kezű WR-ekkel vették körül. És a Vikings támadósora gyengécske volt, mégis simán győztek.
2016. 10. 04. 22:50
LasVegas
Eli egy pöcs. Akárcsak a bátyja.
2016. 10. 05. 00:09
hopi46
Hát ez a vélemény Eli-ról igen elgondolkodtató. Amennyiben JG akkor földre vágta volna a labdát, lehet, hogy most 4-0-ra állnánk. Főleg, hogy tudta egy rookie van csak helyette!
Sok QB, gyakran TB is, inkább lemegy a földre, ami viszont rendszerint yardvesztéssel jár.
Lehet utálni Eli-t, de ez a megoldása nem gyávaságra utal. Helyette csak egy "vándormadár" és egy gyakorlatilag rookie backup van. (Ráadásul ez lehet edzői utasítás is!)
2016. 10. 05. 00:45
piszkosfred
Ki nem állhatom a manningeket de ezzel egyet kell értenem. Nem véletlen hogy elisha egyetlen meccset sem hagyott ki pályafutása során.
Brady sem sérült volna le akkor és úgy ahogy Jimmy tette, az meggondolatlan dolog volt egy fiatal sráctól. Egy agyonnyert meccsen nem kellett volna belemennie abba a szituációba, már jóval hamarabb ki kellett volna dobnia a labdát. Mentségére szóljon, hogy tisztában volt azzal, hogy van négy meccse hogy megmutassa magát és megalapozzon egy jó kis szerződést. Túlvállalta magát, de valószinűleg életre szóló tanulságokkal lett gazdagabb.
2016. 10. 05. 16:32
Montesclan-pats
Van különbség labdaeldobás, boxból kijövetelkori eldobás, és labda földredobása között. Ez utóbbit gyáván, korán csinálta, még akkor, amikor messze voltak tőle. Igazatok van, de azért csak van különbség. Egyébként a földrehajításokkor hol volt elkapó, legfeljebb a RB lehetett a közelben, és a scrimmage line-on sem ment keresztül a labda, mégsem jött zászló egyszer sem, de lehet, hogy valamely szabályt én tudom rosszul, vagy úgy ítélték meg, hogy rossz dobás volt a nem túl távoli RB-hez ?
2016. 10. 05. 16:32
Montesclan-pats
Van különbség labdaeldobás, boxból kijövetelkori eldobás, és labda földredobása között. Ez utóbbit gyáván, korán csinálta, még akkor, amikor messze voltak tőle. Igazatok van, de azért csak van különbség. Egyébként a földrehajításokkor hol volt elkapó, legfeljebb a RB lehetett a közelben, és a scrimmage line-on sem ment keresztül a labda, mégsem jött zászló egyszer sem, de lehet, hogy valamely szabályt én tudom rosszul, vagy úgy ítélték meg, hogy rossz dobás volt a nem túl távoli RB-hez ?
2016. 10. 05. 00:13
memark96
Ben Afflecknek se tetszett: https://streamable.com/j62y ... :D
2016. 10. 05. 00:31
nosbiglem
Mwhahah, hátez ..... jó! :DD
2016. 10. 05. 00:39
azaz.. :D nekem is csak ez az egy bajom volt.. pont RR ellen kellett???? :D
2016. 10. 05. 12:50
Tzimisce
Engem, még ha nem is számít, a nullázás jobban zavart.
2016. 10. 05. 14:36
loop80
2016. 10. 05. 21:12
Pat-sy
Végre valaki leírta ezt. Azt hittem rajtam kívül senkinek nincs baja, hogy 0 ponttal zárt az Offense. Én egy FG-t szerettem volna a végén. Mégis szebb lett volna az eredmény...
(Tudom, hogy a lényegen nem változtat. De akkor is.)
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 4. hét bejegyzéshez