Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 5. forduló

2014. 10. 09. 20:40
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

Részletek a vasárnapi este esti mérkőzés után adott nyilatkozatokból:

CB Kyle Arrington

Elégedett secondary: Nem csak a secondary, hanem a csapat szempontjából is. Nagyszerű érzés főműsoridőben pályára lépni és ilyen mértékű győzelmet aratni. Minden csapatrész – támadók, védők, special teams – hozzátette a saját részét a sikerhez.

Lelassítani az elkapókat: Több jó fegyverük van a passzjátékban. Nem csak az elkapók, de a futók és tight endek is. Ma este úgy játszottunk, hogy egyszerre csak egy játékkal törődtünk. A lényeg, hogy az ember megnyerje a saját párharcát. Mindig csak egy játék számít.

Touchdown megszerzése: Steve Gostkowski kezdőrúgása szokás szerint nagyon jó volt. Azt hiszem Brandon Bolden okozta, hogy elejtették a labdát. Amint láttam, hogy az kiesik a returner kezéből eggyel nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltam, a szemeim tágra nyíltak. Többen próbálták rávetni magukat, de ezzel csak közelebb került a labda hozzám. Az elszabadult labdák megszerzését szinte minden edzés elején gyakoroljuk. Lesipuskás módjára sikerült megszereznem. Ezután még próbáltam a játék végén stíluspontokat is szerezni.

 
TE Rob Gronkowski

A hétközi edzések hangulata: Minden héten ugyanaz. Fejlődni kell és képességeidtől függően a lehető legjobban felkészülni. Az ellenfél ilyenkor nem számít. Ezt kell folytatni a jövőben is. Keményen kell edzeni.

Tom Brady nevétől volt hangos a stadion: Tom megmutatta, hogy még van pár trükk a tarsolyában és még messze a karrierjének a vége. Büszke vagyok, hogy csapattársa lehetek és csodás volt hallani a közönséget, ahogy a nevét skandálták. Jó csapatmunka, jó meccs volt.

 
CB Darrelle Revis

Szabályváltozások hatása: A szabály az szabály. Nekünk a szabályok adta keretek között kell játszani. A secondary agresszíven, keményen akar mindig játszani. Ez a dolgunk. Véleményes ítéletek most is voltak, de nem tehetünk mást, mint hogy próbálunk keményen védekezni.

Legjobb meccse Patriotként: Nem tudom. Egyedül az edzők véleménye számít, engem csak az érdekel. Teszem a dolgom és remélem, hogy hozzá tudok járulni, hogy a secondary csapatként is jó munkát végezzen.

A győzelem jelentőssége: Nagyszerű volt. Egyszerűen zseniális. Megmutatta, hogy van szíve a csapatnak. Nagyon kellett ez a győzelem. Egy jó csapatot győztük le. Eddig veretlenek voltak, de hazai pályán nagyon akartuk ezt a sikert.

Párharc A.J. Green elkapóval: Már nagyon vártam az összecsapásunkat és biztos vagyok benne, hogy ő is hasonlóan készült. Beszéltem vele a meccs után, hogy a jövőben még biztos sokszor találkozunk. Nagy küzdő és jó elkapó. „Csak így tovább öregem, jó munkát végzel, kihívás volt ellened játszani” – mondtam neki a meccs után.

 
WR Matthew Slater

Tom Brady vezetésével rendezni a sorokat: A hét minden napján ott vagyunk mellette, a világ végére is követnénk. A héten sokat írtak, mondtak rólunk és meg is érdemeltük, hogy hiszen nem játszottuk jól hétfő este. Tom mindig önmagát adja. Ő a vezetőnk, és ahova ő megy, mi követjük. Érzelmekben gazdag találkozó volt és együtt örülünk az 50 ezer passzolt yardjának, de a legfontosabb, hogy győzni tudtunk. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire jó vezér is ő. Az irányítónk, aki a csapat lelke.

Tom Brady futásai feltüzelték a többieket: Amikor az ember azt látja, hogy az irányító nem törődik saját testi épségével és mindent megtesz a sikerért, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek követni kell a példáját. Gyermeki örömmel játssza még ma is játékot.

Hogyan mutathatta ennyire más arcát a csapat hétfőhöz képest: Az egyik legjobb edzőnk van, aki valaha űzte ezt a sportágat. Pontosan tudja, hogy mentálisan a megfelelő állapotban hozzon minket. Tudja, miként kell motiválni minket csapatként. Aztán ott vannak a játékosok, mint Jerod Mayo, Tom Brady, Vince Wilfork, Devin McCourty, Dan Connolly és a többiek, akik tudják, hogyan kell az ilyen szorult helyzetekre reagálni. Valójában az egész játék hullámhegyek és hullámvölgyek sorozatából áll. Nem fog mindig minden simán zajlani. Mindig lesznek buktatók és múlt héten egy igazán nagyot bukfenceztünk, de rendeztük a sorokat és sikerült megfelelőképpen reagálni rá.

 
LT Nate Solder

A kritikák hatása Tom Brady játékára: A kritika része a munkánknak. Mindig a legmagasabb szinten akarunk teljesíteni. A lécet sokkal magasabbra tettük, mint a többiek. Nem hiszem, hogy bármilyen kritikának hatása lenne a játékunkra. Egymásért küzdünk a pályán, és hétről-hétre jobbak akarunk lenni.

Mi változott most az előző fordulókhoz képest: A meccs elején tudtunk sikereket elérni. Még messze az út vége. Tovább kell építkezni. Minden héten elkötelezettnek kell lenni, hogy még jobbak legyünk.

 
RT Sebastian Vollmer

Tom Bradyt ért kritikákról: Én semmi rosszat nem mondtam! (nevet) Nem tehetek róla, hogy mások mit mondanak.

 
 
RG Ryan Wendell

Gondolatok a meccsről: Jól éreztem magam. Amikor olyan jól játszik a csapat, mint most, az mindig remek érzés. A támadókat nagyon feldobta a védelem játéka. És a futók… öröm nézni, amikor úgy futnak, mint most. Tom mindent kézben tartott, egy ütemet sem vesztettünk, igazi csapatsiker volt.

A támadókat ért kritikák: Nem szoktam foglalkozni velük. Csak a saját játékomra koncentrálok. Tom is így teszi.

Ponterős kezdés: Amikor olyan kemény csapat az ellenfél, mint a Bengals, akkor erősen kell kezdeni. Kemény ellenfél mindig a legjobbat hozza ki belőlünk.

Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2014. 10. 09. 21:10
max350
Csak így tovább srácok! Bills, Jets kell a 2W!!!!!
2014. 10. 09. 21:27
DM
http://www.csnne.com/blog/patriots-talk/could-brady-be-traded-two-first-round-picks
2014. 10. 09. 23:05
loop80
Már a trade gondolata is eretnekség... Egy TB-kaliberű játékost nem szabad elengedni a csapattól, semmilyen körülmények között!!! A Kócra is nagyon pipa voltam, amikor kivágták PM-et.
2014. 10. 09. 23:44
bara
azért óriási a különbség.. a pm által kiharcolt szerződés majdnem megfojtotta a coltsot, nálunk brady a szerződését kedvezőbbre volt hajlandó alakítani - okok, persze pl hosszabbítással együtt:)
2014. 10. 10. 02:03
mammut
bullshit, már bocsánat

Mankinst eltrade-elték, ez oké, sokat keresett, kevesebbet teljesített, és azért nem bőven nem jelentette ugyanazt a franchise-nak, mint TB

Szóval nem kellene (szerintem) ebből kiindulni, mert a cap lényeges elem (főleg BB-nél), de Brady egyrészt más kaliber, másrészt ő anno ha jól tudom bele is ment a szerződés módosításba.
2014. 10. 10. 17:48
iceman
Hát, lenne jó pár csapat, akik összetennék a kezüket egy Brady szintű irányítóért és lecsapnának rá, ha tradelni lehetne. A Texans pl. biztosan. Ha Brady-t megszereznék J.J Watt mellé, simán SB esélyes alakulattá válnának. Más kérdés, hogy a Pats mire menne két, gyakorlatilag rookie irányítóval (az egyik első körös választás akkor valószínűleg QB lenne). Szerintem Brady mellett még pont fel lehetne építeni Gerappát a jövőre.
2014. 10. 10. 08:11
fatman
csak mellékesen, ha jól emlékszem, akkor ment bele a szerződése módodsításába, amikor utána mégis elküldtük Welkert, annyi pénzért, amit sztem nekünk is megért volna... a passzjáték idegenbeli vergődését tekintve pedig úgyanígy érzek még mindig Blount elküldése miatt is...

na, de ne keseregjünk, egy borzalmas mecs után volt egy nagyszerű, és vasárnap a Billsnek is meg kell mutatni, hogy ki az úr a csoportban... :)
2014. 10. 10. 08:51
kyobalu
Nem kötekedni akarok. DE Welkert nem küldtük el, ő nem fogadta el a mi szerződésmódosításunkat, amivel elvileg többet is kereshetett volna, mint a Broncos-ban. Ő hagyta el a Pats-et, s ment el az egyik legnagyobb riválishoz, kevesebb pénzért. Ezt írom úgy, hogy ő volt a kedvenc játékosom a csapatban..Addig a pillanatig amíg ez ki nem derült..
2014. 10. 10. 09:17
fatman
igen, a pontos kifejezés, hogy 'elengedtük' - sorry...
hagytuk, hogy elmenjen, mert vmivel többet kellett volna fizetni érte, és előtte ugye olyan találgatások voltak, hogy Brady talán pont azért ment bele a szerződése átstruktúrálásába, hogy Welker maradhasson, na mindegy, ez már történelem...
2014. 10. 10. 10:31
bence.szel
Akkor még rizikós volt elengedni, de Edelman beérésével abszolút jó húzásnak bizonyult, hogy nem marasztaltuk. Welker kizárólagosan egy slot elkapó, míg Edelman vertikálisan is képes megnyújtani a pályát.
2014. 10. 10. 12:46
MemphisM
Welker fizetése nem volt nyerő, olyan teljesítmény záradékok voltak amit lehetetlen lett volna összehozni. A Denveri szerződése jóval előnyösebb volt! Nem hiába Elway csak pénzzel tud "Csajozni". Welkernek meg szüksége van az MDMA-ra!
2014. 10. 10. 17:33
Tzimisce
Én már akkor mondtam, hogy Welker öregszik, és egyre több hibát vét. Örülök, hogy JE mellett tette le a csapat a voksot, de jobb elkapók kellenek, az is gáz volt, hogy egy udfa tudott brillírozni több draftolt újonccal szemben.
2014. 10. 10. 12:34
kyobalu
Nem kellet többet fizetni Welkerért, mert nálunk teljesítménybónusszal akár 2 misivel is többet keresett volna, mint Denverben..Nem a pénz miatt állt tovább, mert az nálunk is meglett volna..Akkor sajnáltam, hogy így történt, ma már nem..Sőt..Welker lefelé szálló ágban van, nincsenek olyan számai, elkapásai, nem tud abban az O#-ben annyit tenni, mint nálunk tett..Ráadásul egy agyrázkódástól van a végleges visszavonulástól..JE11 átvette a stafétát, több mint jobban, megbízhatóbban teljesít. S lényegesen sokoldalúbb..Habár azért ezt Dolától vártuk még akkor..
2014. 10. 10. 14:31
narbony78
Várta fene, de mégis itt van...
2014. 10. 10. 16:10
bence.szel
Mert csak jovore tudunk az elkuldesevel penzt sporolni.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 5. forduló bejegyzéshez