Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 5. hét

2012. 10. 09. 14:50
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

A meccs nagy részét nyugodtan tudtam nézni, de azért biztos, ami biztos a végén a srácok odatették magukat és csak visszahozták a mérkőzésbe a Broncost.

Stevan Ridley, RB

Magabiztosabb most, hogy ismét 100 yard fölött teljesített?

„Nem úgy végződött, ahogy szerettem volna, de azon kívül örülök, hogy kint lehettem a pályán. Néha nekem kedveztek a dolgok, néha nem. Hétfőn visszaedzeni és keményen dolgozni. Ennél a csapatnál nem is lehet másképp.”

A Denveriek jobban rámentek a labdára a vége fele?

„Igen, úgy éreztem. A meccs végén jártunk és tudtam, hogy be tudjuk fejezni a mérkőzést. A play előtt mondtam is magamnak, hogy vigyázni kell a labdára. Ők is azért kapják a fizetést, hogy focizzanak. Nincsenek kifogások, elszúrtam. Az edzőnek biztos lesz egy-két szava az ügyről, de mindig van egy holnap. Próbálok fejlődni a labdabiztonság terén, ennyit tehetek.”

Milyen érzés, hogy a csapata 200 yard fölött fut egy meccsen?

„Nagyszerű! Próbálunk minél több nyomást levenni Tom Brady válláról. Ő a mi vezetőnk. Sokan csak vele foglalkoznak, ezért nekünk [ a futóknak ] mindent meg kell tennie azért, hogy segítse őt. Ha a védelem egész meccsen vár és az ő mozdulatait figyeli, nekünk tennünk kell valamit. Nem lehet mindig csak passzolni. Nem lehettünk elégedettek a teljesítményünkkel, hiszen hosszú év áll még előttünk. Sok foci vár még ránk.”

Jerod Mayo, LB

A változtatások a védelembe befolyásolják a kommunikációt?

„Az edzéseken próbálunk minél több emberrel gyakorolni, és ezt át is tudjuk ültetni a gyakorlatba az éles mérkőzéseken.”

Nagyszerű futás elleni védelem.

„Sok jó játékosunk van. Az elől és hátul lévő játékosok is nagyszerű munkát végeznek. Jól védekezünk a futások ellen, de folyamatosan fejlődni szeretnénk.”

Mennyivel másabb most, hogy a Patriots sikeresen fut?

„Szeretem, amikor futunk, hiszen az óra pörög. Sokat számít ez, amikor olyan jó támadók ellen kell játszani, mint a Denver. Amíg nem náluk van a labda, hanem Brady kezébe, addig minden rendben.”

Peyton Manning.

„Olyan, mint régen volt, mindenre figyel. Még ha nem is szavakkal, de rejtett mozdulatokkal változtat meg egész playjeket. Igazi sakkjáték van a pályán.”

Labdaszerzések és az első támadás a mérkőzésen.

„Jól kezdtek, de szerencsére mi örülhettünk a végén. Ahogy már mondtuk, próbálunk minél több labdát szerezni Tom Bradynek.”

Rob Gronkowski, TE

Kiegyenlített támadások.

„Az o-line nagyszerűen blokkolt és az edzők jól hívták a játékokat, a futók meg kiválóan futottak. Bármit is hívjanak az edzők, nekünk ki kell menni és jól végrehajtani azt.”
Gyors kezdés fontossága.

„Mindig fontos a gyors kezdés. Hamar feltenni a pontokat a táblára és onnantól folytatni, amit elkezdtél. A mérkőzés 60 percig tart, neked is addig kell játszanod. Kimenni és küzdeni, végrehajtani.”

Élvezi a no-huddle támadásokat?

„Élvezem, hogy ebben a csapatban játszhatok. Legyen szó gyors vagy lassú támadásról. Örülök, hogy velük vagyok kint a pályán.”

Mennyire kell koncentrálni a no-huddle játékoknál?

„Nagyon. Igazi csapatmunka kell hozzá. Tizenegy játékosnak kell ugyan azon a sebességen dolgoznia és emellett elvégeznie a saját feladatát. Egész héten nagyon oda kell figyelni, mert amikor kimész a pályára nincs időd rágódni a dolgokon. Tudnod kell, hogy mi a feladatod és azt hibátlanul ellátni.”

Brandon Lloyd, WR

Milyen a volt csapata ellen játszani?

„Olyan volt, mint bármelyik másik mérkőzés.”

A denveri védelem nem tudta felvenni a Patriots támadók sebességét.

„Mindig így játszunk. Ezt gyakoroljuk már az edzőtábor óta. Ilyen sebességgel szeretne játszani Tom Brady és edzők is.”

Sarokba szorították a Denver védelmét a no-huddle támadásokkal.

„Sokat segít benne. Már ahogy mondtam, megpróbálunk azzal a sebességgel játszani, amit Tom Brady és az edzők szeretnének. Észrevehető a változás a mérkőzés folyamán.”

Donald Thomas, OL

Az edzéseken mindig megpróbálnak minél gyorsabban összeállni és elkezdeni a támadásokat?

„Minden playnek meg van a maga sebessége. De nincs olyan, hogy most két játék közt ’x’ másodperced van felkészülni. Ezt sose számoltuk vagy beszéltük. Megpróbáljuk minél gyorsabban csinálni a dolgokat.”

Emlékszik olyanra, amikor a csapat ennyi yardot futott volna?

„Nem igazán. Mármint nem számoljuk, hogy ki mennyit futott eddig. Mi csak megpróbáljuk megvédeni a futókat és tenni a dolgunk.”

Lehet érezni, hogy a támadók kifárasztják az ellenfelet?

„Amikor összeállnak a dolgok, lehet érezni, hogy na, most már jól tudjuk mozgatni a labdát. Néha ehhez több idő kell. Erre szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni, hogy minél gyorsabban abba a sebességbe tudjuk kapcsolni, amibe lenni szeretnénk.”

Dan Connolly, OL

Mikor döntött úgy a csapat, hogy megpróbálnak kiegyensúlyozottabban támadni?

„Mi mindig megpróbálunk úgy játszani. Mint a támadófal tagja, szeretünk futni, mivel ezzel elő tudjuk készíteni a terepet a passzoknak. Amint lehet látni, működik a dolog.”

Mitől működik ennyire jól a támadófal?

„Nem tudom. Összeálltunk és kialakult a dolog. Lehet, hogy a játékhívások vagy a blokkolás miatt. De működik.”

Mennyire nehéz hosszú támadásokat vezetni? Ezzel is sietetve az ellenfél támadóit.

„A kommunikáció a kulcs. Amíg tudjuk, hogy mi a teendő és mindenki egy lapon van, addig gyorsan is megy a játék.”

Alfonzo Dennard, DB

Első mérkőzése.

„Jó érzés volt. Kicsit ideges voltam és hibáztam dolgokban. De ki fogom javítani őket.”

Tudta, hogy pályára fog kerülni?

„Az edzők annyit mondtak, hogy adjak bele mindent az edzésen és majd meglátjuk.”

Peyton Manning ellen kihívás játszani?

„Menjek kis és adjak bele mindent. Ezt mondta Belichick edző.”

Elégedett volt a játékával?

„Van még hova fejlődnöm, a technikám nem az igazi. De előtte meg kell néznem a filmet, hogy tudjam hol hibáztam.”

Jobban szerette volna, ha az ellenfél többet játszik felé?

„Igen, mert akkor kerültem volna igazán a komfort zónában. Kimenni és megcsinálni a playjeket.”

Ideges volt, hogy Peyton Manning ellen kell játszania?

„Tudtam, hogy ő egy nagyszerű irányító. Persze ideges voltam emiatt, de úgy érzem, nem vallottam kudarcot.”

Fontos harmadik downos játék.

„Nagyon jó érzés volt. Egy Peyton Manning ellen megcsinálni. A többiek segítsége is nagyon fontos volt, Devin és Kyle is nyugtatgatott,hogy csak menjek ki és játsszam a saját játékomat, a többi majd kialakul.”

Rob Ninkovich, DL

Sack-fumble playről.

„Kicsit hamarabb kezdtem mozgolódni, mint ahogy szerettem volna. Manning egy nagyszerű a zsebben, ezért az elején próbáltam bikamódjára áttörni azon. Az említett játéknál változtattam a dolgon és sikerült odakerülnöm a megfelelő helyre.”

Fumble a mérkőzés végén.

„Láttam, hogy a futó visszalép középre, én pedig követtem. Észrevettem, hogy a labda a jobb kezében van, én pedig megpróbáltam megszerezni vagy kiütni azt onnan.”

Elégedett az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményével?

„Tudtam, hogy képes vagyok megcsinálni a nagy playjeket. Az első hetekben, nem éreztem azt, hogy a megfelelő stílusban játszok, de most úgy tűnik megtaláltam azt és a megfelelő dolgokon változtattam.”

Tudna konkrétumot mondani arra, hogy miért nem ment az első hetekben?

„Néha annyi is elég, hogy idegen poszton játszol. Megpróbáltam a legjobban játszani az új helyemen, de DE-ként érezned kell, hogy mikor mi fog történni a pályán. Futásra menni és tényleg futás jön, vagy pedig passzra és tényleg passz jön.”


forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2012. 10. 10. 16:16
Gordon
Hát Ninko, remélem tényleg így folytatod:-)
alig várom a seahawks elleni meccset, ha ott sikerül 100yard felett futnia Ridley nek és az OFF-nak 30 pontot felrakni a táblára akkor végre elhinné mindenki, hogy az idei bajnokság nem csak a frisco-ról és a houston-ról szól...iszonyat kemény lesz, a támadófaltól 110% kell majd. a D pedig lezúzza a Wilson gyerek vezette seattle-t, futni nem fognak passzolni pedig nem tud:-)
2012. 10. 10. 17:06
Tisa08
Hát igen, ha Lynch-et meg tudjuk állítani, nyert ügyünk van. Wilsonra meg nyomást kell helyezni, hogy ne érezze magát kényelemben.
2012. 10. 10. 18:25
mhatrix
wilson miatt annyira nem aggódok,lynch az ami kemény falat,de a front 7 nagyon jó most!...nem mondom hogy sima lesz,de nyerünk!...ninko nyilatkozata hallatán megkönnyebbül az ember,hogy biztatja mgát és másokat,jól teljesít és fog is,jones-nak nehéz dolga lesz,jó az O faluk
2012. 10. 11. 09:55
lupus
Ninkovich nyilatkozataban benne van a legnagyobb titok.A DE poszton erezned kell mi fog tortenni.Latnod kell magad elott a playt mielott elindul,hogy mit fogsz tenni es mit fognak a tamoadok tenni.
Lehet akarmilyen technikad,lehetsz nagyon eros,gyors. HA nem erzed mi fog kovetkezni elverzel.Ezt nem lehet tanitani,fejleszteni.Vagy benned van,vagy nincs.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 5. hét bejegyzéshez