Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 6. hét

2016. 10. 18. 06:00
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek
Azt kell, hogy mondjam, hogy Brady még kicsit rozsdás. Szerintem az eltiltás alatt nem gyakorolta a nyilatkozatokat és érdekes dolgokat is elmondott a sajtótájékoztató során.


Bill Belichick, HC 

Mi változott a második félidőben?
Megváltoztattuk egy kicsit, hogy hogyan védekezzen a secondary. Matt Patricia, Josh Boyer, Steve Belichick, és a játékosok jó munkát végeztek. És természetesen kicsit következetesebbek voltunk harmadik kísérletekre. A támadó oldalon saját magunknak tettük nehézzé. Sok hosszú yardos szituációba kényszerítettük magunkat. Csökkentenünk kell a negatív yardos játékokat és ezáltal előnyösebb rövid yardos szituációkat teremteni magunknak.

Van bármi amit Dont’a Hightower nem tud megcsinálni a pályán?
Nagyon sok képességgel rendelkezik, nagyon sokoldalú játékos. Nem csak arra képes, hogy végrehajtsa amit neki rendelnek, hanem a megérzései is segítik. Nagyon jó játékos és ma is sok jó játékkal segített minket a mai napon.

A második félidős védekezésnek az volt a kulcsa, hogy három CB-vel álltak fel?
Igen, ez is része volt. A vége az lett, hogy Eric Rowe védekezett A.J. Green-en, ami megváltoztatta a párharcokat, ahol előtte Patrick Chungot használtuk. Továbbra is használtuk Chungot, de neki a tight endek jutottak és szépen megoldotta ezt a feladatot. Összességében a védekezésünk sokkal jobb volt a második félidőben, mert jobb párharcokat tudtunk kialakítani.

Mi a véleménye Rob Gronkowski teljesítményéről és a taunting büntetésről?
A büntetést nem igazán láttam, a pálya másik végében voltam, de egyértelmű, hogy kevesebb ilyennek kell történnie. De Rob megint nagy részt vállalt a játékból, jó célpontot biztosított. A TDnél nagyon szép elkapást mutatott be, mivel nem volt valami nagy hely ahova befért a labda. Tom bedobta oda, ahol az ellenfél nem érhette el, és Rob egy jó elkapással jelentkezett.

Tom Brady, QB

Milyen volt a fogadtatás a szurkolók részéről?
Nagyszerű szurkolóink vannak, és ma is sokan itt voltak. Büszke vagyok, hogy a második félidőben jobban játszottunk és erősen tudtuk befejezni a mérkőzést. Kicsit lassan kezdtünk, de végül 35 pontot csináltunk egy erős csapat ellen, ami nagyon jó.

Rob Gronkowski karriercsúcsot jelentő 162 yarddal zárta a mérkőzést, mit a véleménye erről a teljesítményről?
Ő egyre jobb lesz ahogy öregszik, mert egyre többet ért meg a játékról, és jobban tudja, hogy hogyan készüljön fel a mérkőzésre. Sok nagy játékot csinált meg. Nagy célpont, minden QBt jobbá tud tenni. Ha üresen marad, akkor megkapja a labdát és ma sok olyan helyzet volt, amikor szabadra játszotta magát, de természetesen a többiek is sok játékot csináltak meg.

A két félidőben teljesen más játékot mutattatok, mi volt az oka?
Sokkal jobban játszottunk a második félidőben. Azt gondolom, hogy jobban hajtottuk végre a játékokat. Eltartott egy darabig, amíg kitaláltuk, hogy hogyan játsszuk szabadra a játékosainkat, amint ez sikerült a dolgok elkezdtek működni. A futásunk is effektív volt, tehát ez megint egy jó csapatgyőzelem volt.

Mit tudsz mondani James White két TDs teljesítményéről?
Megint ügyes volt. Ő egy megbízható csapatjátékos és kiemelkedő a saját posztján. Jó játékos, jó személyiség, jó csapattárs, akinek nagyszerű a munkához való hozzáállása. A Wisconsinra járt, ez az egyetlen rossz dolog amit el tudok róla mondani.

Mit tudsz mondani Dont’a Hightower mai teljesítményéről?
Minden edzésen ellene játszom így tudom, hogy milyen jó játékos. Láttam, hogy hogyan fejlődött kezdőből a védelem vezérévé. A linebacker pozíció nagyon fontos. Minden jó védelemben van egy jó belső LB. Sok jó ILB ellen játszottam, így megtisztelő Hightowerrel együtt játszani.

Rob Gronkowski, TE

Rekordot jelentő 162 yardot értél el ma, ez azt jelenti, hogy egészséges vagy és teljes gőzzel játszhattál?
Igen. Jó érzés volt kimenni és a csapattal lenni, és az teszi teljessé, hogy győzelmet arattunk. Nagyszerű, hogy új rekordot értem el, de a legfontosabb akkor is a győzelem megszerzése.

Mi volt annyira irritáló Adam Jones szerelésében a mérkőzés végén?
Először is megjegyezném, hogy teljes felelősséget vállalok azért a büntetésért. Nem engedhetem meg, hogy ilyenek történjenek, szerencsére ez a hibám nem okozott nagy bajt a csapatom számára. A dolgok kicsit meleggé váltak és nem is igazán volt semmi különös, csak megráztam a fejemet és megbüntettek.

Milyen hatással volt a safety a játékukra?
A védelem nagyszerűen teljesített ma. Dont’a Hightowernek nagy napja volt ma és az a safety fordulópont volt a számunkra, nagy lökést adott a csapatnak. A safety után egyből végigmentünk a pályán és pontokat szereztünk. Ez a csapatmunka, a védelem megszerzi nekünk a labdát, ami jó helyzetbe hozza a támadókat és ebből a jó mezőnypozícióból a támadók pontokat szereznek.

Malcolm Butler, CB

(A safetyről)
Nagy momentum. A játék előtt Malcom Brown meg is említette, hogy jó lenne egy safetyt szerezni, és ez ténylegesen meg is történt a játék során, ami megváltoztatta a játék menetét.

(Az A.J. Grennel folytatott párharcról)
A.J. Green egy nagyszerű játékos, a liga egyik legjobb elkapója. Megtisztelő volt ellene játszani. Kimentem és küzdöttem ellene.

(Brandon LaFell TDjéről)
Nagyon jó útvonalat futott. Kifelé indult és azt gondoltam, hogy kifelé is fog menni, de befelé vágott. LaFell nagy játékot csinált.

Chris Hogan, WR

(A lassú kezdésről)
Ilyen a mi játékunk, pozitív játékokat kell csinálni és a negatív yardos játékok nagyon nehézzé teszik a játékunkat. A taktikánk része, hogy gyorsan kezdünk és pontokat teszünk fel a táblára.

(A többlet energiáról amit Brady ad a csapatnak)
Sokat számít az emberek nagyon izgatottak voltak emiatt. A szurkolók eszméletlen hangzavart csináltak az egész mérkőzésen, ami nagy faktor a hazai mérkőzéseken.

Logan Ryan, CB
(Arról, hogy szerinte az emberek értik-e, hogy milyen nehéz CB-t játszani ebben a ligában)
Ez a nehézség az ami miatt jó fizetést kapsz, ha tényleg jól játszol. Ez is mutatja, hogy ez egy kemény pozíció. De mi ezért vagyunk fizetve, ezért tesszük bele ezt a munkát. Egyik csapattársam sem monda, hogy ez könnyű lenne.

(Arról, hogy a csapat elégedett-e a védelem jelenlegi teljesítményével)
Nagyon boldog. 5-1-el állunk és épp most győztünk le egy erős csapatot, egy sikerre éhes csapatot, szóval nem lehetnénk ennél boldogabbak.

James White, RB

(A két TDről)
Mindig jó érzés segíteni a csapatot amikor lehetőséget kapok rá. Mindegy, hogy ez a segítség pontszerzés vagy csak simán yardok megtétele vagy passzblokkolás. Egyszerűen bármit hajlandó vagyok megtenni ami segíti a csapatot.

(Dont’a Hightower safetyjéről)
Nagy játék volt, és áttette a momentumot a mi oldalunkra, és úgy érzem a mérkőzés hátralévő részében meg tudtuk lovagolni ezt a hullámot.

http://www.patriots.com/news/2016/10/16/new-england-patriots-postgame-transcripts-1016


Hozzászólások

2016. 10. 18. 07:33
FunHun
"csak megráztam a fejemet és megbüntettek" :) :) :)
Ja pont ez látszott a képernyőn is :)
2016. 10. 18. 16:47
boarder20
Abszolúte, mért látott valaki valami mást? :D :D Én nem :D
2016. 10. 18. 09:27
Lacus
A heti Locker room videót ajánlom mindenkinek, BB arcán érzelmeket véltem felfedezni :) Mondjuk a táblagépes sztorinál is, de most teljesen másmilyeneket :D
2016. 10. 18. 12:19
Lucius
Ez mekkora már:
"A Wisconsinra járt, ez az egyetlen rossz dolog amit el tudok róla mondani.". :)
2016. 10. 18. 14:10
csasziqf
Tyler Gaffney, Glenn Gronkowski a PS-be szerzodtetve.
2016. 10. 18. 14:22
dravait
BB: "Csökkentenünk kell a negatív yardos játékokat és ezáltal előnyösebb rövid yardos szituációkat teremteni magunknak."
Fussunk kevesebbet középen, neki a fal seggének, Mester! És akkor kevesebb lesz a negatív yard. :-) :-) :-)
2016. 10. 18. 14:30
cspeti98
Mondjuk az lehet, hogy nem a playcall hibája, ha a fal nem tud lyukat nyitni. Eddig elég jól működtek a középső futások, de vasárnap nem, van ilyen.
2016. 10. 18. 16:49
boarder20
Viszont Blount megtanult irányt váltani és lát is nem csak megy előre egyenesen mint a hülye :D Ha nem nyitnak neki utat akkor irányt vált arra amerre esetleg van még egy kis hely futni :D Ezt roppantul értékelem benne mióta csinálja végre :D
2016. 10. 18. 19:00
cspeti98
Korábban is csinálta volna, például a Bucsban voltak ilyenből szép futásai, de amikor már a backfielden 3 ember veszi körul akkor nem lehet. Ha jól emlékszem tavaly több futott yardja volt kontakt után mint futott yardja összesen.
2016. 10. 18. 19:15
takirob69
BB nagypapa lett, gratulálunk :)
2016. 10. 18. 21:34
Arnold Patsenegger
2016. 10. 18. 23:58
hopi46
Blakely Rose-az most leány vagy fiú. Az amcsiknál a név alapján nem mindig lehet eltalálni. Talán lány és akkor lacross-os lesz. :)
2016. 10. 19. 01:34
hopi46
"Meccs számokban":
Támadók (64 snap)
12-T.Brady QB 64
77-N.Solder OL 64
62-J.Thuney OL 64
60-D.Andrews OL 64
69-S.Mason OL 64
61-M.Cannon OL 64
87-R.Gronkowski TE 57
88-M.Bennett TE 36
86-A.Derby TE 3
29-L.Blount RB 25
28-J.White RB 39
46-J.Develin FB 8
15-C.Hogan WR 56
11-J.Edelman WR 58
18-M.Slater WR 1
19-M.Mitchell WR 11
80-D.Amendola WR 26

Oline végig változatlan, mennyiségben Gronk/Bennett ill. White/Blount csere valószínűleg az utóbbiak kisebb sérülései miatt is. Slater részvétele minimalizálódott (Én helyeslem!), Dolá-é növekszik. Úgy tűnik végre fel tudunk állni, ha kell, egy "távoli" és egy slot elkapóval.

Védelem (68 snap):
95-C.Long DL 41
97-A.Branch DL 53
90-M.Brown DL 44
93-J.Sheard DL 48
50-R.Ninkovich DL 46
74-W.Hamilton DL 20
96-A.Johnson DL 10
98-T.Flowers DL 21
54-D.Hightower LB 66
52-E.Roberts LB 50
51-B.Mingo LB 8
26-L.Ryan DB 66
21-M.Butler DB 66
23-P.Chung DB 63
32-D.McCourty DB 67
30-D.Harmon DB 49
25-E.Rowe DB 26
43-N.Ebner DB 4

Gyakorlatilag többnyire 2 LB-el és 3 safety-vel játszottunk, Hightower (mint védelem irányító) szinte végig pályán volt. Harmon snap száma érthetően megugrott és a "kínos" szitukban a rugby-s is beszállt védekezni néhány snapre. Butler-nek 3, Rowe-nak 1 passz elütése/elkapás akadályozása volt. A Dline remekül rotált.

ST (kick off,, punt, field gól):
3-S.Gostkowski K 13
6-R.Allen P 9
49-J.Cardona LS 9
77-N.Solder OL 6
62-J.Thuney OL 6
61-M.Cannon OL 6
71-C.Fleming OL 6
75-T.Karras OL 6
88-M.Bennett TE 6
86-A.Derby TE 11
27-D.Foster RB 4
28-J.White RB 4
46-J.Develin FB 14
11-J.Edelman WR 4
18-M.Slater WR 17
80-D.Amendola WR 2
97-A.Branch DL 10
90-M.Brown DL 4
93-J.Sheard DL 1
50-R.Ninkovich DL 4
74-W.Hamilton DL 3
92-G.Grissom DL 21
54-D.Hightower LB 4
51-B.Mingo LB 22
23-P.Chung DB 19
32-D.McCourty DB 13
30-D.Harmon DB 10
31-J.Jones DB 18
36-B.King DB 18
37-J.Richards DB 17
43-N.Ebner DB 21

A résztvevők létszáma egy keveset csökkent, a múlt hetihez képest.

Chung szinte mindig pályán volt 82 snap-je van (def 63, st 19).

Az eddigi 6 mérkőzésen valamennyi támadó snap résztvevője volt Andrews és a rookie Thuney. McCourty 1 (!) védekező snap-nél hiányzott csak.
2016. 10. 19. 09:15
Baal
Előre elnézést, nem tudom be lehet linkelni patspulpitos oldalt. Cikk arról mekkora patkány burfict. Bennett mellett megtaposta Blountot is ami a meccen nem látszott. Nyíiván ha patrióta játékos csinálta volan, akkor egész szezonra eltiltás...http://www.patspulpit.com/2016/10/18/13303504/bengals-are-always-baiting-everyone-as-officials-lose-control-of-patriots-game-burfict-gronkowski
2016. 10. 19. 09:22
Baal
Még annyit a bírókról, hogy egyértelmű hiba a pats javára Butler passint Lafelen, ill. Edelman vissza facemaskja. Egyáltalán nem érzem, hogy lejtett volna a pálya felénk, mint ahogy sporttv közvetítésen kijelentették
2016. 10. 19. 12:45
Lucius
De hát most írtál 2 példát. :)
2016. 10. 19. 13:16
Baal
Ryan "Jamelésenél" tévedtek és punt lett volna. Burfict blokja és taposása... Szerencsétlen Jonest meg miért állították ki múlt meccsen... Játékvezetők down :)
2016. 10. 19. 17:25
freddie1967
Ráadásul ha minden igaz JE pénzbüntit kapott goodelltől, míg burfict nem. Ez vicc!
2016. 10. 19. 17:30
freddie1967
Vigyázzatok goodell olvassa az oldalt két percre rá hogy írtam megbüntette Burfictet
2016. 10. 19. 19:13
DM
azért ez a Burfict megkapott egy 75.000 dolláros csekket büntiként :)
2016. 10. 19. 19:15
DM
illetve Big Ben előreláthatólag 4-6 hét OUT
2016. 10. 19. 19:24
freddie1967
Csak nem a Bennett féle esetért büntették, amitől még Pereira is kiakadt pedig neki nem a Pats a kedvence:
Coming from a guy (Mike Pereira) that doesn’t respect the Patriots too much, even he can see that there was clear intent by Burfict. Yet the NFL didn’t even fine him for the Bennett cheap shot! Only the Blount incident. This is absolutely insane to me. How can an organization be so corrupt? I really hate to go the route of “everyone is against the Patriots”, but that’s exactly what’s happening here. If Burfict did that to Jason Witten, he would have been suspended. How do you not suspend a guy that just CAME OFF suspension for player safety issues.
2016. 10. 19. 23:45
cspeti98
Nem szoktam sérülésnek örülni, de mosolyogva olvastam, hogy Burfictet kocsin kellett levinni a pályáról a mai edzésen. "Karma is a b*tch."
2016. 10. 20. 07:31
Arnold Patsenegger
2016. 10. 20. 09:19
athees
Gronk lekerült az injury reportról. :)
2016. 10. 20. 18:15
takirob69
LB igazoltunk az 53-as keretbe - Trevor Reilly
2016. 10. 20. 19:29
takirob69
2016. 10. 20. 21:34
Srácok, Spigo külföldön, 3G-vel nem tudja felrakni a hét jelenetét, de holnap felkerül. Bocsi a késésért.
2016. 10. 20. 21:35
épp ezért a héten a Podcast is elmarad sajnos. Erre nem számítottunk, hogy nem lesz wifije a szállodában.
2016. 10. 21. 14:02
Tzimisce
Egyre spúrabbak külföldön a Wifivel. Regisztrálni kell, meg jelszavaznak még a nyilvános wifi helyeken is. Én megvagyok azzal, hogy csak este a hallban lehet, ha valahol vagyok, de például kiállításokon is korlátozzák a hozzáférést.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 6. hét bejegyzéshez