Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 9. hét

2015. 11. 18. 07:00
Szerző: Kenny
Kategória: Cikkek
Egy nagyon kemény vasárnap estén vagyunk túl, ahol személy szerint én mindkét "football" mérkőzést végigizgultam.
Lássuk mit mondtak arról ami Titeket is biztos érdekelt. 


Bill Belichick, HC
Ez aztán mérkőzés volt. Oda vissza volt itt minden, támadások, védekezések, megmozdulások a speciális csapatban, labdaszerzések, nagy játékok, büntetések. A végén a srácok megcsinálták a játékokat amiket meg kellett csinálniuk. Nagyon szépen megállítottük őket a gólvonalunkon. Amikor odaért a Giants a célzónához egy náluk kedvelt kifele tartó játékot próbált meg megcsinálni. Visszaszereztük a labdát amikor épp csak annyi idő volt hátra, hogy éppen mezőnygól távolságba tudtuk juttatni a játékszert és Stephen [Gostkowski] berúgta. A játékosoké az érdem akik elő léptek és egy jó Giantset győztek le.

Stephen [Gostkowski] azt mesélte, hogy egy dalt szokott dúdolni a mezőnygólok előtti időkérések során. Te énekelsz bármiféle dalt a partvonal mentén?
Én csak megpróbálok irányítani egy csapatot.

A múlt fényében, milyen érzésekkel játszotok a Giants ellen?
Nem sokat gondolkodom róla, sokat edzettünk erre a mérkőzésre, keményen játszottunk ami egy értékes győzelmet eredményezett.

Gondolta, hogy megadhatják az Odell Beckham Jr. féle elkapást?
Egy szoros helyzet volt. Sok szoros jelenet volt a mérkőzésen. De tulajdonképpen visszanézték.

A rájátszást nem számítva, sok olyan jó mérkőzést vívtatok mint ez?
Mindig jó nyerni, nem rangsorolom őket.

Jó volt Gostkowski győztes mezőnygólja?
Nagyon jól nézett ki. Úgy tűnt, hogy bal belül magasan ér be a kapuba. Bíztam benne, hogy berúgja 53-ról azok közt a körülmények között. Nem volt sok szél, de ami volt az abba az irányba fújta amerre ment. A mérkőzés korábbi szakaszában kicsit több volt a szél ami az ő kispadjuk irányából fújt a mienk felé. Edzésen és mérkőzéseken is sokszor láttam, hogy ilyeneket rúg. Ő az akit a pályán akarsz látni ilyen helyzetben. Egyenesen, bukdácsolás nélkül repült a labda ahogy elhagyta a lábát. Mindig azt akarod, hogy a legjobb játékosod legyen a pályán adott szituációban és megnyerje neked a mérkőzést, ahogy azt ő tette ma vagy már többször a múltban.

Mi a véleményed Malcolm Butler játékáról Odell Beckham Jr. ellen?
Két nagyon jó football játékos küzdött egymás ellen. Beckhamről nem lehet elégszer elmondani, hogy mennyire versenyző alkat. A két srácban közös a versenyszellem és a keménység. Talán mindketten kisebb méretűek, de ezt ellenzik a nagy szívükkel és a versenyszellemükkel. Beckham kemény, és mindent nagyon jól csinál. Róla beszéltünk egész héten. Nagyon lenyűgöző volt ma.

Mi vezette arra a döntésre, hogy a kétperces figyelmeztetés előtt időt kérjen?
Úgy gondoltuk, hogy ez a legjobb megoldás, hogy kezeljük a helyzetet.

Megváltozott a játékterv, Julian Edelman kiválása után?
A játékterv az játékterv. Nem rajzolhatunk fel 20 új játékot, mert valami történik. A srácok edzenek, és felkészülünk, hogy minden pozíciót tudjunk pótolni. Minden játékosnak készen kell állnia, hogy pályára lépjen, mert nem tudhatjuk, hogy mi fog történni a mérkőzésen.

Mit tud mondani Malcom Butler folyamatos fejlődéséről?
Úgy látszik az egész év Malcolmról szól. Nagyszerű elkapók ellen játszott minden héten visszamenőleg egészen a Pittsburghi [Antonio] Brownig. Minden héten keményen küzdött és jobbá vált ezáltal. Beckham egy jó játékos, és mindketten csináltak meg játékokat. Ez történik ha egy jó corner és elkapó-QB páros kerül egymással szembe.

Büszke arra ahogy Tom Brady a kezdeti problémák – és interception – után visszatért a pályára és győztes driveot vezetett?
Minden játékosomra büszke vagyok. Nem aggódhatsz amiatt, hogy mi történt az első 58 vagy 59 vagy 56 percben. A meccs akkor is egy bizonyos ponton áll. Tom nagyszerű munkát végzett. Az elkapók és Danny Amendola kiemelkedő munkát végeztek, hogy hozzá tegyék azt a néhány extra yardot és pályán kívülre fussanak. Ez elég volt, hogy a 35 yardosig vigyük a labdát és Stephen berúgja. Hat másodperccel a vége előtt értünk oda, de ez nem egészen az a szituáció amiben lenni szeretsz. Persze beszélhetünk szituációs fociról amennyit csak akarunk, de mindez semmit sem ér ha mellé megy a rúgás. Joe [Cardona], Ryan [Allen] és Steve megérdemelnek minden dícséretet. Az egy kemény rúgás volt egy kemény szituációban, de megcsinálták.

Beszélnél nekünk Rob [Ninkovich] 13 yardos zsákolásáról és a blokkról, ami megállította Danny visszahordását?
Rob zsákolása nagyon kellett, mert kikerültek mezőnygól távolságból ezzel a 13 yardnyi veszteséggel. Még maradt néhány kísérletük, de meg tudtuk akadályozni, hogy elég közel kerüljenek. Ma két nyagyszerű rúgó is pályára lépett. Biztos vagyok benne, hogy Brown is be tudja rúgni 53-55 yardról, szóval Rob játéka megóvott minket három kapott ponttól. Danny úgy tett mintha nem akarná elkapni és csak a kezébe hullik a labda amivel kifelé vágott és kapott néhány szép blokkot. Sajnálatos, hogy nem tudott pontot szerezni abból a játékból, de szerencsére hat yardról betuszkoltuk és megszereztük a touchdownt.

Tom Brady, QB

Hova sorolod ezt a mérkőzés az eddigi nagy mérkőzéseid sorában?
Sok mérkőzés fordító játék volt ma. Büszke vagyok, hogy a végsőkig küzdöttünk és végül mi kerültünk ki győztesen egy erős csapat ellenében. Arról beszéltünk a mérkőzés előtt is, hogy hatvan perc kemény focit kell játszanunk. Büszke vagyok a csapatra és arra ahogy küzdött ma, de van még miben fejlődnünk, illetve fejlődnöm. Büszke vagyok, hogy 9-0-val állunk.

Mit láttál, illetve mi történt a 4&10 szituációban a negyedik negyedben?
Próbáltam egy kis helyet találni, amikor Danny ellépett és én neki passzoltam. Ő mindig nagy játékokat csinál. Ő egy kiemelkedő játékos és mindig nagy játékokkal állunk elő amikor szükségünk van rá.

Mi a véleményed a Giants védők teljesítményéről?
Nagyot játszottak. Azt gondolom mindig jó védelmük volt. Nagyon jól felkészítik őket. Nem a legjobbunkat játszottuk, de ez elég volt ma.

Bármikor is eszedbe jutottak a Super Bowlok a mérkőzés alatt?
Nem.

Mi történt az interception során?
Az csupán egy rossz dobás volt. Egy szörnyű dobás.

Nem kommunikációs hiba vagy ilyesmi?
Egy szörnyű dobás volt.

Stephen Gostkowski, K

Mire gondoltál mikor a Giants időt kért?
Számítanod kell rá. Egy dolgot kell jól csinálnom, és ha hagyom, hogy bármi elvonja a figyelmedet, akkor elhibázhatom a rúgást. Joe, Ryan és én zavarba ejtően nyugodtak voltunk. Ryan és én egymásra néztünk és mosolyogtunk a pálya szélén. Annyit éreztem, hogy kapok egy lehetőséget. Kimegyek és a rúgásra koncentrálok, nem aggódok sokat az eredmény miatt. Természetesen ha hibázok, akkor elveszítjük ezt a mérkőzést. Ezt hívják játéknak. Mókás ilyen helyzetbe kerülni. Nem gyakran fordulnak elő ilyen lehetőségek, főleg nem ilyen hosszú távokkal. Ez mind a csapat eredménye. Danny punt visszahordása, Tom teljesítménye, hogy mezőnygól távolságba kerüljünk. Joe labdafeladása, Ryan a labda tartása, a blokkolók.

Hogy maradsz nyugodt amíg a támadók a pályán vannak.
Előre tekintek az előttem álló lehetőségre és közben egy dalt énekelek a fejemben.

Milyen dalt?
Ezt megtartom magamnak és a dalnak. Egy dalt éneklek a fejemben, hogy minden mást kizárjak és extra fókuszált állapotba kerüljek. Vannak olyan pillanatok amikor ebbe az állapotba kerülsz és minden lelassul körülötted, de van olyan is, hogy minden gyorsan pörög. Ekkor le kell nyugodnod. Arra koncentrálok, hogy ne rúgjam erősen a labdát, mert sok esetben mikor hibáztam az azért volt, mert túl nagy erővel rúgtam bele. Egy sima lendítésre koncentrálok ami lassú és kontroll alatt tartott, majd kimegyek és megcsinálom a rúgást.

Gondoltál arra, hogy talán nem lesz lehetőséged rúgni, mikor Beckham elkapta a labdát?
Próbálom nem követni a mérkőzést. Nem valószínű, hogy mostanában a tanácsomat kérnék játékhívás terén. Csak fókuszálni próbálok. Amikor olyan a helyzet, akkor elkezdek melegíteni, hogy készen álljak mikor hívnak. Mondtam is Ryannek, hogy valószínűleg lehetőségünk lesz egy győztes mezőnygólt rúgni, így legyenek felkészültek.

Ez mindig ugyanaz a dal?
Tippelhettek. Ezt meghagyom misztikumnak.

Rob Gronkowski, TE

Mi történt a touchdown elkapásod során? Úgy tűnt, hogy két védő egymásnak rohant, te pedig körülnéztél, hogy lásd, tényleg üresen maradtál.
„Seam” útvonalat futottam. Középen futottam és próbáltam magam tisztára játszani. Tom egy jó dobással talált meg. Láttam, hogy jön a safety, ezért kicsit arrébb mozdultam. Elhibázta a szerelésemet és onnantól szabad voltam. Szóval ez egy jól kivitelezett játék volt a támadóktól amit be tudtam fejezni.

Mennyit jelent a támadóknak Julian?
Nagyon sokat jelent a támadóknak, és ezért bízunk benne, hogy mihamarabb visszatér.

Slater azt mondta, hogy ez karakterformáló mérkőzés volt számotokra ahogy visszajöttetek a meccsbe.
Mindenképpen. A mérkőzés során sokat fejlődtünk. Vezettünk, hátrányba kerültünk, majd két perccel a vége előtt megint hátrányba kerültünk, de ellenálltunk. A védelem nem adta fel. Danny megérdemli a dicséretet a punt visszahordásáért és a kétperces támadásunk során mutatott elkapásokért. Tom hívott néhány jó játékot és dobott pár pontos passzot. Kemény 60 perces küzdelemmel elért csapatgyőzelem volt.

Mire gondolsz, mikor Steven Gostkowski egy ilyen rúgáshoz készül?
Be fogja rúgni. Keményen dolgozik, keményen edz és mindig a rúgásain dolgozik. Láthattad, pont középre rúgta. Könnyen elment volna az a rúgás vagy 60 yardig. Ő ebben a legjobb.

Malcolm Butler, CB

Miután kiütötted a labdát az elkapó kezéből a végzónában, mennyire voltál biztos benne, hogy neked kedvezően ítélnek?
A szabály már csak ilyen, be kell fejezned az elkapást. Hittem benne, hogy számunkra kedvezően ítélnek.

Nagyszerű teljesítmény nyújtottál, de mi volt a gondolatod az első play után ami 87 yardos touchdownt eredményezett?
Elhibáztunk egy szerelést. Ha megcsináljuk azt, akkor egész másképpen is alakulhatott volna a mérkőzés. Nagy játékot mutatott be egy nagy játékos.

Milyen érzés volt ilyen jól játszani a liga egyik legjobb elkapója ellen?
Jó érzés volt. Ez egy liga amiben hétről hétre élünk és folyamatosan fejlődnünk kell.

ttp://www.patriots.com/news/2015/11/15/patriots-postgame-quotes-1115

Hozzászólások

2015. 11. 18. 08:20
zsoleszko
Ez a gyözelem sokkal többet jelent egy csapat számára , mint egy 20 pontos sima diadal ,!
2015. 11. 18. 13:12
csgabor
2015. 11. 18. 08:21
zsoleszko
Egy ilyen gyözelem !
2015. 11. 18. 08:27
nszgergo
öhm nálam 2x van a szöveg.
2015. 11. 18. 09:09
Chatmansky
Nem baj. Olyan jó újra olvasni! :-)
2015. 11. 18. 09:35
Valóban... nem tudom mi ment félre a Ctrl+C / Ctrl+V használata során... :)
2015. 11. 18. 10:03
nszgergo
köszi, sebaj, csak fura volt, mondom, mintha ezt már olvastam volna :)
2015. 11. 18. 08:27
nszgergo
viszont most kifejezetten tetszettek a nyilatkozatok :)
2015. 11. 18. 08:28
nszgergo
Gronk: Láthattad, pont középre rúgta. Tényleg? Csak a közvetítésben húzott annyira balra? :)
2015. 11. 18. 09:34
Igen, én is kétszer olvastam az angol eredetit, de ezekszerint Rob kicsit más szögben állt! :)
2015. 11. 18. 10:03
nszgergo
2015. 11. 18. 10:05
April Wine
Végülis ami a két kapufa között van, az középen van :)
2015. 11. 18. 13:51
max350
Ha Gronk azt mondja, hogy pont középre rúgta, akkor az úgy van! Én nem vitatkoznék Gronkkal!!!! :)))))))
2015. 11. 18. 11:18
1976gabi
BAROMI JÓ,HOGY ENNYIT BESZÉLNEK.BB teljesen lenyűgözött.
2015. 11. 18. 11:31
Nekem most Gost volt a kedvencem. A dallal, meg azzal, hogy nagyon nem figyeli a mérkőzést. Szerintem a legjobb a nem valószínű, hogy tőlem fognak tanácsot kérni rész. :)
2015. 11. 18. 12:08
slack
Nekem is ez tetszett, óriási duma.
"Nem valószínű, hogy mostanában a tanácsomat kérnék játékhívás terén. "
2015. 11. 18. 14:54
Whitealert
Lehet, hogy némasági fogadalmat tettek, amíg meg nem lesz a 4. gyűrű, mert úgy tűnik azóta
"be nem áll a szájuk". :D
2015. 11. 18. 12:18
csasziqf
Ahogy szamitani lehetett...

Chris Harper feljott a PS-bol.
2015. 11. 18. 13:04
pat68
Ezen felröhögtem! : "Stephen [Gostkowski] azt mesélte, hogy egy dalt szokott dúdolni a mezőnygólok előtti időkérések során. Te énekelsz bármiféle dalt a partvonal mentén?
Én csak megpróbálok irányítani egy csapatot."
2015. 11. 18. 15:51
1976gabi
hát ezen én is még nevetek.el tudom képzelni bb arcát mikor ezt kérdezték.pont olyan lehetett mint tavaly,amikor megkérdezték lesz -e új irányító.
2015. 11. 18. 13:13
Andydaro
Nagyon tetszett Chris Harper játéka, örülök, hogy amikor kitették, nem vitte el senki.Nagy potenciál van benne, remélem Tommal össze tud csiszolódni.
2015. 11. 18. 13:15
csgabor
Igen, én is bízom benne. Nekem is nagyon tetszett az előszezonban mutatott játéka. Szerintem ha felnő a feladathoz, megbízható teljesítményt fog nyújtani. Úgy emlékszem nagyon labdabiztosan játszott. :D
2015. 11. 18. 14:53
Whitealert
Garoppoloval ment neki a játék ha jól emlékszem, sajnáltam mikor keretszűkítésnél fennakadt a rostán.
2015. 11. 18. 15:52
Andydaro
Igen igazad van Garoppolóval nyújtott jobb teljesítményt, ezért is írtam, hogy remélem Tommal is megértik egymást
2015. 11. 18. 19:59
Whitealert
Jajj, bocsi én voltam figyelmetlen. Szerintem nem a srácon fog múlni. Nagyon jó punt és kickoff visszahordásai voltak, szóval a ST-ben is lenne szerepe. Egyedül ami ellene szól, hogy K. Martin nemsokára felépül, őt nem biztos, hogy ki tudja szorítani a keretből. Dobsont igen. Már ideje lenne.
2015. 11. 18. 13:18
slack
TB12 ismét megmutatta nagyságát amikor visszakérdeztek.
" Nem kommunikációs hiba vagy ilyesmi?
Egy szörnyű dobás volt."

2015. 11. 18. 15:35
lesliemus
A Seahawks kirakta Chris Matthews-t! Nem lenne nekünk jó, ha már úgy is annyi a sérült? Meg hát a tavalyi csapatba is volt egy ex-Seahawks-os, és gyűrű lett a vége... :-)

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000582286/article/seahawks-cut-super-bowl-star-chris-matthews
2015. 11. 18. 19:07
Zandal
Éppen azért rakták ki mert nagyon nem megy neki, talán az 50 yard elkapása sincs meg idén.
2015. 11. 19. 08:17
Andydaro
Ezen az alapon Graham-et is kirakhatnák, nemde? :-)
2015. 11. 18. 16:09
Patriots NEB
Mi történt BB-vel,hogy ilyen sokat beszélt?
Ráadásul nem semmitmondó egyszerű mondatokat,hanem hosszú összefűggö és tartalmas gondolatokat.
2015. 11. 18. 18:33
hopi46
Brock Vereen FS (Shane Vereen testvére) a gyakorló csapatban!
Szerintem még egy OT-t fel kéne hozni a gyakorlóból (Nekem Clausell a favoritom, 198 cm, 154 kg!)
Harper nekem is szimpatikus, örülök, hogy megpróbálhatja. Nagyon fiatal, még nincs 22 éves.
Kemény mérkőzések jönnek, a Bills, a Denver, a Houston, a Philly, a Jets egyértelműen a PO-ra hajtanak!
2015. 11. 18. 18:44
hopi46
A Cardinals PS-ból sérülten kirúgott!? TE, J. Fauria is a PS-ben. 201 cm, 121 kg.
Két dolgot nem értek: sérültet ki lehet rúgni a PS-ből? Ha sérült, miért kell nekünk?
2015. 11. 18. 21:46
zo72
mert a faterja velünk nyert SuperBowl-t.
2015. 11. 18. 22:02
hopi46
Azt tudom, de lehet hogy Chandler-rel nem elégedett BB? (Mert én elégedetlen vagyok vele)
2015. 11. 18. 22:19
hopi46
Az a nagybátyja volt, Christian Fauria és 2 SB-t nyert velünk.
2015. 11. 18. 19:28
takirob69
A Vollmer, Cannon és Jackson ha limitáltan is de újra edzenek :)
2015. 11. 18. 19:58
darth king
Azt néztétek az NFL.com-on, hogy Malcolm Brown jelölve van a hét újonca címre?(seven tackles and a sack) :-)
2015. 11. 18. 21:03
cspeti98
Bocsi nem akarok nyelvtannáci lenni, de sokan nem tudják leírni a nevét. Helyesen Malcom Brown, csak egy l van a nevében. :D
2015. 11. 18. 21:32
darth king
Nem gond, valószínűleg a Malcolm B(utler) ragadt meg bennem. De majd ő is eldönt el SB-t, és megjegyezzük :-)
2015. 11. 18. 22:25
cspeti98
A próféta szóljon belőled :)
2015. 11. 18. 21:20
12
Én azon röhögtem, amikor Gostkowskit megkérdezték arról, mit szól ahhoz, hogy ezzel az utolsó mp FG-vel megdöntötte Vinatieri rekordját:
"All right. That's cool."
2015. 11. 18. 22:30
cspeti98
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - 9. hét bejegyzéshez