Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Divisional

2016. 01. 20. 11:50
Szerző: Kenny
Kategória: Hírek
A nyilatkozatok még az előtt születtek, hogy tudták volna, hogy a XVII. Brady - Manningre készülhetnek.


Bill Belichick, HC

Először is had mondjam el, hogy nagyszerű volt nyerni a mai napon és büszke vagyok a csapatomra. Sokat küzdöttünk az elmúlt hetekben, de egy jó felkészülésen vagyunk túl. A pihenő héten nem sok időt töltöttünk a pályán, de a megbeszélések során sokat tudtunk fejlődni és jobb csapattá váltunk. A héten elvégzett munka az egyik legjobb volt, amit koncentráltság terén elértünk. Azt gondolom, hogy keményen játszottunk ma és a Kansas City egy jó csapat. Dicséret illeti Andy Reidet és edzői csapatát is. Ma is az utolsó másodpercekig küzdöttek. Minden tiszteletem a csapaté. Részünkről a mérkőzés mindhárom fázisában jól teljesítettünk, Tom Brady nagyon éles volt a mai mérkőzésen. Nagy előny volt, hogy az első támadásból be tudtuk juttatni a labdát a végzónába. A mérkőzés korai szakaszában a védelem jól teljesített a vörös zónás védekezésben és néhány kulcs szituációban megállították az ellenfelet. Danny visszahordása olyan field pozíciót eredményezett, amit egy mezőnygólra váltottunk, és végül ezek a pontok is nagyon értékesek voltak. Azt gondolom a támadófalunk is jó munkát végzett és Tom is megtalálta az üresen lévő elkapókat. Védelemben jobban kell teljesítenünk a harmadik kísérleteknél. Több lehetőségünk is volt, hogy leküldjük az ellenfél támadóit, de nem éltünk vele, amiért dicséret illeti a Kansas támadóit is. Jó, hogy elértünk az AFC döntőbe, ami mindig nagy megtiszteltetés. Várjuk az ellenfelet, és bízunk egy jó felkészülésben, utána pedig próbáljuk a legjobbunkat adni jövő vasárnap.

Mit gondol a támadófal munkájáról?
Ismétlem, meglátásom szerint a támadófal nagyon jó munkát végzett ma. Az elkapók jó munkát végeztek, hogy tisztára játszák magukat. Tom gyorsan szabadult a labdától, szóval ez mind együtt működött jól. Sok nyomás volt rajtunk négy emberes siettetés formájában, de ezeket viszonylag könnyű volt felismerni. Ennek megfelelően az első driveot követően nem volt nagy nyomás rajtunk, de azt gondolom, hogy a siettetőik jól játszottak. A siker kulcsa volt, hogy az irányító és az elkapók gyorsan juttaták célba a labdát, és fontos yardokat szereztek az elkapások után. A támadó fal nagy kihívás elé nézett, mert szinte csak passzoltunk a mérkőzésen, de ők jól segítették ezt a játékot.

Mennyire volt jelentős pontot szerezni a labdaszerzésből a második félidő elején?
Nagyon, nagyon fontos játék volt. Amikor úgy tűnt, hogy első kísérlethez juthatnak, akkor kiszedték a labdát a kezéből, ami kulcsfontosságú volt, mert ha ott pontot szerez az ellenfél, akkor akár döntetlen is lehetett volna az állás. Ha csak mezőnygólig jutnak abból a támadásból, akkor is egy labdabirtoklásnyira csökkent volna az előnyünk.

Hogyan járul hozzá Julian Edelman a támadógépezet sikeréhez?
Julian egy nagyszerű játékos. Jól futja az útvonalakat, és jó az elkapás után megtett yardokban is. Jól fut az elkapások után, sok yardot hozzá tud tenni saját erőből is a játékokhoz. Minél több ilyen játékosod van a pályán annál nehezebb védekezni ellened. Minden elkapónk nagy játékokkal járult hozzá a győzelemhez. Minél több ilyen játékosod van, annál könnyebb Tomnak megtalálni azt a párosítást, ami nekünk kedvező. Reméljük, hogy mindannyian ott lesznek jövő vasárnap a pályán.

Tom Brady, QB

Mennyire nagyszerű ez a győzelem számotokra?
Nagyszerű győzelem volt. Mindent megtettünk, amit tudtunk, a srácok nagyon keményen játszottak. Nagyon kiváltságos érzés újra AFC döntőt játszani.

Mennyire volt jó érzést Gronkowskit és Edelmant újra egyszerre a pályán tudni?
Azt gondolom, hogy ma jobb munkát végeztünk, mint az elmúlt időszakban, de még mindig tudunk jobbak lenni.

Bizonytalan vagy nyugodt voltál, mikor a mérkőzésre készültél?
Azt gondolom, hogy jó tervet készítettünk. Azt gondolom, hogy keményen dolgoztunk, és mindent megtanultunk az ellenfélről, sok filmet megnéztünk, szóval azt gondolom, hogy jó felkészülésen vagyunk túl. Egy jó edzőhét van mögöttünk. De továbbra is úgy érzem, hogy néhány támadásnál maradt még lehetőség a játékunkban, van még hol javulnunk. Akárki ellen is játszunk, egy nagyszerű csapat lesz.

Hogy használjátok ki Gronkowski adottságait?
Ő egy kemény ellenfél, bárkivel szemben is áll fel. Nagyra nőtt és gyors, szóval nagyon nehéz rajta védekezni. Ma is nagy játékokat csinált meg. A touchdownjai nagyok voltak és jó védelem ellen.

Mennyire volt fontos, hogy az első támadásban megadjátok a támadás alap ritmusát?
Jó volt gyorsan bekezdeni. Beszéltünk erről a mérkőzés előtt és világos volt, hogy nem akarsz ez ellen a csapat ellen hátrányból játszani. Egy mentálisan nagyon erős csapat ellen játszottunk, akik keményen játszanak a végéig, és sokat kell kiadnod magadból, hogy legyőzd őket.

Egyetlen mérkőzést is nehéz megnyerni ebben a ligában, milyen zsinórban ötödszörre bejutni az AFC döntőbe?
Nagyon jó és ugyanakkor nagyon nehéz. Egész évben küzdened kell érte. Mindössze négy csapat játszik jövő héten és mi vagyunk az egyik. Ez a mérkőzés nagyon sokat jelent, ezért próbálunk a legegésségesebbek lenni és a legjobbunkat adni a szezonban.

Mit gondoltál a futásodnál, ami a 11 yardos vonalról indult?
Hát igen, lassú felszállás. Tudod, hogy van ilyen, elég erősen védekeztek és nagy volt a fókusz az elkapókon. Julian és Gronk azonos oldalon voltak és gondotam megpróbálom. Közel volt, de sajnos nem eléggé, de örülök, hogy a következő játékban bejuttattuk a labdát a célterületre.

Mennyira szurkolsz holnap a Pittsburghnek, hogy meglegyen a haza pálya?
Nem fogok szurkolni. Nem szurkolsz. Ami történik, az megtörténik. Mindegy, hogy itt vagy ott játszol, keményen és jól kell játszanod. Két jó csapat van a másik ágon, akikkel játszottunk már idén és tudom, hogy a legjobbunkat kell adnunk, ha le akarjuk győzni valamelyiküket.

Julian Edelman, WR

A visszatéréséről
Jól éreztem magam. Ha a Divisional körben győzelmet aratsz a csapattársaid oldalán, egy nagyszerű csapat ellen, akkor jól érzed magad. A következő mérkőzés az év legkeményebb mérkőzése lesz, amire fel kell készülnünk.

Játékba lendülésről a meccs folyamán
Igen egyre konfortosabban éreztem magam ahogy a mérkőzés haladt előre. Elejtettem néhány labdát, mert tettem olyan dolgokat vagy mozdulatokat amiket nem kellett volna megcsinálnom az elkapás előtt. Le kell lassítanom, vissza kell térnem az alapokhoz, és akkor működni fog a dolog a jövő héten.

Rob Gronkowski teljesítményéről
Vadállat. („Beast”)

Első támadásban már labdát kapni
Jó érzés volt. Jó volt a felkészülésünk, és az edzésen gyakoroltakat végül sikerült átmenteni a mérkőzésre. Jó érzés volt az első drive során elkapással jelentkezni.

Elégedett a rehabilitációjával?
Nem, mivel elejtettem néhány labdát amit nem kellett volna. Mindig jobban kell játszanod, nem nyerhetsz mérkőzéseket, ha ilyen dolgokat csinálsz. Személyesen nekem még sok dologban kell fejlődnöm jövő hétig.

Rob Gronkowski, TE

Hogy érezte magát a pályán az után, hogy a héten kihagyott edzéseket?
Felkészültnek éreztem magam. A srácokkal és az edzőkkel lenni és közösen készülni mint egy csapat, egy egység mindig segít. Az volt az érzésem, hogy mind felkészültek vagyunk és ugyanazt gondoljuk.

Mennyire volt fontos, hogy a támadók korán megtalálják a ritmust?
Mindig gyorsan akarod kezdeni a mérkőzést, főleg ha mindenki ott van veled. Julian és Danny is rendelkezésre állt. Mindent megtettünk, hogy az első támadásból hatpontost szerezzünk, ez az ahogy kezdeni akarsz egy mérkőzést.

Julian Edelman visszatéréséről
Ő egy nagyszerű játékos. Nagyon büszke vagyok arra, ahogy visszaküzdötte magát, a munkára ahogy felkészült a playoffra. Én is túl vagyok néhány sérülésen, és azt kell mondanom, hogy nem egyszerű feladat visszatérni a szezon közben és olyan teljesítményt nyújtani, mint amilyet ő mutatott ma. Dicséret illeti ezért a munkáért és azért amit a csapatért tett.Hozzászólások

2016. 01. 20. 12:48
1976gabi
jé győzelem után bb mennyit beszél.vereság után kár,hogy nem
2016. 01. 20. 14:04
atis123juve
Ez így van rendjén. A vereséget nem lehet megmagyarázni, no meg az értékeléseket megtartja a srácoknak.
2016. 01. 20. 14:33
nosbiglem
Billbá nem HC vagy GM?
2016. 01. 20. 15:14
Tibi Twelve
QrvajóCoach :-D
2016. 01. 20. 16:28
frazer0819
2016. 01. 21. 08:02
Köszi. Javítva.
A "Q" meg a "H" egymás mellett vannak ez lehetett a hiba :)
2016. 01. 21. 16:38
nosbiglem
2016. 01. 20. 18:28
DM
sziasztok ezt hallottátok?

Megvan a Főcsoport elődöntők igazi hőse.
A New England Patriots linebackere Darius Fleming a Kansas City Chiefs elleni mérkőzés előtt berúgta egy égő autó ablakát, hogy kimentse az autó női utasát. 22 öltéssel a lábában játszott.
2016. 01. 20. 18:31
DM
http://boston.cbslocal.com/2016/01/20/patriots-darius-fleming-rescued-woman-from-burning-car-two-days-before-playoff-game/?cid=facebook_98.5_The_Sports_Hub
2016. 01. 20. 19:06
Pat Patriot
Hazafi...
2016. 01. 20. 20:00
Tibi Twelve
Respect, tavaly Wilfork autómentősködött Afc Döntőkör, remékljük úgy folytatódik az év mint tavaly :-)

Ezt a hírt vajon az Nfl lehozza? szemben áll a gonosz csaló csapat képpel amit az Nfl alkot rólunk
2016. 01. 20. 20:03
Tibi Twelve
2016. 01. 20. 20:23
már Goodellt is utálom
XVII. Bradinng Bowl:):):)
2016. 01. 20. 21:07
issie
2016. 01. 20. 21:08
issie
pont azt a 2 embert húzzák fel, aki megveri őket: Brady és Gronk
2016. 01. 20. 23:09
Dega
Mert megérdemlik... :-)
2016. 01. 21. 16:56
nosbiglem
2016. 01. 21. 19:25
boarder20
Mennyire volt jó érzést Gronkowskit és Edelmant újra egyszerre a pályán tudni?
Azt gondolom, hogy ma jobb munkát végeztünk, mint az elmúlt időszakban, de még mindig tudunk jobbak lenni.

Nem szeretnek a kérdésre válaszolni :D
2016. 01. 22. 10:49
joeflame
Azért az nem semmi hogy BB már akkor látta hogy a keleti parton ítéletidő tombol majd ez idő tájt ami a passzjátékunknak igencsak ártana és ezért adta át a Denvernek az AFC első helyét :)
2016. 01. 22. 11:03
FunHun
2016. 01. 22. 12:15
PLC
Így viszont már egyből érthető az alapszakasz végén mutatott játék. :)
2016. 01. 22. 13:16
karuly
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Divisional bejegyzéshez