Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Rájátszás: Houston Texans

2017. 01. 17. 08:00
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Nézzük, hogy közvetlenül a mérkőzés után mit mondtak a játékosok.

Tom Brady, Qb

Mit gondolsz Dion Lewis mai teljesítményéről?

Nagy játékokat csinált meg nekünk. A kirúgás utáni visszahordása elképesztő volt. Elkapott egy TD-t, futott egy TD-t, nagyszerű munkát végzett.

Mi olyat csinált a Texans védelme, amivel megnehezítette a dolgotokat?

Különböző dolgokat csináltak, amivel gondot okoztak a számunkra. Nagyon hullámzóan játszottunk minden téren. Nem voltunk jók egyik téren sem, de nekik jó a védelmük. A liga legjobb védelme a lista szerint és kiváló munkát végeztek. Jól felkészültek. Jól játszottak.

Whitney Mercilus középen sokszor támadott téged, ez pl. olyan dolog volt, amire nem készültetek fel?

Igen, már tavaly is ezt próbálták ellenünk és sikerrel, szóval számítottunk erre. Csak nem hajtottuk jól végre a feladatainkat. A labdavesztések megbosszúlták magukat, úgyhogy ezt jövő hétre mindenképpen ki kell javítani. Akárki is jön szembe jövő héten, a mainál mindenképpen több fog kelleni a támadóktól.

A második félidőben sokat dobták Julian Edelman felé.

Igen, Jules Edelman nagyszerű munkát végzett. Ahogy mindig is teszi. Sokszor ő csinálja meg nekünk a játékokat azzal, ahogy képes elszakadni a védőktől és akár mélységben is elkapni a labdát. Sokszor csinálta meg ezt ma is.

Sok hibát követtetek el ma..

Igen, tanulnunk kell belőlük. Azt gondolom, hogy ez a csapat nagyszerű munkát végzett ellenünk. Kitaláltak jó taktikát és ezeket működtek. Jól tudtak támadni középen, a szélen is jól védték a területet, szóval jó csapatról beszélünk. Sok dologról beszélhetünk, de ami leginkább ártott nekünk, az a gyenge játéka a támadóknak. És ez igazán nem okoz kellemes érzéseket, hisz sokat dolgoztunk azért, hogy ennél jobban játszunk. Elismerem őket, de ennél jobban kell játszanunk. A héten ki kell javítani ezeket a hibákat és jobban kell játszani a következő héten.

Hatodik éve sorozatban, hogy a Patriots bejut az AFC döntőjébe, amivel megdöntöttétek az Oakland Raiders korábbi 5-ös rekordját. Mit gondolsz erről?

Király, nagyon jó. Gyerünk és nyerjük meg az AFC döntőjét! Az lenne az igazán jó. Ez az, amit tennünk kell.


Martellus Bennett, TE

(AFC döntőt játszani)
Nagyon jó érzés, vissza kell mennünk és fókuszálnunk kell a feladatunkra. De ma még megünnepeljük ezt a győzelmet, elmegyek vacsizni a családommal. Holnap kiderül, hogy ki lesz az ellenfelünk és közvetlenül utána meg kell kezdeni a felkészülést ellenük. Mindannyian a mainál jobban akarunk játszani, szóval ki kell találnunk, hogy mit kell jobban csinálnunk és rendbe kell tenni a dolgainkat jövő hétre. 1-0-ra állunk ebben a szezonban és vár ránk egy újabb mérkőzés.

(Dion Lewis játékáról)
Dion nagyszerűen játszott. Ő egy gyors futó és láthattátok is ezt a kirúgás visszahordásánál, eltudja kapni a labdát, és még sok más dolgot is tud csinálni. Nagyon dinamikus és ezt a szezon során is megmutatta. Sérülésből jött vissza és ilyenkor jó látni valakit jól játszani.

(A csapat első félidős teljesítményéről)
Nem volt sokáig nálunk a labda az első félidőben. Képesek voltunk a pontok szerzésére és visszahordtunk egy kirúgást. Ettől eltekintve, leginkább náluk volt a labda.

(A mérkőzésről)
Összességében, a srácok jó munkát végeztek ha azt nézzük, hogy amikor kellett, akkor sikerült megcsinálni a játékokat. A Texansnak nagyon jó a védelme, a legjobbak közül való. Feltudtunk rakni ponokat, a védelmünk kiválóan játszott és a speciális csapategység is szerzett pontot. Mindenki a másikért dolgozott ma.


Julian Edelman, WR

(A mérkőzés következetlenségéről)
Ez mindig nehéz, amikor a rájátszásban vagy és eladod a labdát egy jó csapat ellen. Nem voltunk sokáig a pályán az első félidőben. Talán 20 játékot ha csináltunk ekkor, ez nagyon kevés. Megcsináltuk a játékokat, amikor meg kellett, de ha továbbra is nyerni akarunk, akkor nem játszhatunk még egyszer így. Nagyon jól fel kell készülnünk a következő héten és tanulni azokból a hibákból, amiket ma elkövettünk. Vissza kell mennünk azokhoz a dolgokhoz, amikor működtek és jobban kell vigyázni a labdára.

(Arról, hogy nem sokat volt náluk a labda az első félidőben)
Igen, az és az, hogy egy nagyon jó csapat ellen játszottunk. Fejlődnünk kell és javítani a játékunkon.

(A támadók többször próbálkoztak hosszú labdákkal)
Nagyon jól védekeztek középen, szóval ilyenkor csak ez marad, hosszúkat dobni és megcsinálni mélyen a játékokat. Képesek voltunk arra, hogy ezt párszor megcsináljuk, de sokszor ki is maradtak.

(Arról, hogy a hibák miatt volt játékban az ellenfél)
Meg kell néznem a mérkőzést még egyszer, de valószínűleg ez is közrejátszott. Képesek voltunk megcsinálni a játékokat amikor kellett, a védelmünk nagyon jól játszott és a speciális csapategység is szerzett TD-t. Háromszor adtuk el a labdát és ők is háromszor adták el a labdát, ez egálra jön ki.

(Dion Lewis játékáról)
Fenomenális játékos és nagyszerű része a csapatunknak. Jó, hogy velünk lehet a pályán.


Dion Lewis, RB

(A játékáról)
Rendben volt. De vannak dolgok, amiket jobban kell csinálnom legközelebb, pl. a labdára jobban kell vigyáznom, mert veszélyeztettem a csapatomat. Ezen a héten ezen kell keményen dolgoznom.

(A győzelemről)
Sokat kell még dolgoznunk. Sok hibát vétettünk. Örülök, hogy nyerünk, de a jövő hétre nézve, sok mindent jobban kell csinálnunk, mint ahogy ma tettük.

(TD-t szerezni három különböző módon)
Jó volt, de csalódott vagyok, amiért veszélyeztettem a csapatomat a labdavesztéssel, dolgoznom kell még ezen sokat és erre fogok a legjobban figyelni a felkészülésben.

(A kirúgás utáni visszahordott TD-jéről)
Jó visszahordás volt, jó végrehajtás. A srácok megcsinálták a szereléseiket. Az egész szezonban mióta visszatértem, tudtuk, hogy lesz egy ilyen, csak ezelőtt még nem volt erre lehetőségünk, mivel mindig túl hosszúra rúgták, de tudtuk, hogy előbb-utóbb eljön majd ennek is az ideje. A srácok nagyszerű munkát végeztek előttem.

(AFC bajnoki döntőt játszani)
Nagyszerű érzés. Semmi sem biztos ebben a játékban, mindenki tudja ezt, hogy a rájátszásban játszani és ott győzni, izgalmas dolog. Élvezzük ezt egy pár napig, majd ha kiderül, hogy ki lesz az ellenfelünk, akkor megkezdjük a kemény munkát a felkészülésre.


Devin McCourty, DB

Hogy volt képes a védelem a második félidőben markánsan változtatni a játékán?

Igazából nagyon mérgesek voltunk magunkra. Az első 3 pontot abból szerezték, hogy elkövettünk egy buta hibát akkor, amikor épp kivédekeztünk egy harmadik próbálkozást. Aztán jött a TD, amikor én és Duron (Harmon) hibáztunk. A félidőben egymásra néztünk és azt mondtuk, hogy "Ennél jobban kell játszanunk. Csináljuk amit tennünk kell és ne könnyítsük meg a dolgukat". Ezt tettük, jobban játszottunk, de ők jöttek és keményen harcoltak. De a rájátszás erről szól, meg kell találnod az utat a győzelemhez.


Alan Branch, DL

(A csapat hitéről a félidő után)
Nem hiszem, hogy bárki pánikolt volna, vagy ilyesmi. Tudjuk, hogy milyen csapat vagyunk és tudjuk, hogy mire vagyunk képesek. Csak kimentünk és végrehajtottuk a feladatunkat.

(A csapat futás elleni védekezéséről)
Lamar Millerre koncentráltunk. Jó meccse volt és kitört párszor. Nagyon gyors a srác, könnyen ki tud robbanni. Azt hiszem a pálya mellett jól kijavítottuk a hibáinkat és a második félidőben már nem hagytunk neki lehetőséget.


Duran Harmon, DB

(Újabb AFC döntőt játszani)
Csodálatos érzés. Ez igazán kifejezi ezt a csapatot. A munka, ami mi beleteszünk és az edzők ösztönzésének eredménye. Ez nagyon ritka dolog és izgatott vagyok, amiért részese lehetek ennek, mert nincs még egy ilyen franchise. Egy csapatban lenni ilyen nagyszerű edzőkkel és csapattársakkal, izgalmas.

(A labdaszerzéséről)
Nagyszerű volt. Az oldalvonal mellett folyton azt mondtam a többieknek, hogy "elkapok egy labdát és lezárom ezt az egészet". Nem hagyhattam, hogy Logan (Ryan) és Dev (Devin McCourty) is szerezzen egyet, de én nem, szóval mondtam nekik, hogy akkoris szerzek egyet és meg is történt.


Rob Ninkovich, LB

(A győzelemről)
Izgatottak vagyunk, hogy sikerült győzelemmel zárni ezt a mérkőzést. Kemény mérkőzés volt és el kell ismerni, hogy a Texans megnehezítette a dolgunkat. Jó taktikával jöttek és vannak dolgok, amiket jobban kell csinálnunk. De tudják, a rájátszás már csak ilyen. Fejlődnöd kell, és ez egy kemény, 4 negyedes mérkőzés volt. Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő ellenfelünk.

(Miben kell a csapatnak fejlődni jövő hétre)
Meg kell néznünk a felvételt és látni, hogy milyen hibákat követtünk el. A másik csapat is megfogja nézni ezeket a videókat és próbálják majd kihasználni a hibáinkat. Azt gondolom, hogy határozottan sok lehetőségünk van fejlődni.

(Zsinórban hatodjára AFC döntőt játszani)
Nagyszerű érzés, hogy minden évben lehetőségünk van arra, hogy a rájátszásban játszunk. De ez minden nem történik meg, ha nem dolgozunk olyan keményen a kezdetektől. Mármint a holtszezonban, az edzőtáborban és az alapszakasz alatt. Áldott vagyok, amikor lehetőségem van ilyen sokáig a csapattal lenni és ennyi mérkőzést játszani a rájátszásban. Ez egy áldás.


Logan Ryan, CB

(Arról, hogy a védelem képes volt szintet lépni a második félidőre)
Erről szól a rájátszásban a foci. Ez egy csapatjáték. Nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy elképzeled. Egy kicsit olyan Baltimore elleni meccs érzete volt a dolognak a sok labdaeladással. Képesek voltunk reagálni erre. Voltunk már ilyen szituációban korábban is és most sem pánikoltunk. Csak mezőnygólokat engedtünk nekik és tudtunk, hogy csak azokkal, nem tudnak minket megverni. Azt hiszem, hogy jól reagáltunk a dolgokra.

(A labdaszerzéséről)
Jó volt. Ez volt az első nekem, mármint amit a rájátszásban szereztem. Nagyszerű volt, tudtam hogy ha Devin (McCourty) szerez egyet, akkor nekem is kell és Duron (Harmon) se fogja hagyni magát. Nagy nap volt a Rutgers játékosoknak, ahogy el is terveztük. Jó dolog labdát szerezni. Sokat jelentenek a szezon ezen szakaszában.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2017. 01. 17. 08:23
dravait
Nagyon jó ez a labdaszerzési verseny Ryan, McCourty és Harmon között - ez egy nagyon fontos momentuma lehet a Steelers elleni meccsnek, ha a három fiú jól dolgozik. :-)
2017. 01. 17. 10:17
Kornél13
sajnálom, hogy Bennett most nem sziporkázott! Vártam egy pizzázásos hasonlatot :)
Azért megkérdeztem volna Rowe-t, vagy BB-t, hogy milyen diskurzus zajlott közöttük, amikor lement a pályáról a büntetésénél.
Nagyon örülök neki, hogy a védelemből minden meccsen újabb és újabb emberek lépnek elő, ráadásul nem is egy! Most a secondary alkotott nagyot! Kell is majd a hasonló teljesítmény a.brown ellen, de szerintem Butler le fogja radirozni
2017. 01. 17. 12:51
Lalika
Szegény Rowe-t én védem. Az általunk is látott helyzetben csak és kizárólag annyit lehetett látni, hogy (mint sokan mások) odalép és az egyik Texans srácot elkezdi lehúzni a kupacról (mint mellette jó páran). Hogy mi miatt épp ő kapta amit kapott, azt az amúgy is zavart bírókon kellene számon kérni. Ennyi erővel innentől az összes játékosra lehet dobálni a zászlót aki rápattan a már fekvő játékos(okra). Én szóltam! Uff!
2017. 01. 17. 16:15
bara
az "emberkupacból" tilos kihúzni akárkit is, ezért jár a zászló, jogosan volt dühös BB...
2017. 01. 17. 16:47
Kornél13
Arról nem is beszélve, hogy "puntra volt ítélve" a Texans támadás, Rowe-nak pedig sansza nem volt fumble-t szerezni! Azon kívül, hogy örül a Texans O leparancsolásának, semmit nem kellett volna tenni
2017. 01. 17. 17:20
Tibi Twelve
13 pontot adtunk nekik..Floyd-Brady INT,Lewis fumble,Rowe penalty.

Ilyen nem lesz vasárnap, se gyenge O játék.
2017. 01. 17. 19:11
cspeti98
Brady második pickje után is jó volt a mezőnypozíció, úgyhogy 16 az a 13 és kétszer egymás után nem szoktunk ilyet csinálni.
2017. 01. 17. 12:44
hulith
Off: Rodgers nagyon jól játszott de kicsit nagy lett a hype egyelore meg SB se jutottak innen
2017. 01. 17. 13:26
Touchdown Tom
Azért én úgy éreztem, h a Pats meg a Dallas ellen fújtak a bírók, a Green Bay tuti nem jutott volna tovább, ha nem nekik fújnak.
2017. 01. 17. 17:33
SasukeMilo
Istenem... D. Lewis milyen fegyelmezett/szerény játékos (a top5 kedvencem egyike a Pats-ből amúgy), nem mer örülni látványosan, inkább "ostorozza magát" a hibáiért, holott a TD-jai nélkül lehet, most nem az AFC döntőnek örülnénk ;) A másik pedig, hogy nagyon összeállt mostanra ez a secondary! Még úgy is, hogy Malcolm "pihent", legalábbis alig láttam feltűnni a 21-est a pályán. Nos, a lényeg úgy is: jön a 3 B-betűs, szóval Do Your Job, Go Pats :D
2017. 01. 17. 17:34
SasukeMilo
*top5 kedvenc támadóm egyike
2017. 01. 17. 17:51
tommasi
Malcom minden egyes play-ben fenn volt.

De az lehetett a taktika Houstonban,hogy nem dobnak felé és majd Logan Ryan oldalán vernek meg minket.
Nem jött be, Ryan szintet lépett :-)
2017. 01. 17. 18:47
Tibi Twelve
Az ám, Rutgers muthaphukka :)
2017. 01. 17. 19:13
cspeti98
Lewis nekem is hatalmas kedvenc, ezért is örülök neki, hogy a tavalyi Steelers elleni meccs előtt lepacsizhattam vele, azóta is életem egyik legnagyobb élménye :)
2017. 01. 17. 19:24
azimut
http://fuzovelkifele.com/2017/01/17/alex-smith-tenyleg-nem-mer-hosszan-dobni/

Gondolom mindenki vágja,hogy Brady simán megdobta volna ezt a 2 passzt és az 2 td, szóval nem olyan szuper ez a PIT védelem.... :)
2017. 01. 17. 19:36
Tibi Twelve
Olyan szempontbol van mákja eddig a PIT nek, h olyan irányitók ellen játszott akik nem mindig olvassák jól a blotzet, protectiont nem hívják át,és a sackek nagy része bitz náluk, az ellen meg Tom a legjobb százalékkal bíró irányító,ha küldenek mindenkit Bradyre végük.

A másik meg h a BAL a MIA és a KC is rengeteg playt hagyott a pályán és sok hülye hibát csinált. Most nézem vissza ezeket a meccseket ilyen szemszügből :D
2017. 01. 17. 19:29
LAX
http://nflmocks.com/2016/12/23/2017-mock-draft-two-rounds-jimmyg-move/8/
2017. 01. 17. 19:31
LAX
Ez megvan valakinek? Én benne lennék ennyi cetliért!!! :) :)
2017. 01. 17. 20:22
Kornél13
Azért ez egy meglehetősen vonzó ajánlat!!
most azonnal aláirnám
2017. 01. 17. 20:48
polo62
teljesen esélytelen sajnos, hogy akárcsak megközelítőleg ennyit kapjunk érte, már ha a csere mellett dönt a csapat.
2017. 01. 17. 21:09
LAX
Én benne lennék hogy maradjon! Brady az ötödikkel visszavonul és jön a Jimmy era! I'm in!
2017. 01. 17. 22:02
Arnold Patsenegger
Hát a mostani formája alapján azért még van neki minimum 2 éve.. úh. még ne volnulgasson vissza :D

De erre a tradere vissza térve... ez azért egy nagyon erős csomag lenne :D nem hiszem hogy van realitása..

az 1/7 és és 1/32 csere az ok +4 kör... ez azt mondom vállaható

2018/1.kör +2018/2.kör ez már sok szerintem max az egyik vagy 1.kör + 3.kör vagy 4.kör .. vagy ilyesmi :D

De természetesen ha az megvalósulna ami a cikkben van az nagyon jó lenne. :D

(Amúgy kedvelem Garoppolót és srácok mindenkit megnyugtatok ha BB úgy látná,hogy Jimmy a Pats jövője akkor sehova nem engedné el)
2017. 01. 18. 11:41
Arnold Patsenegger
egyébként hogy kerül a Brownshoz az 1/7? Most nézem,hogy ők 1/1 és 1/12 -n húznak.. .:D
2017. 01. 17. 21:37
cspeti98
Nem feltétlenül az, mert ha valaki franchise QB-t lát benne, akkor nincs olyan ár, ami túl magas lenne.
2017. 01. 18. 10:33
komzoz65
Van egy gyanúm, hogy nem cseréljük el Jimmmy G-t 2018-as pickekért. Akkor megéri itt tartani és még játszatni, hogy felmenjen az ára, és egy potenciális kezdő kaliberű cserével biztosítani a legfontosabb posztot.

Én nem érzem nagy árnak érte egy első kör elejét sem. Messze a legfontosabb poszt és a legnagyobb need is a gyengén teljesítő csapatoknál. Az első 4 helyen húzó csapat mindegyike qb hiányos még a Jaguars is, hiszen szerintem tisztán látszik, hogy Bortles nem megoldás.

Jimmy nagyon biztatóan játszott azon a másfél meccsen, ami idén adatott neki. Úgy alakult, hogy home field ad.bebiztosítása miatt TB játszott az utolsó meccsen is, ha lenne neki még egy-két referencia tétmeccse akkor tuti az első kör eleje. Ha Jets jönne szóba akkor már kérnék még cetlit. Miért is ne? Newton, Luck, Winston és Stafford mellett Bradford, Goff, sőt Russel (ha emlékszik rá valaki) is 1/1 volt.
2017. 01. 18. 11:12
komzoz65
És még valami megnéztem alig van érdemleges QB a drafton. Az első 50-be 3-at írnak, a legmagasabbat jelenleg 15. helyre írták (31, 32 a két másik).
2017. 01. 17. 22:18
hopi46
Meccs számokban:
Offense, 69 snaps:
12-T.Brady QB 69
77-N.Solder OL 69
69-S.Mason OL 69
61-M.Cannon OL 69
62-J.Thuney OL 68
60-D.Andrews OL 69
71-C.Fleming OL 2
75-T.Karras OL 1
88-M.Bennett TE 64
82-M.Lengel TE 14
33-D.Lewis RB 33
29-L.Blount RB 27
28-J.White RB 12
46-J.Develin FB 33
11-J.Edelman WR 58
14-M.Floyd WR 44
15-C.Hogan WR 34
18-M.Slater WR 3
80-D.Amendola WR 21

Defense, 69 snaps:
97-A.Branch DL 49
98-T.Flowers DL 59
90-M.Brown DL 38
93-J.Sheard DL 31
95-C.Long DL 27
92-G.Grissom DL 1
99-V.Valentine DL 16
54-D.Hightower LB 69
50-R.Ninkovich LB 38
53-K.Van Noy LB 32
58-S.McClellin LB 7
52-E.Roberts LB 36
32-D.McCourty DB 69
23-P.Chung DB 62
21-M.Butler DB 69
26-L.Ryan DB 69
30-D.Harmon DB 48
25-E.Rowe DB 39

ST:
3-S.Gostkowski K 13
6-R.Allen P 12
49-J.Cardona LS 12
77-N.Solder OL 6
69-S.Mason OL 6
61-M.Cannon OL 6
62-J.Thuney OL 6
71-C.Fleming OL 6
75-T.Karras OL 6
82-M.Lengel TE 12
33-D.Lewis RB 5
38-B.Bolden RB 22
46-J.Develin FB 11
11-J.Edelman WR 8
15-C.Hogan WR 4
18-M.Slater WR 22
80-D.Amendola WR 1
97-A.Branch DL 14
90-M.Brown DL 8
92-G.Grissom DL 25
99-V.Valentine DL 8
54-D.Hightower LB 8
50-R.Ninkovich LB 8
53-K.Van Noy LB 5
58-S.McClellin LB 30
51-B.Mingo LB 17
32-D.McCourty DB 19
23-P.Chung DB 23
43-N.Ebner DB 26
31-J.Jones DB 25
36-B.King DB 22
2017. 01. 17. 23:41
Arnold Patsenegger
Köszi... màr vártam. Az azért elég komoly,hogy a teljes OL 69/69 (ok Thuney 68/69)... hála az égnek egészségesek és jók is. Csak így tovább ;)
És köszi a meccs számokban rovatot!
2017. 01. 18. 08:08
komzoz65
Ami kicsit meglepett, e szokásosan remek stat. kapcsán, hogy Blount ennyi snapnél fenn volt. A 27-ből 8-szor futott, ez nagyon kevés. Ennyi playaction fake aligha kell. White snap száma is nagyon alacsony, ráadásul a 12-ből egyszer dobott felé TB az TD lett, őt is jobban használhatjuk legközelebb. A dupla futós felállásokra is jobban számítanék most 3 ilyen volt. J Develin 33 snap hm. Na itt kell gyökeres fordulat, ha erő focit nyomunk, akkor legyen minimum 100-120 yard futásunk.
2017. 01. 18. 08:15
Burkus
Szerintem a betegsége miatt gyenge lehetett fizikailag. De Lewis visszatérése óta inkább ő az első számú futó.
2017. 01. 17. 22:59
Increay
Terry McAulay lesz a referee vasárnap :D Az NFC döntőt Bill Vinovich kapta meg :D
2017. 01. 18. 05:12
takirob69
A hírek szerint Hogan rendben lesz az AFC döntőre, már a Texans ellen is visszatérhetett volna
2017. 01. 18. 06:56
Burkus
Dolának nagyon alacsony a snapszáma. Félek, hogy nem lesz vele folytatás.
2017. 01. 18. 07:32
daelaci
6,5 millió cap helyet lehet vele csinálni, szóval könnyen lehet hogy elköszönnek tőle, bár jelenleg ritka jól állunk pénzügyileg a következő szezont illetően.
2017. 01. 18. 07:39
Arnold Patsenegger
Meg elkapóval is jól àllunk :/
2017. 01. 18. 10:11
takirob69
Nem olyan sok az a pénz ha megnézzük a szabadügynökeink listáját - Hightower, Ryan, Butler, Bennett, harmon, Blount, Develin, Long, Sheard stb.
2017. 01. 18. 07:47
komzoz65
Kíváncsi vagyok Mitchell visszakerül-e a keretbe ezen a meccsen. Amendola rutinja, vagy Malcolm nagy kezei kellenek jobban? Hosszabb vagy rövidebb játékokra hajtunk? Magam részéről talán egy árnyalattal Amendolának örülnék jobban. Mert baj esetén ő pótolja JE-t.

Szerintem átstrukturálással maradhatna, de inkább lehet ő is menni akar, mert jelenleg nálunk ugye a 4. számú WR egy olyan O-ban, ahol ha egészséges mindenki van két TE és két RB is aki többet kap el nála, tehát így már valójában a 8. számú elkapó.
2017. 01. 18. 08:14
Burkus
Eddig kétszer ment bele átstrukturálásba vagy paycutba. Szerintem ő is eljutott a határig. Sajnálnám, mert nagyon sok kulcsszituban ő a megoldás.
2017. 01. 18. 10:14
takirob69
Én is sajnálnám ha elmenne több kritikus 3. kísérletet oldott meg idén is és biztos kezű visszahordó!
2017. 01. 18. 11:12
dravait
Bizony - ha választani lehetne, hogy visszahordáskor ki álljon a laszti alá: Cyrus Jones vagy Dola, az egy igen egyszerű döntés lenne. :-)
2017. 01. 18. 18:12
hopi46
Valahogy úgy érzem, hogy jelenleg Dolát kicsit jegeljük, valamilyen extra play(ek)re. De tévedhetek. A Houston elleni snap száma viszonylag magas volt (a korábbiakhoz képest), de valószínűleg Hogan kiválása miatt.
Apropó, annyira "bőviben" vagyunk rosteren, hogy fogalmam sincs ki fog kimaradi inaktívként.
Kiváncsi vagyok, hogyan oldjuk meg a Harrison-Shazier passrush-t. Persze Bell-ről nem is beszélek...
2017. 01. 18. 23:09
hopi46
Egyébként nem igazán értem néhány szurkoló társ "Dola-problémáját".
Dola 31 Edelman 30 éves. Tavaly Dola "helyettesítette" Julient, idén fordítva. 2018-ban lesz mindkettő FA.
2017-ben a szerződésük szerint JE keres 4 milliót, Dola alapból 6 milliót. Ha Dola lemond a roster bónusáról, ami félelmetesen horribilis és irreális összeg (500.000 in per-game roster bonus!) szerintem maradhat.(Ebbe nem is tudom hogyan mehetett bele a menedzsment ez 16 játéknál 8 millió!)
A mi kissé "kamikáze" Edelman-ünk bármikor kieshet és akkor ki megy slotba? Nem beszélve TB bizalmáról.
Kedvelem mert megbízható és alázatos játékos és remélem "okos" is. Tudja, ha nem, nyugdíj vagy cut.
2017. 01. 19. 14:38
Traff7
Roster bonus lesz az a 500.000.
A teljes cap number Dolánál 7,9M.
2017. 01. 19. 14:41
Traff7
Jules cap number 2017-re 5,2M.
2017. 01. 20. 00:53
hopi46
Megkérnélek, add meg a forrásodat, mert az enyém lehet, hogy megbízhatatlan?! (http://www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/ne/patriots)
Köszi!
2017. 01. 20. 08:27
Traff7
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Rájátszás: Houston Texans bejegyzéshez