Menetrend

Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Super Bowl

2017. 02. 19. 04:12
Szerző: Danna
Kategória: Interjú
Egy felejthetetlen mérkőzés a tulajdonos, az edzők és a játékosok szemével.

Robert Kraft, tulajdonos

2 évvel ezelőtt, amikor Arizonában megnyertük a 4. bajnoki címünket, azt mondtam a szurkolóinknak, hogy ez a legédesebb a számomra. Sok minden történt az elmúlt 2 évben, és nem hiszem, hogy bármit is magyaráznom kéne, de azt akarom tudják a szurkolóink, a nagyszerű edzői stáb, az elképesztő játékosaink, hogy ez egyértelműen a legédesebb! Büszkén mondom ötödszörre is, mi mindannyian Patrióták vagyunk és ma este, ötödik alkalommal, a Patriots a világbajnok.


 Bill Belichick, vezetőedző

Micsoda mérkőzés! Nem tudok eleget mondani a csapatunkról. Nagyon jó edzőink vannak. Azt gondolom, hogy edzőink, Matt, Josh és Joe nagyszerű munkát végeztek ma. Nagyon sok szituációs foci volt ma, fejlődtünk és ők végezték a dolgukat. A csapatunk nagyszerű mentális erőt mutatott ma, sosem adtunk fel az eredmény ellenére sem, csak harcoltunk tovább, próbáltuk megcsinálni a játékokat, és szerencsére ez elég volt ahhoz, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe, 16 pontra csökkent a hátrányunk, és sikerült megcsinálnunk a 2 TD-t és a 2 kétpontost. Azt gondolom, hogy Hightower sackje volt a fordulópont. Nagy szükségünk volt rá a két eladott labda után az első félidőben. Nagyon nehéz volt megverni az Atlantát, akik nagyon jól tudnak élni a lehetőségeikkel, amiket a labdaszerzések kínálnak nekik. A végén több játékos is előlépett és megcsinálta a játékokat. A futóink. A TE-k. Az elkapók. A védelem. A támadófal is nagyszerű munkát végzett a pass rush ellen. Sikerül jópár yardot szereznünk a levegőben. Steve (Gostkowski) nagyon jó kirúgásokat végzett, aminek köszönhetően rossz helyről kezdhetett az Atlanta, ami szintén nagyon fontos volt a védelem számára. Nem tudom eléggé dicsérni a játékosaimat, ahogyan harcoltak, illetve az edzői gárdát, akik szintén kiváló munkát végeztek. Ugyanakkor az Atlantát is el kell ismerni, nagyszerű munkát végeztek.

Arról, hogy mit mondott a csapatnak a félidőben
Mit mondtam a csapatnak félidőben? Ugyanazt, amit az első, vagy a második negyedben. Próbáltuk őket tovább edzeni és próbáltunk jobbak lenni. Megtalálni az utat a siker felé.

Arról, hogy ez volt-e Brady legjobb játéka
Tomnak nagyon sok jó játéka volt. Ez egy volt közülük. Biztos vagyok benne, hogy azt kívánja, bárcsak ne dobta volna az INT-et. Nagyon sok jó dobása volt. Edelman elkapása elképesztő játék volt, ahogy Julio Jones elkapása is az oldalvonalnál. Hihetetlen volt. Sok nagyszerű játékos kiemelkedően végezte a dolgát a pályán ma este. Szerencsére képesek voltunk több jó játékot bemutatni, mint az ellenfelünk. Nagyszerű mérkőzés volt! Sok kiváló játékos volt a pályán.

A futó James White teljesítményéről
James nagyszerű munkát végzett, ahogy mindig is tette. Nagyon jó elkapó fontos pillanatokban és nagyon jó labdával a kezében. Sok nagyon fontos harmadik próbálkozást kapott el. Hasonlít Amendola játékára. Atlanta zónázásra váltott a mérkőzés végén és ezt James nagyszerűen kihasználta. Danny pedig TD-t szerzett belőle. Hozzá kell tenni, hogy az ember az ember elleni védekezés ellen nem voltunk valami jók az első félidőben.

Ez a Super Bowl győzelem édesebb-e, mivel Brady 4 mérkőzést kihagyott
Nem, ez a csapat keményen dolgozott. Megérdemelték, hogy eljutottak ebbe a pozícióba ma este, mert 14 nagyszerű győzelmet arattak az alapszakasz során, majd a 2 győzelem a rájátszásban. Ez az egyetlen oka. Ma este ma megérdemeltük a győzelmet. Ezek a játékosok bajnokként játszottak, amikor a legfontosabb volt a negyedik negyedben és a hosszabbításban. Ez az egész a csapatról szól és arról, amit ez a csapat elért. Semmi másról. Megérdemlik. Elérték és megkapták.

Edelman elkapásáról
Úgy gondoltam, hogy szoros volt. Nem voltam benne biztos, hogy elkapta-e vagy sem. Aztán amikor megláttuk a visszajátszást, egyértelmű volt, hogy a keze alatta volt. Julian nagyszerűen koncentrált. Ő egy elképesztően versenyő alkat. A legjobbak között van, akiket pályafutásom alatt edzettem. Ő játszott már DB-t nálunk, visszafutott labdával, blokkolt, elkapott labdákat, futott a labdával, és minden ilyesmi. Bármit megcsinál. Elképesztő játékot csinált meg. Nem ez volt az első a karrierje során, de nyilvánvalóan a legnagyobbak közé tartozik.

Gondolkodik-e a visszavonuláson és azon, hogy a topon hagyja abba?
Ebben a pillanatban, minden amire gondolni tudok az az, hogy élvezzem ezt az éjszakát és azt, amit elértünk ma.

Arról, hogy ő-e minden idők legjobb edzője?
Köszönöm Terry Bradshawnak a címet, de ez az egész a játékosokról szól. Nagyszerű játékosaink vannak. Ők kemények és harcosak. Tudtuk, hogy 60 percig harcolnunk kell majd, de ez ma este még ennél is több volt.


Tom Brady, irányító

Mi változtatta meg a játékot?
Nos, tudjátok, ott vannak azok a játékok, amiről Belichick edző beszélt. Sosem tudhatod, hogy mi fog dönteni, volt vagy 30 olyan játék, ami teljesen másképp is elsülhetett volna. Büszke vagyok a srácokra, az edzőkre, a csapatra, hihetetlen ami ma este történt. Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.

Az édesanyjának ajánlotta a mai mérkőzést
Igen, mindenki boldog. Jó érzés, hogy mindenki itt lehetett, és jót fogunk ma este ünnepelni. Köszönünk mindent a szurkolóinknak. Mindenki Bostonban és New Englandben: szeretünk titeket. Egész évben mellettünk álltatok. Mi hazavisszük ezt a "szarost".

A mérkőzésről
Elképesztő volt.

Milyen érzés számára ez a győzelem
Mindegyik édes. Mindegyik másért, ez egy nagyszerű csapat és boldog vagyok, hogy a részese lehetek. Nagyszerű edzőink vannak, sok mindenen mentünk keresztül, de megérte.

Arról, amin ebben a szezonban keresztül kellett menniük
Tudjátok, már az előző években is jók voltunk. Tavaly AFC döntőt játszottunk, két éve SB-t nyertünk, senki nem fog sajnálni minket.

A nagy különbségről
Tudjátok, nem sokat gondolkodtam. Csak arra gondoltam, hogy pontot kell szereznünk, amit aztán meg is tettünk. Sok rossz dolog történt ma este. Elég keményen megütöttek, nem volt könnyű. 28-12 volt, majd 28-20, aztán 28-28 és a végén 34-28. Lépésről lépésre haladtunk.

Edelman elkapásáról
Nem hittem el. A valaha volt egyik legjobb elkapás volt. Eddig mindig a másik oldalán voltunk ezeknek az elkapásoknak, és ma este, tudjátok, nekünk jött össze. Elképesztő elkapás volt. Nagyszerűen játszott.

James White játékáról
James White? Ő minden, amit kívánhatsz egy csapattárstól, egy jó játékostól. Jó a hozzáállása, amit minden nap bizonyít, és végig ő volt a fókuszban. Ez mindent elmond róla.

Arról, hogy ez a mai győzelem édesebb és jelentőségteljesebb-e, mint a korábbiak?
Mindegyik különleges. 2 évvel ezelőtt Malcolm (Butler) elkapta a labdát, most pedig 25 pontról jöttünk vissza, nehéz volt elképzelni, hogy nyerhetünk. Nagyszerű játékokra volt szükségünk és ez ezért egy 60 perces játék. Elmondhatom, hogy félidőben sem adtuk fel. Csalódottak voltunk a játékunk miatt, de tudtuk, hogy tudunk ennél jobban is játszani és sikerült is a 2. félidőben.


Josh McDaniels, támadókoordinátor

Edelman elkapásáról
Nagyszerű koncentráció volt. Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy megnyerj egy ilyen mérkőzést, szükséged van ezekre a játékokra. 2 darab kétpontost is megcsináltunk, egy fontos negyedik próbálkozást Amendola kapott el, ami szintén pontszerzéssel ért véget. Meg kell csinálnod ezeket a játékokat, hogy ha 25 ponttal vagy lemaradva. A srácok minden elismerést megérdemelnek, mert ők voltak azok, akik nyomás alatt is kiválóan teljesítettek.

A futó James Whiteról
Mi mondhatnék Jamesről? Ő megbízható, mindig a legfontosabb pillanatban teszi oda magát. Nagyon sok mindenben számítunk rá. Megcsinált egy kétpontos kísérletet, meg hát a végén... megnyerte a legfontosabb mérkőzést.

Az irányító Tom Brady 4. negyedbeli teljesítményéről
Ő a legjobb. Nem akarok mindent rárakni, de nagyon sok elismerést érdemel, mert pontosan tudta a félidőben, hogy minden szem rá szegeződik.

Mit jelent ez a győzelem Tom Brady megítélésében
Mi tudjuk, hogy ő a legjobb, aki valaha is foci mezt húzott magára. Mi mindannyian tudjuk ezt. De ő nem igazán foglalkozik ezzel. Nem is fontos. Nem szoktunk erről beszélni. Nagyon sok nagyszerű játékos játszik ebben a ligában, nekünk megtiszteltetés, hogy ő a csapatunk tagja és képes volt megcsinálni azokat a játékokat, amelyek ma a győzelemhez segítettek minket.


Matt Patricia, védelmi koordinátor

Nem hiszem, hogy lehetnék-e büszkébb a srácokra mint amilyen vagyok. Mentálisan kemények voltak. Tudtuk a félidőben, hogy ez két különböző félidő lesz. Első félidő és második félidő. Mindig csak a következő játékra kellett koncentrálni. A végén csak az a fontos, hogy megcsináld a játékokat, a labda mindkét oldalán. Büszke vagyok a srácokra, amiért megtették ezt. Felléptek, megértették a feladatukat, magas szinten végrehajtották a feladataikat. A védelem a szívét kitette a pályára, szeretem őket. A támadók, amikor a 12-es veled van, nem lehetsz bajban.

A New England védelem már a második SB-n csinálja meg a fontos játékokat
Tényleg, én szeretem ezt a védelmet. Szeretem ezeket a srácokat. Szeretem a csapatunkat. Ezt ti nem érthetitek, ez a család, a támadók, a védők, a speciális csapategység, az edzői gárda, mindenki segíti a másikat. Mind a két mérkőzés, amiről beszél, tisztán csapatmunka volt. 100 százalékosan csinálta mindenki a feladatát, magas szinten. Csak így érheted el a célodat, minden elismerés őket illeti.

Mikor nézett fel és látta, hogy a Patriots nyert.
Semmit nem láttam a hosszabbításból, egyszer csak vége lett.


Stephen Gostkowski, rúgó

Milyen érzés nyerni
Hihetetlen, nagyszerű érzés.

Mire gondolt, miután kihagyta az extra pontot
Frusztrált a dolog. Egész évben ez ment, jó rúgások után jöttek a rosszak. Néha ez megtörténtik az életben, büszke vagyok ahogy harcoltam ellene és büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.

Más-e ez a győzelem
Őrület, bárhogy is éred el. Különleges érzés ennek a nagyszerű csapatnak a tagjának lenni, első hosszabbításos SB, őrület. Elképesztő hullámvasút mérkőzés volt.


Dont'a Hightower, LB

Hogyan írná le azt, mit jelent SB-t nyerni
Ember, nem tudom. Sok ember nem hitt ebben a védelemben. Mi tudtuk, hogy mit érünk. Nyilvánvalóan nagyszerű támadóik vannak, tudtuk, hogy az utolsó játékig fog tartani. Ki tudtuk javítani a hibánkat a pálya szélén és ez sokat segített nekünk. Tudtuk, hogy szükségünk lesz nagy játékokra. Megtörtént és átkerült hozzánk a momentum.

A Ryanen bemutatott sackje volt-e az a pont, ahol megváltozott a mérkőzés
Nem tudom, hogy az volt-e vagy senm. Amit tudok az az, hogy félidőben tudtuk, hogy sok harmadik és out-ra van szükségünk, és labdát is szereznünk kell. Szeretem a csapattársamat és velük harcolok minden nap. Sokan nem ismertek el minket, de nem igazán érdekelt ez minket.

Hogyan írná le a sackjét
Láttam Matt Ryan kezében a labdát és megakartam szerezni, úgyhogy megütöttem őt és elvettem a labdáját.

Edelman elkapása
A legjobb elkapás, amit láthattam személyesen, nem kérdés. Nem tudtam először megmondani, hogy elkapta-e a labdát.. hihetetlen, komolyan.


Rob Ninkovich, LB

Edelman elkapása
Wow, micsoda elkapás volt. Az egész a koncentrációról szól. Nagyszerű munkát végzett ahogy figyelt, hogy a kezét alá rakja. Egy azok közül, amelyek ahhoz segítettek minket, hogy most örüljünk.

Edelman elkapása volt-e a fordulópont?
Azt hiszem, hogy Hightower sackje és labdaszerzése volt a fordulópont.

Kiűzni őket a mezőnygól távolságból
Összefogtunk. Trey Flowersnek volt egy nagyszerű sackje, amivel kikerültek. Utána jött a holding hívás Chris Longon. Elképesztő volt, elképesztő volt a testvéreimtől. Nagyszerű munkát végeztek. Boldog és áldott vagyok, amiért ennek a csapatnak a tagja lehetek.


Dion Lewis, futó

Tom Bradyről
Nagyszerűen játszott. Nagyszerűen vezetett minket. Mindenki harcolt. Hittünk benne, sosem adtuk fel. Büszke vagyok a srácokra. Csak velük akartam ezt elérni.

Mi történt az öltözőben félidőben
Tudtuk, hogy saját magunkat verjük meg. Jól mozgattuk a labdát, csak aztán odaadtuk nekik. Nem jól fejeztük be a vörös zónában. Tudtuk, hogy ez abba kell hagynunk. Tudtuk, hogy ők előbb-utóbb elfognak fáradni. Sokat volt nálunk a labda az első félidőben. A védelmünk megcsinálta a nagy játékokat számunkra. Nagyszerű érzés, a legjobb!

Milyen volt Tom Brady a pályán a 4. negyedben?
Nyugodt és higgadt, mint mindig. Készen állt, fel volt tüzelve. Amikor miénk volt az utolsó támadás, tudtuk, hogy mi következik.


LeGarrette Blount, futó

Az érzéseiről
Nagyszerű érzés. Nyilvánvalóan nem játszottuk a legjobbunkat az első félidőben. De összeszedtük magunkat a félidő után és a legjobbunkat nyújtottuk a második félidőben, ami hozzásegített minket ahhoz, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.


Patrick Chung, S

Milyen érzés SB győztesnek lenni?
Jó érzés, ember. Mindenki kételkedett bennünk, de ez rendben van. Azért jöttünk ide, hogy nyerjünk.

Mint változtattak félidőben?
Semmin. Csak azt mondtuk magunknak, hogy jobban kell játszanunk. Ezek után jobban játszottunk, a labda mindkét oldalán, a védelem, a támadók és a speciális csapategység is jobb  volt.

Azt gondolja-e, hogy Tom Brady a legjobb irányító, aki ezt a játékot játszotta?
A saját szemetekkel láthattátok. Egy újabb SB-győzelemhez vezetett minket.


Nate Solder, T

Hogy érezte magát az első félidő után
Úgy éreztem, hogy nagyon sz.rul játszottam. Borzasztóan. Tudtam, hogy rosszul játszok és hogy ennél több kell, hogy győzelemre segítsem a csapatomat.

Mit mondott neki Bill Belichick félidőben?
Semmit nem mondott nekem. A pozíciós edzőnk, Scarnecchia segített pár technikai javaslattal. Csak a munkánkat kell végeznünk, blokkolni a srácokat előttünk.

Megosztani ezt a pillanatot a pályán a meccs után a fiával
Nagyon különleges volt. Ő volt a pályán velem, valószínűleg ő erre nem fog emlékezni, de csináltunk képeket és azok után amin végigmentünk az év során, jó volt hogy megélni ezt.


Martellus Bennett, TE

Mi történt a félidőben és mit mondott Belichick edző
Semmi őrület nem volt. Nem volt nagy beszéd. Nem veszekedtünk egymással, senki sem dobálta a sisakját, vagy bármi ilyesmi. Mindenki koncentrált arra, amit  csinálnia kell.

SB-győztesnek lenni
Nagyszerű érzés. A lgjobb az, hogy a lányom itt lehetett és láthatta. A családom itt volt és szemtanúja volt ennek. Nagyon különleges volt. Mintha reggel felkelsz és tortát eszel reggelire. Valami ilyesmi. Főleg, hogy egy olyan városban érhettem ezt, ahonnan származom.

A legnagyobb fordítás az SB történetében
Nem volt kétségünk sem erről. Úgy éreztük, hogy nem hiszik el. De mi egy hívő csapat vagyunk és ez most megmutatkozott.

Milyen volt Brady a pályán a végén
Senki sem mondott semmit igazán. Tom hívta a játékokat és mindenki lézerszerűen fókuszált. Mindenki az esélyt akarta a nagy játékra.

A Patriots mentális keménységéről
Keményen futottunk a múlt héten és én azon filóztam "Kik futnak ilyen keményen a 23. héten?". A srácok fáradtak voltak, de akkor is kimentek és olyan keményen futottak, ahogy csak bírtak. Sok olyan játékos van ebben a csapatban, akiket más csapatok nem akartak. Mindenkinek a csapatban van egy célja. Mindenki nagyszerű akar lenni. Tudják, hogy a többi játékos azért harcol, hogy az ő helyébe kerüljön. Sokan kételkednek bennünk. Nem volt olyan edzés, ahol ne dolgoztunk volna keményen.


Chris Hogan, elkapó

Mit gondolt, amikor látta Edelman elkapását a kivetítőn
Amikor láttam, azt gondoltam, hogy elkapta. Nem kételkedtem benne.

Mit jelent számára ez a szezon azután, hogy volt egy csalódást jelentő szezonja a Billsben.
Nagyszerű. Boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek a tagja. Boldog vagyok, hogy itt lehetek.

Mit mondott Brady a pályán
Folytassuk és csináljuk meg a játékokat. Csináljuk a dolgunkat. Mindenki megcsinálta a nagy játékokat. Danny (Amendola), Jules (Julian Edelman), Marty (Martellus Bennett), tényleg mindenki odatette magát. Hihetetlen volt. Nagyon jó, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak.

Olyan-e megnyerni az SB-t, mint ahogy ezt elképzelte?
Ez volt az első döntőm. Megtalálni az utat a győzelem felé és visszajönni onnan, ahonnan mi visszajöttünk, tényleg elképesztő volt,


Danny Amendola, elkapó

Megcsinálni a kétpontost
Rugalmas srácaink vannak. Képesek voltunk hosszabbításra menteni, és ez esélyt adott nekünk a győzelemre.

Milyen volt Brady a hosszabbításban
Amilyen mindig is, hidegfejű, nyugodt és koncentrált. Ő egy vezető és összességében a legjobb, aki valaha ezt a játékot játszotta, ez nem kérdés többé.

A felzárkózásról
Csak fókuszálni akartunk a feladatunkra, egy játék egyszerre és támadásról, támadásra haladni. Próbáltunk pontot rakni a táblára, bejuttatni a labdát a végzónába és megcsinálni a játékokat.

Edelman elkapása volt-e a fordulópontja a mérkőzésnek
Nem kérdés, ez feltüzelte az egész csapatot. Ő egy bajnok.


Julian Edelman, elkapó

Az elkapásáról
Harmadik és 5 volt. Megcsináltunk egy fontos játékot. Örülök, hogy befejeztük. Egy 50-50-es játék volt. Meg kell emelned a kalapod az Atlanta előtt. Nagyon jó csapat. Hála égnek képesek voltunk a végén megcsinálni a nagy játékokat.

Hogy tartotta meg a labdát
Tudtam, hogy sikerült. Éreztem, hogy az enyém.

Jó érzés, hogy végre egy ilyen elkapás jó oldalán volt
Igen, jó érzés, elmondhatom ezt nektek. Még mindig nem hiszem el.

25 pontos hátrányban lenni
Sosem gondoltam arra, hogy ennek vége. Sajnos, amikor főiskolás voltam, sok ilyen mérkőzésen játszottam. Tudtuk, hogy harcolnunk kell tovább. Egy dolgot mondtuk egymásnak: "Hinnünk kell benne". Ezt mondtuk állandóan.

Tom Brady azt mondta, hogy az elkapása a legjobb volt, amit valaha látott
Azt hiszem, csak azért mondta ezt, mert annyira bírjuk egymást.

Ez volt-e a legjobb elkapása eddigi pályafutása során
Nem tudom. Csak azért volt jó, mert megnyertük a mérkőzést.


Malcolm Mitchell, elkapó

Milyen érzés részese lenni Tom Brady egyik legemlékezetebb pillanatának?
Boldog vagyok és áldott ezért a lehetőségért.

Elhitte-e hogy visszajöhetnek?
Egy játékra figyeltünk csak. Ez volt a mottónk a pálya szélén: csak mindig a következőre figyeljünk.

Érzett-e már korábban ilyesmit
Nem, soha.


Chris Long, DE

Super Bowlt nyerni
A srácok mindannyian másmilyen utat járnak be. Az enyém az volt, hogy kivárjam a soromat és megvoltak a hullámhegyeim és völgyeim.

Mi volt szerinte a sorsdöntő
Szerintem a legnagyobb játék Hightower sackje volt.

Milyen érzés volt a meccs után a pályán ünnepelni
Elképesztő érzés volt, és örökké emlékezni fogok rá. Úgy érzed, hogy halhatatlanná váltál. Ha akarnád, se tudnád ezt elfelejteni. A legnagyobb fordítás az SB történetében, ugye? Igen, ez volt.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2017. 02. 19. 05:39
Dega
Hihetetlen....és mégis sikerült..!!!
Jó Patriótának lenni!!!
2017. 02. 19. 06:42
dexxy 2.0
"Tom Brady azt mondta, hogy az elkapása a legjobb volt, amit valaha látott
Azt hiszem, csak azért mondta ezt, mert annyira bírjuk egymást."
Ez mekkora duma :D

Kicsit off, de arra azért kíváncsi lennék, hogy vajon más csapatnál is így beszélnek-e a játékosok egymásról egy SB után mint itt...
2017. 02. 19. 07:44
SasukeMilo
Nagyszerű érzés volt elolvasni, vitathatatlanul :D Azért White barátunk nyilatkozatát megnéztem volna még!
2017. 02. 19. 08:36
Arsenal
Solder nyilatkozatát megkönnyeztem, tényleg ő ebben az évben megjárta a mennyet és a pokolt!
2017. 02. 19. 09:27
kismegyeri
2017. 02. 19. 11:00
Increay
BB kihagyta azt, hogy Minitron passzolta is a labdát... Nem is akárhogy :D
2017. 02. 19. 17:28
hopi46
Ninko mondta: "...elképesztő volt a testvéreimtől..." Megríkatott...
2017. 02. 19. 20:42
soos78
Tudjátok. 2010 óta szeretem ezt a játékot, és a New England Patriots. Azóta SB vereség és kettő győzelmünk volt. Büszke vagyok a csapatra.
2017. 02. 19. 21:38
Croaker
2017. 02. 19. 23:37
kitalaltnev
Fantasztikus, ahogyan beszélnek egymásról, a másikról, a csapatról. Felejthetelen, amit letettek az asztalra. Számomra ők hallhatatlanok.
Köszönet.
2017. 02. 19. 23:39
kitalaltnev
...mindenért NEKIK.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok - Super Bowl bejegyzéshez