Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 16. hét

2013. 12. 23. 17:49
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Végre sikerült egy olyan mérkőzést játszani, ami nem az utolsó percben dőlt el.”


Bill Belichick

Nyitóbeszéd.

„Jó teljesítményt nyújtott ma a csapat, főleg ennyi sérülttel. Sok dolgon változtattunk az edzéseken, de odatették magukat a srácok és sikeres héten vagyunk túl. Büszke vagyok rájuk. Hatvan percig játszottak. Gyakrabban kellene így játszanunk, de büszkébb nem is lehetnék a csapatra. Megérdemelték a sikert, megharcoltak érte. Nyertünk és megszereztük az AFC East első helyét is. Remélem tudunk erre építeni.”

LeGarrette Blountról.

„Mindig keményen, nagyon keményen fut. Nem hiszem, hogy tudna találni egy játékot is, amikor nem úgy fut.”

A következő ember hozzáállásról.

Tavon Wilson egyre jobban játszik és a stáb bízik benne. Mindenkinek készen kell állnia, mindenkinek készen kell lennie. Nem tudhatod mikor kerülsz a pályára vagy épp mennyit fogsz játszani. Ezt nem döntjük el előre. Készen kell állniuk és amikor a számukat mondjuk mindent bele kell adniuk.”

Dont'a Hightowerről.

„Hightower nagyon jól játszik. Meg kell néznem a filmet, de sok játékot csinált.”

A csapatról.

„Mind a három csapategységben nagy volt a győzni akarás. Nagyon jó ezt látni. Végre sikerült egy olyan mérkőzést játszani, ami nem az utolsó percben dőlt el. Bőven vezettünk a vége előtt pár perccel. Mindenki örült. Idegenben sikerült legyőzni egy jó csapat, megérdemlik az ünneplést.”

Bejutott a PO-ba a csapat.

„Ezért dolgozunk egész évben. Az egész az off-seasonban kezdődött, majd OTA és edzőtábor. Azért dolgoztunk, hogy a legjobbakkal is felvegyünk a versenyt és sikerült ezt elérni. Most már várjuk a folytatást. Ezért edzettünk, hogy eljussunk a rájátszásba. Kis szerencsével eljutottunk idáig, majd meglátjuk mire leszünk képesek.”

Pénteken moziba vitte a csapatot.

„Úgy éreztem, hogy mindent tudnak és kicsit feldobtam a megszokott rutint. Néha ilyenre is szükség van. Mark Wahlberg nagy Patriots szurkoló. Mark mindent megtett, hogy a csapat megnézhesse a filmet. Ő egy nagyszerű ember akivel volt már szerencsém találkozni pár héttel korábban. A film az odaadásról, vezetői képességről, felkészülésről, kitartásról és a végrehajtásról szólt. Egy dolog felkészülni és más kimenni és a pályán több ezer néző előtt megcsinálni. Kétségtelenül nagyon jó film.”


Tom Brady, QB

A ma esti győzelemről.

„Nagy győzelem ez nekünk. Nagy győzelem a csapatnak. A Baltimore egy jó csapat. A védelmünk jól játszott és kihúzta a csávából a támadókat.”

Újabb sapka és póló.

„Egész héten ez lesz rajtam. Ezek a sapkák és pólók a jelentésük miatt fontosak. Remélem fogunk még szerezni belőlük.”

Harc a sérülések ellenére.

„Megmutattuk, hogy kisegítjük a másikat. Mindenki jó volt ma. Ez egy kemény sport.”

Peyton Manning megdöntötte a touchdown rekordját.

„Igen? Nem is tudtam. Az klassz.”


Tavon Wilson, S

Visszahordásáról.

„Nagyon jó érzés volt. Amikor a védelem labdát szerez, akkor mindig arra törekszünk, hogy bevigyük azt.”

Sok labdát szereztek ma.

„Egész héten ezen dolgoztunk. Ma adódtak lehetőségek, mi pedig kihasználtuk azokat. Az edzők nagyszerű munkát végeztek a felkészítésünkkel. Nagyszerű csapattársaim és edzőim vannak. Mindent megteszem, amit kérnek.”


Matthew Slater, WR

Túllépni a sérüléseken.

„Nehéz ennyi srácot elveszíteni, de ennek ellenére nyerjük a meccseket. Megemelem a kalapom a csapat fiataljai előtt. Ők mindent megtesznek amit kérünk tőlük. Sokat köszönhetünk Bill Belichicknek aki összetartja a csapatot és Tom Brady-nek aki a támadókat vezeti.”

Baltimore legyőzése.

„Minden elismerésem az övék. Egy nagyon intenzív rivalizálás folyik a csapat és köztük. Nagy játékosok játszanak náluk. Mikor hátrányban voltak, akkor is keményen küzdöttek. Szerencsére sikerült őket legyőznünk.”


LeGarrette Blount, RB

A győzelemről.

„Nagyon fontos, mint minden győzelem. Az volt a terv, hogy ma nyerjünk itt és ezt folytassuk a Buffalo ellen.”

Két touchdownt is szerzett.

„Fontosak voltak. Azzal a tervvel érkeztünk a mai mérkőzésre, hogy minél többet fussunk. Sikerült hatékonyan futni és megnyertük a mérkőzést.”

Megnyerték a divíziót.

„Megnyertük, de ez nem azt jelenti, hogy jövőhéten a vereség belefér. Megyünk és győzelemre játszunk. A győzelem kulcsa az volt, hogy a védelem két touchdownt is szerzett.”

A legjobb csapatsiker?

„Igen, úgy éreztem. Viszont vissza kell menünk és megnézni a videót, mert még mindig van min javítani.”


Aqib Talib, CB

A védelemről.

„Azt hiszem, jól sikerült a felkészülésünk. Megpróbáltuk gyorsan kezdeni és megcsinálni a játékokat. Szerintem sikerült.”

A védelem labdaszerzései.

„Ezt gyakoroltuk egész héten. Az év elején nagyon ment a labdaszerzés majd utána visszaestünk benne. Most azon vagyunk, hogy az év eleji teljesítményt vegyünk elő.”

Már a mérkőzés előtt megnyerték a divíziót.

„Mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálunk. Nyomás meg minden, megpróbálunk nem törődni az olyan dolgokkal.”

A védelem nagy játékai.

„Megpróbáltunk gyorsan kezdeni. Arra készültünk a héten és sikerült is megvalósítani.”


Rob Ninkovich, DE

A védelemről.

„Jól sikerült a felkészülés. Ismertük az ellenfelet, sokat játszottunk ellenük. Minden a végrehajtáson múlt. Ma sikerült labdákat szerezni, ami nagyon fontos volt. Az elmúlt 3-4 hétben nem igazán sikerült labdát szerezni. Tudtuk, hogy Joe Flacco a sérülése miatt megpróbál a zsebben maradni és mély passzokat dobni. Azt hiszem jól sikerült levédekezni őket.”

A védelem nagy játékai.

„Minden a héten jól sikerült edzésekre vezethető vissza. Rengeteg filmet néztünk meg róluk és jól sikerült kielemezni őket. Mindenki tette a dolgát. Persze volt néhány játék amit másképp csináltunk volna, de ilyenből minden mérkőzésen van. Megpróbálunk hétről-hétre fejlődni. Most a védelem nagy formában van és ezt akarjuk folytatni jövőhéten a Buffalo ellen.”

Nem ment mostanában a Ravens vendégeként.

„Ki kell zárnod a külvilágot. Bíznod kell magadban és folyamatosan jól teljesíteni. Az egész mérkőzésen jól kell játszanunk. Nem elég az egyik félidőben jól játszani. Négy negyedet kell játszanod, ami ma sikerült. Ma csináltunk jó dolgokat, de engedünk hosszú támadásokat is.”


Chandler Jones, DE

Meggyőző siker.

„Jó érzés volt. Jó érzés volt annak ellenére, hogy a testvérem a másik oldalon volt. [ Arthur Jones DT ] Igazi csapat siker volt. A támadók, védelem és a spec team is jól játszott.”

Győzni a Ravens otthonában.

„Tudtuk, hogy kemény mérkőzés elé nézünk. Tavaly kétszer is kikaptunk tőlük. Most idegenben jó érzés volt legyőzni őket.”


Julian Edelman, WR

AFC East megnyerése.

„Nagyszerű, ezért játszunk. Emiatt épülsz fel a sérülésből, csinálod végig a táborokat. Az ilyen estékért dolgozol keményen. Nagyszerű emlék. Nekem ez már az ötödik. De még hátra van egy mérkőzés az alapszakaszból.”

Idegenbeli győzelem.

„Végrehajtottuk a megbízásokat. Csapatként játszottunk. Sikerült futni és megoldani kulcsszituációkat. Persze kell még finomhangolni. De ma élvezni fogjuk a sikert.”

Az ötödik AFC első helye.

„Egyre jobb érzés, mert tudott, hogy mennyire nehéz azt megszerezni. Nagy kutyáink sérültek meg, de így is sikerült behúzni fontos meccseket. Nagyszerű évünk van eddig.”

A következő ember hozzáállás.

„Fiúk teszik a dolgukat, edzők felkészítenek minket. A lehetőségekből tudsz tanulni. Én is úgy tettem. Voltak bukkanók az úton, de szerintem jól vettük az akadályokat.”

Egy fizikális csapatot győztetek le a saját stadionjukban.

„Amikor Baltimore-ba mész, tudod hogy nehéz dolgod lesz. Egy kemény csapatot csak úgy tudsz legyőzni, ha náluk keményebb vagy. Nagyszerű játékosaik vannak és az edzőik is kiválóak. Ha nem a legjobbadat nyújtod, akkor szét lesz rúgva a segged. Sajnos van már tapasztalatunk belőle. Szerencsére ma sikerült keményen játszani és megnyerni a mérkőzést.”


Logan Mankins, G

Megszilárdítani a futójátékot.

„Megpróbálunk kiegyensúlyozottak maradni. Amikor JMD futás hívott, megpróbáltunk minél jobban végrehajtani azt, azzal bátorítva őt, hogy még többet hívjon belőle.”

A külső szemlélők szerint a csapat nem fizikális.

„A szakértőknek mindenre meg van a válasza, emiatt is tudták előre, hogy ki fogja megnyerni a mérkőzést. Szóval amikor azt mondták, hogy nem vagyunk elég fizikálisak. Feltettem a kérdést: Megkérdezték már az ellenem felálló játékost, hogy mennyire vagyok fizikális?”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 12. 23. 18:19
zoli0321
A legnagyobb:
Peyton Manning megdöntötte a touchdown rekordját.
„Igen? Nem is tudtam. Az klassz.”
2013. 12. 23. 18:52
Whitealert
Én is megmosolyogtam :D
2013. 12. 23. 18:34
pointer01
azért Mankins-tól ez nagy duma:"Megkérdezték már az ellenem felálló játékost, hogy mennyire vagyok fizikális?"
HATALMAS!! :-)
2013. 12. 23. 18:57
Whitealert
2013. 12. 23. 19:14
Gordon
+1 okos kérdések:-)
2013. 12. 24. 03:16
winston86
ez is elég jó "A szakértőknek mindenre meg van a válasza, emiatt is tudták előre, hogy ki fogja megnyerni a mérkőzést" :) az utolsó sor meg tényleg zseniális.
2013. 12. 23. 19:22
Pat Patriot
Ezek a rekordok a Patriotsnál mintha mást jelentenének. Én azt érzem, hogy ha van rá lehetőség, akkor megpróbáljuk (játékos, csapat), egyébként nem ez a lényeg. Breesnél és Manningnél is érzek azonban egyfajta kivagyiságot, hogy ha nincs W, akkor legalább a rekord legyen meg. Favre-nál is azt éreztem, hogy majd megszakad, hogy meglegyen az 500 TD-passza meg egyéb rekordjai már ősz szakállal. Ezeket persze nem tudom bizonyítani, csak így érzem. Hogy Brady így reagált, abban pontosan benne van, hogy lesza*ja a rekordjait. Így is van jól.
2013. 12. 23. 23:58
dani
Akkor rosszul érzed. Manning a korábbi 49 td-s szezonjánál a 16. Meccsen nem is játszott. Most a meccs után pedig azt nyilatkozta, hogy persze örül, hogy megvan, de jövőre Brady úgyis megdönti :) ezek a srácok pedig mind versenyzők, akármit is nyilatkozott, egy pillanatra se hidd, hogy abszolút nem érdekli :)
2013. 12. 23. 19:39
orrrion
Még régen olvastam egy interjút -talán Montanával készült - amiben egy kérdésre, ami arra irányult, hogy milyen érzés az, amikor megdöntik egy csúcsát, ugy válaszolt, hogy őt egyetlen statisztikai adat érdekelte mindig, a megszerzett SB gyűrűk száma. Minden más csak sokadlagos kérdés, mindegy, hogy milyen stat. adatokkal szerezte meg az ember azokat. Szerintem Tom előtt is egy ujabb gyűrű megszerzése lebeg, a többit letojja.
2013. 12. 23. 20:04
simiimi
2013. 12. 23. 19:45
zoli0321
A jövő évi meccsek, hát...
kőkemény szerintem!
2013. 12. 23. 19:50
simiimi
Nekem kettő tetszett nagyon: L Blount:" Az volt a terv, hogy ma nyerjünk itt és ezt folytassuk a Buffalo ellen." Fenomenális, egyedi stratégia :)
J Edelman:"„Amikor Baltimore-ba mész, tudod hogy nehéz dolgod lesz...Ha nem a legjobbadat nyújtod, akkor szét lesz rúgva a segged." :) No comment.
2013. 12. 23. 19:57
Lucius
Von Miller nem játszik már idén, megsérült a térde. Tudom, nem szép dolog ezt mondani, de ez azért jól jöhet a Patsnek hamarosan.
2013. 12. 23. 20:01
Gordon
olvastam én is, az első 6 fordulóban nem játszhatott eltiltás miatt, de a visszatértével látványosan javult a pass rush-uk.Hiányozni fog nekik, dehát nekünk is hiányzik Mayo, VW, Kelly..
2013. 12. 23. 20:32
dravait
Az öreg úgy nyilatkozott a sajtótájékoztatón, mintha előtte epét evett volna. :-)
El nem vigyorodik, pont ugyanúgy beszél egy győzelemről, mint egy vereségről. Kicsit ellentmondásos. Jobban örültem volna, ha egy kicsivel több érzelmet mutat, mintha TÉNYLEG örülne a győzelemnek.
2013. 12. 23. 21:56
bence.szel
Sosem mutatta ki és nem is fogja, ilyen és ehhez már hozzászokhattunk. Emelett Mankins nyilatkozata üdítő volt, felkacagtam. :D
2013. 12. 24. 08:17
pat68
A SB győzelmekkor mosolygott! Már várom, hogy újra lássam!
2013. 12. 24. 10:09
BaP
Remélem Vereen a playoffban már játszhat, és DMC sérülése de súlyos.

Bár Dobson-t már használtuk a Ravens ellen KT visszatértével lenne teljes a wideout sor, annál több a sérülések miatt most nem várható.
JMD-nek innen csak ilyen remek felkészülést kívánok, mint a Ravens elleni volt
2013. 12. 24. 11:01
zoli0321
BOLDOG KARÁCSONYT PATRIÓTÁK!!!
2013. 12. 24. 11:17
imrow
2013. 12. 24. 11:19
Gordon
Boldog karácsonyt!
2013. 12. 24. 11:53
BaP
Kellemes karit mindenkinek!
2013. 12. 24. 14:00
Studi
Kedves szerkesztőség, Tisztelt szurkolók, és persze a teljes roster és a családtagok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!
2013. 12. 24. 14:06
sixt
Boldog Karácsonyt minden Patriótának !
2013. 12. 24. 14:11
cspeti98
Boldog Karácsonyt!
2013. 12. 24. 14:12
cspeti98
Boldog Karácsonyt!
2013. 12. 24. 14:23
bence.szel
Boldog Karácsonyt! :)
2013. 12. 24. 14:25
tamaskerepesi aka DM
már nem azéé hogy izéjjek :D de jó lett volna egy külön cikk ahol egymásnak írjuk a karácsonyi üdvözletet :)

Áldott,Békés Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek aki eme remek honlapon jelen vagy mindegy hogy szerkeszti,vagy szurkolói egy a lényeg köszönjük hogy itt lehetünk,megcsináltuk ma a saját játékunkat a konyhában,sehol nem volt fumble a lépcsőház sepregetése és díszítése közben és Drága Apukám is TD.-t érően helyezte fel a fenyőfát a helyére mértani pontossággal :D.

GO PATS,I love you Girls and Guys:D
\DM\
2013. 12. 24. 14:50
tottingetosz
Jövőre is muszáj lesz csoportelsőnek lenni. Rohadt nehéz lesz...
Hazai: BUF, MIA, NYJ, DEN, CHI, CIN, DET, OAK.
Vendég: BUF, MIA, NYJ, SD, KC, IND, GB, MIN.
A hazaiakból 5 "meccsnyi" csapat van bent az idei PO-ban, vagy harcol érte. Vendégként szintén 5 "meccsnyi" csapat. Az szumma 10 PO szintű meccs minimum jövőre. Az idei sem volt gyenge, de hát ilyen a csoportgyőztesek élete... :) Ráadásul jövőre is mindenki a bajnokot akarja megverni ;). Go Pats!

Bowldog Karácsonyt, kedves Pats Fanok!
2013. 12. 24. 15:35
Lalika
2013. 12. 24. 17:20
Gordon
az idei is így nézett ki az idény elején aztán 12-4 :-)...nem nekünk kell félni...:-)
2013. 12. 24. 15:39
Alexander
Boldog Békés Ünnepeket Mindenkinek!
2013. 12. 24. 22:01
Dega
Imádom a januári meccseket,még akkor is,ha nem tartanak februárig,de most.......!!
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 16. hét bejegyzéshez