Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 4. hét

2013. 10. 01. 18:04
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Vezéráldozattal, de meg lett a 4. győzelem is az idén.

Julian Edelman, WR

A támadók jobbak voltak az első félidőben.

„Háromszor volt nálunk a labda az első félidőben, abból kétszer pontot szereztünk. Nem tudtunk sokat csinálni, mivel többnyire ők voltak fenn a pályán.”

4-0.

„Újabb győzelem, igaz fontos mivel idegenben szereztük. Ma még kiélvezzük, holnap viszont már a Bengalsra koncentrálunk.”

Egyensúly a támadásokban.

„A futó játék előkészítette a passzokat. Jól kiegészítette egymást a két dolog, de elég sok mindent elhibáztunk. Biztos vagyok benne, hogy az edzéseken ezeket javítjuk.”

Kenbrell Thompkins, WR

Egyre jobban játszik.

„Focizok és megbízom a többiekben, hogy a megfelelő helyre küldenek a megfelelő időben. Megpróbálom minél jobban játszani a csapatért.”

Úgy érzi, hogy ez volt a kitörési produkciója?

„Nem igazán, még sokat hibázok és ezeket kell javítani. Holnap javítjuk ezeket a hibákat és megyünk tovább.”

A hosszú elkapásáról.

„A labda a levegőben volt és az én dolgom az, hogy megszerezzem. Láttam, a labda kicsit rövid, ezért mindent beleadtam, hogy elcsípjem.”

Aqib Talib, CB

Fizikális küzdelem az Atlanta elkapóival.

„Elég fizikális volt és a bírók engedték. Ők lökdöstek, mi pedig húztunk. Mi nyertünk végül.”

Az utolsó játékról.

„Az edzők tudták mi jön. Roddy White megfutotta az útvonalát és Matt Ryan megpróbálta odadobni neki. Nekem sikerült tönkretenni a játékukat.”

Jól sikerült hatástalanítani Roddy White-ot és Julio Jonest.

„Váltogatni akartuk az embereket rajtuk. Néha ketten voltunk az adott emberen, néha egyedül. Megpróbáltuk ezekkel a váltásokkal kizökkenteni őket.”

A védelem javulása.

„17 pontos előnyünk volt, de a Falcon feljött ránk. Náluk volt a momentum, de mi meg tudtuk állítani őket.”

Devin McCourty, DB

A secondary megcsinálta a játékokat a végén.

„Jó munkát végeztünk, be tudtuk fejezni a mérkőzést. Engedtünk pár játékot a végén, de összességében tartottuk magunkat a tervhez és véghez vittük azt. De egy kicsivel jobban kell koncentrálnunk. Egy-két dologgal még fejlődni kell, de könnyebb javítani azokat a hibákat győzelemmel a zsebbe, mint vereséggel.”

Tom Brady, QB

Futás és passzok.

„Jól és hatékonyan futottunk. Minden futónk keményen odatette magát, ebben rejlik az igazi erőnk. A futók és a fal is kitett ma magáért. Sikerültek a hosszú futások, nagyon fontos futások. Jó dolog, hogy képesek vagyunk ilyenekre.”

Az első félidőben sokat futottak.

„Háromszor volt nálunk a labda az első félidőben, ebből egy touchdown és egy mezőnygól lett. A harmadiknál nem használtunk ki minden lehetőséget. Ez egy ilyen mérkőzés volt, de sikerült ki harcolni a sikert. Atlantában voltunk, nem egyszerű itt nyerni, mert kiváló csapatuk van. Nyertünk és ezzel 4-0-val állunk.”

Mit hozott Kenbrell Thompkins a csapatnak?

„Azóta nagyon jó, mióta idekerült. Igazán lenyűgöző fiatal játékos a munkamoráljával és a küzdeni tudásával. Mindent megtesz, amit mondunk neki. Ritkaság ilyet önbizalmat és játékot látni a fiataloktól.”

Jerod Mayo, LB

Mit jelent a csapatnak Wilfork elvesztése?

„Ő egy nagyon fontos összetevője a csapatnak, mind a pályán és az öltözőben. A pályán az ellenfélnek muszáj két embert állítani a rá és remekül koordinálja a passrushokat.”

Mint vezér, mennyire lesz nehéz betölteni az űrt, amit ő hagyott a kiesésével?

„Mindig arról beszélünk, hogy ha sérülés van, mindig van valaki, aki átveszi a helyét. Rengeteg tehetséges játékos van a csapatunkban. Vince az első negyedben sérült meg, és többiek még jobban odatették magukat. Végül sikerült nyernünk. Erről szól a csapatunk, mindig van következő ember. Nagyszerű vezetők, játékosok, szervezet a miénk.”

Kis ízelítőt kaptunk Joe Vellano és Chris Jones játékából. Elismerésre méltó teljesítmény nyújtottak ahhoz képest, hogy nem játszottak sokat előtte.

„Egyértelműen. Keményen dolgoznak és minden filmezésen ott vannak. Az edzők mindent megtesznek, hogy mindenki játékra kész legyen. Persze van hova fejlődni és megtalálni az összhangot a többiekkel, de az csupán idő kérdése.”

Vince a barátod, mennyire volt nehéz látni, hogy leviszik a pályáról?

„Vince hosszú ideje a csapatnak. Ritkán sérült és nehéz volt látni, hogy leviszik a pályáról. Remélem jól van, meglátjuk, hogy mi fog történni. Kizökkentett kicsit a dolog, annyira megszoktam már, hogy ott van velem a pályán.”

Beszélt már vele azóta?

„Igen a mérkőzés után. Nem tört össze szerencsére. Meglátjuk mi lesz.”

Mi volt tegnap este? Egészen az utolsó negyedik jól ment a játék.

„Igen, az elején kimentünk és megállítottuk őket a red zoneban, de nem tudtuk befejezni a mérkőzést. Nehéz nyerni ebben a ligában, főleg olyan támadók ellen, mint amilyen az Atlantának van. Videót majd megnézzük és kielemezzük, javítjuk a hibákat és felkészülünk egy újabb jó csapatra jövő héten.”

Tommy Kelly szereplése.

„Tommy nagyszerű a pályán és az öltözőben is. A veteránok tapasztalatát hozta magával és adja tovább a fiataloknak. Én is sokat tanulok tőle a pályán. Jó a passrushban és a futás ellen is kiveszi a részét. Ő egy nagy darab ember elől és fontos eleme a csapatnak.”

Aqib Talib.

„Óriási amit művel. Mindig leveszi az emberét a pályáról, nagy segítség a védelemnek. Fontos játékokat csinált meg, legyen szó labdaszerzésről vagy a labda elütéséről. Tegnap este fontos játékot csinált meg az end zoneban, azzal megnyertük a mérkőzést.”

Logan Mankins, G

Mennyire tehetséges Vince Wilfork? Mennyire nehéz őt megállítania az ellenfélnek?

„Nagyon nehéz dolguk van vele. Nem csupán nagy, de erőteljes is. Okosan játszik és a méretéhez képest elég gyors. Olyan régóta játszik már, hogy könnyedén olvassa a játékokat.”

Mint falember, mennyire ismeri el Vince játékát? Ne a statisztikákat nézzük, hanem hogy csinál utat a linebackereknek és nyomja össze a zsebet.

„Emiatt szokták őt ketten fogni. Egyszerűen felfalja az ellenfél falembereit. Mindig utat tör magának középen, ezzel könnyíti a szélen való betöréseket. Sok jó és hasznos dolgot csinál számunkra.”

Mennyire biztos benne, hogy a 'következő ember' jelszavuk továbbra is érvényes lesz?

„Nem tudom, hogy mi a helyzet Vince-cel. Nem voltam még a stadionban ma, ezért nem is tudtam beszélni vele. Nem tudom mi a helyzet, de majd meglátjuk.”

Mennyire nehéz mentálisan látni, hogy egy olyan ember sérül meg, mint Wilfork?

„Ő egy kulcsjátékos számunkra. Ő az egyik legjobb védőnk és nem lehet eleget dicsérni. Kihagyta a mérkőzést javát tegnap, ami nehéz volt számunkra, de a többiek felvették a kesztyűt és remekül pótolták. Joe Vellano sacket is ért el, jól játszott.”

forrás:www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 10. 01. 19:21
sixt
Sziasztok ! Nem rég értem haza Londonból a meccsről (brutál jó volt), és első dolgom volt letölteni és megnézni a meccset. Én ma láttam idén legstabilabbnak a csapatrészeket. Nekem személy szerint mindenki tetszett :) Az edzői stáb zseniális húzása hogy a LB-ket ráállították Gonzáleszre, egész meccs alatt piócák voltak rajta. Secondary munkája is egységes volt a szokásos pár hibától eltekintve. Egyre össze szokottabb az offense is, ha jön Amendola és Gronk még több hely lehet az új fiúknak. Szóval én most nyugodtabban várom a következő meccseket, bár tudom most akár két "L" is jöhet, de ez önbizalom növelő eredmény kell hogy legyen. Vince-t sajnálom nagyon de sikerült (egyenlőre) helyettesíteni. Go Pats
2013. 10. 01. 19:24
trotter
Jó látni, hogy Talib és Thompkins is elsajátították már a Patriots-nyilatkozat sémát. Ez azt jelenti, hogy teljesen integrálódtak.

Talib ilyen játékkal drága lesz jövőre, de kell mint egy falat kenyér...
2013. 10. 01. 21:04
lukacstamas
"Mennyire tehetséges Vince Wilfork?"
Erre a kérdésre sokat gyúrhatott az újságíró. :-)
2013. 10. 01. 22:15
Lucius
Dobsonról tudunk valamit?
2013. 10. 01. 22:17
bence.szel
Elvileg kicsit fáj a háta és a nyaka, de nem para, valószínűleg gond nélkül játszik majd a hétvégén.
2013. 10. 01. 22:17
lukacstamas
No major damage to Dobson. However Dobson is dealing with some soreness and discomfort from the hit he took in the end-zone in Atlanta. His status for Sunday's game is still unknown, the Patriots will release their injury report tomorrow.
2013. 10. 01. 23:49
LaFleur: amikor veled beszélt valaki hasonló hangnemben, te azonnal bannolást kértél.. most akkor téged is bannoljalak? Ne menjünk már le erre a szintre...

Ha pedig más oldallal vannak problémáitok, akkor az ellen azon az oldalon szólaljatok fel, mert még akár meg is hallgathatják a kritikáitokat, de itt csak vita és feszültség lesz belőle. Nincs ráhatásunk más oldalakra.
2013. 10. 01. 23:52
Hozzászólások nem a tartalmuk (bowl.hu podcast) miatt kerültek törlésre, hanem az ott megjelenő stílus, derogáló jelzők miatt.

Kérünk mindenkit, hogy véleménye közlése közben legyen figyelemmel az alábbi cikkben leírtakra: http://pats.hu/a-patshu-hasznalata
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 4. hét bejegyzéshez