Menetrend
Szavazás

Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 8. hét

2013. 10. 29. 09:58
Szerző: Caedus
Kategória: Interjú

Eddig az első félidő ment, most a második. A következő már az lesz, hogy mind a két játékrészben jók leszünk.Danny Amendola, WR

Győzelemről.

„Egyértelműen örülünk a sikernek, de ami még jobb, hogy ennél már csak jobbak lehetünk.”

Mi volt a különbség a két félidő között?

„A legfontosabb az volt, hogy belelendüljön a csapat és elkapja a ritmust. Azon voltunk, hogy erősen fejezzük be végre a mérkőzést, ami ma sikerült is. Annyit adtunk ki, amennyi elég volt a sikerhez.”

Képek Tom Brady kezéről.

„Kétségkívül az egyik legkeményebb játékos, akivel valaha játszottam.”

Marquice Cole, CB

A játék Devin McCourtyval.

„Devin szépen ment a labdáért és szerintem az járt a fejében, hogy nem tudja majd letenni a lábát én meg szóltam neki, hogy : üsd felém, üsd felém. Nem tudom, hogy hallott-e engem, de odakerült hozzám én pedig le tudtam tenni a lábam.”

Lábujjhegyen járt?

„Igen, ott voltam a partvonal mellett. Gyorsan körbe néztem és nekiálltam tipegni, hogy biztos nálunk maradjon a labda.”

Mike Wallace-on volt?

„Igen, annál a játéknál őt fogtam.”

Mennyit jelentett ez a játék, azok után hogy folyamatosan elküldik, visszahozzák a csapathoz?

„Nem számít, örülök hogy kimehettem és megcsinálhattam a játékot a csapatnak.”

A második félidő az első ellentéte volt.

„Úgy mentünk ki, hogy tudtuk meg kell állítani a futásokat és a játékokat megcsinálni.”

Nagy beszéd volt az öltözőben?

„Nem, foci volt. Javítottuk a hibákat és sikerült végrehajtani a játéktervet.”

Gyakorolták ezt az edzésen? ( Játék a labdaszerzésnél )

„Nyugodtak voltunk, nem kapkodtunk. Minden DB erről beszél, jó kommunikáció és higgadtság kell. Ennek az eredménye lett ez a játék.”

Kyle Arringtont váltotta.

„Mindig a következő ember filozófia van. Mike Wallacera állították, akiről tudtam, hogy képes nagy játékokra. Szóval kimentek és mindent megtettem, hogy limitáljam a mozgásterét.”

Mennyire volt nehéz a matchupja?

„Mindegy kit kell fognom, teszem a dolgom. Ha az edzők úgy éreztek, hogy én vagyok a megfelelő ember fogni Wallacet, akkor biztos úgy van.”

Dane Fletcher, LB

A Patriots kapitányai beszédet tartottak a félidőben?

„Azt hiszem azt tették, amire a csapatnak szüksége volt az első félidő után. A kapitányok felemelték a hangjukat, az eredmény meglátszik.”

Egyéni teljesítményekről.

„Jó újra a védelemben lenni és fontos feladatot ellátni. A legjobbamat próbálom adni. Élvezem a játékot.”

Rob Ninkovich labdaszerzése.

„Rob és Ryan nagyot játszott.”

Steve Gregory, S

A héten volt szól róla, hogy jobban kell játszani a második félidőben?

„Igen, eddig mindig pocsékul játszottunk a harmadik negyedben. Nem tudtunk mi volt a statisztikánk, de azt hiszem a mai napon elég jól teljesítettünk. Jó volt végre úgy játszani, ahogy tettük és legyőztünk egy divízió ellenfelet.”

A zöld pont a sapkán azt jelenti, hogy te hívod a védő játékokat többnyire?

„A hívás mikrofonon keresztül érkezik, én pedig közlöm a többiekkel. Nem nagy ügy az egész, mindenki tudja a dolgát. Ma rám esett a választás, de bárki más megkaphatja.”

Mit mondtak a kapitányok a félidőben?

„Annyi volt, hogy jobban kell játszani mint az első félidőben. Mindig csak a következő játékra szabad koncentrálni és úgy kell játszani, mint akik győzni akarnak. Mi pedig győzni akartunk.”

Rob Gronkowski, TE

Különbség az első és a második félidő közt?

„Kimentünk és végre játszani kezdtünk. A támadók és a védelem remekül kiegészítette egymást. Az egész mérkőzésen úgy kellene játszani, de kezdetnek nem rossz. A védelem jó volt, a támadók pedig a második félidőben odatették magukat.”

Örült a támadók teljesítményének a harmadik negyedben?

Igen, eddig szenvedtünk a második félidőben. Most nagyszerűen játszottunk és igazán összeállt a csapat. Kimentünk feltettük a szükség pontokat a táblára.”

A visszafújt touchdownja.

„Ilyen a foci. Néha vannak ilyen ítéletek, de végül Gostkowski mezőnygólt szerzett belőle.”

A csapat még mindig keresi önmagát?

„Mindig keményen dolgozunk és megpróbálunk csapatként fejlődni. Csapatként kimenni és mindig a következő mérkőzésre koncentrálni.”

Chandler Jones, DE

Mi változott a második félidőre?

„Az edzőink remek munkát végeztek. Matt Patricia és edző Belichick nagyszerűen azonosította, hogy min kell változtatni. Mi pedig hallgattuk a mondandójukat és a pályán pedig meg is valósítottuk.”

Első mérkőzése Andre Carterrel.

„Andre sokat tanít nekem, olyan mint egy nagy testvér. Kiváló mentor és nagyszerű játékos.”

Sikerült nyomás alá helyezni az irányítót a második félidőben.

„Nagyszerű volt, mint defensive end szereted látni, hogy az ellenfél gyorsan akar szabadulni a labdától mert tudják, hogy oda fogsz érni és yardokat fognak veszteni. Vérszemet kaptunk.”

Mezőnygól blokk.

„Az edző hívta a játékot, én pedig arra koncentráltam, hogy a legjobbamat nyújtsam. Technikás játékos vagyok, mindent beleadtam és sikerült megcsinálni.”

Chris Jones, DT

0 sack az első félidőben, hat a másodikban.

„Jobban játszottunk, egyként dolgoztunk.”

Milyen volt a hét a Jets vereség után?

„Olyan volt, mint a többi. Próbáltam elfelejteni és továbblépni. Már csak a Miami járt az fejemben. A legfontosabb a győzelem volt, ami sikerült is.”

Logan Mankins, G

Véleménye az első félidőről.

„Sok kiváló játékosunk van, akik értelmesek és tudják mi a dolguk. Elég sokan nem voltak ott fejben. Tudom, hogy nem játszottam jól, de szerencsére a második félidőben már jobban ment a játék.”

Mi változott a félidőben?

„Olyan volt mint máskor. Változtatni dolgokon, azonosítani a hibákat. Eddigi harmadik negyedek nem voltak jók, szerencsére ma ez másként történt. Sikerült megfordítani a mérkőzést a második félidőben. A srácok kimentek és végrehajtották az utasításokat. Sikerült befejezni a meccset.”

Marcus Cannon.

„Jól ment neki ma. Ő az igazi példája, hogy mire viheti valaki, aki keményen edz és mindig odateszi magát.”

Devin McCourty, DB

Visszaütés Colenak.

„Minden az ő érdeme. Ő kiáltotta, hogy üssem vissza a labdát, ő pedig bent tudta tartani a lábát, ezzel megszerezve a labdát nekünk. A Miami épp kezdett belelendülni a támadásba, mi pedig fontos pillanatba tudtunk labdát szerezni.”

Az ilyen játékhoz szavak sem kellenek?

„Megbízol a csapattársadban. A pályán ha látod, az ellenfél egyik játékosa ellép és valaki szól, hogy ő fogja, akkor ő fogni is fogja. Erről szól a kommunikáció, emiatt tudunk játékokat csinálni. Habár Marquice Cole nem töltött hosszú időt a pályán velünk, attól ott edz velünk és ez megkönnyíti a dolgunkat a pályán.”

Mivel tudták a kapitányok motiválni a csapatot a félidőben?

„Jobban kell játszanunk. Jó a rosszban, a srácok megtapasztalták milyen hátrányban lenni hazai pályán félidőben és tudták, hogy még nincs vége a mérkőzésnek. Az első dolog amit mondtak, az volt hogy még hátra van egy félidő, van időnk javítani és focizni. A kapitányok csak akkor tudják feltüzelni a csapatot, ha azok fejben nem adják fel. Nagy és fontos győzelem volt ez nekünk.”

Rob Ninkovich, DL

A különbség az első és a második félidő között?

„Talán túlságosan is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy jobban kell játszani a második félidőben. Eddig mindig az elején kezdtünk bele és elfogyott a lendület a végére. Most az első félidőben aludtunk el és a másodikra pörögtünk csak fel. Aki kimegy a pályára annak mindig a legjobbját kell adnia.”

Mi volt a félidei üzenet?

„Felejtsük el az első félidőt. Nem a legjobban játszottunk, így el kell felejteni és egy új mérkőzést kezdeni. Még hátra van egy félidő ami idő alatt a három csapategység behozhatja a lemaradást. Az a legfontosabb, hogy mindenki tegye a dolgát.”

Ilyen elképesztő fordításra képes a csapat.

„Négy negyeden át kell játszanod. Minden csapat erős. Mindegyik mérkőzés nehéz és meg kell küzdeni minden egyes sikerért, főleg egy divízió ellenfél ellen. Szerintem elég jól sikerült felkészülni erre a mérkőzésre, csak az első félidőben nem úgy tettük a dolgunkat, ahogy kellett volna. A második félidőben viszont mindenki azt csinálta amit kellett.”

Stevan Ridley, RB

Lehetőségek a második félidőben.

„A támadófal utat tudott nyitni a harmadik negyedtől. Eleinte elég kis lyukakat tudtak csak nyitni, de ahogy haladtunk előre a mérkőzésen, úgy javult a helyzet. A Miami védelme erős és az edző azt kérte tőlünk, hogy vigyázzunk a labdára és megbízhatóan játsszunk. Az első félidőben nem adódtak meg ezek a lehetőségek, de a másodikban igen. Most már igazán ránk férne egy négy negyedes mérkőzés mert az idén még nem volt rá példa.”

A Patriots átvette a kezdeményezést hála az ön hosszú futásának és a Miami kihagyott mezőnygóljának.

„Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem. Egy kis szikra kellett csak a csapatnak, átlépni a holtponton és belelendülni. A hosszú futás után mintha mindenki felszabadult volna. A futás megalapozta a passzjátékot, ezen vagyunk mindig, hogy kiegyensúlyozottan játsszunk. A támadófalunk mindig megpróbál réseket ütni a futáshoz, és ha ez nem megy az elején, a végén biztos sikerül már. Megbízom bennük, mert régóta együtt vannak és mindig megtalálják a módját, hogy utat nyissanak a futóknak.”

A futó osztag megbízhatóan hozta a yardokat amikor a csapatnak szüksége volt rá.

„Ahogy már mondtam, amikor mondják a számodat kimész és a legjobbadat adod. Sok dolog változik a csapatnál, emberek jönnek és mennek, de a futó csapat teszi a dolgát. Igaz kiesett Vereen időlegesen, de a többiek felvették a kesztyűt és pótolták őt. Szerintem ez a csapat legnagyobb erőssége, ha kiesik valaki, akkor a jön a másik és megfelelően pótolja.”

Logan Ryan, CB

Mennyire volt nyomasztó a félidei hangulat?

„Nem volt nyomasztó egyáltalán. Tudtuk, hogy mire vagyunk képesek. Tudtam, hogy mire vagyok képes. Nem azt nyújtottuk, amit tudunk és ez meg is látszott az eredményen.”

Ryan Tannehill nyomás alatt a második félidőben.

„Megpróbáltam megszerezni a labdát, ő pedig nem látott engem. Meg volt a lehetőségem és szerencsére élni is tudtam vele.”

Milyen érzés volt ilyen nagy játékot csinálni?

„Jó érzés, emiatt focizok. Mióta draftoltak, azóta keményen dolgozok és remélem a formám folyamatosan javulni fogok.”

Matthew Slater, WR

A csapat második félidei teljesítményei.

„Ez még nem igazán sikerült az idén, hogy jobban játszunk a második félidőben. De azt hiszem ma sikerült igazi focit bemutatunk a harmadik negyedtől.”

Mondtak valamit a félidőben, vagy szavak nélkül is tudták mi a helyzet?

„Nem hiszem, hogy bármit is mondanunk kellett volna. Mindenki tudta, hogy ennél jobban kell játszani. Az öltözőből kifele menet mindenki fókuszált és teli volt energiával. Ez a pályán meg is látszott.”

A kapitányok mondtak bármit is a félidőben?

„Nem hiszem, hogy bármi eget rengetőt elhangzott volna. Mármint nem történt semmi külön a mérkőzésen. Meg kell találni a hibát és eszközölni a szükséges változásokat. A héten erről beszéltünk, hogy tudni kell változtatni.”

Hogyan teljesített Logan Ryan és Stevan Ridley ahhoz képest, hogy a mérkőzés elején nem játszottak?

„Odatették magukat és megcsinálták a játékokat, amikor szükség volt rá a csapatnak. Ettől vagyunk egy csapat, ha mondják a számodat kimész és teszed a dolgod, nem pedig duzzogsz. Mindenki biztatta és támogatta a másikat. Ez segít a nagy játékokban.”

forrás: www.patriots.com

Hozzászólások

2013. 10. 29. 08:47
tamaskerepesi aka DM
Jackson.-t ide Jackson.-t ide mi nagy lenne már két ilyen szép megtermett élőlény az elkapók között,min Gronk és Vincent bááár nem tom mi lehet az ára :\\\

http://www.boston.com/sports/football/patriots/2013/10/28/patriots-trade-deadline-possibilities/SE23wrk8uiC6snsDBYxoaM/story.html?pg=1
2013. 10. 29. 09:46
Végig néztem a listát. Alapvetöen a WR trade-et hülyeségnek tartanám, mivel elkapónk van, csak idö kell nekik. Egy kivétel van, akire azt mondanám, hogy ár-érték arányban még esetleg örülnék is neki, az Vincent Jackson. Na ö tipikusan az az elkapó akiért évek óra sírok. Magyarán, gyors és magas. Dobsonnak is már nagyon örültem, hogy szinte 190 cm magas és ez a 180-as elkapósorhoz képest már remek, de egy Jackson, aki azt hiszem valahol 195 körül van, na az remek lenne.
Mindettöl független a Tampa hülye lenne elcserélni a legjobb elkapóját, aki bármilyen rossz irányítónak biztos pontja lehet.

Josh Gordon, Hakeem Nicks, Greg Little, Britt nem. Fitzgerald jó lenne, de 18 milliós fizuval jövöre, no way.

TE-k megint csak kérdés. Lewis megint csak nagyon drága 8,2 millió évente a köv. két évben.
Fred Davis esetleg, szerettem a játékát, de sokat volt sérült és nem hiszem egy újabb tag kellene a kórházválogatottba.

Jared Allen érdekes igazolás lenne. Lehet kede is lenne itt játszani, mivel erösebb jóval a csapat, mint mondjuk a Viks és a védelembe el is férne az erösítés. De felmerül a kérdés, hogy miért DE kell, amikor nem a szélen van gáz, hanem mondjuk középen, bár az újonc tandem azért annyira nem rossz.

Továbbra is egy MLB, SS párost látnék szívesen. Ha van olyan aki jó és elérhetö, akkor érdemes lehetne beadni értük egy picket.

Bár most így még egyszer belegondolva egy jó OC-ért beáldoznék egy elsö körös cetlit, illetve tradelhetnénk egy jó pszichomókust is :D

Jared Allen, Nicks, V. Jackson, Kenny Britt, Josh Gordon, Fred Davis, Mercedes Lewis (8,2/év), Greg Little, Fitz
2013. 10. 29. 09:47
tamaskerepesi aka DM
kellett volna csinálni egy ilyen topikot ahol mehetnének az okosságok kegyetlenül csakis tőlünk csakis rólunk csakis magunktól :D :D
2013. 10. 29. 09:53
tamaskerepesi aka DM
mégis voltak olyanok hogy egy csomag szotyiért ideadták Talib.-ot aki az egyik legjobb a posztján akkor most miért ne tennék meg ugyanezt Jacksonnal? :D
2013. 10. 29. 10:01
Ne feledd Talibbal voltak egészségügyi gondok, plusz tavaly 4 meccsre el is tiltották ha jól emlékszem. Szóval Talibnál jóval több volt a puttonyban.
Az egészségügyi oldalról sajnos a problémák idén is elöjöttek (söt már tavaly is), szerencsére a magatartásbeliek most csöndben vannak :)
Mondjuk Talibbal kapcsolatban, nekünk akár még jól is jöhet a sérülése, mivel ezáltal talán a következö FA idöszakban olcsóbban is aláír, vagy már hamarabb.

Vincent Jackson ereje teljében van, nem tudok sérülésröl és magatartás gondról sem. Emiatt tartom sajnos valószinütlennek.

Allen már más tészta. Ö amúgy is FA lesz, valószínü elégedetlen is és már valahol ö sem az a beast aki volt 2-3 éve (persze még mindig nagyon jó). És a Viksnak kell megint a plusz centli.
2013. 10. 29. 09:27
pat68
Mennyi esély van Jared Allen ideszerződtetésére?
2013. 10. 29. 09:40
cescf4
sztem semmi, persze ezeknek a deal-eknek a nagy része attól függ hogy milyen ellenértéket kérnek érte
2013. 10. 29. 09:40
tamaskerepesi aka DM
a Vikings lehetne Velünk kicsit elnézőbb a cserét illetően hiszen nekünk is köszönhetően lett 3 draft pickjük,de hát nah sajnos az üzleti életbe ilyen nincsen :D
2013. 10. 29. 09:46
agent47
Hál'istennek, megint kaptunk egy adag bullshitet, amiből majd pár ember kiolvassa a tutit délután, mert nekem nem sikerült, bár ez a "nem mondtak semmit a félidőben a kapitányok"-dolog gyanús... Viszont Dola válasza Brady kezéről arra enged következtetni, hogy Brady sérülten játszott.
2013. 10. 29. 09:59
Játékoscserével kapcsolatos ötletelést itt folytassátok: http://pats.hu/jatekoscserek-hatarideje-kedd-21-ora
2013. 10. 29. 10:02
Bocsi a szétoffolásét DoM, nem vettem észre a másik topicot.
2013. 10. 29. 10:17
Ezt követően nyitottam, csak a sorrendet cseréltem meg utólag, hogy mégis az interjúk legyenek előrébb.
2013. 10. 29. 10:18
Eddig az első félidő ment, most a második. A következő már az lesz, hogy mind a két játékrészben jók leszünk. LOL

Úgy legyen!
2013. 10. 29. 10:20
dravait
Én már lábrázást kapok ettől a sok fal dumától. Erre minek sajtótájékoztatót tartani?
2013. 10. 29. 10:33
csgabor
Én szeretem olvasni ezeket a nyilatkozatokat! Mivel minden héten ugyanazt olvasom, ezáltal mintha megállt volna az idő és abszolút kortalannak érzem magam!!! :S X) :D
Go Pats! Go rookie-k!
2013. 10. 29. 13:09
boarder20
Én se értem mért nem pl. a kérdésre válaszolnak..:D Tök mást mondanak, terelnek, meg nem igaz hogy 17-3-nál nem b@szták le őket félidőben egészséges keretek között! Nem mondtak semmit csak javítottuk a hibákat, ja, persze :D Az első félidőn sírni tudtam volna, remélem a köv. meccsen a Pittsburgh ellen nem kell majd szétizgulnom az agyam...:)
2013. 10. 29. 15:58
max350
Még nem szoktatok hozzá, hogy nem mondanak az interjúkban semmit sem a játékosok, sem az edzők???
Én inkább annak örülök, hogy nem beszélnek a játékról, hanem játszák a játékot!
És, most a következő két fordulóban nem kell vadászni a stream-eket, hanem élőben nyomja most vasárnap és a bye week után MNF-on a kedvencek meccsét a Sport tv!!!!
2013. 10. 29. 16:25
podorpeter
Szavazás
Még két meccset játszik a Pariots a BYE fordulóig. Milyen eredményt érnek a Dolphins és a Steelers ellen?
2 győzelem 229 ez renben van.OK.
1 győzelem, 1 vereség 40 ezt elnézzük.
2 vereség 7 de ki ez a 7 galád?
2013. 10. 29. 16:52
max350
A dzseccesek már a spájzban vannak!!!!
2013. 10. 29. 17:10
max350
2013. 10. 29. 17:20
Neo
Vicces, hogy az elején még "Nagy beszéd volt a félidőben?" a végén meg már " Mondtak egyáltalán valamit a kapitányok a szünetben?" kérdés :D

Szerintem átkozza magát az az újságíró, aki a pats sajtótájékoztatóra kerül... :D Szinte soha semmi érdemi infó...de azért aranyosan próbálkoznak :)
2013. 10. 29. 21:15
max350
Meskót kitette a Vasas!!!!
2013. 10. 30. 06:19
Firstdown
Szerintem jól vannak ezek a nyilatkozatok.Mostanában már amikor a fél világ megoszt,lájkol,posztol,twittel,fotóz,videóz mindent,az öltöző meg ami ott elhangzik maradjon azoknak a titka akik ott vannak.
Hozzászólás a(z) Mérkőzés utáni nyilatkozatok – 8. hét bejegyzéshez