Menetrend

Michel térdgondjai

2018. 08. 04. 22:50
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Mike Reiss és Jeff Howe információi szerint is hozzá kellett nyúlni a szerdán megsérült elsőkörös futó Sony Michel térdeihez. 

Innentől azonban kissé eltér a két újságíró információja. Reiss szerint folyadékot szívtak le a térdéből, kb. 10 napot kell kihagynia. Nem valószínű, hogy az alapszakaszt érinteni fogja a sérülése.

Howe információi szerint azonban biztosan kihagyja az előszezont és az alapszakasz elejét is.

Abban mindketten megegyeznek, hogy nem aggódnak túlságosan a csapat körüli emberek, az egész szezont biztosan nem érinti a sérülés.

Azonban a játékos térdének történetét ismerve azért mégis nyugtalanító a dolog.

Hozzászólások

2018. 08. 04. 23:29
LasVegas
Ó bakker, kezdődik idén is...
2018. 08. 05. 00:00
hopi46
Gimiben ACL sérülése volt, 2014-ben pedig 2xes lapocka törése.
2018. 08. 05. 00:14
kitalaltnev
Nem aggódunk, de görcsösen szorítunk azért, h. legalább idén kerüljön el minket ilyesmi.
2018. 08. 05. 01:16
joeflame
2018. 08. 05. 06:59
dravait
Alakul az 53-as keret... :(
Ebből semmi jó nem néz ki, nagy összegben lehet fogadni a kihagyott teljes szezonra, ha legalább jövőre látnak benne fantáziát. Ha nem, akkor meg cut lesz - nagyon szomorú dolog ez.
2018. 08. 05. 08:40
Arnold Patsenegger
Hogy összevissza beszélő Pats szurkoló mond mit? :)
2018. 08. 05. 10:26
balimate
Szerintem kevered Mitchell-lel. Sony Michel első körös pick volt idén. Jó ideig a keretben lesz, ha nincsen valami nyomos indok a kivágására.
2018. 08. 05. 09:51
kalapur
nekem csak ezert nem tetszett h elso korbe draftoltuk, mert irtak hogy a terdevel gondok vannak...
2018. 08. 05. 10:56
BaP
Szerintem jogosak a kritikák.

Sem Wynn, sem Michel nem mutatta eddig, hogy érdemes volt rájuk első kört áldozni. Emellett az igenis nagyon aggasztó, hogy Michel gyakorlatilag az első fizikálisabb tréningen megsérül.
Eközben a WR és LB corp igényei sem lettek kellően kielégítve.

Persze ha BB még draftolni is tudna, dögunalom lenne az NFL, mert 18 éve vernénk agyon mindenkit :)
2018. 08. 05. 10:59
balimate
Szerintem korai még temetni az idei draftot. Michel eleve úgy lett draftolva,hogy idén még biztosan nem kapja meg a full terhelést. Nem is kell még, hiszen futókból nagyon jól állunk.

Wynn pedig szerintem a Solder-i utat fogja bejárni. Idén keveset látjuk, jövőre pedig stabil kezdőként fog pályára lépni. Számomra ezt a forgatókönyvet mutatják a tackle-ök szerződései.
2018. 08. 05. 11:50
cspeti98
9 edzés ment le eddig, mit kellett volna mutatni? Michel az első csapattal edzett a sérüléséig, amire nem volt még példa a BB érában újonc futó esetén.

A WR sorba hoztam volna én is valakit a draftról, de ez a jelenlegi állomány is kifejezetten jónak mondható. Viszont a LB sor megerősítése sehogy nem függ össze a Wynn és Michel pickekkel, mert egyikük kiválasztásakor se volt bent olyan LB, aki 1. körös tehetségként volt számontartva.
2018. 08. 05. 12:59
BaP
Számos verzió létezik a draft alatt ... fel és le trade is

Én a WR corp-al nem vagyok elégedett jelenleg
A slot-ba nincs megfelelő fegyvere jelenleg Brady-nek a WR posztról, Jules szar formában, és nem is játszhat, Matthews-t már ki is raktuk.
Decker jött, de nem véletlen, hogy eddig senkinek nem kellett.
LB poszton meg nagyon vékonyka a jég, egy(2) sérülés hamar leértékeheti ezt a sort - ismét silány kategóriára

És bocs, de szerintem első körős fal embert második csapatos pr ne verje már meg folyamatosan ( a riportok alapján ez van a táborban.)
Michel-ről majd kiderül, üveg-e, vagy csak balszerencséje volt.
Viszont ha az első körös McAffrey vagy a 3. körös Kamara, vagy Hunt olyan szinten használható, mint amit ők már a preseason-ben mutattak, akkor szerintem nem elrugaszkodott elvárás az, amit írtam.

Természetesen türelmesnek kell lenni, de azért elég csak a draft utáni szakértői véleményeket olvasgatni, ahol Wynn pl azonnali NFL kezdő szintnek mondták..... Michel-t meg egy Lewis upgrade-nek.
Én ehhez mérem, hol tartunk
2018. 08. 05. 13:00
BaP
Ami kimaradt:
Brady nem lesz 20+ yard felett halálpontosan dobingáló QB. Ezért is fontos a slot. Gronk nem tud mindent megoldani
2018. 08. 05. 14:29
Arnold Patsenegger
Még az előszezonból sem ment le egy meccs sem, nem lehet itt semmit kijelenteni. Várjunk egy kicsit még... Jó ha az alapszakasz első egy két meccse után meglehet mondani,hogy hol is tart a csapat.

Amúgy nem tudom mi ez a nagy aggodalom a WR corps miatt. Gyakorlatilag mostani névsor minden tagja minimum átlag vagy azon felüli, a Patriots rendszerében láthattuk már ,hogy ez bőven elég.
2018. 08. 05. 14:43
topin
BaP én nem tudom te melyik csatornát "nézed" de ez a csapat olyan szinten contender, amilyenen mostanában nem volt.

Van Noy se kellett a kutyának se, ha már Deckernél ennyire 1.0 szinten kezeled a helyzetet.

Az újoncainknak soha nem kellett első évben domborítani kezdőként, örültek ha közepes mennyiségű snapet kaptak. Wynn esetében sincs másképp..az meg hogy egy veterán pass ruhser, megver a TC-ben egy rookie-t na bummm, hát ezért biztos nem fog eret vágni magán senki..pláne hogy Wynn idén nem lesz kezdő, és ráér jövőre villogni.

A slotba olyan szinten "lényegtelen" hogy mekkora neve van a WR-nek nálunk, hogy azt elmondani nem lehet..Welker, Edelman..nem nagyon voltak jegyzett spílerek mielőtt elkezdtük őket JÓL használni.

Sony Michelről mindenki áradozik hogy mekkora potenciál van benne, ha ezt Magyarországról nem látjuk a TC alatt, az sztem ott kint senkit nem érdekel.

Még egy pre season meccs se ment le, és abból se lehet majd semmit levonni, hiszen nem a kezdőkkel fogunk végigtolni egy meccset se. SZóval nem értem a károgást, pláne ezekben az esetekben. Az meg hogy az LB sor ilyen, nyilván azért van, mert a csapatnál van valaki, akinek az elgondolását ez tükrözi. Nem csak úgy véletlenül alakult így. És nem látni, miért ne tudnánk SB-t játszani a mostani kerettel, ami erősebb mint a tavalyi, vagy az azelőtti, amik SB-t játszottak.
2018. 08. 05. 16:03
BaP
Bocs, de én sehol nem írtam arról, hogy ez a csapat mennyire jó?! (Contender-e)

Emellett ha a tc riportok Wynn szerepéről, meg Mitchel szerepéről és sérülékenységéről semmit nem mondanak, mert még csak egy preseason meccset se játszottunk, akkor ugyanazon elven kijelenteni, hogy a csapat contender..... hm, nem tudom....

Én annyit írtam egyébként, hogy az események és tc riportok alapján a draftunk sikeressége számomra nem egyértelmű. Ennyi, nem több
2018. 08. 05. 16:00
cspeti98
Valóban lehet tradelni, de ahhoz partner is kell. A draft után kiszivárgó infók alapján az utolsó korai körös LB, aki érdekelte a csapatot az LVE volt. Ott 1 cserepartner lehetett volna, a Seahawks (lehet volt is ajánlat, de a Packersé jobb volt).

Nem aggódok a slot miatt, Hollister rendelkezik azokkal a paraméterekkel, amik kellenek hozzá, hogy tudjuk ott használni, ahogy Dorsett is veszélyesebb volt a slotban, mint szélen.

Igen, megverték párszor, de nem a 2. csapatosok (talán egyszer Keionta Davis), hanem az 1-1-ek alatt Clayborn meg Wise, máskor meg Trey Flowersnek esélye sincs ellene. Twitteren rengeteg riportban kiemelik, hogy jól teljesít, de még hullámzó (mint a rookiek 90%-a). Michelt felesleges összevetni az általad említett futókkal, mert különböző edzők különböző módon építik be az újoncokat, nálunk a futók az első évükben alig játszanak (James White az első kettőben), ehhez képest Michel 3 edzés után a kezdőkkel edzett.

Wynn simán meg tudná oldani a kezdő pozíciót, de amíg Trent Brown ilyen szinten játszik, addig teljesen felesleges őt a kezdőbe eröltetni, Michel meg lehet simán Lewis upgrade, de 9 edzés után, amiken ráadásul a futójátékok kevésbé hangsúlyosak, nem lehet megállapítani.
2018. 08. 05. 16:07
BaP
Az első lépés Michel-nek, hogy Lewis upgrade legyen, hogy pályán legyen. Ott kezdődik a dolog.
2018. 08. 05. 17:11
topin
Mert Lewis ugye egész karrierjében a pályán volt és sose volt sérült, nálunk se? Vagy úgy került hozzánk, hogy fél lábbal már az NFL-en kívül volt?
2018. 08. 05. 19:53
BaP
Lewis undrafted, Michel meg első körös ;)
2018. 08. 05. 21:12
Arnold Patsenegger
Láttad már játszani Michelt? Nem, akkor nem értem miről beszé
2018. 08. 05. 21:14
Arnold Patsenegger
*beszélünk? :) Gyerek még annyira az elején vagyunk :) aggasztó H már most gond van a térdével, de az is lehet H soha többé nem lesz gondunk vele (mondjuk erre nem sok esélyt látok.
2018. 08. 06. 07:04
BaP
Nem tudom, Te miről beszélsz, mert azt nem értem!
Lehurrogsz, majd aggódsz a játékos állapota miatt, majd a korábbi életútja miatt további gondokat prognosztizálsz?! Most mi van?!

Amúgy annyit írtam, hogy a kritikák a draft miatt,( és ami miatt jó eséllyel a mostani helyzet is van) jogosak.
Első körben fizikálisan és képességeiben is NFL kezdő kompatibilis játékost szoktak választani.
Márpedig Michel képességei hiába brilliánsak, ha az első full pad edzéseken le kell jönnie a pályáról!

Ezért (és Wynn igazi pozíció nélküli küzdögetése miatt) írtam, hogy tc riportok alapján a draftunk eredménye megkérdőjelezhető. Az ilyen irányú kritika jogos
Amit nem írtam: jó lesz-e a csapat? Jó lesz-e 1 év múlva Michel vagy Wynn?
Szóval, nem értettem mit akarsz, de ha utóbbi 2 témában vitáznál, abban nem velem kell..
2018. 08. 06. 08:09
Arnold Patsenegger
Nem huroglak le, de érdekes hogy megkérdőjelezed egy draft sikerességét úgy,hogy még egy meccset sem játszott le egyik játékos sem akikről beszélsz. Vitázni akkor lehetne ha lenne egy normális érved azon kívül,persze hogy írtak pár riportot valakik megintcsak úgy ,hogy látták a játékosokat vagy háromszor edzeni. De Mind1 engedjük el mert ez nem vezet sehova.
2018. 08. 06. 09:04
BaP
Még itt, a Pats.hu-n is 9 edzés riport volt, az angolnyelvű források, videók ennél is szélesebb körben érhetők el.
Szóval ez a nem láttuk játszani milyen érv már?!
( pont ez a baj, hogy pl Michelt az alapszakaszig nem is fogjuk látni)

Igen, továbbra is az a meglátásom, hogy egy Guard méretű tackle, meg egy injury prone, (már nálunk is) néha fumble-zó futóért adni a két első körös draft cetlit, miközben a WR és LB korp meg vékony, az kritizálható a jelen állapotban.

Ha a későbbiekben bebizonyosodik, hogy Wynn elit lesz ot/og poszton, és Michel is balszerencsés volt csupán, végig tudja játszani a szezont, valamint a WR és LB corp is stabil marad a várható sérülések ellenére, akkor revidiálom a kritika jogosságát. De a mostani szituban ez van.

Sajnos az elmúlt draftokon sikerült magas draft pickekért olyan injury prone-okat behúzni, mint Easley, Dobson, Mitchell, vagy pl Cyrus Jones. És szerintem jogos felvetés, hogy idén sem a legjobb helyre ment az a 2 első körös
2018. 08. 06. 09:17
Arnold Patsenegger
Erről túl korai még beszélni,de tök mindegy. Erőszakoljuk meg a dolgot, igen most per pillanat 9 nap edzéssel a hátunk mögött és 5 nappal az előszezoni meccsek előtt lehet,hogy lett volna jobb választás is mint Ők (lehet de nem biztos).
2018. 08. 06. 09:23
cspeti98
Mivel 4 pickkel előttünk kiment az utolsó LB, aki minket igazán érdekelt, nem tartom jogosnak a kritikát a korai LB pick elmaradásáért.

A felsoroltak közül pedig csak Easleyre igaz az injury prone és magas draft pick jelző is. Mitchell nem korai körös, Cyrus és Dobson meg nem injury prone, szimplán gyengék. És pont azzal van a problémánk, hogy amikor egy draft classt 2-3 év elteltével lehet igazán megítélni, akkor 9 edzés után ne írjunk már olyanokat, hogy nem jó helyre ment a pick.
2018. 08. 06. 12:47
BaP
Szerintem fel lehetett volna menni, volt elég cetlink... de ezt kár újra kinyitni, volt már erről ezerszer téma itt a draft idején..

Mitchell valóban 4. köt volt. Dobson és Cyrus is 2. körösek, Easley első. Dobson 2 szezonban is alig játszott a különböző sérülései miatt, és mikor kirakjuk se volt egészséges.
Cyrus meg a tavalyi egész szezont sérüléssel hagyta ki, és most se egészséges ( amellett, hogy mikor elhoztuk a 2. körben, már akkor is C- ra volt értékelve a választás)
Nekem - eddig - Michel ugyanez. Bocs


2018. 08. 06. 08:18
cspeti98
Wynn pozíció nélküli küzdögetése? LT-n kívül sehol nem edzett, nincs kérdés a csapatnál, hogy ő mit fog játszani (ha Trent Brown tényleg nagyon jó lesz és sikerül megtartani hosszútávon, akkor lehet posztváltás), mert továbbra se számít a magassága. A küzdögetés is erős kifejezés, megvannak a jobb és a rosszabb pillanatai, mint minden újoncnak.
2018. 08. 05. 14:35
InfiniteLoop
Szerintem, ha a másik 31 csapat fórumait böngészné az ember, 30-nál szintén biztosan olvasgathatná a draft-tal, meg az ilyen-olyan pozíciókkal az elégedetlenkedő megjegyzéseket.
Továbbra is tarom, hogy draft jórészt egy lutri. Hány első körös "korszakos tehetségnek" kikiáltott játékos tűnt már el villámgyorsan, és közép meg hátsó körösből lett/lesz HoF tag? Pedig olyan team-ek nézik át a játékosokat, akik valószínűleg 10000x többet tudnak az amerikai fociról, mint mi.
Két dolog viszont fix: Egyrészt az NFL mindent megtesz, hogy ne jöhessen létre egy Real Madrid, másrészt BB még nem okozott nekünk csalódást.
Hozzászólás a(z) Michel térdgondjai bejegyzéshez