Menetrend

Mini-edzőtábor 3. nap

2014. 06. 19. 20:40
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek, Offseason 2014

A háromnapos mini-edzőtábor utolsó edzésére a klub fedett edzőpályáján, a Dana-Farber Filed House-ban került sor. A gyakorlás vezető híre, hogy Dominique Easley, a New England Patriots első körben választott újonca először volt ott a résztvevők között. A védő falember a média által látogathatott 40 perc alatt minden feladatot végrehajtott a többi játékossal együtt. A térdszalag-szakadásából felépülő játékos mozgásában nem tűnt korlátozottnak azon kívül, hogy térdvédőt viselt a műtött testrészén.

A hiányzók névsora: Josh Boyce, Aaron Dobson, Armond Armstead, Wilson Van Hooser.

A tegnap lábsérülés miatt pályát elhagyó Boyce tehát már nem tért vissza erre az egy napra. Darrelle Revis viszont vele ellentétben teljesértékű edzésmunkát végzett csütörtökön.

Rehab csoport külön edzett a bemelegítést követően: Ryan Mallett, Cameron Gordon és Justin Green. Logan Mankins, Rob Gronkowski és Matthew Slater az edzés előtti futógyakorlatokat még elvégezte, de az edzés többi részén csak csendes szemlélők voltak.

1. Stevan Ridley ezúttal rikító neon zöld cipőt viselt az előző napi Batman-logóst követően, de a cipő hátulján nehéz volt kivenni, hogy most melyik szuperhőst választotta ki a futó díszítésnek.

2. A divathíreket folytatva: Josh Boyer a hírhedt horgász és cornerback edző a fedett pályán is hordta napszemüvegét.

3. Brendan Daly a Vikingstől érkezett pozíciós edzőnek Foxboróba tavasszal. Egyik újítása, amit korábban mástól nem láthattunk, hogy egy bot végére rögzített labdát használ, amivel szimulálni tudja a snappet a védőfal tagjainak a gyakorlatok során. A média „harcállásához” nagyon közel gyakorolt az egységével, így alkalom nyílott közelről megfigyelni az edzőstáb legújabb tagjának a munkáját. Könnyen átment a mondandója a játékosoknak. Utasításai lényegre törők. Nagy figyelmet fordított a technikai nüanszokra; még Vince Wilfork vagy Rob Ninkovich mozdulataiban is talált korrigálhatót. Nem olyan edző, aki végigüvölti a délutánt, és szitokszavakat használ kötőszóként.    

1

4. Szombaton Óriáskerekű monster truck show lesz első alkalommal a Gillette Stadiumban. Ebből az alkalomból egy Amerika Kapitány festésű példányuk parkolt az edzőpálya mellett, ami a játékosokat később a Gillette Stadiumba szállítja.

Az edzés a szokásosnál rövidebb volt, mindösszesen 40 perces, ami után az újságíróknak távozni kellett. A játékosok erőnléti futásokkal zárták ezt követően a mini-edzőtábort.

Forrás: patriots.com


A Patriots július végén folytatja a felkészülést a „valódi” edzőtáborral. Ezzel hírek szempontjából kezdetét veszi a holtidény. A pats.hu olvasóinak azonban nem kell unatkoznia: folytatódik hetente egy-két cikkel a „Küzdelem a keretbe kerülésért” sorozat, amelynek első három részét már olvashattátok: támadófal, védőfal, futók.

Hozzászólások

2014. 06. 19. 20:46
BaP
Köszi DoM!
Valahol olvastam, hogy ma Revis is dolgozott. Easley-nek örülök. Alig várom a felszereléses, kontaktos edzéseket.

Ez a Flowers dolog mennyire lehet komoly? Mivel Revis valószínűleg csak 1 évet tölt majd Foxboro-ban, nem lenne jó megszerezni őt?

( nyilván egy jó TE-re komolyabb szükség volna..)
2014. 06. 19. 20:59
Revist biztos itt olvastad. :P

"Darrelle Revis viszont vele ellentétben teljesértékű edzésmunkát végzett csütörtökön."

Flowersről nehéz elképzelni, hogy aláírna a Patshez, ahol egyáltalán nem garantált, hogy mennyi játékidőt kaphat a (közel)jövőben.

Kevin Williams Seattle-be szerződésével -a Pats előnyösebb szerződési ajánlata ellenére- már azt se lehet mondani, hogy a Patshez azért is jó igazolni, mert itt van a legjobb esély a Super Bowlra.

Nem hinném, hogy komoly érdeklődést mutatna a stáb iránta, de ha mégis így lenne, nem gondolnám, hogy Flowers a Patset választaná. Valószínűleg lesz kecsegtetőbb ajánlata is. Ha tippelnem kellene, akkor sztem Denverben fog kikötni. ;)
2014. 06. 19. 22:16
BaP
Igen-igen, úgy értettem először, bocs :)

Williams-t én is sajnálom, jó lett volna ha jön.
Rossz döntést hozott, rossz lesz neki így a SB-t Stork alól néznie majd...:)

Ez a Pats szerintem nagyon jó lesz, ha lenne Gronk mögé egy valamire való TE, és lenne egy brutál ütköző safety ( mondjuk Harmon-ban bízom), szinte tökéletes lenne ...

2014. 06. 20. 12:00
Flowersben akkor lehet szerintem ráció, ha Dennard tényleg kap valami büntit Godell-töl (ahogy azt pár helyen rebesgették, mint lehetöséget). A sok sub felálláshoz kell a corner gazdagon és Flowers állítólag szintén jó emberezésben.
2014. 06. 20. 13:49
Flowersnek éppen az a hiányossága, hogy press manben nem lehet igazán használni. 5'9 az egész ember, egyszerűen esélytelen már az átlagos WR ellen is.
2014. 06. 20. 14:57
Akkor valamit nagyon félreolvastam, eskü az maradt meg hogy man coverage-ben jó.
Bér man coverage és press man nem teljesen ugyanaz, így még az is lehet, hogy man-to-man-ben nem rossz.
2014. 06. 19. 23:30
MemphisM
Off:
Jason Fodrász Babin szabad imádnék egy ilyen Brutálbarbit a csapatban!!!!!!!!!
2014. 06. 20. 11:58
Az érdekes az, hogy ha ilyen embereket vágnak ki már edzötábor elött, akkor kiknek a lábára kötnek utilaput a csapatok keretszükítéskor. Érdekes lesz figyelni majd augusztus végén az eseményeket.
2014. 06. 20. 14:16
pat68
Lesz mozgás még nálunk is, árok meglepetést a keretszűkítés előtt.
2014. 06. 20. 14:17
pat68
nem árok, Várok! Bocs!
2014. 06. 21. 12:32
despota
Dominique Easley aláírta már a szerződését??
2014. 06. 21. 13:42
loop80
Még nem.
2014. 06. 21. 14:22
despota
Köszönöm
Legalàbb eljött az is valami:)
2014. 06. 24. 00:25
loop80
Hozzászólás a(z) Mini-edzőtábor 3. nap bejegyzéshez