Menetrend
Szavazás

Minicamp - 1. nap

2015. 06. 18. 00:08
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots kedden, az edzőpályán kezdte meg a 3 napos mini edzőtáborát.

- 77 játékos jelent meg, 36 kéz mezben (védelem) és 41-en pedig szürkében (támadók). A hiányzók között volt: Chandler Jones, Dont’a Hightower, Jerod Mayo, Sebastian Vollmer, Chris Jones, Ryan Wendell és Brandon LaFell.- Brady főleg az TE-kkel és a futókkal gyakorolt az edzés korai szakaszában, mivel ebben a két csapategységben sok az új játékos. Egy ponton lelkesen dícsérte Dion Lewist, akinek volt egy szép elkapása. A helyszínen lévő újságírók egyöntetű véleménye szerint Lewis lehet idén az x-faktor a csapatban.

- Ryan Allen és Stephen Gostkowski is a +50 yardos puntokat gyakorolta. Gostkowskinak volt pár igen szép puntja, amik 10 yardon belül estek le. Sosem árt ha egy kicker is tud puntot rúgni...

- Ahogy a tavaszi edzések során korábban is megtörtént, Brady leginkább a TE-kkel gyakorolt a gólvonal közeli szituációkban. Főleg Gronkowskinak, Chandlernek, Michael Hoomanawanuinak és James Develinnek dobált, míg ezalatt az elkapók a különböző utakat gyakorolták. Garoppolo ezalatt sokszor a pálya közepén beszélgetett Josh McDaniels-szel, aki láthatóan a játékokat magyarázta a számára.- Chandler az edzés vége felé megsérült, később azt mondta a riportereknek, hogy jól van.

- Amikor a speciális egység gyakorolt, Brady éppen a túloldalra tartott a pályán, amikor is elkapott egy labdát. Az irányító figyelt arra, hogy a lábai a pályán belül legyenek (ahogy az elkapóknál szokás), majd a kezével a bírók által szokásos "jó elkapás" jelet mutatta. Mindenki jót mulatott rajta.

- A támadóegységet hangos zenével próbálták megzavarni, amikor a gyors (hurry-up) támadást gyakorolták. Amikor felálltak támadáshoz, a zenét még hangosabbra vették, hogy ezzel is zavarják a kommunikációt. Ez azonban Bradyt egyáltalán nem zavarta meg, egy mély passzt indított el Amendola felé, aki TD-t is ért "volna" el vele. Később Lewis is elkapott egy TD-t.

- Az edzés legérdekesebb megfigyelése az lehet, hogy míg Brady Amendolával, Chandlerrel és Aaron Dobsonnal dolgozott, addig Garoppolo az úgynevezett "első" csapattal, azaz Edelmannal, Gronkowskival és Brian Tymsszel. Egyértelműen látszik, hogy a csapat egyelőre próbálja mindkét irányítót felkészíteni az első mérkőzésre.

- Garoppolo kicsit lassan kezdte az edzést. Láthatóan hosszabb ideig tartott nála a játékok olvasása és sokszor túl későn dobta el a labdát. Azonban sikerült Ryler Gaffneyt egy szép labdával megtalálnia. Valamint később Gronkowski is a segítségére sietett, amikor is szépen helyzetbe hozta magát és bár sok támadó volt körülötte, azért sikerült elkapnia a labdát. Kétségkívül a nap egyik legszebb jelenete volt ez.- Bill Belichick meglepetésszerűen egy ponton a pályára küldte a speciális csapategységet, hogy 3 pontos rúgás céljából, ezzel is azt jelezve, hogy a mérkőzés késői szakaszában sokszor hirtelen születnek ilyen döntések.

- White, Amendola és Roberts is kiemelkedően teljesített. A futó James White egy szép 20 yardos TD-elkapással hívta fel a figyelmet magára, amit a 11-a-11 elleni játéknál kapott Tom Bradytől. Amendola ma nem tudott hibázni, bármilyen labdát is dobott Brady felé, ő elkapta. Úgy tűnik a kapcsolat a két játékos között végre jó útra állt. A 7. körös választott cornerback Darryl Roberts a Marshall egyetemről a bal oldalon játszott, és leütötte Garoppolo egyik passzát. Majd később ugyanezt megismételte, bár lehet hogy azt a mérkőzésen szabálytalanság miatt visszafújták volna.

Forrás: Patriots.com és ESPNBoston

Hozzászólások

2015. 06. 18. 10:50
nosbiglem
2015. 06. 18. 13:17
loop80
Brady elkapásáról van videótok? :)
Hozzászólás a(z) Minicamp - 1. nap bejegyzéshez