Menetrend

Minicamp - 1. nap.

2008. 06. 07. 21:38
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
A Patrióták visszatértek a Gillette Stadionba ezen a héten, hogy a csapat rendelkezésére álljanak a mini edzőtáborban, ami az első komoly lépés a 2008-as szezonra való felkészülésben.
Régebben keserű ízű volt a játékosok, edzők, szurkolók szája, mert mindenki emlékszik arra, hogy meglepetésként a Patriots elvesztette a februári, 42. Super Bowl-t. De ma már ezeket mindenki a háta mögött hagyta és várakozásokkal tekintett a következő csapat építésére, amely hivatalosan is megkezdődött a mindenki számára kötelező mini edzőtáborban. „Új szezon” – mondta egyszerűen Rodney Harrison az edzés után. „Ugyanúgy, ahogyan a Super Bowl győzelem után, most is visszatértünk, hogy a következő évre készüljünk, elfelejtettük azt és tovább léptünk. Ugyanazt kell tennünk, mint az elmúlt évben.” Bill Belichik, a Patriots edzője egyetért Harrison értékelésével. El kell kezdenünk az építkezést, nem számít hol vagy, a támadó, a védekező, vagy a speciális csapatnál. Minden játékos itt van és alulról kell kezdenünk, tégláról téglára építkezni, egy edzésen csak egyet, egy nap csak egyet. Ezt próbáljuk most tenni. Mindannyian egy hajóban ülünk. Mivel esős idő volt, így a Dana Farber Field House-ban tartották az első nap edzéseit. Bent a játékosok három csapatrészben edzettek, a támadó és a védekező alakulat a passzjátékokat gyakorolta, míg a speciális csapatrész a kickoff-ra és a kickoff visszahordását gyakorolta. A 81 játékosból 72 vett részt a reggeli edzésen. Nem volt a pályán ekkor WR Kelley Washington, CB Ellis Hobbs, G Stephen Neal, az új szerzemény tackle Oliver Ross, WR Wes Welker, TE Benjamin Watson, LB Bo Ruud, DL Jarvis Green and DL Mike Wright. A legtöbb játékos egy előző szezonban elszenvedett sérülés, vagy egy az offseason alatt elvégzett műtét utáni rehabilitáció miatt hiányzott, azonban Belichik hozzátette: a csapat összes tagja a városban tartózkodik az edzőtábor ideje alatt. Mindenki jelen van és rendelkezésünkre áll.– jegyezte meg Belichik. Az edző nagyon kritikusan figyelni a játékosokat a pályán, különösen az új veterán és rookie játékosokat. „Nagyon sokat kell még tanulniuk. Nagyon hosszú út áll előttünk. Hosszú utat kell megtennünk. Ezt tesszük napról napra. Remélem jobbak leszünk minden nap." Előző nap Bill Belichick és a Patriots több játékosa is jelen volt a Celtics NBA döntőjének első mérkőzésén. Természetesen erről is kérdezték az edzőt: „Ez egy nagyszerű győzelem volt a Celtics-től. Nagyon örülök nekik. Ők egy nagyon keményen dolgozó csapat és tudják, hogyan kell nyerni. Nagyon boldog vagyok, hogy nyertek." Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2008. 06. 08. 11:15
CoSco
ez mind szép és jó de nem lettem sokkal okosabb :) Dolgozzatok srácok aztán majd meglátjuk mire lesz elég, én bízok benne hogy idén végre ünneplünk megint SB győzelmet:D


Hajrá Celtics,, de még inkább RED SOX!!!!
2008. 06. 08. 18:17
FeGa: készül a teljes interjú fordítása, abban benne lesz majd. :) nagyon remélem h irónikusan mondta ezt... sőt, majdnem biztos vagyok benne.
2008. 06. 08. 21:07
fega
Igen, gondoltam, hogy dolgoztok rajta, csak elég hosszú, de elég informatív. Egyébként én is irónikusan gondoltam csak nem akartam teleszórni szmájlival :)
2008. 06. 08. 22:15
Jelen pillanatban csak én vagyok hadra fogható a szerkesztőségben, mindenki másnak vagy vizsgaidőszaka van, vagy sok a munkája... ezért halad minden kicsit lassabban mint kéne... de igyekszem. :)
2008. 06. 09. 01:46
Tzimisce
Danna, hadd legyek gonosz. Igazán megtisztelő, hogy megajánlasz nekünk egy 2018-as ezüstérmet, de szerintem a 42-es SuperBowlról volt szó :)
Reméljük a rookie-k beválnak.
2008. 06. 09. 13:45
Most mondjam azt, h belenéztem az üveggömbömbe és ott láttam h 2018-ban Sb-t játszunk?! :D Sorry, javítom.
2008. 06. 11. 21:55
jedisith
Az edzőtáborról jutott eszembe, hogy valamit megszerettem vollna kérdezni.
Az elő szezon meccseit meglehet nézni valahol?
Fogják közvetíteni?
Előre is köszönöm a választ!
:D
2008. 06. 12. 06:44
temp
jedish: én tavaly letöltöttem őket másnap a netről. Adni valami helyi csatornák biztos adják, de, hogy ebből lesz e stream amit nézni lehet az kétséges.
2008. 06. 12. 14:40
jedisith
Köszi a választ!
Akkor majd én is figyelem.
Bár egy kis reménysugár számomra, hogy bekötötték az NASN-t és bízom benne hogy azon hátha adják majd.
:-)
Hozzászólás a(z) Minicamp - 1. nap. bejegyzéshez