Menetrend

Minicamp 1. nap

2016. 06. 08. 21:08
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots a héten tartja a Minicamp-jét. Beszámoló az első napról.

Hiányzók: Rob Gronkowski, Julian Edelman, Danny Amendola, Dion Lewis, LeGarrette Blount, Nate Solder, Sebastian Vollmer, Shaq Mason, Tre’ Jackson, Josh Kline, Logan Ryan, Duron Harmon, Nae Ebner.

Visszatérők: Malcolm Butler, Joe Cardona, Alan Branch, Frank Kearse.

Rob Gronkowski: Több információ szerint is a játékos Foxboroban van, a stadionban készül, csak az edzők nem akarnak sérülést kockáztatni. Ne felejtsük, ő az egyetlen játékos, aki sosem játszik előszezon mérkőzéseken sem. Megkérdezték Bill Belichecket is Gronkról, aki elmondta: "Sok játékos nincs most a pályán. Ők más dolgokat csinálnak.. Aki itt van, az itt van."

Malcolm Butler az újságíróknak elmondta, a múlt heti távolmaradásának családi okai vannak. "Egy nagy félreértés az egész. Pályán kívüli problémáim voltak. Ennyi az egész. Családi okok."
Amikor rákérdeztek, hogy hogyan érez a szerződésével kapcsolatosan így nyilatkozott: "Ez van. Keményen fogok játszani... Csak ezt tudom kontrollálni. Azért vagyok itt, hogy játszak. Csak ennyit tudok tenni: kimegyek, játszok és próbálok a csapatom segítségére lenni. Csak a győzelem a fontos, ez az ami érdekel."

Aaron Dobsonnak volt a legjobb napja az edzésen, amire szüksége is van ha a csapatban akar maradni, hiszen többek között Keshawn Martin is azon dolgozik, hogy kiszorítsa őt a csapatból.
Dobson 4 labdát kapott el Brady passzából, ami a harmadik legtöbb Chris Hogan (6) és a futó Brandon Bolden (5).
A legjobb pillanat akkor volt, amikor Jimmy Garoppolo labdáját kapta el bal kézzel és egy 50 yardos TD-t ért el a CB Darryl Roberts és a safety E.J. Biggers ellen. Dobson megverte egyszer Malcolm Butlert is, amikor Brady labdáját kapta el az oldalvonal mellett.
Az edzés után így nyilatkozott: "Én csak megpróbálom elkapni azokat a labdákat, amik felém jönnek. Jó elkapás volt, szóval próbálok élni a lehetőségeimmel."

Stork visszatért mint elsőszámú center. Joe Thuney is kapott némi lehetőséget, nem csak centerként, de bal guardként is.

Ninkovich szerzett egy INT-et Brady dobásából a 7-a-7 elleni gyakorláson.

Az újonc Jones jól nézett ki a puntok visszahordásánál. Mivel elég nagy szél volt, ez meglehetősen kihívás elé helyezte azokat a játékosokat, akik a visszahordásokat gyakorolták: az újonc Cyrus Jones, az elkapó Keshawn Martin és a draftolatlan újonc V'Angelo Bentley. Bentley és Martin is elejtett 1-1 labdát. Jones, jó döntéseket hozott és ügyesen kapta el a labdákat is. Jones egyébként a védelemben Butler és Coleman mellett nickelback-et is játszott.

Joe Cardona még nem kapta meg az utolsó engedélyt a hadseregtől, hogy a Patriotsnál játszhasson, így jövő héten ismét csatlakoznia kell a USS Zumwalt DDG-1000 egységhez.

Forrás: Boston Globe, Boston Herald

Hozzászólások

2016. 06. 08. 21:55
csabesz
Úgy látszik BB-t nem zökkentette ki a hosszú offseason:)
2016. 06. 08. 22:16
MemphisM
Jó olvasni hogy hogannal egvan a kémia.
2016. 06. 09. 07:48
kolok
Hozzá én nagyon komoly reményeket fűzök,valahogy van egy olyan érzésem,hogy Ő lesz a következő Welker.Dobson meglepett,én őt már leírtam,ha folyamatosan jól teljesít,iszonyatos harc lesz WR fronton
2016. 06. 09. 08:46
MemphisM
A harc csak nekünk tesz jót!
Bár lehet hogy a 6 elkapás az 15 felé repült labdából jön, de szerintem max 8 ból.
2016. 06. 08. 22:32
Increay
OFF: láttam a patriots.com-on, hogy a fotokat a cheerleaderekrol egy "Laszlo Tarko" nevű koma csinálta :D tud valaki róla esetleg valami bővebb infót? :D
2016. 06. 09. 07:35
bali77
Igen
Mázlista :-D
2016. 06. 09. 10:54
_Demetrius_
Patriots might move Ninkovich to middle linebacker
2016. 06. 09. 18:11
Croaker
Michael Williams mankóval.....:(
2016. 06. 09. 19:24
kolok
Elszakította az ACL-jét,szoval az Ő szezonjának annyi.
Hozzászólás a(z) Minicamp 1. nap bejegyzéshez