Menetrend

Minicamp 3. nap

2016. 06. 11. 22:24
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Csütörtökön tartotta a Patriots az utolsó edzésnapot a Minicampből.

A 2 órás edzés során sem súlyosnak tűnő sérülés, sem pedig verekedés nem volt. Valaki azonban megint felhívta magára a figyelmet és ez nem volt más, mint Aaron Dobson. Elképesztő labdákat kapott el. Az egyik TD után Brady odaszaladt hozzá, bíztatta és megölelte. Az edzés után Dobson nyilatkozott az újságíróknak és elmondta, hogy nagyon jól esett neki ezt a gesztus. Valamint hozzátette: a legfontosabb számára, hogy idén már végre egészséges tudjon maradni azok után, hogy az elmúlt 2 évben sérülésekkel küszködött.

Hiányzók: Julian Edelman (láb), Logan Ryan, LeGarrette Blount, Duron Harmon, Dion Lewis (térd), Nate Ebner (rugby), C.J. Johnson, Tre’ Jackson (térd), Josh Kline, Shaq Mason, Sebastian Vollmer, Nate Solder (bicepsz), Danny Amendola (térd), Williams (térd) és Rob Gronkowski.
Új hiányzó csak a TE Michael Williams volt, akiről azóta tudjuk, hogy elszakított az ACL-jét és a csapat waiver listára tette. Amennyiben senki nem veszi fel onnan, IR-re kerül a Patriotsnál.

Visszatérők: Brandon Bolden, Malcolm Mitchell és Clay Harbor.

A szerdai verekedés uátn a center Bryan Stork és a draftolatlan újonc DL Woodrow Hamilton visszatért ma az edzőpályára.

Josh McDaniels ahogy a korábbi napokon, csütörtökön is elég hangos volt. Akár jó, akár rossz dolog történt, mindent hangosan kommentált.

Az edzés első részében az irányítók és a futók a labda átadását gyakorolták. Belichick egy ponton megállította a gyakorlást és külön-külön magyarázott játékosoknak, hogy hol mit rontanak el, és amikor újra elkezdték, elégedetten látta, hogy a játékosok hallgatnak rá és kijavítják a hibákat.

Sammy Morris és Troy Brown ma is a pályán volt és segítette a futók, illetve az elkapók munkáját.

AJ Derby ma is jól kapta el a labdákat és a testével is szépen dolgozott egy Brady-től érkezett TD kapcsán.

D. J. Foster ma is a puntok visszahordását gyakorolta.

Ryan Allen +50 yardos puntokat gyakorolta, vegyes végeredménnyel. Bár szeles volt az idő, az látszik hogy Allen még messze van a jó formától.

Az elkapók és a cornerbackek a gólvonalnál gyakoroltak, amikor 2 elkapó játszott két CB ellen, a labdákat Jimmy Garoppolo és Jacoby Brissett dobta. Többféle kombináció és felállás volt a pályán, azt azonban meg kell jegyezni, hogy a védőknek elég komoly gondjai voltak, hiszen az elkapók sokszor jártak sikerrel. Hogan TD-t kapott el Malcolm Butler mellett, Dobson kétszer is megverte Cre’Von LeBlanc-ot, DeAndre Carter megverte Cyrus Jonest, míg Chris Harper Jonathan Jonest. Egyszer Butler és Cyrus Jones állt fel a Hogan - Nate Washington elkapókkal szemben, és bár az elkapók ügyesen használták a kezüket, Cyrus Jonesnak mégis sikerült egy INT-et szereznie Washington mellett.

Rob Ninkovich, Dont'a Hightower és Jamie Collins volt a háromemberes rotáció az LB-k terén ezekben a napokban.

Butler szép védekezést mutatott be Mitchellen egy mély Brady dobásnál.

Amíg Brady éles és pontos volt a szél ellenére is, addig a cseréi ugyanezt nem mondhatják el magukról. Mindkettőjük labdákat sokszor a földön kötött ki, sokszor messziről elkerülve az elkapókat. Garoppolo INT-et dobott Hightowerhez, míg Brissett labdáját az újonc safety Kamu Grugier-Hill szerezte meg.

A legtöbb időt CB-ként Malcolm Butler és Justin Coleman a szélén, Cyrus Jonest pedig slotban töltötte a pályán.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2016. 06. 12. 00:40
mammut
Köszi a beszámolót!
2016. 06. 12. 14:12
nosbiglem
2016. 06. 13. 21:51
Tibi Twelve
Köszi a beszámolót!

OFF - Vennék gamepasst a köv szezonra.

Az a kérdésem h direkt smart tv-n lehet nézni böngészőn keresztül vagy nem valószinű hogy elbírja? és marad a laptoppal összekötős megoldás.

2016. 06. 14. 06:42
magooc
Szerintem nem a smart tv a keresztmetszet, hanem az interneted, ha az elbírja a gyors letöltést, a tv biztos, hogy bírni fogja...
2016. 06. 14. 08:21
dravait
A smart TV-nek nem a net sávszélessége a baja, hanem a Fash lejátszási képesség, azt a legtöbb nem tudja. Márpedig a GamePass eddig Flash-ben adta a meccseket. Ha tudsz a tévédre flash playert telepíteni, akkor menni fog - egy szűkebb netelérésnél legfeljebb kicsit szemcsésebb, nem HD.
2016. 06. 14. 16:33
LG nem viszi a flasht, viszont a Samsung igen. legalábbis nálunk így van. :)
2016. 06. 14. 08:52
kolok
én mindig úgy csináltam,hogy tableten futtattam a gamepasst és a tablet képét tükröztem a tv-re. Úgy simán működik és a smart tv-k tudják a screen mirrort.
2016. 06. 14. 20:59
Bocsi srácok, "szégyenszemre" gurulós focit néztem, az ígérettel szemben csak holnap lesz meg a hétfői összefoglaló, de készül!
2016. 06. 14. 21:19
Brady Tamás visszaüt
2016. 06. 15. 10:43
Increay
Most mindent szabad! :D
2016. 06. 15. 17:56
Chatmansky
Fél Off: Most olvasom, hogy hisztériázik a liga, mert a Pats számnélküli mezekben tréningezik az önkéntes edzéseken. Ami eddig teljesen legális volt. Kicsinyes ez a Goodell... Bill a csapatépítésre hivatkozik és hogy tanulják meg egymás nevét az újak-régiek, ez a f@sz meg tulajdonképpen semmire. Csak. Mer' nehogymár a Patriots. Ok. Remélem csak annyi szerepel a verdiktben, hogy szám kell. Mi meg playenként mezeket cserélgetünk. Vagy tíz jegyű tört számokkal operálunk az edzésen. :-)
Fél On.
2016. 06. 16. 15:41
fatman
sztem egyszerű, mindenki uolyan mezt húzzon fel, pl. Bradyét... :)
2016. 06. 19. 20:58
Brady Tamás visszaüt
Hozzászólás a(z) Minicamp 3. nap bejegyzéshez