Menetrend

Moss, Koppen és Pollard az ütközésről

2008. 09. 08. 15:23
Szerző: vidor
Kategória: Hírek
Több Patriots játékost is arról kérdeztek, mi a véleményük arról a hitről, ami után Brady-nek el kellett hagynia a pályát. A legőszintébben Randy Moss válaszolt.
Amikor egy kezdő játékos a földre kerül, legyen az az irányító, vagy bárki más, mindenképpen fájdalmas a dolog. Brady ennek a csapatnak az arca, és ismerve őt, tudva milyen versenyző ő... bevallom, nagyon fáj. Tudom, a shownak folytatódnia kell, és remélhetőleg Matt el tudja foglalni a helyét. Természetesen az egész csapat mellette áll. Nem tudom, mi a helyzet Tommal, nem tudom, mennyire súlyos a dolog. Jabar Gaffney-vel beszélgettem a meccs vége felé, és minden egyes alkalommal, amikor a szurkolók éljenezni kezdtek, a játékoskijáróra néztem. Olyan voltam, mint egy kisgyerek az édességboltban, egyszerűen vártam, hogy előtűnjön az a bizonyos 12es mez. Minden egyes éljenzésnél tekergettem a nyakamat, hátha... Matt fantasztikusan játszott, és remélhetőleg jövő héten ott folytatja, ahol abbahagyta. És akkor az ütközésről: Nem igazán akarok belemenni a dologba, de őszintén szólva nekem sportszerűtlennek tűnt. Nem igazán láttam, mivel én ugye messze voltam, de amikor bejöttem, rögtön visszanéztem a játékot. Csúnyának tűnt. Sosem voltam az alattomos játék híve, nem is tudom, hogy kell úgy játszani. Én csak játszom a játékot. Amikor az ember ilyet lát, annyira butának, mocskosnak látszik, felnyitja a szemed. Szóval nekem sportszerűtlennek tűnt." Dan Koppen azonban máshogy látta a dolgokat: Beszéltem a bíróval is és szerintem semmi sportszerűtlen nem volt az ütésben. Ez a futball, ilyen bármikor megtörténhet. Nem lehet irányítani a történéseket, néha rosszak, néha jó dolgok. Lássuk azonban itt a másik oldalt is, hiszen minden vádlottnak joga van megvédeni magát. Így élte át Pollard: "Egyáltalán nem volt szándékos. Hívhatnak sportszerűtlennek, alattomosnak, vagy aminek akarnak, ez nem az az eset volt. Amikor az ember hátán 230 fontnyi súly van, és közben próbál előrehaladni, ilyesmi történhet. Láttam, hogy még mindig a kezében van a labda, megpróbáltam felállni, és elérni őt. De nem sikerült felállni, ezért egyszerűen megragadtam. Nem akartam sérülést okozni." A KC játékosa tehát kifejezetten megbánóan nyilatkozott a playről. Azt is elmondta, mit tapasztalt a pályán a hit után. "Csak azt hallottam, ahogy ordít. Amint meghallottam, tudtam, baj van. Nagyon sajnálom, mert ő egy fantasztikus játékos, és remek ember. Bár soha nem beszéltem vele személyesen, láttam az interjúit, hallottam nyilatkozni. Nagyon sajnálom, és rögtön a hit után is ezt mondtam. Odamentem az edzőhöz, és mondtam neki, hogy nem volt szándékos, ő pedig azt mondta „Tudom, láttam.” Az edzőm jól ismer engem, ahogyan a társaim is. Soha nem voltam ilyen játékos, soha senki nem nevezett alattomosnak. Egyszerűen sajnálatos a dolog." Forrás: Reiss's pieces

Hozzászólások

2008. 09. 08. 15:26
juhi04
Szimpatikus nyilatkozatok mind Mosstól mind Pollard-tól. Én nem haragszom rá.
2008. 09. 08. 15:33
ati
Én inkább úgy fogalmaznék hogy nagyon emberi nyilatkozatok voltak!
:(:(:(
2008. 09. 08. 15:37
Én igen. Már a földön feküdt előtte, úgy ugrott fel, Brady ezért nem számíthatott rá, szóval nem tudom, milyen 230 fontról beszél a hátán. Azt elhiszem neki, hogy nem akart seasonending sérülést okozni, de azért nem volt a sportszerűség csúcsa sem, ahogy rátámadt a lábára. Ez a sport nem kisasszony sport, és tudom, hogy benne van, de itt azért nem beszélhetünk teljes szerencsétlen véletlenségről, mert hogy a mozdulat szándékos volt.
2008. 09. 08. 15:43
arapum
Moss szavai nagyon meghatóak. Borzalmas nehéz látni, ahogy egy irányító beleáll a dobásba, és a nyújtott, támaszkodó lába ki van szolgáltatva 230 fontos embereknek, hogy ráugorjanak. Nyilván nem akart sérülést okozni Pollard, de a szándéka egyértelmű volt. Wilfork hasonlót produkált tavaly - meg is büntették.
2008. 09. 08. 15:44
vidor
szerintem Morrisra célzott, amikor átkarolta Tom lábait, még ott csimpaszkodott rajta.

állítólag miután megtörtént, felugrott, és a levegőbe öklözött. Én nem néztem vissza, nem is fogom, de ha ez így van, akkor sántít a dolog. De alapvetően nem vagyok hajlandó senkiről szándékosságot feltételezni, ezért nem is nagyon érdekel, miért történt. A lényegen nem változtat :(
2008. 09. 08. 15:46
ati
Nagyon sokszor visszanéztem a jelenetet és nekem is úgy tűnt a dolog hogy azért nem nagyon lett volna muszáj Brady lábára így rávetnie magát azok után hogy már a földön feküdt egyszer!
Főleg hogy azért sejtette hogy ez a megmozdulása nagyon sérülés veszélyes is lehet.....
Én nem mondom azt hogy szándékos volt ,de azért lehet rajta vitatkozni még sokat!!!.........
2008. 09. 08. 15:46
vidor
Egyébként az irányítók térd alatti támadását egyértelműen büntetni kell, szándékosságtól függetlenül. Remélem drága Goodell barátunk most is teszi a dolgát, nem csak amikor Wilforkról van szó...
2008. 09. 08. 15:48
Fura, vmi hasonlót érzek én is még mindig, mint Moss... vhogy most is h szinte egyfolytában frissítem az oldalakat, azt várom h bejelentsék h nagyobb volt a füstje mint a lángja, max 2-3 hónap és visszatérhet. Csak félek h ahogy Moss se látta visszatérni Tomot, én sem fogom ezt olvasni. :(
2008. 09. 08. 15:48
ati
vidor: Nagyon jól értesültél ,mert igen Így történt hatalmasat ugrott utána és ünnepeltette magát.
Ezért is mondom hogy sokat vitatkozunk még ezen......
2008. 09. 08. 15:52
ati
Danna:Én most ugyan olyan, elnézést a kifejezésért, de szarul érzem magam , mint mikor sajnálatos módon elbuktuk a SB-t!
Én is titkon azt várom a hírektől hogy azt mondják hogy mégsem annyira súlyos ,mint először gondolták.....
2008. 09. 08. 15:53
arapum
Nekem is hasonló jutott eszembe, hogy az irányítókat így védjék.
2008. 09. 08. 15:54
juhi04
Képzeljétek már magatok Pollard helyébe. Elindul a sanp és van jó esetben 4 másodperce ami alatt egyetlen cél vezérli hogy földbeverje az irányítót bármi áron. Olyan gyorsan történik hogy nincs ideje gondolkodni ilyeneken hogy most vetődjek ne vetődjek... Azhogy meg ünnepelt természetes, nem mindenap döngölheted földbe Tom Brady-t. Ha nem ő lett volna az áldozat akkor fel sem merülne ez hogy alattomos volt...
2008. 09. 08. 16:00
Wolverine89
Sziasztok! ha tényleg igazak a hirek, szerintetek mi lesz? ki rakják ir listára? esetleg a pup ra kerül? mer ha felépülne még mindig sokat érne a hajrában. Bár szerintem ez a szezon már elúszott.:(
2008. 09. 08. 16:04
vidor
Én csak arra céloztam, hogy a hit után hallotta az üvöltését Bradynek
Most akkor tudta, hogy baj van és ezt ünnepelte ökölrázással? Nem túl szép...
2008. 09. 08. 17:02
fega
Én sokkal borzalmasabban érzem magam mint a bukott SB után. Oké hogy örökkévalóság 19-0 satöbbi, de az emberi oldala jelen esetben sokkal brutálisabb hiszen Tomra nem mondanám hogy öreg, de már nem lesz fiatalabb és nagyon kijárna a közös gyűrű Randyvel és szörnyű lehet az hogy esélyed nincs rá, mert nem rajtad múlik. És utána végignézni a csapat meccseit vasárnap esténként a tudattal hogy ott kellene lenned a pályán. Szerintem ezt feldolgozni a sportemberi nagyság. Nekem nem menne.
2008. 09. 08. 18:06
juhi04
SB-t ők bukták el. Szomoru volt de ami a para hogy idén eséye se lesz visszanyerni. :S Szar érzés ez hogy hónapokig követed az összes kis hirmorzsát, összes kis nyilatkozatot, training camp képeket, reménykedve várod hogy a kedvenced végre pályára lépjen és lásd játszani. Belegondolni se merek hogy ez egy teljes év múlva jöhet csak össze :(
2008. 09. 08. 18:14
Rodoc
Ez egy nagyon nehéz helyzet mindenkinek!
Bár én általában egy optimista ember vagyok, de most nagyon félek, hogy a "befejezetlen ügy" az ebben az idényben befejezetlen is marad!
De remélem Tom felépül teljesen és jövőre mindenkit leverünk.
GO PATS!!!
2008. 09. 08. 18:15
TÖRÖLT
Hát nagyon szomoru lettem ezzel kapcsolatban.Most nem is tudom hogy kezdjek pánikolni vagy ne??Azt sajnálom a legjobban hogy egy olyan fantasztikus játékosnak lett vége az idényének aki igen meghatározo játékosunk.Nagyon sajnálom.Amikor megláttam a hirt szegény Pollardot igencsak elküldtem melegebb éghajlatra!!!!!!És még nagyon finoman fogalmaztam.Olvastam kik jöhetnek mint QB-helyettesek!Hát ennek a szezonnak annyi!!!Thanks Mr.Pollard!!!
2008. 09. 08. 18:28
TÖRÖLT
hozzuk Culpeppert!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. 09. 08. 18:30
juhi04
Pollard csak a dolgát tette, nem ő tehet róla. Senki nem tehet róla igazából, ilyen a futball.
2008. 09. 08. 18:44
Rodoc
Igazad van el is felejtettem, hogy én voltam...:))
2008. 09. 08. 18:58
mstrgz
haggyuk már békén szerencsétlen Pollard-ot ez benne van ebben a sportban. Tudja ezt Tom, Pollard és mindeki aki játszik. lehet haragudni rá, lehet utálni, de akkor sem szándékosan csinálta.
2008. 09. 08. 19:09
ForeszHC
Ti sem gondoljátok komolyan, hogy nem direkt, kész akarva okozott ilyen sérülést Pollard!? Úgy kelt fel reggel, csak az a cél lebegett a szeme előtt, hogy most Bradynek olyan sérülést okozzon ami tönkreteszi az egész szezonját. Csak azért, hogy aztán a sok bohóc a kikofhun örülhessen.
Ugyan már! Nem értem miért kell mindenkiről alapból rosszat feltételezni. Nyilván dühösek vagyunk rá. Fáj nekünk is az a sérülés. De azért Pollard még alattomos.
Azon viszont el kéne gondolkodni az illetékeseknek, hogy a térd alatti szereléseket, hogy zárják ki, mert (amint azt már a saját bőrünkön is tapasztaljuk) nagyon veszélyes.
2008. 09. 08. 19:10
ForeszHC
akarom mondani: De azért Pollard még nem alattomos.
:)
2008. 09. 08. 19:13
Rodoc
Jól van na csak egy kis poén volt!
Lehet hogy nem volt szándékos de szép látványnak sem mondanám!
Már többször láttam az esetet és mivel tudom sajnos milyen érzés még mindeg futkos a hideg a hátamon.
Lépjünk tovább...:)
2008. 09. 08. 19:15
Sztyopa
nfl.com szavazáson 50%on tesznek arra h po-t sem érjük el.Hiába, ennyit ér Brady mások szemében is.Tuti h az offene szét fog esni, Moss kedvetlen lesz a nyakamat rá.
2008. 09. 08. 19:19
TÖRÖLT
Igazad van Rodoc.Lépjünk tovább.Elnézést kérek kicsit elragadtattam magam.Ilyen ebben a sportágban is előfordul sajnos.Akkoris GO PATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. 09. 08. 19:20
mstrgz
Nekem tegnap nem úgy tűnt Randy mint aki kedvetlenül játszana. A sérülésről tett nyilatkozatából kiindulva pedig csak jobban fel lesz spanolva.
2008. 09. 08. 19:21
Rodoc
Én meg pont abban bizom, hogy ennek következtében még inkább együtt lesznek a srácok+ hogy néhányan lesajnálnak minket...
2008. 09. 08. 19:38
Tibo77
Egy biztos, nagyon nehéz lesz az idei szezon.Mindannyiunk bizodalma és szurkolása a fiúké. Reméljük sikerül és nemcsak a csapatért hanem Tomért is küzdeni fognak. Így vagy úgy érdekes szezon elé nézünk.
Hajrá Pats!!!
2008. 09. 08. 20:53
Az NFL legálisnak ítélte Pollard megmozdulását, nincs büntetés.
2008. 09. 08. 21:03
TÖRÖLT
Hát ez van.....És ki jön mint QB a kettő jelölt közül azt már tudja valaki??Előre is köszi.
2008. 09. 08. 21:10
vidor
Az egy nap alatt még nem dől el
2008. 09. 08. 21:13
TÖRÖLT
Ohh.Akkor majd csak kiderül.:-)
2008. 09. 09. 14:16
bradyfan
Szerintem kár erről vitatozni hogy szándékos volt e vagy nem ez van a sérülésen már semmi sem változtatt. Lenne egy érdekes felvetésem nem tom mennyire elvetélt ötlet. Mondjuk ha azt mondják hogy 3-4 honapot kell ki hagynia tom-nak akkor lehet hogy BB meghuzza azt hogy nem teszi sérült listára hanem hagyja az 53-as rosteren és akkor a PO-ban játszhat. Mi a véleményetek erről?
2008. 09. 09. 14:47
bradyfan: már IR-re rakták. Jövő évi TC-ig nem fog pályára lépni.
2008. 09. 09. 16:19
bradyfan
Tudom láttam már nagyon rosz hir nagyon biztam benne hogy előfordulhat amire gondoltam de nem. De a csapatnak most kell megmutattni hogy kik is igazán és már csak Brady kedvéért nyerni egy gyűrűt.
Hozzászólás a(z) Moss, Koppen és Pollard az ütközésről bejegyzéshez