Menetrend

Moss sportügynök nélkül folytatja (frissítve)

2010. 05. 31. 09:54
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Randy Moss megvált ügynökétől, Tim DiPietrotól, aki több mint egy évtizede képviselte a játékos érdekeit, vezette az aktuális szerződéssel kapcsolatos tárgyalásokat. A hírek szerint Moss a jövőben saját magát fogja képviselni, ahogy arról DiPietro is beszámolt:
"Randy már jó ideje beszélt nekem arról, hogy ügynök nélkül fejezné be pályafutását. Már tizenharmadik profi idényét kezdi meg, és úgy gondolja, már nincs szüksége segítségre. Megtiszteltetés volt éveken keresztül együttdolgozni vele, és közelről szemlélni, ahogy a 'fenomén' gimis sportoló felnőtt, és az NFL történetének egyik legnagyobb játékosa lett belőle. Leginkább maradandó élmény vele kapcsolatban, hogy mindig mennyit foglalkozott a helyi közösséggel, hogy valamit vissza tudja adni, különösen a gyerekeknek. Mindig a szívén viselte a sorsukat. Továbbra is nézni fogom a meccseit vasárnaponként, és drukkolok neki, hogy visszavonulása előtt még nyerjen egy gyűrűt." Frissítés (06.01 14:15) - Minden ügynöknek üzenem, hogy szabad vagyok, és új ügynököt keresek - nyilatkozta Moss a Boston Heraldnak. Azt is elmondta, hogy olyan ügynököt keres, aki a football pályán kívül is ki tudja használni a benne rejlő reklámértéket és más üzleti lehetőségekhez segíti hozzá. Moss a New England szurkolók megnyugtatására hozzátette: "Nem fogok balhézni, és problémát okozni az öltözőben. Végig akarom játszani ezt az évet. Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Patriots velem képzelné el a jövőt. Amit meg tudok érteni. Ez csak üzlet." Forrás: Shalise Manza Young - Extra Points és Mike Reiss - ESPN Boston

Hozzászólások

2010. 05. 31. 23:41
CoSco
Kiváncsi vagyok, hogy ez miben érint majd minket. Elvileg nem tervezi a közeljövőben a befejezést. De félek jövőre nem fog velünk hosszabítani :(
2010. 06. 01. 13:29
sirCharles
Ahogy az NFL.com-on olvastam, nem szeretne továbbra sem ügynök nélkül maradni, ugyanis koránt sincs szándékában visszavonulni a közeljövőben, egy ilyen játékosnak pedig igencsak szüksége van egy emberre, aki intézi az ügyes-bajos dolgait.

Ettől függetlenül viszont továbbra sem valószínű, hogy hosszabbítani fog a Patriots-cal - és sajnos nem is nagyon látom rajta, hogy ez különösebben zavarná.
2010. 06. 01. 14:03
lolvin
Én is olvastam a cikket, de már régóta nem tudom eldönteni, h ő nem akarna maradni vagy BB és bandája véli úgy, h nem érdemes vele hosszabbitani...
2010. 06. 01. 14:26
Abból, hogy ügynök nélkül folytatta volna a pályafutását, egyáltalán nem következik, hogy vissza akart volna vonulni.
2010. 06. 01. 14:54
gj2k
Szerintem azért nem bánja már, ha nem kap új szerződést, mert ez a csapat már nem AZ a csapat. Sokan elmentek, rengeteg az új arc, Brady családapa lett. Valószínűleg már nincs meg az a jó hangulat az öltözőben sem. Innentől meg valóban csak biznisz az egész.
2010. 06. 01. 16:28
Gomes..
Várjuk ki,h hogyan alakul a szezon,h ér össze a csapat..
Ha jók leszünk,és ő is jó lesz,akkor fog ő még mást nyilatkozni...
2010. 06. 01. 18:27
lolvin
szerintem is majd az idő eldönti, Moss gyürüt akar nyerni, ha a fiatalok beválnak akár még SB esélyes csapattá is válhatunk jövöre, akkor Moss is lehet másként fog gondolkodni!
2010. 06. 01. 20:48
Szabotomy
Hol van még február?! Már megint csak SB, meg a gyűrű így-úgy.Néha komolyan mondom fárasztó...

Csak akkor fognak érte jobb csapatok érdeklődni, ha jó teljesítményt nyújt a következő szezonban. Ebből a szempontból még valami jó is kisülhet a dologból.Bizonyítania kell, hogy még van benne potenciál, lehet normálisan kezelni, tud kultúrált lenni, nincs kiégve stb...

Én örülnék neki, ha sikerülne összerázni a csapatot, mindenki megelégedésére. Minőségi WR-ekkel már teret lehet nyitni Randy-nek is.Ha double coverage-ben fogják akkor lennie kell valakinek, aki hozza a yardokat.(I hope so.)
2010. 06. 01. 21:17
Bulow
A "hányszoredzfoxboroban TB?" és a "hányügyönökötfogyaszt RM?" tipusú hirek a legbiztosabb jelei a totális uborkaszezonnak... Lassan Mankins is terítékre kerül... :)
2010. 06. 02. 10:15
finito
Jobb csapatba már nem tud elmenni, mert a legjobbnál van (lehet nagyképűen hangzik, de tartom, hogy csak nálunk érezheti az ember az igazi, egymásért mindent megtevő csapat szellemét). Maximum eredményesebb csapatba tudna (az elmúlt 5 évet nézve eredményesebbe), de általában a veterán, nagynevű WR-ekre nem építenek olyan csapatoknál akik SB-be vágynak. Összefoglalva, számomra két lehetőség van, ami nem lepne meg: ha hosszabbít, vagy ha .500 környéki csapatba megy.
2010. 06. 02. 23:07
Szabotomy
finito: Szerinted melyik csapat nyert meg 16 alapszakszbeli győzelmet egy szezonban rengeteg veterán játékosra építve?
2010. 06. 03. 12:30
finito
Tomy, olvasd el mégegyszer és találd meg azt a posztot illetve jellemzőt, amit kiemeltem a veteránokkal kapcsolatban ;)
2010. 06. 03. 15:05
Szabotomy
Ezt most nem értem, de mind1.
Szerintem a veterán WR-ekben is van potenciál néhány évig. Persze ott van ellenpéldának Galloway, aki egy 20ast nem ért egész szezonban...
Minden csapat célja a SB, de legalább a PO. Az pedig, hogy miként érik el azt, más kérdés. Ha 3 veterán WR igazolásával akkor miért ne szerződtessenek három koros elkapót?
2010. 06. 03. 15:54
Bruschi85
Finito nem kell leírni Mosst sem, ahogy másik veterán ( tapasztalt, rutinos )játékost se. Randy Moss még mindig a liga legjobbjai közé tartozik, hatalmas játékos, top elkapók közé lehet sorolni!
Sajnálnám ,ha más csapatban folytatná mert nagy űrt hagyna maga után.
Ezeket az öreg, meg idős játékos dumákat sose szerettem, teljesen mindegy mennyi idős ha a csapat érdekeit nézi, kiteszi szívét lelkét a pályára, mindent megtesz a győzelemért! Ennyi!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
2010. 06. 04. 17:05
CoSco
Bruschi: én a Pats érdekeit nézem és szívem lelkem kitenném a csapatért, és a győzelemért, plusz korban is ideális vagyok, mégse kellek a Patsnek :(

Najó félre a gyenge poénokkal a lényeg, hogy a játékos kora a teljesítményében látszik akkor igenis számít, de Mossnál ez még nincs így. Amúgy meg szerintem BBék ha úgy ítélik meg Moss megefelel az ár/érték kitéleleiknek szerintem minden követ megmozgatnak hogy megtartsák. De szerintem egy évvel napoljuk el a témát mit szóltok, ne fessük az ördögöt a falra.

finito: az meg hogy most összetartó csapat szellemét érzed ez természetes, de hidd el meg van ez máshol csak azokkal nem foglalkozol, bár kívűlről szemlélve egy Saints, Steelers is eléggé összetartónak tűnik.
2010. 06. 06. 13:00
nDRo
Szerintem azért olyan csapat is van aki azért küzd hogy az 1/1-et elkerülje (jövőre talán a bills a legesélyesebb) és ezt nem azért mondom hogy más szurkolókat bántsak.
Hozzászólás a(z) Moss sportügynök nélkül folytatja (frissítve) bejegyzéshez