Menetrend

Napi rövid hírek

2012. 07. 23. 23:34
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Információk szerint az offseason alatt sérüléssel bajlódó játékosoknak ma kellett megjelennie a csapatnál, ahol az orvosok és edzők felmérték a jelenlegi állapotukat. Ezek alapján 6 játékos kezdi meg a felkészülést az Active/PUP listán: Logan Mankins, Brandon Spikes, Sebastian Vollmer, Daniel Fells, Myron Pryor és Jake Ballard. Erről a listáról bármikor bárki levehető. Mellettük az újoncok közül WR Ebert illetve az NFI listán lévő C/G Warren és G/T Zusevics esetében marad meg lehetőségnek, hogy úgy hagyják ki az alapszakasz első hat hetét, hogy ne számítsanak bele az 53 fős rosterlimitbe. Jó hír, hogy bár sokan arra számítottak, hogy valószínűleg Rob Gronkowski is ezen fogja kezdeni a felkészülést, úgy tűnik még sincs rá szükség és teljesen felépült a bokaműtét után.
A csapat ma aláírt az DL Kyle Love-al, azonban nem sikerült új megállapodást összehozni, csak az ERFA tendernek megfelelő feltételek alapján elkészült szerződés került aláírásra. Egy kis érdekesség: Wes Welker idén nem került fel egyik hazai mérkőzés hivatalos jegyére sem. Mint később kiderült, a beosztás még május 9-én készült el, Welker pedig május 15-én írta alá a tendert. Akik a jegyeken lesznek: Saints (preseason): Patrick Chung, Eagles (preseason): Matthew Slater, Cardinals: Troy Brown, Broncos: Tom Brady, Jets: Jerod Mayo, Bills: Logan Mankins, Colts: Aaron Hernandez, Texans: Devin McCourty, 49ers: Rob Gronkowski, Dolphins: Vince Wilfork Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2012. 07. 25. 09:46
Sajnos a falemberekre számítottam. Aki miatt szomorkodom most az Spikes. Remélem gyorsan rendbejön. Így viszont lesz lehetösége Carpenternek és Hightower-nek bizonyítania.
2012. 07. 25. 10:52
lupus
Love szerzodeserol lehet valamit tudni?MArmint,hogy miert nem kapott valami ertelmes papirt?Tavaly foleg evvege fele eleg jol muzsilatak Vince-cel kozepen.
2012. 07. 25. 13:24
Kyle Love. Gary Guytonra kell gondolni. A helyzet ugyanaz. Nem azért kap annyit szerepet, mert bármiben is súrolná akár a középszerűség határát is, hanem mert ennyire hiányzik a tehetség a posztján a csapatban.
2012. 07. 26. 13:27
lupus
Akkor lehet keverem valaki massal a korabbi evek nagy remenysegei kozul...
Hozzászólás a(z) Napi rövid hírek bejegyzéshez