Menetrend

Neal visszavonul

2011. 03. 03. 11:21
Szerző: temp
Kategória: Hírek
10 sikeres NFL év után visszavonul Stephen Neal a Patriots kezdő jobb oldali guardja. Sérülései miatt eredetileg már a tavalyi holtszezonban tervezte a visszavonulást, de végül 2 éves szerződést kötött a csapattal, 2011-ben 3 millió dollárt keresett volna. Összesen 8 mérkőzésen lépett pályára 2010-ben, mielőtt a válla miatt sérült listára került. Helyét a 6 éves tapasztalattal rendelkező veterán, Dan Connolly vette át, akire Neal visszavonulásával a jelenlegi állás szerint kezdő guardként számít a csapat. Neal eredetileg birkózó volt az egyetem alatt, az NFL-en kívül sosem játszott footballt. A Patriotssal töltött 10 éve alatt 81 alkalommal lépett pályára kezdőként, és 3 bajnoki gyűrűt nyert.
A Patriots jelenleg 6 olyan játékossal rendelkezik, aki belső falember poszton képes játszani. Thomas Austin - Eredetileg UDFA-ként került a Vikingshez, ahonnan az edzőtábor végén távoznia kellett. A 2010-es évet a Patriots gyakorló csapatával töltötte. Az egyetemen jobb és baloldali guardként is játszott. Dan Connolly - 14 meccsen kezdőként segítette ki a sérülésektől súlytott csapatot, a sokoldalú játékos 2007 óta tagja a csapatnak, és center poszton is bevethető. Nick Kaczur - A hetedik évébe lépő játékos alap fizetése 3.4 millió $ lenne jövőre, a Boston Herald információ szerint a csapat fizetés csökkentést szeretett volna elérni, amibe a játékos nem egyezett bele. Kaczur számára a tackle poszt jobban illik, de guardként is rendszersen gyakorol. Logan Mankins - A legjobb belső falember technikailag nem a csapat keretének a tagja, mivel nem írta alá a franchise tag szerződését, azonban a Patriots jóváhagyása nélkül nem is távozhat. A korábbi hírek ellentmondásosak azzal kapcsolatban, hogy mekkora esély van a felek közötti megegyezezésre. Rich Ohrnberger - A 2009-ben 4. körben Penn State egyetemről érkezett játékost két éve fejlesztik a csapat rendszerének megfelelően. A Patriots agresszív draft manőverekkel húzta a játékost, Ellis Hobbsot, és két 5. körös választást adott azért, hogy Ohrenberger a keret tagja lehessen. Ryan Wendell - UDFA-ként csatlakozott a kerethez 2008-ban és a gyakorló csapat tagja volt 2 éven át. 2010-ben sérülések miatt ragadt az első keretnél, ahol 2010. december 26.-án a Bills ellen kezdőként lépett pályára. Talán nincsenek ideális méretei, de ezt ellensúlyozni tudja a jó technikai tudásával. Forrás: Mike Reiss (ESPN Boston)

Hozzászólások

2011. 03. 03. 12:56
lolvin
Ennek alapján a jóslatom az első három pickre: OLB, T, G/C...
2011. 03. 03. 13:53
Dok
Szerintem inkább pass rush DE (J.J. Watt) aztán két OL.
2011. 03. 03. 14:02
Eddig is azt mondtam, hogy OL erősítés nagy erőkkel lesz vagy legalább kellene. De ezek után szinte 100%-ra veszem, hogy ha nem is 3, de 1-2 draft pick-et az elejéről áldozunk majd G-ra és T-re. Neal pápá, KAczur pápá és szerintem Mankins is. Ha ez megvalósul, akkor erősen csodálkoznék, ha bármi mást húznánk 17-re, mint egy OL játékost. 24-re jöhet De vagy OLB és 33-ra megint egy OL. A többi passz. De innentől kezdve, szerintem ez a fő hiányposztunk. Ingram meg menjen máshová, remélem nem hozzuk.
2011. 03. 03. 14:13
Dok
Sok minden függ a szabad piactól, illetve attól, hogy lesz-e szezon. Én még mindig amondó vagyok, hogy nem lesz szezon. De amennyiben lesz szezon, akkor a korábbi évek taktikáját követve, idén is inkább a D-be lesz húzva az első pick, még pedig pass rush játékos személyében. Az idei évben önmagán felül teljesített a D, pass rush nélkül!, ennek a megismétlésére igen kicsi az esély, ezért kell ide egy friss pass rush játékos. A támódó fal tényleg meggyengült, de a miénk a liga egyik, ha nem a legjobb faledzője, ezért ide jöhet project játékos is és egy két veterán. Ami égetőbb kérdés és teljesen felboríthatja a drafot az a futó és elkapó játékosok hiánya. Welker egyedül kevés Branch sérülékeny Tate semmit nem mutatott Price egy talány.

Míg a futásoknál nagy szükségünk lenne valakire, aki tud dominálni és fárasztja az ellen D-jét. BJGE és Fafej jók, de kell melléjük, eléjük még valaki.

Szerintem pazarlás lenne 2 vagy 3 O fal játékos húzása az elején, de majd meglátjuk.
2011. 03. 03. 14:23
Jah és bocsi 28-ra választunk nem 24-re :) Elrontottam.
2011. 03. 03. 14:38
lolvin
Dok

Azt hiszem némileg eltér a véleményünk...én az OL megerősitését tartom elsődleges prioritásnak, mindenképpen szükséges lesz ide egy, de inkább két olyan játékos aki azonnal bevethető vagy legalább nem igényel éveken át tartó felkészitést a szerepeltetése, ha TB a hátán fekszik nem sok jóra számithatunk meccs közben, emellé még OLB a kiemelten fontos poszt (véleményem szerint) ide kéne húzni egy játékost, WR és RB akad a későbbi körökben is, másrészt nem is akkora hiányposzt mint az előző kettő...Woody és Benny szépen megoldja majd a feladatot, úgyanúgy ahogyan már az idén is, főleg ha lesz előttük egy rendes fal, mert mindennek az az alapja, a futásnak is...ami a WR kérdést illeti, valóban elférne egy első számú elkapó, de a Welker, Branch, Tate hármast kiegészitve az ifjú TE szekcióval és Woodheaddel már azért nem néz ki olyan rosszul mint mondjuk a OL ha megy Kaczur, holdoutol vagy trade keretében távzik Mankins, esetleg Light sem marad, és persze öregszik Koppen...csak Vollmer és Connolly tünik fix pontnak a falban...
2011. 03. 03. 14:47
kolok
Dok
Szvsz ha nincs OL,nincs Brady.(Ezt sajnos az idei és a tavalyi PO bukta is elég pregnánsan bemutatta)Ha nincs Brady,nincs passzjáték.Ha nincs hatékony passzjáték,kikapunk.Persze a helyzet nem ennyire végletekig egyszerű,de a lényeg benne van.Jelen pillanatban pedig a falból nincs Neal;Kaczur,Light,Mankins játékára meg egy petákot sem tennék fel.Koppen sem lesz fiatalabb.Ez már nem is fal ,hanem inkább rőzsekerítés.:)
2011. 03. 03. 14:48
kolok
Látom lolvin közben megelőzőtt...
2011. 03. 03. 15:00
Dok
Idén én nem teljesen a fal nyakába varrnám a po buktát. Ez szerintem idén vastagon brady és a fal közreműködésével sikerült ilyen gyalázatosra. Bár jobb így mert a Pitt. kettétörte volna Tomot.

A fal kérdést Én máshogy látom ez megoldható veteránokkal és jó projectekkell, de a védelem pass rush nélkül összeomlik + célpont nélkül nem lehet passzolni sem. A 2 TE felvetése jogos de a végén ők sem muzsikáltak fényesen sőt. Kicsit azaz érzésem olyanok kezdünk lenni mint a régi Indi az alapszakasz a miénk a po. meg horror.

Szerintem kell DE, WR, RB, OL szóvel sok a lyuk a csapatban.
2011. 03. 03. 18:07
ha valamiért lehet okolni Brady-t, akkor szerintem csak az lehet, hogy PO-ban nem hitt, bízott annyira Gronk-ban és Hernandezben, mint ahogy az alapszakasz során, én nem láttam, hogy sokszor dobált volna feléjük.
Welker, Branch jó kezdőpáros szerintem. Tate is mutatott szép dolgokat, bizonytalan az elkapásoknál, ha ezt leküzdik, akkor jó kis 3. számú WR lesz belőle.
Ott van még az én egyik kedvencem, Edelman, akit én nagyon szeretek. és szerintem nagyságrendileg tudná helyettesíteni Welker-t, ha kellene (ne azt nézzük, hogy volt egy dropja a Colts ellen, hiszen előtte gyakorlatilag 1 hónapig csak az oldalvonalról nézte a meccseket(!), nem könnyű úgy beugorni egy-egy play-re), ő a WR közül csapatban az egyetlen aki talán feledtetni tudná Welkert.
Price is szerintem ügyes volt a Miami ellen, volt pár elkapása, és ha tovább fejlődik, akkor harcolhat Tate-tel a 3. számú elkapó pozícióért.
+ ott van Woodhead, aki szintén életveszélyes célpont 5-15 yard távolságban, úgy mozog, mint egy igazi WR, és ha elkapta a labdát akkor egy igazi RB, aki elugrál a tackle kísérletek elől.
A 2 rookie TE szerintem zseniálisak voltak, az év végén is, igaz, hogy Hernandez sérült volt, de higgyük el hogy így nekünk van a ligában a legjobb TE párosunk, és ha Crumpler is belevesszük akkor triónk.

szóval szerintem erősítsük csak az OL-t és szerezzünk be egy pass rusher-t a DRAFT elején.

Az RB poszton szerintem jelenleg jó kis kezdő párosunk van Woodhead és BJGE személyében, amíg Brady van itt, addig nem kell, és szerintem felesleges milliókat költeni, egy másik nevesebb futóra, szerintem csak mögéjük kell szerezni embereket. Faulknak én mindenképp felajánlanék egy 1 vagy 2 éves szerződés, de csak Woodhead cserének.

Kicsit hosszú lett, de lényeg, hogy


HAJRÁ NFL & NFLPA!

megegyezést akarunk!

Go Gronk! Go Edelman!
2011. 03. 03. 18:15
tomi-tomi
Dok
Szvsz a fájdalmas PO vereségeink elsődleges oka a támadófal katasztrofális teljesítménye volt. (Giants, Ravens, Jets) Emiatt vesztette el Brady a komfortérzetét, és nyújtott ő is gyengébb teljesítményt.
A falba most nem fér bele a projekt játékosok draftolása, mire beérnek, Brady a pályafutása végét járja.
WR nem első 3 körös need, rengeteg két TE-s felállással dolgozunk, van öt WR-ünk. (A mélységi fenyegetés hiányát én nem tartom annyira vészesnek, Brady a nagy sérülése óta távolról sem olyan hatékony távolra.) Gronk és Hernandez újonc volt, nekik sok volt a 17 meccs, ráadásul Hernandez csipősérülése sem lehetett egy sima ügy.
RB is ráér a hátsó körökben.
Szóval, jöjjön csak pass rush DE és OLB, két OL, s én még CB-t is hamarabb húznék, mint WR-t, RB-t.
Nekem is felrémlett a Colts, de egy ilyen idényből még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. :-)
Hozzászólás a(z) Neal visszavonul bejegyzéshez