Menetrend

Nem sikerült

2008. 02. 04. 04:07
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
A New York Giants nyerte A Super Bowlt. www.boston.com Kép: www.boston.com

Hozzászólások

2008. 02. 04. 04:09
Sztyopa
Találkozunk a drafton.addig nfl site közelébe se megyek..ezvan, engem hazavágott h ez az offense ennyit nyujtott.
csöcs
2008. 02. 04. 04:10
Bulow
Talán így van jól. Hihetetlen apróságokon ment el, de az acsapat, amelyik így tud rámenni az utolsó drive-ra az megérdemli. megszakad a szívem, ezt nem nagyon lehet túlélni. Fél év, hogy újra lássuk őket, ki tudja milyen összeállításban. legendás meccset láttunk. Pusszantás mindenkinek. bw
2008. 02. 04. 04:12
Bulow
Van egy hülye másik fradista aki viszont utál minket. Küldött egy üzenetet, hogy haha. Egy ideig nem beszélünk... lehet hogy soha.
2008. 02. 04. 04:13
Soldiers_16
ez a def egy szar fos volt a mai meccsen offenről meg ne is beszéljünk csak álttak oszt ennyi
2008. 02. 04. 04:14
andrijcar
Ilyen előfordulhat bármikor. Én mint Milan szurkoló igazán tudom (2005 BL döntő)Aztán tavaléy megnyertük éppen a Liverpool ellen.
Mindig van új mérkőzés. 18-0 sorozata pedig soha senkinek nem volt még. Ezt nem vehetik el a csapattól.
Nagyon jó volt a Giants, a mi támadóink meg sajna ma gyengék.
2008. 02. 04. 04:50
rostee
Síírok.5 sack?Nee neee neeeeee.Az tény,h nagyon jó meccs volt de miért? :( ;(
2008. 02. 04. 05:09
Tzimisce
Ahogy rostee mondta, az 5 sack nagyon sok. Ennyit számít a fal. Valszeg ez a meccs a falon ment el. De az se lehetetlen, hogy elbízták magukat a srácok. Kár érte, remélem jővőre, ha nem is perf season de meglesz a következő gyűrű.
2008. 02. 04. 05:11
SzunaP
Tisztelt Soldier! Nyilvánvalóan sokat tapasztalt, öreg harcos lehetsz nfl szinten, ha egy defense-t ami 3 negyeden át 3 ponton tart egy offense-t így értékelsz... persze az utolsó 2 perc alapján el lehet marasztalni őket "csak álttak oszt ennyi"-vel. gratulálok
2008. 02. 04. 05:28
Nora
Az offensből Wesen kívűl sajnos senki nem hozta magát.... Ez volt a gond szerintem.
2008. 02. 04. 07:28
cashnet
Ha semleges volnék azt mondom: de izgalmas, de jó meccs volt! De így....
Nem baj!Fantasztikus szezon volt! GO PATS!
2008. 02. 04. 07:44
pat68
Mint valamelyik kommentátor a meccs elött mondta "lehet az nyer amelyik jobban akarja". 35mp-el a vége elött a NYG egy picit jobban akarta. Jó meccs volt, szenvedett mind a két csapat offense de ilyen az SB általában.Én csak a mi OL-ban csalodtam egy kicsit.Ha...(nem folytatom,nincs ha!)
GO PATS FOREVER!!!(Őszel Veletek ugyanitt!)
2008. 02. 04. 10:04
Greeny
Hát reggel 4-kor nem hallottam a kommentátorok szavait a szívdobogásom elnyomta még a kiabálásukat is... Nagyon izgalmas volt, és annyira pici dolgokon ment el, elég csak az utolsó drive-ukra gondolni, Samuel kezéből kicsúszott a labda, ha nem INT, és SB itt, vagy ha már nem tudom melyik elkapójuk nem tudja megtartani a fején a labdát, vagy ha Hobbs nem csúszik el a TD-jük előtt... annyi ha, és annyi apró kis megmozdulás... De hát a sportban nincs ha, ezért szép és jó, mégha néha fáj is...Ezt a szezont egy darabig nem fogja megismételni szerintem senki, nem egy 19-0, de én mindenképp büszke vagyok a csapatra, mert megérdemlik a legjobb jelzőket. A ma hajnal nem úgy jött ki a lépés, ahogy kellett volna...van ez így, és lesz ez még így se...
Gondolom most egy kicsit kevesebben leszünk Pats szurkolók, és többen az anyázók, de az ember már csak ilyen...

Akkor is Go Pats!!!!!
Már csak 7 hónap, és kezdődik a következő alapszakasz
2008. 02. 04. 10:31
Ifo
Sajnos nem sikerült! Ez benn van a pakliban. Én akkor is büszke vagyok, arra a 18 győzelemre és a megszámlálhatatlan rekordra. Most derül csak ki itt számunkra kik is az igazi magyar "hazafiak".

GO PATS!
2008. 02. 04. 10:40
opposition
Akik nekiállnak ócsárolni a csapatot, szégyelljék magukat. Nagyon jó volt a Giants defense. Gratulálok a győzelmükhez.
2008. 02. 04. 10:50
ssymon
Nagyon elszomorító, hogy ahelyett, hogy minden idők legjobb csapatát láttam volna, mely nem mellékesen a kedvenc csapatom. Minden idők legpechesebb csapatát láttam egy nagyon izgalmas mérkőzésen. Oké, oké, hogy ez egy ilyen mérkőzés volt, de sajnos egyáltalán nem hiszem, hogy az én időmben lesz erre még egyszer példa, hogy 19-0 val végezzen a Pats, pedig nem vagyok idős.
Egy marad a lényeg! : Hajrá Pats!
2008. 02. 04. 10:56
Szabotomy
Brutális döntő volt.Kiderült,hogy a Brady is csak ember.Ha sietteik,megszorítják,nincs ideje akkor nincs passzjáték.A futójátékunkat is megölték és pont a védelem tartott ki a legtovább!!!A végére elment a meccs fejben valahol..
És akkor is a Patriots a kedvenc csapatom!Majd legközelebb!
2008. 02. 04. 11:00
kori
elöször is továbbra is Go Pats
fantasztikus meccs volt
sztem de ez csak az én véleményem a meccs ott uszott el hogy Bradyt nem tudták megvédeni, amikor ugyanis megvédték akkor szenzácios volt
sajnálom őket de ez van
2008. 02. 04. 11:08
Bruschi85
Először is gratula a Giantsnek!
A végén Eli eldöntötte a meccset. A védelmük szenzációan játszott. Gyakorlatilag megbolondították az offense falunkat.
A védelmünk sztem nem játszott rosszul. Az utolsó driveban pedig minden sikerült nekik.
Borzasztóan csalódott vagyok a meccs miatt de nekem akkor a szezon csapata a Pats.
Amit a fiúk az egész szezonban műveltek egyszerűen tökéletes volt. Ez a meccs csak azt mutatta meg, hogy senki nem tökéletes, nem gépek HANEM EMBEREK.
A lényeg továbbra is Hajrá PATS!!!
2008. 02. 04. 11:11
Gabesz
ezzel a vereséggel szerintem sok játékos, akiknek lejár a szerződése arra gondolnak hogy csak azért is megmutatják és maradnak nálunk még 1 évet és jövőre nagyobb elszántsággal vágnak a szezonnak
2008. 02. 04. 11:47
TÖRÖLT
hááááá
nagyon szarul vagyok, azóta se tudok aludni és dolgozni se.
nem akarom elhinni most se. Sajna ma egy picivel jobbak voltak az óriások. ez van, ez a sport. De nagy meccs volt! És olyan piciken ment el. Ha Samuel elkapja a labdát (ami már szerintem megvolt neki "fejben") vagy ha Tom utolsó előtti passzát elkapja Moss (nagyon kevés kellett hozzá) akkor megvagyunk. De sajna most nem nekünk sikerültek. Érdekes de azt mondom, ha kikapunk NY-ban az ucsó alapszakasz meccsen, akkor tutti megvan a VL trófea! Viszont akkor nem lett volna 18-0. Mindkettő történelem és örülök hogy részese lehettem! GO PATS! és ha jövöre szarok leszünk akkor is PATS Forever!!! de azért remélem odamegyünk és megmutatjuk!!! csak már kezdődne! De addig mehetünk Maiden és Metallica koncertekre :-))
2008. 02. 04. 11:50
Lester
Gratula a NYG-nek, megérdemelten nyerték a meccset.

Sajnos nem játszottunk jól, az O-line amelyik az egész szezonon át remekül védte Bradyt, most kipukkant.
Még így is nyerhető lett volna a meccs, ha nincs a kis apró hiba.

Azért ez egy nagyon nagy szezon volt, még így is...
2008. 02. 04. 12:55
elek10
basszaszájba kurva anyát az összes hát ilyen a mesében sincs
a monteverest csúcsáról a legméylebb gödörbe kerültek ... és én is velük együtt hát el sem hiszem h ilyn megtörténehetet, hiába volt nagyonnagy szezon az marad meg h 18/1 és ezaz egy mindennél fntosaab volt
2008. 02. 04. 13:04
Szabotomy
Te, Elek!
A kifakadásod ha a Pats rosterre érted,akkor sürgősen el kellene gondolkodnod,hogy milyen fórumba irogatsz ilyen vulgáris formában!
2008. 02. 04. 13:35
Montesclan-pats
Nem volt rossz a defense, az utolsó drivejukban pedig nekik őrült mázlijuk volt, nekünk őrült pechünk.
Nézzétek meg min múlik a SB MVP cím. Ha Assanté megfogja, 1cm, ha az escape- nél csak valakinek beakad az ujja Eli ruhájába, 1 cm, ha Tyree nem ilyen őrületesen mázlista, hogy a fejéhez nyomja a labdát, és ha Rodney nem a labdát keresi a kezével, hanem lehúzza a karját, apróság,
ha utána Hobbs és Rodney közül az egyikük elkapja azt a bal oldalra menő passzt, azt hiszem Hobbs, 1 cm, akkor most Eli az Interception király, aki visszatért régi önmagához és nem MVP. És ami a lényeg akkor mi nyerünk. Ennyin múlt!
Vagy nem?
Véleményem szerint a Giants volt mi és mi voltunk a Giants,
megleptek bennünket, bátrak voltak újítók. Eli -ra terhet raktak, aki bátor volt, néha vakmerő, de piszok mázlista.
És mi voltunk a konzervatívok, mi semmi újjal nem rukkoltunk elő. Josh McDaniels-t hiányoltam, és azt a valami meglepőt, amivel nyerhettünk volna. Ők új elkapókat kaptak elő Tyree-nak 4 elkapása volt az alapszezonban. Gaffneyt nem is láttuk, talán még Troy Brown-t is meg lehetett volna próbálni. Hol voltak a gyors oldalpasszok, a speciálitásunk? Én az offense-ből hiányoltam a spirituszt, a kreativitást, és valahogy csak akkor mutatkozott meg ha hátrányban voltunk, amikor muszáj volt. Konzervativ volt az eredménymenedzselés. És rábízták a D-re hogy nyerjék meg a meccset a végén. És még ott is bőven megnyerhették volna de hát addigra már úgy összezavartak Bennünket az elkapókkal, hogy Plaxico-val csak Ellis ment kissé lemaradva.
Szóval ők játszották azt amit nekünk kellett volna.
Nem hiszem, hogy a blitzek helyén, most senki nem kaphatott volna el, eddig mindig ott voltak a rések és Kiwanuka jött egy párszor, az Kyle vagy Heath helye, de akár Lomo is beléphetett volna oda.
A védelmük valóban kiváló, ellenállhatatlan volt,de a félidő után nem tudtunk reagálni a harcmodorukra, amely pedig olyan jellemző volt erre a csapatra.
Egy kicsit kényelmesen és kocogósan is meg lehet nyerni azt hitték. Ezt nagyon sajnálom.
Egyébként a def. elszokott a melegtől, folyt róluk a víz, de rájuk szerintem nem lehet panasz, illetve csak annyi hogy a végére nagyon elfáradtak, testben és fejben is. De úgy érzem, hogy ez inkább az off hiányából fakadt.
Nem hibáztatok én senkit, de hát mégis már olyan közel volt.
És hát el vagyok keseredve én is.
2008. 02. 04. 13:48
Tom Brady83
Ez a kép tökéletesen illik a jelenlegi helyzethez:((
Amikor vége lett a meccsnek és láttam Seaut bekullogni az öltözö felé, elszorult a szivem:(( Hát ezt érdemlik ezek a fiuk? Ezek után kikapni, amit idáig müveltek?
MEG LEHET-E MÉG 1X EZT CSINÁLNI? Szerintem ha a csapat gerince megmarad, a veteránok lehuznak még 1évet és Randy is nálunk maradna, azért lenne némi esély ennek a csodának ujboli elérésére.
Nem is tudtam meccs után h hol vagyok, csak feküdtem az ágyban álmatlanulé néztem ki a fejemböl és azt kérdezgettem magamtol: Hogy történhetett ez meg? Mi volt a baj? Lesz még ilyen lehetöség?
Aztán belegondoltam mennyiféle érzés futott át rajtam a meccs alatt.
Elöször az izgulás, majd 7-3nál kicsit megnyugodtam, aztán mikor átvette a Giants a vezetést, elkapott a szorongás, amikor Randy elkapta a labdát, ÖRÖM... És mikor a Giants fél perccel a meccs vége elött ujra vezetett, a kétségbeesés lett urrá rajtam. Ezután amikor Tommy érkezett, halvány reménysugár, majd mikor Randy kezéböl kiütötték a labdát, teljes reménytelenség
Hát nemtudom most mi lesz, remélem nem omlik össze a csapat és mindenki itt marad h bebizonyitsa, képesek még 1 ilen szezonra.

MINDENESETRE ÉN ÖRÖKKÉ HAZAFI MARADOK!!!
GO Pats
2008. 02. 04. 14:33
bradyfan
Sajnálom hogy vesztettünk de megérdemeltük nem volt lélek a játékunkban és ha ez az offense csak ennyit tudott nyujtani akkor megérdemeltük a vereséget de nem baj eből kell erőt meriteni meg tartani a jo dolgokat kijavitani a rosszakat és jővőre nyerni. Nem számit hogy kikaptunk továbbra is go pats
2008. 02. 04. 15:26
Matt21
Bárcsak kikaptak volna a szezonnyitó mecsen most mennyivel másabb lenne az a 18-1 SB győzelemmel együtt! Én azt érzem a nyomás eluralkodott rajtuk, a Jaguars ellen még jól ment a Chargers ellen már nem és a Giants ellen meg már nagyon nem! Ez van megérdemelten nyert a Giants minden tiszteletem az övéké aki egy ilyen Pats-et megver arra rossz szót ne lehet mondani! Remélem marad a mostani keret még egy évet marad Seau is és jövőre bajnokként vonulhat vissza remélhetőleg mégcsak meg sem közelítve a tökéletes szezont!
Go Pats!
2008. 02. 04. 15:39
temp
Matt: ebben van igazság! nagyon sokszor mondtam már, hogy nem egészséges egy 16-0-s szezon, sőt!! még egy 12-13 mecces alapszakasz veretlenségi széria sem. Egy idő után a játékosok elkezdenek hinni benne, hogy mindenható istenek, sőt, az elején még valóban azok is. De ha nem jön 1-2 pofon, akkor egy idő után akkor sem tudnak kilépni ebből a szerepkörből, ha már kellene. Szerintem ez lett a tavalyi Chargers, az előző évek Coltsainak a veszte is.
2008. 02. 04. 16:56
bradyfan
Igen egyet értek viitoval egy kicsit tényleg a san diego ellen látszot hogy nagyon elhitték h ővék a szezon de remélem hogy jővőre egy sima rendes egy-két vereséges szezonban tudunk sb-t nyerni
2008. 02. 04. 18:36
mgoblue
az élet nem habostorta,hatalmas szezon volt ettől még :)
2008. 02. 04. 18:54
slezitiba
Sok fórumon olvastam, hogy a történelmi eseményeket át kell élni, mert hiába mesélnek a tökéletes Miami-ról, mi nem voltunk részesei.Óriási lett volna,ha látunk egy tökéletes szezonú csapatot, és hogy ez a New England lehetett volna, ez nekünk Pats szúrkolóknak külön öröm lett volna.Mégis történelmet láttunk tegnap, hiszen a két Manning egymás utáni évben lett bajnok és MVP.De "Anyám én nem ilyen lovat akartam."És pont a Giants állított meg minket!!!!!Ezzel nem azt mondom, hogy nem megérdemelt a győzelmük, hiszen aki kiveri idegenben a Dallast és a Green Bay-t és a Super Bowl-on a New England-et, az megérdemli a bajnoki címet.De a szezon előtt ki fogadott volna rájuk? A kis Manningnek pedig külön gratulálok ahhoz,hogy kilépett fivére árnyékából, mert amit az utolsó támadásukban véghezvitt, azt kevesen tudják. Csak remélni tudom, hogy együtt marad a csapat, vagy csak csekély mértékben változik, és akkor jövőre is azért szúrkolhatunk, hogy Super Bowlt nyerjünk.Hajrá Hazafiak
2008. 02. 04. 18:55
zeejoe
A Giants nagyon felkészült a Pets-re a Pets viszont nem készült fel a Gients-re. Én ebben látom a vereség legfőbb okát. Végtelenül sajnálom a fiúkat.A 18-0 után megérdemelték
volna a győzelmet. A mai játékuk alapján viszont nem.
Ha megbocsájtotok,én a Magyar Labdarugó válogatott 1954-es
Berni döntőjét hoznám példának. Nem mindig a legjobb csapat nyer, hanem aki a legjobban akarja a győzelmet.
Ezen a mérkőzésen (SB) a szerencse döntött és az akaraterő
diadalmaskodott. A SPORT pedig ettől a plusz-tól imádnivaló,
és csodálatos.
Továbbra is GO PETS , és fel a 2008-as SB győzelemre !
2008. 02. 04. 19:02
cset
Csak ezt neeee! :(
2008. 02. 04. 19:33
Skribakker
Hajnali 4-ig fennmaradtunk, megnéztük, elbuktuk.Mi lesz a könyvel vajon? ( Ami a 19 -s győzelmi sorozatra épült volna.)Ha jövőre ismét eljutnak ide akkor megnyerik, csak fel kell tudni állni, bár ez nem könnyű. Go Pats!
2008. 02. 04. 20:42
bradyfan
Nem hiszem hogy ne tudnának felállni azért ezek a srácok nem olyanok mint a chicago vagy a phili játékosai ők már nyertek és vesztettek is volt nagy őrőmük volt nagy bánatuk (tavalyi colts elleni mecs emlékszünk) de mint már utaltam rá ez egy olyan csapat hogy nem fogja sajnáltatni magát hanem ebből a vereségből erőt fog kovácsolni és jővőre ha nem is 100%-os szezonnal de megnyerik a super bowlt és addig nekünk pats drukkereknek az a dolgunk hogy biztasuk őket és kiálljunk melletük. Szoval csak a Pats
2008. 02. 04. 21:19
kicsiMoss
Fél 5-ig fennmaradtam. Ma elaludtam a suliban órán:D. Kikaptunk:(. DE MÉG MINDIG A PATS A LEGNAGYOBB SZÁMOMRA!!!GOO PATS! Nyerjük meg a 2008-as szezont 10-6-os alapszakasszal!
2008. 02. 04. 22:12
Dega
KEDVES HAZAFIAK!

"Ami nem öl meg,az megerősít!!"
Fel a fejjel,még nem zárult le a történelem,még csak most kezdődik!!

Amikor nem jutottunk el az SB-ig,akkor is Pats rajongó voltam és leszek.És most itt megigérem,magamnak és mindenkinek,hogy a 2008-as szezon rájátszásán én megnézem a Pats-et ÉLŐBEN,FOXBORÓBAN!És véleményem szerint a CSAPAT 90 %-a együtt marad,és ezt látni AKAROM!!

Go Tommy,Go Pats!!
2008. 02. 05. 09:34
andresz
Ebben a szezonban ismerkedtem csak meg ezzel a sporttal, szerencsémre a legjobb csapat mérkőzéseit néztem. Eleinte nem is nagyon értettem a szabályokat, de a végére sikerült. Annyira megszerettem őket. Hétfőn hajnalig fenn voltam és majdnem megőrültem az utolsó percek alatt. El tudom képzelni mit érezhettek a játékosok és az edzők. Tegnap este úra megnéztem az ismétlést is. Alig várom a szeptembert, hogy ismét izgulhassak értük és csak is értük!!!

Go, Pats!
2008. 02. 05. 15:51
kicsiMoss
Jo hogy minden évben egyre bőlvül a magyarországi amerikai foci fanok tábora. Én az első meccsemet 2001-ben láttam amikor mé nem adta a Sport 1 a meccseket és a Német RTL-en néztem meg a Super Bowl-t. Felejthetetlen volt:)
2008. 02. 05. 16:56
jociy
Még csak most tanulom ezt a csodálatos játékot, de már most nagy Pats rajongó vagyok.Ez a Super Bowl maga volt a dráma.Most magam alatt vagyok,de bízok ajövőben.HAJRÁ PATS!!!
2008. 02. 05. 19:45
cset
Szerintem sokan veled tartottunk és magunk alatt voltunk/vagyunk.
2008. 02. 08. 16:02
Matt21
Dega nem valószínű hogy élőben megnézed a Pats bármely mecsét mert ha jól tudom már jó pár évre de akár évtizedre előre el van adva az összes bérlet szóval ha valaha látni akarod őket akkor még most foglalj le egyet nyugdíjas korodra!:D
Hozzászólás a(z) Nem sikerült bejegyzéshez