Menetrend

NFL Draft - Jared Odrick

2010. 03. 16. 21:20
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
A pass rusher külső linebackerek után Richard Seymour helyére keresünk újoncot.
Jared Odrick – Penn State – 6’ 5” (196 cm) 304 lbs (138 kg) Végzős játékos, aki 3 év kezdő tapasztalattal rendelkezik. Kétszer választották be a Big Ten főcsoport első csapatába. 2009-ben az Év Védője és az Év Védő falembere a főcsoportban. 4 év alatt 14.5 sacket szerzett a védőfal közepéről. Az elmúlt hetek, napok állandó Pats pickje az első körben a mock draftok többségében. Pozitívum Jó felépítés, elbírhat plusz kilókat is… kiemelkedő, ahogy áttöri a támadófalat… nagyon gyors, megfelelő fürgeség… sosem pihen a pályán, egy Duracell-nyuszi… gyors és erős kezek… jó egyensúly, és kellően atlétikus… erőteljes játékos… koncentrált, összeszedett meccs közben… elsőrangú ösztönök… még rejtőzhetnek benne kiaknázatlan lehetőségek… 3-technique játékos, aki képes lehet 5-technique poszton is játszani (3-4 DE). Negatívum Nem mindig tartja kellően alacsonyan a súlypontján, olykor túl magasan játszik… felsőtestre még erősödhetne… nem elég stabil, amikor a pozícióját kellene megtartania, átfuthatnak rajta… kettőzésekkel nem boldogul… nehezen válik le a blokkról… nagyobb falemberek ellen szenved… Összefoglaló Ha a csapatok úgy tartják, hogy jól edzhető, akkor remek prospect. Ha erősebb lesz, sokra viheti 3-4-es defensive endként. Ugyanakkor nem fog minden 4-3-as sémába illeni. Odrick nem tesz mást, mint egyenesen előre áthatol a támadófalon gyorsaságát és a kezeit használva, és minél előbb a backfielden találja magát. Könnyen az első kör második felében találhatja magát, de inkább erős második körös prospect. Kihez hasonlítható? Tony Brown. Brown tipikus one-gap penetrator a Titans csapatában. Gyors, jól használja a kezeit, de futás ellen gondjai vannak. A prospect bemutatót Matt McGuire, a walterfootball.com draft elemzője készítette.

Hozzászólások

2010. 03. 16. 23:20
Cheater
Ha nem Suh, akkor szvsz egyértelműen Ő kell nekünk...
2010. 03. 16. 23:39
Proxi
DoM! Elképzelhetetlennek tartod a feltradet Suh-ért és ezért kezdted Odrick-al vagy a későbbiekben még róla is írsz? Lehet beleszerelmesedtem ebbe a Suh dologba, de végtére is Seymour helyettesét keressük és szerintem nála jobbat nem tlálhatunk. :)
2010. 03. 17. 04:43
lolvin
Azt gondolom Suh nem elérhető a számunkra, nem hinném, h könnyen fel tudnánk tradelni érte, túl sokba kerülne, annyival meg nem lehet jobb mint Odrick, plusz ahogy én tudom, Suh térde plusz kockázatot jelent, meg van az esélye, h sok pénzt kiszór rá a draftoló csapat aztán meg sérült listán tölti az éveket...ez együtt azzal ahány picket kéne adni pluszban érte, túl drágává teszi, legalább is szerintem.
2010. 03. 17. 08:38
CoSco
Suh nagyon jó lenne de nincs rá semmi reális esély.
Köszönöm az Odrick cikket már kértem.
Minden kívánságom így teljesüljön :D

OFF
Nézegettem LB free agency-t és láttam egy-két(-három) érdekes még csapattal nem rendelkező embert, akiket jó volna esetleg megkörnyékezni, gondolok itt Merriman-re, Ruud-ra (természetesen Barret-re), és Dumervil-re. Szerintetek megérnének egy próbát vagy reménytelenek lennének, illetve hasznára lehetnének e a csapatnak???
További szép napot!
2010. 03. 17. 10:47
arapum
Én sem látok esélyt Suh-ra.

DoM: ki lesz a következő név, akiről írni fogsz?
2010. 03. 17. 12:54
Melyik játékosokról fog még ismertető születni, azt behatárolja, hogy kiről ír(t) Matt McGuire. A következő mindenesetre Suh lesz, és az ismertető mellett a trade lehetőségéről is lesz szó.
2010. 03. 17. 14:12
arapum
Akkor ha jól fordítom, akkor 3-4 DE-nek első körben Suh és Odrick, vagy senki. :)
2010. 03. 17. 14:19
lolvin
DoM

Megtennéd, h irsz egy mockot a pickjeinkre? Kiváncsi lennék rá, mit tartanál egy ideális draftnak...
2010. 03. 17. 17:28
lolvin

Több körre egyszemélyes mock draftot én biztos nem fogok írni :) Az nfl.hun született még a combine előtt egy mock draft játék keretében egy hét körös, ahol minden egyes csapatnak külön GM-je volt.

Itt a Patshez szakértő szemmel visi_b választotta a játékosokat. Az eredmény az alábbi linken látható (a teljes lista miatt jól látszik, hogy adott ponton már ki nem volt elérhető): http://nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=3429

Ezt szó nélkül aláírnám.
Hozzászólás a(z) NFL Draft - Jared Odrick bejegyzéshez