Menetrend

Nick Caserio nemet mondott a Coltsnak

2012. 01. 08. 21:10
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Egyes források szerint az Indianapolis Colts a megüresedett általános igazgatói (general manager) posztra Nick Caseriot a Patriots játékos ügyekért felelős igazgatóját szerette volna megszerezni (gyakorlatilag a GM-el azonos beosztás). A 2-14-es mérleggel végző indianapolisi alakulatra komoly átalakítások várnak, rengeteg játékosnak jár le a szerződése, egyes hírek szerint Peyton Manning közel áll a visszavonuláshoz, a Colts pedig a 2012-es drafton Andrew Luckot az NCAA talán legnagyobb sztár irányítóját szeretné választani. A Patriots amint értesült a Colts szándékáról tárgyalt a szakemberrel, és úgy tűnik, hogy sikerült meggyőzni a maradásról.

Hozzászólások

2012. 01. 08. 22:23
non4m3
köv meg BB lesz?
meg Tom Brady?

:D
2012. 01. 08. 23:10
Jim Irsay, a Colts tulajdonosa cáfolta a "hírt".
2012. 01. 08. 23:20
tomi-tomi
Schefter meg cáfolta Irsay-t. :-) Pontosabban, Irsay azt nyilatkozta, hogy ő senkivel nem beszélt, Schefter szerint a Colts engedélyt kért az interjúra.
2012. 01. 09. 00:37
Na most, ha még igaza is van Schefternek ebben, és engedélyt kért a Colts az interjúra, ez akkor sem azonos azzal, amit Schefter írt. Vagyis azzal, hogy ő volt az első kiszemelt, ki akarták nevezni és ő nemet mondott.
Láthatjuk ligaszinten, hogy az engedélykérés az interjúra nem jelenti automatikusan az állás megajánlását. Egy GM interjú során a csapat arra figyel, hogy az adott személynek azonos-e az elgondolása arról az útról, amit a csapat, a tulajdonos és ha az edzőt meg akarják tartani, akkor ő is szeretne követni. Képes lenne-e együtt dolgozni az edzői stábbal, ugyanazok a módszerek fontosak-e számára, amire a jelenlegi franchise épül (gondolok itt például olyanokra, mint az inkább draftra építő franchise-ok, mint például a Colts is). Ezek megítélése interjú nélkül lehetetlen. És az elbeszélgetéstől az állásmegajánlás még pár lépés. Az idén GM-et kereső csapatok közül mindenki esetében tudunk 4-7 jelöltről, akikkel interjút folytattak-folytatnak.
2012. 01. 09. 03:39
tomi-tomi
Bocs, figyelmetlen voltam. Schefter cáfolata szvsz súlyosabb: "Excuse me @JimIrsay. NFL told me your general counsel Daniel Emerson emailed request for Nick Cesario on Tues before he opted to stay in NE." Elsőre azt hittem, hogy a "request" az interjúra vonatkozik.
Most már (megnéztem Schefter első hírét is) nem vagyok ebben olyan biztos.
Btw köszönöm a kiválasztási folyamat leírását!
Hozzászólás a(z) Nick Caserio nemet mondott a Coltsnak bejegyzéshez