Menetrend

Nunn + 91

2009. 05. 12. 14:12
Szerző: temp
Kategória: Cikkek
Terrence Nunn a Patriots legújabb szerzeménye. A Nebraska egyetemről kikerült újonc szabadügynök játékos a múlt héten két másik elkapóval együtt járt a csapatnál. Nunn immár a 92. játékos, akivel a csapat dolgozik. Természetesen a szabályok által az offseasonban megengedett 80 fős limitet nem lépte át a Patriots, azonban a szerződéssel még nem rendelkező, a draftról érkező játékosok nem számítanak bele (összesen 12 játékos érkezett a 2009-es játékosbörzéről).
TÁMADÓK Irányítók Tom Brady, Kevin O'Connell, Matt Gutierrez, Brian Hoyer - Brady visszatérése kulcskérdés, O'Connell a 2. számú irányító, míg Gutierrez és Hoyer a 3. irányító posztjáért lehet harcban. Futók Kevin Faulk, Fred Taylor, Sammy Morris, Laurence Maroney, BenJarvus Green-Ellis, Omar Cuff, Eric Kettani - Úgy tűnik, hogy egy igazi fullback Heath Evans pótlására nem szerepel a csapat jelenlegi terveiben. Elkapók Randy Moss, Wes Welker Joey Galloway, Greg Lewis, Sam Aiken, Brandon Tate, Matthew Slater, Tyree Barnes, Julian Edelman, Robert Ortiz, Shun White - Moss és Welker továbbra is az NFL egyik top elkapó párosát alkotja. Vajon képes lesz Galloway vagy Lewis betölteni Jabar Gaffney 3. számú elkapó posztját? Tight End Chris Baker, Benjamin Watson, Alex Smith, David Thomas, Tyson DeVree, Brad Listorti - Az egyik legmélyebb csoport a keretben. Smith jelenléte befolyásolhatja Watson és/vagy Thomas végső roster helyét is. Centerek Dan Koppen, Al Johnson, Russ Hochstein, Dan Connolly, Billy Yates - Koppen visszatér kezdőként, Johnson csak 1 évre érkezett, Connyollynak muszáj lesz feljesztenie a shotgun snapeknél mutatott teljesítményét, hogy esélye legyen maradni. Guardok Logan Mankins, Stephen Neal, Rich Ohrnberger, George Bussey, Dan Connolly, Russ Hochstein, Al Johnson, Ryan Wendell, Billy Yates - Mankins (bal) and Neal (jobb) a kezdők. Ohrnberger, 4. körös pick valószínűleg marad, míg Yates és Hochstein a másik csere pozícióért szállhat versenybe. Offensive tackle Matt Light, Nick Kaczur, Mark LeVoir, Ryan O'Callaghan, Wesley Britt, Sebastian Vollmer, Damane Duckett, Jermail Porter - Light 2001 óta kezdő a bal oldalon. Vollmer, a második körös választott valószínűleg a rosteren marad, de vajon képes lesz megküzdeni Kaczurral a jobb oldali kezdő tackle pozicióért? LeVoir megbízható csere volt 2008-ban. VÉDŐK Defensive endek Richard Seymour, Ty Warren, Jarvis Green, Mike Wright, Le Kevin Smith, Kenny Smith, Darryl Richard, Myron Pryor - Seymour and Warren megbízható kezdőként léhetnek pályára. Seymour vezette a csapat sack statisztikáit tavaly, míg Warren műtétből lábadozva tér vissza. Green az első számú backup szerződése lejár jövőre, ez meghatározhatj a további sorsát. Nose tackle Vince Wilfork, Titus Adams, Ron Brace, Myron Pryor, Steve Williams, Darryl Richard Wilfork kirobbanthatatlan a 3-4es védőfal közepéből, míg Brace kitanulhatja mellette a szakmát. Forrás: Mike Reiss

Hozzászólások

2009. 05. 12. 14:14
temp
Csak, hogy ne unatkozzunk. 92 ember, jó sok név, az újoncokból sokat még nem láttunk, de a végső keretbe ugye csak 53-an férnek, szóval lesz itt még nagy tüzijáték (persze, még az offseason alatt is számos mozgás várható).
2009. 05. 12. 14:30
Proxi
Light baloldalon kezdő. :P Remélem Yates megy. Engem nem igazán győzött meg, hogy a csapatnál a helye. (bár nem is engem kell meggyőznie :) )
2009. 05. 12. 22:23
Csabiii
A védők miért maradtak ki a felsorolásból? :-P

U.i.: Yates és Britt finoman szólva is nem tudta azt hozni amiért évek óta a csapatnál vannak, remélem az újoncok közül néhányan felnőnek a feladathoz és kiszorítják őket a keretből...
2009. 05. 12. 22:58
temp
Csabiii: a cikk végén ott van a forrás, tehát nem saját kútfőből készült a gyűjtés. Ha megjelenik a védőket tartalmazó post, akkor bővíteni fogjuk ezt a mostanit.
2009. 05. 13. 12:20
hekkerelek
Szia Mindenki!
Nagyon szép a draftok utáni lista is, bár ahogy viito is megjegyezte lesz még szórás rendesen. A felének kell "mennie". Nagy verseny lesz.

Viszont én még mindig azt mondom : hogy ama bizonyos csere a chiefs-el és ezek az utólagos pick-ből kimaradt emberek "olcsón" történő beszerzése, Bill bácsi nem kis húzása:):) Szóval feltűnhetnek nagy nevek a semmiből és szerintem hallani is fogunk nagy újoncokról(lsd Jarod Mayo)
Már nagyon várnám az újabb híreket. Hát még a meccseket:):):)
Mindamellett, hogy biztos nászúton volt/van....Valaki tud valamit Brady-ről? Mégis mi hír a lábáról? Jobb mint új korában?
GOOOPATS....:):):)
2009. 05. 13. 12:53
88habi88
hát Kettani a Navy-nél FB-t játszott, és ha nálunk játszhat akkor ő lesz sztem a #1 FB.
Jók a statjai, átlagban mindig 4,5 yard próbálkozásonként és, hogy 3 lejátszott szezonjában nem volt fumbel-je, az mindent elmond a srác teljesítményéről és tehetségéről.
Nagyon szeretném őt látni már a most következő szezontól hazafiként. :)
2009. 05. 13. 14:37
temp
nah, megvan a DL is.
2009. 05. 13. 23:59
luv2xlr8
OFF:
www.geocities.com/phatforrest/ssm.html

Amerikai foci szavai a szex szlegben! Hatalmas!
2009. 05. 14. 21:05
Castleai
Remélem Myron Pryor meg tud csípni legalább egy PS Helyet magának!
Nekem nagyon szimpatikus a Srác! Igazi Csapatembernek tűnik, aki kész megszakadni az Edzéseken és a Pályán is a Sikerért!
Bár sok esélyt nem adok Neki, Én nagyon örülnék ha Patriota maradna! :)
2009. 05. 16. 18:58
_bb
Képek a minicampről/ből, ha estleg még nem fedezte volna fel mindenki:
http://www.nfl.com/photo/photo-gallery?chronicleId=09000d5d81023532
2009. 05. 17. 08:35
temp
Castleai: LeKevin Smith! szvsz Pryor az ő helyén fog maradni.
Hozzászólás a(z) Nunn + 91 bejegyzéshez