Menetrend

Nyilatkozatháború. 1. rész.

2011. 01. 11. 00:42
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Ahogy várható volt, megkezdődött a nyilatkozatháború a New England Patriots és a New York Jets között. Míg Rex Ryan, a Jets vezetőedzője komolyra (és haragosra) vette a figurát, addig a Patriotsnál egyelőre a humor az úr.
Rex Ryan a Jets vezetőedzője Az utolsó mérkőzés: "A legutolsó mérkőzésen legyőztek minket mind a pályán, mind az edzői terepen. Akkor is ezt mondtam és most is ez a véleményem. Belichick egy Hall of Fame edző, az is elképzelhető, hogy mint a történelem legjobb edzője fog bekerülni a Halhatatlanok Csarnokába. Ő ezen a szinten dolgozott akkor, én nem. Rájöttem, hogy ez a hét Rex Ryan vs. Bill Belichickről fog szólni. Ő ellenem." Koncentrálás vasárnapra: "Mindkét csapat nagyon hasonló szinten van. Ő a legjobb edző, de arra készülök, hogy vasárnap én legyek a jobb. Ha ő "elcsúszik", akkor megfogjuk verni őket." Brady inkább színházba ment és nem nézte a Colts elleni meccsüket: "Peyton Manning nézte volna a meccset..." Patriots növelte a pontjai számát: "Igen, ahogy mi mind tettük volna hasonló szituációban. Megpróbáltuk mi is ezt tenni. Ez a mi munkánk, hogy megállítsuk őket. Mi mást tehettek volna? Térdeljenek le amikor még 10 perc van a mérkőzésből? Azt mondtam Belichicknek a mérkőzés után "Látjuk egymást a harmadik menetben". Ő csak nézett rám." És hogyan reagált Bill Belichick arra, hogy Ryan szerint ez az ő kettőjük harca? "Szerintem gyorsabb vagyok nála, de ő kicsit erősebb és nagyobb nálam. De nem hiszem, hogy bármelyikünk is képes lenne blokkolni a másikat. De legalább nem fogjátok látni ezt és ez azt hiszem, nagy segítség a csapatunknak." Azonban komolyra fordítva a szót, hozzátette: "Én az én csapatomat edzem. Nem aggódom amiatt, hogy más mit tesz. A többi edző is jó munkát végez, Rex is. Én csak a saját csapatommal foglalkozom." Természetesen a Pats további munkatársa sem maradhatott ki a viccelődésből. Nick Caserio, a játékosokért felelős igazgató: "Nem hiszem, hogy bárki látni akarná ezt a csatát kettőjük között a pályán. Hosszú ideig tartana. De legalább meglátnánk, hogy mire képes Bill és Rex. Talán lehetne ez a félidei show, vagy valami hasonló." Megkérdezték tőle, hogy ő versenyezne-e a Jets GM-jével, Mike Tannenbaum-al? "Természetesen" - mondta Caserio. "Remélem nem égetném le magam." Matt Patricia a linebackerek edzője sem úszta meg a kérdést, ő melyik versenyszámban nyerne? "Valószínűleg én nyerném meg a ki bírja tovább rövid nadrágban a pálya szélén versenyt. Erre képes lennék." Biztos vagyok benne, hogy ez csak az első felvonás volt. Hosszú és izgalmas hét áll előttünk. Forrás: Boston Herald, Rapsheet.

Hozzászólások

2011. 01. 11. 00:48
fcb989
Nem tudom mi akar ez lenni Rexytől, de csak magát égeti.
Azért tetszik ez a Belichickes humor, legalább egy kicsit többet mondott a "we are just doing our job"-nál.
Nem mintha az egész csapatból bárkit is érdekelne hogy mit mondanak. Sztem csak magukat próbálják így felszívni, legalább annál nagyobbat fognak koppani:)
2011. 01. 11. 00:49
fcb989
Mondjuk megnézném az a halftime show-t az biztos:D
2011. 01. 11. 01:14
Tzimisce
Szeretném pontosítani, amit Bill mondott: NEm azt mondta, hogy nem hiszi, hogy képes lennék egymást blokkolni, hanem azt, hogy de minket nem fog látni senki blokkolni, futni, elkapni, legalábbis engem nem fognak látni. És erre mondja, hogy valószínűleg nagy segítség ez a csapatnak :)

Egyébként remek fordítás. Megnézném azt a rövid gatyás versenyt, pláne ha még havazna is :D
2011. 01. 11. 01:21
sting
Nagy meccs lesz.
És ez már a médiafelhajtás mellé.
Valamiért Rex Ryan baromira élvezi ezt.
Érdekes hogy az MNF előtt csendben volt, mint aki érzi hogy nagy verés lesz ...

lehet legközelebb azzal jön , hogy csak hagytak nyerni minket

:)
2011. 01. 11. 01:43
Pat Patriot
"Peyton Manning nézte volna a meccset..." No, szerintem nem biztos, hogy érdemes Brady elé tartani a vörös posztót. Ilyen szöveggel szerintem akkor keménykedhetne a Jets edzője, ha mondjuk 20-szal nyertek volna ellenünk. Ezt a Patriotsot nem kell lelkesíteni, mert egy rakás újoncnak erre nincs szüksége. A Jetset mindig jó megverni, és mindig borzasztó ellene veszíteni. Elbizonytalanítani meg egy 42 ponttal nyerő csapatot... Ez nem nüanszokon múlott. A Jetsnek konkrétan esélye sem volt mégcsak szorossá tenni sem a meccset. A játékosai meg nem röhögik ki? Nem rossz csapat, de ők is tudják, hogy ha annyira jók lennének, akkor 1) nem kaptak volna ki annyira csúnyán; 2) nyerték volna a csoportjukat 3) 1 perccel a vége előtt nem azon kellett volna izgulniuk a 4-5 kulcsjátékosát nélkülöző Colts ellen, hogy vajh nyernek-e... No, az ilyen ellenfelet mindig jó érzés megverni. Az a csapat, amely QB poszton egy Sanchezt tud "felmutatni", annak az edzője ne szálljon el magától. Az eszem megáll. :)
2011. 01. 11. 01:56
tomi-tomi
sting

Dehogy volt csendben! "Azért jöttem ide, hogy seggbe rúgjam BB-t."

Pat Patriot

A játékosai nem röhögik ki. WR Braylon Edwards "Arra jutottam a meccs után (3-45 az ő szempontjából), hogy mi (mármint a Jets!!) vagyunk a jobb csapat." Szerinted? Nooormális?! Ott a játékosok nem fékezik Rex lepcses száját, hanem követik őt. Na jó, nem mind.
2011. 01. 11. 02:10
Tzimisce
Ezekbe nem kell belemenni, Moss is meg lett rendszabályozva, és nagyon okosan nem reagált anno TO beszólására, hogy ki is a jobb 81-es. El is vertük a Dallast nagyon.
Ki kell menni, és meg kell csinálni a playeket. :)
2011. 01. 11. 09:36
TÖRÖLT
Pupu!
Ezzel én is így vagyok!
Nem kedvencem a hájpacni (sőt...), de azért nincs neki rossz dumája!
Ez az egy terület, ahol talán felveszi a versenyt az Öreggel!
:)
2011. 01. 11. 10:44
Dega
Sziasztok!
Egyébként Tom a színház után,ment haza és nézte a meccs végét...,még vacsizni sem ment el Gisellel :-)
2011. 01. 11. 10:56
Tamas
Egyetértek én is Pupuval és Kookesszel. Az esetek nagy részében csak viccnek szánt mondatokat fúj fel a média, kiragadva a környezetből. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Rex alapvetően nagyon tiszteli BB és Brady-t is. BB-ről valamikor konkrétan azt mondta, hogy minden idők egyik legjobb edzője. Ilyen sem sokat hallani aktív HC-től.

Nekem a Jetsnél inkább a játékosállományból sokan nem szimpatikusak, lásd Edwards. Az egyetlen akit kedveltem Jim Leonhard.

De egy jó nagy verést mindenesetre megérdemelnek :). Meg tényleg a legrosszabb tőlük lenne kikapni.

Ui: egyébként véleményem szerint a legjobb párosítás jött össze a WC után. Nekünk a Jets papíron a második legkönnyebb ellenfél, míg az nagy "lehetőségeket" tartogat magában, hogy a két smash-mouth csapat üti-veri egymást a másik ágon... ha továbbjutunk, az ellenfélnél minden második ember húzza majd a lábát.
2011. 01. 11. 12:01
Üdv! Igazából tartok is, meg nem is a Jets-től. A Colts ellen egyáltalán nem voltak meggyőzőek, pláne, hogy csakis a Colts bénasága juttatta őket győzelemhez. Az elején a 3. és rövid yardos szituknál iszonyúan bénáztak Manningék. Ha ott rendben mennek a dolgok, sztem simán verik a zöldeket.
Revis levette Reggie Wayne-t, ez rendben. Moss-is levette anno. De Cromartie már nem volt toppon, kivéve a visszahorádsait ;) Sanchez pedig szerintem simán NFL átlag (alatti?)irányító, néha elsül a keze, és megvan a big play. Mint bármelyik irányítónak.
Iszonyatosan nagy taktikai és technikai hibák sorozata kell, hogy kikapjunk, és ehhez nagy Jets mázli. Ha ez a kettő összejön nekik, akkor az égiek ellenünk szavaztak ;)
2011. 01. 11. 12:52
Bulow
Dega: Én biztosan inkább Gisellel vacsiztam volna... :)

LordTomas: Ugyanezt mondtam GoVrabelnek, mármint hogy a Ravens és a Vasas majd jól agybafőbe verik egymást...

Pirko: A dolog ennél azért bonyolultabb, itt nincs közvetlen esélyes... Aki éppen jobb gameplant csinál és azt végre is hajtja, az fog nyerni. Én a magam részéről csak óvatosan vagyok optimista... De az vagyok :)
2011. 01. 11. 12:57
Pat Patriot
Lehet benne valami, hogy ez a Rey Ryan Show része. Mint amikor meghívják Kelemen Annácskát bárhová, mert akkor lehet szórakozni a butaságán (???) meg hogy mit (nem) műtöttek meg még rajta. Csak én már elgondolkodnék azon a helyében, hogy ez a nagy duma hány alkalommal jött be. Nem olyan sokszor... Meg kell hagyni, remek védelmet rakott össze az antipatikusabb New York-i csapatnál, és ezért tiszteletet érdemel. Az a bajom, hogy néha lealacsonyodik a bokszolók szintjére, amikor jön a "mi vagyunk a legjobbak, reszkessen egész Foxborough" szintű dumájával. De igen, ahogyan BB is szokta mondani - meg hatására az egész csapat - "ki kell menni, és meg kell csinálni a játékokat". Nyilván BB is megtiltotta, hogy hasonló hangnemben nyilatkozzon bárki a csapatból Ryanéknak, ez nagyon helyes volt. Én azt érzem, hogy ez a Patriots egy kicsit kívülálló a jó csapatok között. Olyan igazi nagy, az amerikaiak szerinti "sztár" nincsen nálunk. Brady például tényleg nem igazán eladható a 24-es pulzusával. Aki idekerült hozzánk, azonnal megjavult. Gondok voltak korábban Randyvel, nálunk meg semmi. Amikor elkezdett volna gondokat okozni, túladtunk rajta, megint nem volt "show". Hernandez is teszi a dolgát, amiket megszellőztettek róla, abból semmi sem látszik a pályán - AHOGYAN AZT AZ IDE ÍRÓK 99%-A MEG IS MONDTA... Szóval én úgy gondolom, hogy a Patriots nem is annyira amerikai csapat, sokkal inkább "nemzetközi". A Jets vagy a Dallas a botrányaival, a Saints és az "amerikai álom"...
Elkanyarodtam egy kicsit. Ha Edwards ezt mondta, akkor gratulálok. Egyébként el kell ismerni, hogy a Jets a szerzett pontokat leszámítva sokkal jobb volt azon a 45:3-as meccsen... :)
Én BB-n sokkal jobban szórakozom, ezért imádtam Raikkonen nyilatkozatait is. Akkora semmiket mondott, hogy az már fájt. :) Nála meg az a kihívás, hogy ugyanazokat a "mondandókat" hogyan tudja úgy elmondani máshogyan, hogy az újságíró azt higgye, információgazdagon távozott... :) Szóval inkább 20-szor BB, mint 1-szer RR.
2011. 01. 11. 13:58
Brady12
2011. 01. 11. 14:04
Maniac84
Brady12:
Ez már nem mai darab, de azért hatalmas. :D
A Colts-nak meg ideje lesz edzőt keresnie, ha nem akar úgy járni mint a Dallas. Caldwell-ről legalább annyira nyilvánvaló, hogy alkalmatlan HC-nek mint Philips-ről volt..
2011. 01. 11. 14:30
nDRo
Egy Jets - Patriots meccs önmagában is rangadó, de playoff-ban...OMG mi lesz itt.
2011. 01. 11. 15:38
TÖRÖLT
Sziasztok

Én leszarom az egész Jets-et úgy ahogy van:D.CSAK A PATRIOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. 01. 11. 15:51
nDRo
nem tudom leszarni őket. amikor pats szurkoló letten nem gyűlöltem őket de időközben tettek róla...
2011. 01. 11. 16:15
Pat Patriot
Nos igen. Az a gondja a Coltsnak, hogy ez a Jimmy gyerek ránézésre összeszarja magát Manningtől. Ahogyan BB simán elzavarja stadionfutásra Tomot, ha elront valamit, ezt Caldwellről nem tudom elképzelni. Így nem lehet edzősködni. Mehet a hülyéskedés, de azért kell hogy legyen egy demarkációs vonal. BB-t amúgy én olyannak képzelem el, mint Kemény Dénest. Hihetetlenül tisztelik a játékosai mindkettőt, és maximálisan megbíznak bennük.
Egyébként egyértelmű, hogy a csapat a fasorban sem lenne BB nélkül. Lehetne itt Tomot megjelölni mint a Pats sikereinek első számú letéteményesét, de mindenki tudja, hogy ahhoz, hogy a Patriotson felül lehessen kerekedni, ahhoz BB eszén kell túljárni.
2011. 01. 11. 16:22
Pat Patriot
Egyébként érdekes ez a Jets-antipátia. Aki Patriots-drukker, az automatice elkezdi utálni a Jetset? Megvan-e a kettő egymás nélkül? Ezt én olyannak képzelem el, mint a Real-Barcelona vagy az Inter-Milan viaskodást. Olyan nincs, hogy valaki mindkettőt szeresse. Olyan persze van, hogy rühelli mindkettőt (én speciel a két spanyol klubot nem szeretem) az illető. Ez is egy jó kis vitaindító lehetne. Pl. sorolja fel, azt az öt NFL-csapatot, amelyet a legkevésbé kedvel! Megnézném, hogy a Patriots szurkolói között kinél nem lenne benne az ötben a Colts meg a Jets, illetve melyik lenne az az elvetemült Buffalo-drukker, aki kihagyná a Dallast a felsorolásból. Vagy a mineszótások közül ki felejtené berakni az ötbe a dobozosokat... :)
2011. 01. 11. 16:30
Tzimisce
Pat Patriot:
Azért az NFC Northbeli rivalizálás sokkal régebb óta folyik. Chicago, Green Bay és Minnesota ők mind a 3-an nemezisként tekintenek a másik kettőre. Ha jól emlékszem 2007-ben mondta Lovie Smith, hgy bár nincs meg a PO, mert keményen súlytotta őket az elvesztett SB, de azért a Green Bayt oda vissza megverik, és lőn. Pedig akkor még Favre papa játszott ott, és talán az egyik legjobb idényét hozta.

Megjegyzem a Lions most kezd éledezni, és nagyon drukkolok nekik, hogy megnyerjék a csoportot.
2011. 01. 11. 18:29
Maniac84
Pat Patriot

Ez a Jets-antipátia érdekes kérdés. Számomra nagyon sokáig totál semleges volt a csapat. Favre érkezésével kezdett unszimpátia kialakulni bennem, de az inkább a jó öreg Brett apónak szólt elsősorban. Aztán Ryan mágikus módon egyetlen! offseason alatt megutáltatta velem az egész franchise-t. Egyszerűen nem bírom azt a stílust amit ő meg most már a Jets is képvisel. Ha most hétvégén sikerülne a patriótáknak megint elkalapálni őket, akkor én ezt már egy nagyon sikeres szezonnak könyvelném el bármi is történik utána.
2011. 01. 11. 20:06
dajkatom
Én nagyon rühellem mindkét new yorki csapatot, meg a coltsot mr mvp 4 interceptont dobok meccsenként , de én vagyok a király manninggel együtt. Kovács " Ko-KO " István nyilatkozta egyszer, mikor egy olyan boxoloról kérdezték, akit amatőrként már legyőzött" A megvert kutya megismeri a gazdáját!" Magyarán a jetsben tutira benne lesz az, hogy nagyon durván lealáztuk őket és remélem, hogy rágörcsölnek és simán nyerünk!
Go Pats!!
2011. 01. 12. 00:23
sirCharles
A Jets-cel nekem egész addig semmi bajom nem volt, míg egy jelentéktelen kis átlagcsapat volt, és ennek megfelelően szerények is. Azonban mikor elkezdték eszetlenül összeszedni a "nagy" neveket, kezdve Favre-ral és eddig befejezve Santonio Holmes-szal (atya isten, "nagy" neveket mondtam? vicceskedek itt...), valamint megfejelték magukat Rex Ryannel, valami nagyon megtört bennem velük kapcsolatban. Szerintem rendkívül irritáló ez a new yorkias beképzelt, sokdumás, és tiszteletlen, prosztó stílusuk, aminek a magját szerintem Ryan ültette el a franchise-ban. Elképesztő nagy arcuk lett két év alatt, és a tisztelet legkisebb jelét sem mutatják olyan játékosok, csapatok, edzők iránt, akikkel szó szerint megtiszteltetés, hogy egyáltalán egy ligában játszhatnak - pedig sem a történelmük, sem a jelenük nem jogosítja fel őket erre.

Mindezek fényében én maximálisan együtt érzek minden olyan Pats szurkolóval, aki szívből utálja a Jetset :-D
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatháború. 1. rész. bejegyzéshez