Menetrend

Nyilatkozatok 14. hét @Miami Doplhins

2017. 12. 13. 08:00
Szerző: patsxanyi
Kategória: Cikkek, Interjú
A New England Patriots idegenben 27-20 arányú vereséget szenvedett a Miami Dolphins csapatától az NFL aktuális játéknapjának hétfő esti rangadóján. A játékosok ennek megfelelően szűkszavúan értékelték az összecsapást. Danny Amendola, Malcolm Butler, Tom Brady, Stephon Gilmore, Chris Hogan és Devin McCourty nyilatkozata.


Danny Amendola (WR)

"Meg kell nézni a felvételeken, hogy miért okozott ekkora gondot a Miami védelme. Őszintén így elsőre nem tudom megmondani, hogy mi ennek a titka, az útvonalaimra koncentráltam. Az biztos, hogy ennél jobban kell játszanunk. Nagyon jó kérdés, hogy miért nem volt elkapása az első félidőben az elkapó szekciónak. Természetesen ezért nem fogják megdicsérni a csapatrészünket. Nagyon sok cover 1-et játszottak a harmadik kísérleteknél, és jobban teljesítettek ma este, így legyőztek minket."


Malcolm Butler (CB)

(különbség a két héttel ezelőtti meccshez képest)

"Először is az, hogy most otthon játszottak. Sajnos jobban játszottak mint mi, átmentek rajtunk. El kell ismerni a ma esti teljesítményüket. Sok mindent jobban csinálhattunk volna ma este, de nincs sok időnk keseregni, jövő héten a Pittsburgh ellen bizonyíthatunk. Igazából a lényeg, hogy magunkra koncentráljunk. Amikor ott a játék, akkor végre kell hajtani. Gondolok itt elsősorban magamra. Minden szinten jobbnak kell lennünk."

(Jay Cutler teljesítményéről és az ominúzus TD-ről)

"Nem tudom miért pont ellenünk teljesített ilyen jól. Talán az önbizalmának köszönhető. Nem véletlenül játszik az NFL-ben, Minden játékosnak vannak nagy estéi, a mai az övé volt. Agresszívabbnak kellett volna lennem. Magasabbra kellett volna mennem, és jobban megjátszani a helyzetet. Azt hittem, hogy jól hajtottam végre a játékot, de utólag látszik, hogy nem elég jól."

Tom Brady (QB)

(a mérkőzésről összességében)

"Egyszerűen nem játszottunk elég jól. Szerintem nincs semmilyen titka annak, hogy mit kéne tennünk másképp, hogy itt is győzelmet arassunk. Ez egy rossz este volt számunkra. Bárcsak jobban játszottunk volna, de nem tettük, így egyetlen dolgot tehetünk: továbblépünk és megpróbálunk a jövő héten jobban teljesíteni."

(a harmadik kísérletekről és az elkapások megoszlásáról)

"Igen, a harmadik kísérletek rosszul mentek, sőt ennél rosszabb nem is lehetett volna. Nem tudtuk megcsinálni a játékokat, így nem tudtunk a pályán maradni. Sok jó meccsünk volt ebben az évben, ez nem tartozott közéjük. Meg kell néznünk újra. Legjobb esetben a labdákat el kell osztani a különböző pozíciók között. Nem ezzel a stratégiával akartuk lejátszani ezt a meccset, egyszerűen rossz döntéseket hoztunk."


Stephon Gilmore (CB)

"Több sikeres játékot mutattak be, mint mi, végrehajtásban fölénk nőttek, ez eredményezte a vereséget. Hogy mi szükséges a jövő heti győzelemhez? Egyszerű. Visszatérni a régi kerékvágásba. Időt tölteni a taktikai táblánál. Keményen gyakorolni. Ennyi."


Chris Hogan (WR)

"Jó érzés volt újra a csapattal lenni és újra játszani. Hiányzott már. Igazán jól teljesített a Dolphins egész védelme. Minden szinten jó teljesítményt nyújtottak. Nekünk is fel kellett volna nőni a feladathoz. Még nagyon sok van hátra a szezonból, szóval nem az járt a fejünkben, hogy ezzel a győzelemmel biztosíthatjuk a helyünket a playoffban. Tovább kell lépnünk. Nagy meccs vár ránk egy rövid felkészülés után. A hibákat rövid idő alatt ki kell javítanunk és a Steelers-t helyezni a fókuszba."


Devin McCourty (S)

"Annyi volt a különbség, hogy ma este az elejétől a végéig jobb kivitelezéssel dolgozott a Miami, mint mi. A mérkőzés bizonyos részeiben működtek a dolgok, de összességében megérdemelten kaptunk ki. Jó héten vagyunk túl, nem volt előjele ennek a meccsnek. Egy olyan csapattól kaptunk ki, amelyikkel jó ismerjük egymást, a mai napon nekik jött ki jól a lépés. Talán ha egy kicsit korábban ébredünk, akkor vissza tudtuk volna hozni a meccset. Tudtuk, hogy nincs jó mérlegünk itt, ezért nem hiszem, hogy csapdába léptünk volna. Az utóbbi években nem sok meccset nyertünk itt. Annyi az egésznek a lényege, hogy nem hajtottuk végre megfelelően a feladatunkat egy olyan csapat ellen, aki az utolsó szalmaszálba kapaszkodik a playoff szempontjából. Ez egy olyan nap volt, amikor nem tudtuk kihozni magunkból, ami bennünk van."


Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2017. 12. 13. 08:37
hulith
Szokásos sablon szövegek de nem is kell
magyarázni a rossz teljesítményt vannak ilyen meccsek.
2017. 12. 13. 10:01
Gabesz70
A játékosok teljesítményénél már csak ezek nyilatkozatok rosszabbak! Mint akiknek fogalmuk sincs hogy hol voltak, mi a dolguk, mit kellett volna tenni! Érthetetlen az egész. Tegnap még elintéztem azzal hogy csak altattunk és úgyis a Steelers meccs a döntő, de azok után hogy igazoltunk egy liga utolsó WR-t, kezdem azt gondolni hogy nagy a tanácstalanság. Egy jó TE jöhetne, de WR minek? "Csak" tömni kellene őket labdával. Inkább az O fal megerősítésén dolgozzanak és a D koncentráltságán. Remélem hogy csak a meleg nyomta meg a fejüket Miamiban és a hűs Pittsburgh helyre teszi a dolgokat!
2017. 12. 13. 11:56
Pat Patriot
Mire számítottál, hogy majd a játékosok nyilatkozataiból megvilágosodsz? Akár nyerünk, akár veszítünk, ezek mennek, néha egyik-másik játékos (DMC pl.) nyelve jobban megered, de egyébként ezek mennek. Még talán kimaradt, hogy "az ellenfél semmi meglepőt nem csinált". :)
A szezon elején én is arra gondoltam, hogy esetleg valami megoldhatatlan gond van, esetleg X vagy Y nem annyira jó stb. De valahogy csak összegereblyéztünk 10 győzelmet! Gondold végig! Szerinted van annak realitása, hogy a Patriots az elmúlt évek sikerei után (meg úgy általában) tanácstalan lehet? Vagy azzá lett volna a csapat, mert kikapott egy feltüzelt Miamitól, amelyben Cutler pályafutása kilencedik olyan meccsét tudta le, amikor legalább 3 TD-t passzolt INT nélkül?! Vagy azért, mert egy szar meccs után igazolt egy elég nagy WR-t (amilyet én egyébként hiányoltam...) a csapat Kenny Britt személyében?
Hogy az O fal minőségén lehetne dolgozni, aláírom, a D-t is lehetne erősíteni. De szerintem alaptalanul vagy ennyire felháborodva. Az utolsó jelző, amit a New Englandre szerintem bárki használna az elmúlt évek alapján, az a "tanácstalan". Nagyon örülök, hogy a talán legkeményebb kihívónk (bár a Jaguars is elég durva) ellen máris lehet bizonyítani. Ha veszítünk, nincs kérdés, legfeljebb majd a PO-ban visszavágunk. Ha meg nyerünk, senki sem fog emlékezni a Miami elleni betlire. Az a durva, hogy 20 pontot még így is felraktunk a táblára, pedig egy olyan Miami ellen mentünk, amelyben gyakorlatilag nem is volt rossz teljesítményt nyújtó játékos, de többen is remekeltek.
Remélem, a Steelers ellen bizonyít a Patriots. Olyasmi érzésem van, mint 2007-ben, amikor a Colts ellen játszott a csapat, és azt mondták, lényegében az tekinthető a Super Bowlnak. :)
2017. 12. 13. 14:46
Gabesz70
Ne is mond, az volt életem első Pats meccse! :(
2017. 12. 13. 14:23
cspeti98
Szerintem kedjünk el tankolni inkább, ha olyan kétségbeesettek vagyunk hogy ilyen Britt-féléket igazolunk. Hányszor volt már hogy máshol megbukott játékosokat a mi edzői stábunk használni tudott? Nem mellesleg Britt idén lehet gyenge volt, de tavaly 1000 yardos szezonja volt. A nyilatkozatokon meg nem kell meglepődni, mert mindig ilyenek. Sőt, BB eheti nyilatkozata szerintem az all-time top5-ben van, talán csak a we are on to Cincinnati volt jobb.
2017. 12. 13. 14:41
gcsaba
-"Meg tudná magyarázni az onside kick-et? Mi történt?"
-"Ők szerezték meg."

:)
2017. 12. 13. 14:48
gcsaba
Nézzétek meg, érdemes, BB reakcióját az első kérdés után. Majdnem jobb, mint tavaly, amikor az irányítóváltásról kérdezték. Szakadtam a röhögéstől.
http://www.patriots.com/news/2017/12/12/new-england-patriots-postgame-transcripts-1211
2017. 12. 13. 16:50
Pat Patriot
Az mondjuk óriási, hogy BB úgy áll ott, mintha zsinórban a második SB-ját veszítette volna el a csapat 50 ponttal, őt meg 2 perce rúgták volna ki... Ez egy olyan meccset követően történt, aminek abból a szempontból nem volt jelentősége, hogy a maradék 3 meccsünket mindenképpen nyernünk kellene, akkor is, ha a Delfineket legyőzzük. :)
Ilyen mérleget csak úgy lehet összehozni, ha az edző a győzelmeket szinte természetesnek veszi, a vereségeket pedig katasztrófának.
2017. 12. 13. 17:35
Croaker
Én végig röhögtem ezt a riportot :) Ezek a nézések - válaszok :))

Priceless :)
2017. 12. 13. 20:03
patriota
Az az igazság,hogy a Lynch féle nyilatkozatokért anno megőrültem,imádtam,de az öreg simán veri ezekkel a nézésekkel és "válaszokkal".Sokkal jobb.Beast módban van az öreg ilyenkor.Brutális!Ha egy szót se szólna is mindenki ki tudja találni mit gondol.Mondjuk ha nyerünk,akkoris kb ilyen...félelmetes!
2017. 12. 13. 20:18
cspeti98
Egyébként ha értelmeset, azaz futballal kapcsolatosat kérdeznek nagyon jó válaszokat tud adni még akár vesztes meccs után is. Olyanokra gondolok mint a FB-k szerepe, a bal-és jobblábas punterek közti különbség, offense játékosok szerelni tanítása, hogy lehessen őket ST-ben használni, stb. Az ilyenekre mindig értelmes és hosszú válaszokat ad, a bulvárt viszont nem szereti.
2017. 12. 13. 19:02
Fimiron77
2017. 12. 13. 19:02
Fimiron77
:):):)
2017. 12. 13. 20:08
patriota
Mindig eszembe jut BB-ről az a kép amikor egy képsorozaton mutatják milyen amikor ideges,amikor vidám,amikor hisztérikus és mindenhol ugyanaz a kép van... istenkirály!
2017. 12. 13. 14:46
Gabesz70
Az 1000 y jó hangzik,csak a hozzá tartozó 5 TD kicsit kevés. :O
2017. 12. 13. 17:37
cspeti98
Jeff Fiaher offensében játszott! Abban az offenseben ahol tavaly Goff bustnak nézett ki és Keenum is katasztrófa volt. Az 1000 yard és az 5 TD Fisher offensében kifejezetten jó.
2017. 12. 13. 15:40
nszgergo
arról nem beszélve, hogy csak nem akart játszani Clevelandban, konkrétan én láttam olyat, hogy a routját sem fejezte be, ezek után nem csoda, hogy kivágták
na de itt szerintem lesz kedve játszani (gyűrűért)
2017. 12. 13. 10:59
ötös műhold
Két dolog lehet: vagy nem tudják, hogy mi volt a baj, vagy nem mondják. Vagy persze, valami köztes, hogy kapisgálnak azért valamit, de azt nem illik a nyilvánosság orrára kötni - nem fognak itt őszinteségi rohamot kapni.

Mindenesetre, ha nem tudják, hogy mi volt a gond, az baj lenne. Még az a kisebb, ha a játékosok nem tudják. Ha az edzők se, na az lenne a katasztrófa. Mert akkor az előrevetítene egy Pittsburgh-i kilátástalan játékot, csúfos vereséggel.

Most van itt az idő, hogy bízzunk a csapatban, és az ő bölcs vezetőiben. Mást amúgy sem tehetünk.
2017. 12. 13. 13:19
dravait
Ők persze, hogy tudják, mi volt a gond. Hiszen nem egy játékos betlizett, hanem vagy 40 ember, iklúding a teljes edzői kar. Hogyne tudnák, hogy pl. az odaút volt minősíthetetlen, mert Kraft lefagyasztotta őket a szuper új repcsi légkondijával, vagy a szertáros mindenkinek a tavalyi rossz gamelpant nyomta a kezébe - bárakármi volt is, de pontosan tudják - naná, a liga legjobb coach teamje van nálunk, méghogy tanácstalanok... Ráadásul túlvannak a videózáson is, emberenként mikromozdulatokra lebontották, hogy ki mit csinált rosszul. És tudják az okot is, csak nem mondják el, mert ugyan mit kezdenénk vele azon kívül, hogy az újságírók szétszednék őket a hülye kérdéseikkel/pletykáikkal/elméleteikkel?
Jól van ez így, mosolyogjunk az "üres" nyilatkozatokon és örüljünk, ha valaki kicsit többet mond (pl. Bennett volt ilyen szószátyár).
2017. 12. 13. 16:14
kitalaltnev
Neked legyen igazad. Uff
2017. 12. 13. 17:46
kalapur
ha szerinted nem így van, nem igazán ismered ezt a csapatot...
2017. 12. 13. 18:18
Lucius
Nem értem hogy képzeled. BB áll a csapat előtt, nézi a kivetítőt, amin éppen TD-t szerez a Dolphins, vakarja a fejét és alig érthetően motyogja "Nem értem ez hogy lehet… mi mindent jól csináltunk… nem ezt érdemeltük…".
Nyilván pontosan tudják ki és hol hibázott. Más kérdés, hogy a hibák javítása nem biztos, hogy lehetséges, hiszen lehet az eddig felépített rendszerben a hiba, amin már nem lehet változtatni, vagy lehetnek az egyéni képességek kevesek, ami szintén nem változik egyik napról a másikra. De hogy pontosan megmondják mikor, ki és mit hibázott, abban biztos vagyok (én is).
2017. 12. 13. 20:12
Barb
2017. 12. 15. 13:30
torokszabolcs
Egy ilyen meccs után már értem milyen lehet Browns vagy Bears szurkolónak lenni, vagy évekig "élvezni" a Jaguars szereplését. El lettünk kényeztetve, uraim!
Nem kell kétségbeesni. A PO megvan, ismerünk ugye olyan csapatokat, amelyek WC-ről nyertek SB-t.
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 14. hét @Miami Doplhins bejegyzéshez