Menetrend

Nyilatkozatok 5. hét: @ Tampa Bay Buccaneers

2017. 10. 08. 11:00
Szerző: patsxanyi
Kategória: Cikkek
A New England Patriots ismét szállította az idegenbeli győzelmet: egy pontszegény mérkőzésen sikerült legyűrniük a Tampa Bay Bucs-ot, így győzelemmel a hátuk mögött készülhetnek a Jets elleni összecsapásra. A mérkőzésről James White, Tom Brady, Jonathan Jones és Patrick Chung nyilakozott.


James White (RB)

"Akármilyen "csúnya" győzelem is volt a mai, attól még győzelem. Ma egy kiváló csapatot győztünk le egy kemény mérkőzésen. Persze sok mindenen kell még javítanunk, de sokkal jobb egy győzelem után edzésbe állni. Tudtuk, hogy egy kemény, négy negyedig szoros mérkőzést fogunk játszani. Így is lett. Jó dolog egy győzelmet összehozni idegenben főleg úgy, hogy már csütörtökön játszanunk kellett. A védelmünk ma nagyon odatette magát, jól játszottak. Támadó oldalon próbáltunk hasonló szintet hozni, jobban is segíthettük volna a védők munkáját több ponttal. Jő védőink vannak, akik a legnehezebb időkben is összetartanak. Egyszerűen hozni akartak egy jó meccset, ami végül sikerült."

Tom Brady (QB)

(a védelemről)

"Kiváló meccset játszottak, ők tartottak életben bennünket ma este. A kevés szerzett pont mellett alacsonyan tartották a a Tampa pontjait is, így tudtuk összehozni ezt a győzelmet. Nem fog sem a támadósor, sem a védelem minden meccsen jól játszani. Az adott estén kell megtalálni az egyensúlyt, hogy kisegítsék egymást az egységek, és a meccs végére miénk legyen a győzelem."

(a támadósorról)

"Bárcsak több pontot szereztünk volna ma este, de nem ment. Nem végeztük megfelelően a munkánkat. Csináltunk pár kiváló játékot, de ha tehetném jó pár játékot újra lejátszanék, olyan pocsékul sikerültek. De erről szól egy csapat. Ha az egyik egységnek nem megy, akkor jön a másik és kihúzza a gödörből."
tb12

(Gronk-ról és Amendola játékáról)

"Minden meccs előtt a meccs reggeléig dolgozunk azon, hogy a legjobb stratégiával menjünk ki. Gronk mindent megpróbált, de van úgy, hogy nem minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Ilyenkor stratégiát kell váltani az edzőknek és ebben Josh McDaniels kiváló. Josh minden helyzetből kihozza a legjobbat. Danny kiválóan játszott ma este, mint mindig. Nagyon jó éve van és büszke vagyok arra, ahogy teljesít. Nagyon kemény fickó, szeretek vele együtt játszani."

(az utolsó támadásról)

"A negyedik kísérletnél az edzőkön múlt, hogy rúgunk vagy nekimegyünk. Azt hiszem elég távolságot tettünk meg, hogy Stephen Gostowski berúgja. Végül meg is tette. Igazi győztes típusú játékos. Jó pozícióból jöhetett volna a Bucs, ha kihagyjuk, de boldog vagyok, hogy Gost berúgta és a végén a védelem hozta a meccset." 

Jonathan Jones (DB)

"Jó meccset játszott a védelem, végig őriztük a vezetést. Az, hogy a végén nekünk kellett hozni az utolsó játékot természetes. Mindig azt a helyzetet kell megoldanod, amivel épp szembe nézel. Azt hiszem a mai meccsel egy lépést tettünk a helyes irányba. Úgyanúgy mint eddig vissza fogjuk nézni a meccset és megnézzük, hogy mi az amin javítani kell. Az viszont biztos, hogy a büntetésekre oda kell figyelnünk. Limitálni kell a hibákat és a büntetéseket, különben komoly károkat okozhatnak nekünk a jövőben. Egyszerűen a koncentráció hiánya miatt követjük el ezeket a butaságokat. A ma esti célunk az volt, hogy csökkentsük az elszenvedett yardokat. Úgy gondolom, hogy képesek voltunk rá."

Patrick Chung (S)

"Jó érzés idegenben győzni, ezért jöttünk. Keményen harcoltunk és csapatként győztünk. Miénk volt az utolsó ütés, ennek örülök. A védelem előrelépésének az oka egyszerűen az, hogy jobban játszottunk. Úgy értem jobban ütköztünk,  jobban kommunikáltunk és át tudtuk ültetni a meccsbe azokat a dolgokat, amiket edzéseken gyakoroltunk. Még mindig nagyon sok mindenre oda kell figyelnünk, de ez ma már jobb volt, mint eddig. Csak a védőkön múlik, hogy milyen játékokat hoznak össze. Kimegyünk a pályára és testvérekként összekapaszkodva csináljuk a dolgunkat. Az edzők csinálják a saját dolgukat, de a pályán mi vagyunk. Mi végrehajtjuk azokat a hívásokat, amelyek az oldalvonalról érkeznek a legjobb tudásunk szerint."

Forrás: patriots.com
Kép: espn.com

Hozzászólások

2017. 10. 08. 11:59
ötös műhold
Nem elég dicsérni Amendolát, hogy milyen jó. Fizetésemelést kell neki adni.
2017. 10. 08. 13:31
Lucius
Ki vagy te, az ügynöke? :)
2017. 10. 08. 13:47
DM
Igazad van,nagyon megérdemli :)
2017. 10. 08. 16:58
Tzimisce
Az első két évben túl volt fizetve, most alul van fizetve. Ehhez képest JE végig alul volt fizetve, pedig idén látszik, hogy mekkora érték. Ahogy a Do your Job 2-ben is mondták, a blokkja volt pl. a flea flicker lényege.
2017. 10. 08. 17:32
hopi46
Dolának meg a rendszeres(!) 3&sok elkapásai.
JE és Dola egyaránt nagy érték a számunkra és Ők jó focicsapatban akarnak és szeretnek játszani, ahol nagy célok vannak kitűzve.
A fizetésekről meg annyit, hogy JE-t draftoltuk (ez ugye sok évig kevés pénz!), Dolát pedig Welker "helyére"/helyett igazoltuk 5év/28,5 milka pénzért, ami azért nem horribilis összeg egy igen jó Rams-es éve után, ráadásul akkor ez nagyon fontosnak tűnt. (Érdekes, hogy JE ügynökét senki sem "ostorozza", hogy az FA-ként milyen szerződést kötött.)
2017. 10. 08. 17:51
hopi46
Ja, Dola és Harris fizuja majdnem ugyanakkora! (3,1 és 2,8 snaps: 167 és 7) :)
2017. 10. 09. 07:32
zozo692
Ja, Dola és Harris fizetésének semmi köze egymáshoz.
:):):):)

Ezt csak azért írom le, mert az előző hozzászólásodban azt ecseteled, hogy JE fizetésének miért nincs köze Amendoláéhoz.

Nem vagy véletlenül politikus? Az érvelési struktúra nagyon hajaz rá ;-)
2017. 10. 08. 14:12
simiimi
Csak a szokásos szövegek, de nem baj! Mert a péntek remekre sikerült nekem: győzelemre ébredtem és (kicsit OFF) megjött A KÖNYV, amit rendeltem: "BELICHIK ÉS BRADY, alcím: a New England Patriots legendás párosának útja az NFL csúcsára.
2017. 10. 08. 14:43
roik092
Big like.

Valaki letudná írni, hogy milyen könyvek jelentek meg a Patriotsról vagy játékosairól magyarul? Én azonfelül, amit leírtál csak a Grönk könyvről és a Meskó Zoli könyvről tudok. Mást nem találok.
2017. 10. 08. 21:10
simiimi
Én is teljesen véletlenül akadtam rá egy Faceb-os ajánlóban. Michael Holley írta és "Belichik és Brady" a címe. Nem szeretnék reklámot csinálni a kiadónak, de itt lehet megrendelni: https://www.lira.hu/hu/kiado/twister-media-kft Nem tudom, lehet hibát követtem el a link megosztásával, de biztos vagyok benne sok szurkoló társamat nagyon érdekelné a könyv. Okt 9-én jelenik meg hivatalosan, most kedvezményesen lehet hozzájutni. Én már olvasom!:)
2017. 10. 08. 18:40
Batyu Gizi
2017. 10. 08. 18:32
hopi46
Na, ma este, hátradőlve, hajrá CIN, CLE, TEN! Hajnalban meg go HOU.
Ritka órák! :D
2017. 10. 08. 23:50
Arnold Patsenegger
Cin/Buf ---> vicc amit a Bills elvesztett :D ennyi turnoverből kitúrtak kőkemény 3 pontot talán :D. Pedig Daltonék mindent megtettek,hogy nyerjen a Bills, de még így se sikerült!

Cle/NyJ ---> vicc ez a Browns :) még mindig!
2017. 10. 08. 20:48
hulith
A csapat játékán fanyalgóknak ajánlom figyelmébe Titans-Dolphins félidőben first down
5-2 yardok 80-62 szóval igy is lehet jatszani.
2017. 10. 09. 05:21
hopi46
Hát úgy tűnik ezt a Kansast jelenleg csak a sérülések állíthatják meg. Nem hengerelnek, de meggyőzően játszanak, szerencséjük is van és finoman szólva a bírók sem utálják Őket. :(
2017. 10. 09. 07:38
zozo692
... és vannak azért kiemelkedő teljesítmények is konzisztensen.
Kíváncsi lennék arra évekre visszamenőleg, hogy akik október elején szinte minden power ranking-on elsők voltak, hol végeztek a bajnoki év végén.
2017. 10. 09. 11:28
bradycardia
Igazad van, de hogy' jön ez ide? Ebben a topikban a Pats tagjainak mérkőzés utáni nyilatkozatait vitatjuk meg.
2017. 10. 09. 11:51
hopi46
2017. 10. 09. 08:03
gallis1976
Na Houstont is lehúzhatjuk az idei playoff esélyesek listájáról. Mercilus és JJ. Watt is kidőlt egész évre, ráadásul olyan sérülésekkel ami volt, hogy egyes játékosoknál a pályafutás végét jelentette. Szerencsétlen O Brian vakarhatja a fejét. 50%-ot romlott a védelme egy meccsen és a szezon elején vagyunk.
Ezért mondom, hogy inkább játszunk szarul, csak nyeregessük vékonyan a meccseket, de sérülés ne legyen...
2017. 10. 09. 08:09
gallis1976
A Kansas saját magát fogja megállítani mint az elmúlt években mindig. Hill, Hunt, Kelce. Bármelyik megsérül és vége a dalnak. Amennyit használják ezt a hunt gyereket erre minden esély meg is van. A következő négy meccsükből 2 vereség lesz.
Egyébként baromi jó a sorsolásuk. Én nem vagyok elájulva tőlük egyáltalán.
2017. 10. 09. 12:27
hulith
A következő 4 meccs alapesetben nem lenne könnyű Steelers, Raiders, Broncos,Dallas
2 vereség simán benne van.
2017. 10. 10. 11:21
mgabor74
Csak mákjuk van, mert Big Ben formán kívül van (5 int-et dobott vasárnap), Carr sérült, a Broncos offense is hullámzik, és a Dallas sem olyan erős mint tavaly. Amúgy Én is úgy látom ki fog fújni ez a Chiefs idő előtt, de a playoffban tuti ott lesznek, és egy-két meccset hozhatnak is ott.
2017. 10. 09. 10:27
Boby33
Sziasztok!

Azoktól kérdezném, akik voltak már kint meccsen.
Hol érdemes megszállni? Kinek mi a tapasztalata, van e jól bevált szállás? Mikor érdemes jegyeket venni meccsre és hol érdemes?:) Esetleg aki tudna nekem segíteni az adhatna egy kontaktot, lenne számos kérdésem:) Köszönöm előre is a segítőkész válaszokat!:)
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 5. hét: @ Tampa Bay Buccaneers bejegyzéshez