Menetrend

Nyilatkozatok 6. hét: @New York Jets

2017. 10. 16. 21:53
Szerző: gcsaba
Kategória: Meccsek, Interjú

A New York Jets otthonában ritkán szerez könnyed győzelmeket a Patriots, bár a Butt Fumble beleégett mindannyiunk retinájába, azt hiszem. Az egy felhőtlen szórakozást hozó meccs volt, de ez a vasárnapi inkább a szokásos, nyögve nyelős összecsapások közé sorolható, ami meglehetősen rosszul kezdődött, de a végén a New England szurkolói örülhettek. Lássuk, hogy látták ezt a játékosok.

Tom Brady (QB)

"Bárcsak jobban játszottunk volna ma, de végül nyertünk. Van mit tanulnunk belőle. Gyorsan hátrányba kerültünk, de sikerült visszaküzdenünk magunkat a meccsbe. Volt egy jó sorozatunk a félidő előtt, ami végül elég volt a győzelemhez. Ez még csak a hatodik meccsünk volt, sok teendőnk van még, hogy jobbak legyünk.”

Arról, hogy miért volt annyira indulatos az első félidőben:
„Mindig egy kicsit feszült vagyoka pályán ilyen vagy olyan okokból. Ez egy érzelem dús játék. Nem tudom, mi volt ma, gondolom attól volt, ahogy a dolgok alakultak, ahogy a játékokat végrehajtottuk.”

Arról, hogy Aaron Rogers-nek eltört a kulcscsontja:
„Ezt nem tudtam. Szívás…”

Rob Gronkowski (TE)

 Az egy hét kihagyás utáni visszatéréséről:
"Simán ment, mi győztünk. Nem ment azért minden olyan jól, ahogy kellett volna, de a legfontosabb az, hogy nyertünk. New York-ban mindig keményen kell harcolni. Azok a srácok keményen játszanak. Nagyon kemény a védelmük, odaütnek rendesen, mindig nagyon fizikálisak. Nem adják fel sosem, meg kell harcolni minden győzelemért.”

A hangulatról a pálya szélén 14-0-ás hátránynál:
"Az a fontos, hogy meccsben maradjunk.Egyszerre csak egy játékra, egy támadásra kell figyelni. Nem lehet egyszerre 14 pontot szerezni. Kimész a pályára, szerzel néhány pontot, vársz a momentumra, aztán a védelmen a sor, hogy megállítsa az ellenfelet, majd visszamész, hogy kiegyenlíts. Ezt kell csinálni, ha hátrányban vagy. Voltunk már ilyen helyzetben.”

Devin McCourty, (S)

Az hátrányból való fordításról, idegenben:
"Nyilván nem így akartunk kezdeni, de sokan tudják már köztünk, hogy a meccs négy negyedig tart. Jártunk már úgy, hogy hamar vezetést szereztünk, de végül kikaptunk. De voltunk hátrányban is már. Azt gondolom, hogy jó megtapasztalni mindkét végletet, és megérteni, hogy nem szabad feladni. Ha előnyben vagy, akkor rá kell lépni az ellenfél torkára, és ki kell végezni őket. De ha te vagy hátrányban, akkor ki kell tartani. Úgy gondolom, jó munkát végeztünk az első félidő végén, amikor még időben megadtuk a lehetőséget a támadó sornak, hogy kiegyenlítsen.”

Malcolm Butler (CB)

Jeremy Kerley touchdown elkapásáról:
"Rosszul mértem fel a helyzetet. Az elkapón kellett volna tartanom a szemem, és megcsinálni a szerelést, ahelyett, hogy kockáztatok. Rossz döntés volt, és gyenge kivitelezés, rossz szöget választottam. De leráztam ezt magamról, és küzdöttem tovább.”

Austin Seferian-Jenkins visszahívott TD-jéről:
„Megpróbáltam kiütni a labdát, és láttam, hogy az megmozdul. Szóltam a bírónak, hogy kiszabadult a labda. Mondta, hogy vissza fogják nézni, és jól alakult végül. Nekünk ítélték, ez az, ami számít.”

A sok hiányzóval felálló csapat szerepléséről:
„A következő ember előlép. Ki kell menni, és megcsinálni, amit mondanak neked. Nem szeretek a Jets ellen játszani, nagyon kemény... De megcsináltuk, győztünk. Hogy hogyan teljesített a védelem az utolsó drive-ban… Talán meghajlunk, de el nem törünk.

Brandin Cooks (WR)

A csapat reakciójáról, amikor Tom Brady „beindult”:
" Ilyen a mi vezérünk. Ő az, akit követünk. Amikor így felhúzza magát, akkor a legjobb, amit tehetünk, hogy vele tartunk.

Arról, hogy a támadó sor hogyan tudott megújulni a lassú kezdés után:
„Tudtunk azokra az apró dolgokra koncentrálni, amikre az elején nem. Szerintem ez volt a legnagyobb különbség.”

A 42 yardos elkapásáról az első félidő végén szerzett TD előtt:
„Hatalmas volt! Bármit megteszek, amivel a csapatot győzelemhez segíthetem. Amikor látod a labdát feléd szállni, mindent meg kell tenned, hogy megszerezd. Csak ez az egy lebegett a szemem előtt.


Forrás: patriots.com 

Hozzászólások

2017. 10. 17. 09:23
kitalaltnev
Gronk "Simán ment..."je túlontúl lazára sikeredett. :)

Még talán BB edző "Nem játszottunk ma sem jól, da harcoltunk és végül mi győztünk."jére kíváncsi lettem volna.
2017. 10. 17. 17:21
boarder20
BB ilyenkor azt mondja: A Jets egy nagyon jó csapat, remek játékosaik vannak, mindig nehéz ellenük játszani, de csak azon voltunk hogy mikor felmegyünk a pályára mi csináljunk meg több jó játékot és több pontot tegyünk fel a táblára mint az ellenfelünk! Ma ez sikerült, de van még min dolgoznunk és jövő hétre ki kell javítanunk a hibáinkat! A videózások alatt lesz erre lehetőségünk!
Na kb. ő ezt nyilatkozta volna, AKÁRMIT is kérdeztek volna tőle, mert a kérdés SOSEM érdekli :D :D
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 6. hét: @New York Jets bejegyzéshez