Menetrend

Nyilatkozatok 9.hét - Packers

2018. 11. 07. 20:00
Szerző: Tzimisce
Kategória: Interjú
Lássuk mit nyilatkozott BB és a játékosok az újabb győzelem után.


Bill Belichick, HC

Mit gondol, mi segített, hogy a pass rush jól összeszedett legyen és elérje Aaron Rodgerst?
Kemény munka, felkészülés és jó technika. A jó technika, amikor képes vagy a gyakorlópályán vagy a megbeszéléseken tanultakat átültetni a meccsre. Ezek a srácok remek munkát végeztek és jó visszajelzést adtak arról, amit a pályán láttak. Csináltunk némi kiigazítást a passrush tervünkhöz a második félidőben, az alapján ahogy helyezkedtek vagy csúsztak. A safety-jeink jól rejtőztek, ami szintén segített. Jobbak voltunk, mert keményebben dolgoztunk, fejlődtünk és jobbak lettünk. Ezt nem lehet lerövidíteni. Nem lóbálhatsz a srácok elé répát, hogy akkor majd hirtelen megoldják. Ki kell menned és dolgoznod a pályán, versenyezned és fejlődni. A srácok remek munkát végeztek ebben. Együtt kell dolgozni, hogy Aaront megfogd. Annyira jól érzi a zsebet. Jól talál helyet és gyorsan jön ki, ha nem zárod be. Nagyon keményen dolgoztak együtt a srácok, hogy koordinálják ezt.  Úgy gondoltam, hogy amikor sikerült kijutnia, akkor is elég jó munkát végeztünk, de mégse volt elég jó ellene. De megvolt a megfelelő ötlet, így továbbra is próbáltuk megfogni. A végén volt néhány ütésünk és sack-ünk is. A nagy harmadik downos sack a végén kb 5 perccel a vége előtt visszaadta nekünk a labdát. Az nagy játék volt.

Amikor Julian Edelman James White-nak passzolt, végiggondolta a játék előnyeit és hátrányait? Gyorsan hoz ilyen típusú döntést a játék hevében?
Nem. Amikor beteszed a játékot és dolgozol rajta, fel vagy készülve arra, hogy bizonyos meccseken behívd a játékot egy bizonyos ponton. Ha feljön, feljön. Úgy gondoltam, Josh McDaniels, mint mindig, remek meccset csináld és ez egy remek hívás volt. Az időzítés tökéletes volt. A legfontosabb pedig, hogy jól lett végrehajtva. Egyik játék se jó, ha nincs jól végrehajtva, és ezt jól hajtotta végre Tom, James, Julian és a támadófal. Jól mozogtak a pályán, volt néhány szép blokk amivel jól haladtak. Mennyit szereztünk, 35-40 yardot? Valami ilyesmi, egészen a 2 vagy 3 yardos vonalig. Jól volt végrehajtva és remek játékhívás volt Joshtól is.

Most, hogy Cordarrelle Patterson futót játszik, ez az a képesség, amit látott benne, mielőtt New Englandbe érkezett, vagy ez olyan amit már itt mutatott gyakorlás közben és ez adta Önnek a magabiztosságot, hogy erre használja?
Igen. Ő már játszott a backfielden Oaklandben. Ott láthattad Őt futni. Volt egy felállásuk, ezt néztem mielőtt cseréltünk az Oakland-el. Egy nagyon sokoldalú srác, aki tud elkapót játszani. Tud futni a labdával, visszahordani, és bizonyos helyeken a rugójátékoknál is. Nagy, gyors, kemény és jól küzd. Eléggé jó a labdával a kezében. De igen, láttuk ezt. Mondhatni eleget láttuk Oaklandben, hogy magabiztosak lehessünk, nézze, úgy gondoltuk elég mély a futó szekciónk és az is volt az évnek egy szakán. A mélység augusztusban és novemberben két különböző dolog. Azzal rendelkezünk amivel most, és remélhetőleg ez javulni fog, de majd meglátjuk.

Tom Brady lehagyta Peyton Manninget a legtöbb támadó yard tekintetében, alapszakaszt és rájátszást együttvéve. Mennyire becsüli meg az ilyen teljesítményt?
Igen, ez hihetetlen. Tomnak borzasztó nagy karrierje volt eddig és szerencsés vagyok, hogy én eddzhettem őt. 2001 óta Ő az irányítónk. Ez egy borzasztó nagy teljesítmény, és Ő kiérdemelte ezt. Nem adott neki senki semmit. Keményebben dolgozott, mint bárki, hogy felkészüljön minden héten, hogy gyakoroljon, hogy fejlődjön, hogy egészséges maradjon, hogy vigyázzon magára, hogy tudja a játéktervet és ismerje a védelmet. Az ő teljesítménye, kiérdemelte őket és megérdemli őket. Megdöntötte a futórekordot? Nem, nem szerezte meg? Rendben. Ez úgysem fontos rekord. Tudtuk volna használni a yardokat. Tudtuk volna használni az extra yardokat ma este. De igen, ez hatalmas teljesítmény tőle. Számos remek, kíváló, nagy irányító, remek játékos, akinél előrébb jutott. Ez minden bizonnyal egy bizonyíték neki, és annak, hogy hosszú és termékeny karrierje van. Remélem tovább gyűjtögeti őket.

Tom Brady, QB

Srácok, ma 31 pontot szereztetek. Tudom Te lennél az első aki azt mondaná, hogy hagytatok kint néhány pontot. De Rob Gronkowski nélkül mit mond ez a többi srácnak arról, hogy miképpen csinálták a szerepüket ma?
Remekül játszott a védelem. Nagy megállításokat csináltak nekünk. Támadóoldalon volt néhány játék, amikor mindannyian jobban szerettünk volna megcsinálni. De csináltunk néhány játékot a negyedik negyedben, amire szükségünk volt, és mindig, amikor egy jó csapatot versz el, az jó érzés. Most 7-2, hosszú volt az út az 1-2-től. Összeszedtünk egy jó adag győzelmet jó futballt játszva és ezt kell folytatnunk. Ezen a héten is szereztünk egy nagy győzelmet.

Te voltál a fő blokkoló a trükkös játéknál...
Igen.

Meg tudtál ütni valakit?
Nem.

Mennyire volt speciális az a játék?
Az egy remek játék volt. Úgy értem, nem volt ötletem. Kimész a területre, és nem tudtam, hogy mi a franc történik. Nem tudom mit szabálytalan megütni, vetődni, ugrani. Arra gondoltam, "a labda biztos nem fog hozzám kerülni az tuti". A következő dolog, amit észrevettem, hogy James elfut mellettem és azt mondtam, basszus, mert lehet, hogy meg tudtam volna játszani, hogy TD-t csináljon, de élsz és tanulsz.

Mi a véleményed arról, hogy megelőzted Peyton Manninget a total yardok tekintetében?
Passzolt yardokra gondolsz?

Total yardokra - passz, futás, stb.
Futás, nos ma többször mentem hátra, így több videót jelent az Instagram srácoknak. De igen, ezek csapat teljesítmények. Nem dobhatok magamnak nyilvánvalóan. Annyi rengeteg remek csapattársam van, srácok, akik blokkolnak, edzők, akik edzenek. Ez egy remek csapatsport. Látom ezeket a remek csapatteljesítményeket. Örülök, hogy valakinek a Patriotsból megvan, és az, hogy irányítót játszhatok, nagyon jó érzés nekem.

Josh Gordon, WR

Az 55 yardos TD-nél milyen érzés volt a játékot megjátszani és hogyan alakult?
Szerintem elkaptuk őket, amikor bizonytalanok voltak, épp cseréltek és változtattak. Zónázni kezdtek és valaki elfelejtett fogni engem, szabadra játszottam magam és Tom ezt meglátta, mindenki látta és utána csak meg kellett szereznem a labdát és megpróbálni befejezni a játékot.

El tudod mondani mit csináltál ma az ujjaddal?
Ez egy fura baleset volt, semmi őrült dologra nem kell gondolni. Az egyik slant utam után ráterhelt valaki ezért kificamodott, úgyhogy visszaraktam egy párszor a helyére a meccs során de rendben van.

Tom Brady mindnig értékelte, ha az elkapók küzdenek a labdáért. Ma volt pár ilyen eseted. Mennyire élvezed, hogy felmész és küzdesz a labdáért?
Imádom. Minden héten erről beszélünk az edzésen. Ő is élvezi, én is élvezem. Mindig mondom neki, "ha a közelembe dobod, megpróbálom megjátszani és erőfeszítést teszek, hogy megszerezzem." Egyet elvesztettünk -kiléptem- de remek, hogy van egy bizonyos szintű bizalma bennem, hogy felém dobja. És meg akarom játszani a labdát, így fantasztikus, hogy meg tudjuk csinálni.

James White, RB

Mennyire volt mentális csavar, amikor a védelem kierőszakolta azt a fumble-t, és labdavesztést okozott?
A védelmünk remekül játszik egész évben, keményen dolgoznak, hogy labdákat szerezzenek nekünk. Amikor labdát szereznek, TD-t kell belőle csinálnunk és ez egy nagy játék volt Lawrence Guytól, hogy elszedte adtól a sráctól a labdát és megadta nekünk a lendületet.

Végig tudsz vezetni minket a játékon, amikor Julian Edelman dobta neked a labdát és 37 yardot haldtál vele? El tudnád mondani, hogyan fejlesztettétek ezt ki, és inkább Juliantól vagy Tom Bradytől szeretsz passzokat elkapni?
Ez csak egy remek hívás volt a tökéletes pillanatban. Tom dobta Juliannak, Julian dobta nekem. Tökéletes játék volt. A támadófal remek munkát végzett, hogy eladja a játékot majd ahogy előrehaladtak a pályán és blokkoltak. Meg kell próbálnom legközelebb pontot szerezni.

Tudnál beszélni egy keveset Cordarelle Pattersonról, ahogy futót játszik, mi a meglátásod róla, ahogy a ma estét kezelte, és milyen kihívás egy ilyen srácnak, mint Ő, hogy ennyire sokféle szerepe van a támadóoldalon?
Ő egy erős, gyors, robbanékony srác. Amikor hozzá kerül a labda, bármikor pontot tud szerezni és próbál egyre jobb és jobb lenni minden héten. Minél többet csinálja, annál jobb lesz. Megtesz bármit, amit kell, hogy segítse a csapatát a győzelemhez. Keményen fut, csinált nekünk néhány nagyjátékot, közvetlenül a félidő vége előtt meg minden, és szereztünk egy TD-t. Szóval sok segítséget ad nekünk.

Új karriercsúcsot csináltál 61 elkapással mindössze 9 meccsen. Mennyire adaptálódtál a labda elkapásához a futás helyett?
Én csak kimegyek és a legjobb lábam teszem előre minden alkalommal, amikor a pályára lépek. Mindegy, hogy 61 elkapásom van, vagy csak 10, én csak ki szeretnék menni, keményen játszani és segíteni a csapatomnak, hogy nyerjen. Ez nem a statisztikáról szól, csak segíteni akarok a csapatomnak.

Mennyire fontos James Develin abban, hogy tisztítsa az utat nektek, futóknak?
Nagyon fontos. Az év elején említettem, hogy nem sok csapatban van fullback. De ő egyértelműen nagy különbséget jelent a számunkra. Fel tud állni futóként, el tudja kapni a labdát, tud blokkolni. Nagyon sokoldalú, a speciális egységben is játszik. Nagy segítség volt nekünk és még mindig az, amióta itt van, Ő és a támadófal emberek remek munkát végeznek a lyukak nyitásában és Tomnak időt adnak, hogy eldobja a labdát.

Julian Edelman, WR

A passzról...
Mindig jó passzolni. Mindössze dühös vagyok Jamesre, hogy nem ért be. Jobb statisztikáim lennének. Éreztem, ahogy a közönség fellelkesült utána. Ez mindenképpen segített nekünk, és szerencsére bejutottunk a végzónába. Nagy csapás volt ez a részünkről. Jó volt és még fontosabb, hogy a következő driveban újabb TD-t szereztünk. Egy kicsit nehéz volt nekünk ott kint egy ideig, de szerencsére tudtunk kiigazításokat tenni és megcsinálni a játékokat amikor kellett. Ez egy vicces játék volt.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólások

2018. 11. 07. 20:34
dravait
Az év mondata: "A mélység augusztusban és novemberben két különböző dolog." Hát ja.

Gordon nagyon szimpatikusan nyilatkozik, érteni lehet a bizalom alapját, hogy ő küzdeni fog minden labdáért, ami felé száll - és nem csak dumál, hanem teszi is. Ha jó marad fejben is, akkor hatalmas pluszt fog adni a csapatnak.

És imádom, ahogy egymásról végtelen tisztelettel és elismeréssel beszélnek, szinte fizikailag érezni azt a bitang munkát, amit ebbe az egészbe beletesznek - és nem lóghat ki ebből senki, mert MINDENKI kidolgozza a belét.

Hú, de jó őket nézni hétről hétre!!!!!! GOOOO PATS!!
2018. 11. 08. 06:42
zsolt75
Gordon ismét nagyon összeszedetten nyilatkozott, kezdem elhinni, hogy jó helyen van és az eddigi karrierje során nem kezelték megfelelően.
2018. 11. 08. 11:35
Lac78
Háát Clevelandet semmiképp nem mondanám egy vérprofi tehetséggondozó helynek!
Ott komoly problémák vannak vezetői fejekben is. Az emberismeretük/pszichológiai érzékük a zéróhoz konvergál.
Pl. a Manziel gyerek draftolása, a legelső pillanattól lehetett látni, hogy egy "üres" ember. Én már akkor sem értettem a felhajtást, világosan látszott a jelleme.
Pl. Próbáljátok meg elképzelni TB-t, miközben bulikirály ábrázattal zsozsó jelet mutogat! Nekem nem sikerül.

Egyébként, ha jól emlékszem azt írtátok, hogy Gordonnak Blount volt a nagy cimborája, együtt züllöttek. Kezdem érteni, miért paterolta el Blountot is BB.
Mint már régebben is írtam, azt bírom BB-ben, hogy alapvetően értelmi képességek alapján válogat. Ezért láthatunk rendszeresen hihetetlen fejlődéseket, pl. a sokáig utált Cannon.
Én még mindig érdeklődéssel várom Roberts esetleges fejlődését :)
2018. 11. 09. 12:26
zsolt75
És szerintem itt válik el alapvetően, hogy egy csapat a SB-ra vagy az 1/1-re esélyes. Az általad hozott példában Johnny Football olyan célzókával rendekezik, mint ha földönkívüli lenne, de a pályán kívüli élete egy talicska lószar... Haegy csapat kinéz egy problémás játékost magának, akkor vagy ne is kezdjen bele az egészbe vagy tegyen meg mindent, hogy ráhatással legyen a jatékosára. Ez sosem fehér vagy fekete (lásd Hernandez esete...).
2018. 11. 07. 21:49
hopi46
Kicsit OFF
A Pats 8 olyan játékost nevezett meg/dicsért meg,akik remekül segítették a Packers elleni felkészülést az ellenfél jelentős játékosainak imitálásával. A valószínű imitáció:
DL T.Harris - Matthews/Perry
WR Ph.Dorsett - Adams/Cobb
TE S.Anderson - Graham/Kendricks/Lewis
DL F.Herron - Daniels/Clark
LB C.Munson - Martinez/Gilbert
DB D.Jones - Williams/Whitehead/Jones/Brice
CB J.C.Jackson - Alexander/Breeland/Jackson
QB B.Hoyer - AR (persze korlátozottan, pl. a passrush gyakorlásában)
2018. 11. 07. 22:49
B.Toma
“Te voltál a fő blokkoló a trükkös játéknál...
Igen.
Meg tudtál ütni valakit?
Nem.
Mennyire volt speciális az a játék?
Az egy remek játék volt. Úgy értem, nem volt ötletem. Kimész a területre, és nem tudtam, hogy mi a franc történik. Nem tudom mit szabálytalan megütni, vetődni, ugrani. Arra gondoltam, "a labda biztos nem fog hozzám kerülni az tuti". A következő dolog, amit észrevettem, hogy James elfut mellettem és azt mondtam, basszus, mert lehet, hogy meg tudtam volna játszani, hogy TD-t csináljon, de élsz és tanulsz.”

Sírok! :DDD
2018. 11. 08. 20:18
hopi46
Bizony, ha nem torpan meg és tovább fut, pont blokkolhata volna a White.ot szerelő védőt. :)
2018. 11. 07. 23:59
Bandi
Aki teheti nézze meg BB eredeti interjúját. Ritkán ilyen közlékeny a mester.
Kifejezetten elégedett a meccsel és áradozik ARod-ról.
2018. 11. 08. 11:07
FunHun
Imádom olvasni, hallgatni a meccs utáni interjúkat.
Tényleges infó általában kevés van bennük, azonban rengeteg apróságból láthatóvá válik a csapatszellem, és az adott játékos személyisége, hozzáállása.

Az számomra elképesztő, hogy milyen önmérsékletet képesek ezek az elképesztő sportemberek tanúsítani!!! Egyetlen játékostól sem lehet(ett) hallani öntömjénező, saját magát előtérbe helyező nyilatkozatot (na jó, tán néha JE viccesen tesz ilyet :))

Egy-egy sikeres play elemzésekor is mindig mások fantasztikus munkáját, teljesítményét dicsérik, illetve saját magukat ostorozzák az esetleges apró hibák miatt.
Soha senki sem elégedett és ez a legjobb hajtóerőereje ennek a csapatnak!

Amikor White a trükkös játéknál arról beszél, hogy mindenki remekül végezte a dolgát, csak Ő nem mert pontokat kellett volna csinálnia, na az az esszenciája mindannak ami a Patriotsot azzá tette, teszi ami.
2018. 11. 08. 17:32
Alpok
Bátorkodom megjegyezni hogy szép győzelmek után a sajtótájékoztatók is sokkal élvezhetőbbek!
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok 9.hét - Packers bejegyzéshez