Menetrend

Nyilatkozatok Week#1 vs. Chiefs

2017. 09. 09. 10:00
Szerző: patsxanyi
Kategória: Hírek
A Kansas City Cheifs-től elszenvedett váratlan vereség után a támadó oldalról Tom Brady, Brandin Cooks és Rob Gronkowski, míg védekező oldalról Trey Flowers, Stephon Gilmore és Nate Solder értékelte a látottakat.

kk

Tom Brady (QB)

"Nem sok pozitívumot tudok elmondani a ma esti mérkőzésről, ennél sokkal többet kell nyújtania minden csapatrésznek a jövőben. A szezon elég hosszú, még 15 mérkőzésünk van, hogy javítsunk. Ennél sokkal élesebbnek kell lennünk, nem volt ma meg bennünk a győztes mentalitás. Ezt a mentalitást minden edzésen és minden mérkőzésen követnünk kell. Ez egy olyan dolog, ami tőlünk függ, mi vagyunk azok az öltözőben akiken ez áll vagy bukik. Kilenc napunk van a következő mérkőzésig, ez elég idő ahhoz, hogy a mainál sokkal jobb teljesítményt nyújtsunk a második játéknapon."

"A 4&1 szituációknál mindössze jobb kivitelezésre, pontosabb végrehajtásra lett volna szükség. Ezek a helyzetek fontosak a csapat számára. A rövid yardos játékok hozzátartoznak a focihoz, a jövőben sokkal hatékonyabban kell kihasználni az ilyen helyzeteket. A Chiefs elég jól lezárta a rövid passzos lehetőségeket. A meccs elején bejött pár, de aztán nagyon sokat hibáztunk. Egyszerűen nem tudtunk elég jó játékot összehozni ma este. A hangsúlyt most arra kell fektetünk, hogy magasabb szintre emeljük a játékunkat minden téren. Egyrészt a jövő hétre, másrészt pedig a szezon további részére."

Brandin Cooks (WR)

"Ez egy kemény vereség, különösen az előző évad fényében. Bár nem voltam ott, de érezni lehetett a bajnoki cím és a szezonkezdet miatti feszültséget, ami még nehezebbé tette a találkozót. A kis dolgokra kell koncentrálnunk és egyénileg fejlődni ezekben. Most visszatérünk az edzésekhez, kielemezzük és kijavítjuk a hibákat. A negyedik kísérletek létfontosságúak minden esetben. Egyszerűen egyénileg kell ezeket jobban kivitelezni és akkor működni fognak."

Rob Gronkowski (TE)

"Vereséget szenvedni mindig nehéz. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy mi történt a pályán vagy milyen következményei vannak a vereségnek. Vissza kell térnünk a munkához és keményen dolgozni. A Kansas City egy kiváló csapat, akik ma leradíroztak minket a pályáról. Le kell ülni, megnézni a meccset, hibákat keresni, aztán pedig kimenni az edzőpályára és kijavítani azokat. Számomra úgy tűnt, hogy elkaptuk a ritmust az első félidőben, de aztán a Chiefs jó és kemény játékkal átvette az irányítást."

Trey Flowers (DL)

"Nem volt más a felkészülésünk a meccsre, mint egyébként szokott. Amikor a sípszó megszólal, onnantól kezdve az a feladat, hogy minél jobb játékokat csinálj. Nekünk ez ma nem működött. Nagyon sok jó csapat van a bajnokságban, és ha nem játszol jól, akkor annak ez lesz a következménye. Egy vereség. Nem kell pánikolni, egyszerűen elvesztettünk egy mérkőzést."

Stephon Gilmore (CB)

"Ennél sokkal jobban kell játszanunk és azokra a dolgokra koncentrálni, amiket befolyásolni tudunk. A Cheifs ma nagyon jól teljesített, de ehhez mi is kellettünk. Holnap megnézzük a felvételeket és kielemezzük, hogy mi történt. Nem lesz egyszerű, de az edzők el fogják mondnai, hogy miben lépjünk előre. Sosem szeretnél nagy játékokat engedni az ellenfélnek, de néha megesik. A lényeg, hogy tanulj belőle és kamatoztasd a tapasztalatokat a jövőben."

Nate Solder (OT)

"A vereségre történő reakció az, ami meghatároz egy csapatot. Hosszú út áll még előttünk és mindannyian tudjuk, hogy nem ez az a színvonal, amit nyújtanunk kell. Amikor vasat szeretnél kovácsolni, akkor előtte a tűzbe kell tenned, hogy megmunkálhasd. Ez az, amit most tenni fogunk. Tanulni fogunk ebből a mérkőzésből, és ráteszünk még egy lapáttal. Itt minden csapat nagyon jó. Ahhoz, hogy nyerni tudj, mindent ki kell tenni a pályára."


Kép: Matt Stones/Boston Herald
Forrás: patriots.com

Hozzászólások

2017. 09. 09. 10:20
dravait
Tökéletesen egyetértek Bradyvel. Most nem bennünk volt a győzniakarás, hanem a Chiefs-ben. Ez látszott az arcokon is - mintha mindenki kicsit fásult lett volna.
Emiatt is azt gondolom, hogy nem nagy a baj, mert a tüzet fel lehet éleszteni, az akarást egy ilyen vereség kihozza a profi játékosokból - láttunk már ilyet többször is. Az edzői stáb a legjobb a egész ligában, ebben továbbra is bízhatunk. GO PATS!!
2017. 09. 09. 16:19
hopi46
Szokásos fogadalmi "egyenmantrák"! (Azaz semmi konkrétum, szegény patsxanyi hálátlan cikket kapott, információtartalma 0 és ez persze nem rajta múlt. :))
2017. 09. 09. 19:46
simiimi
Szerintem ez a vereség direkt volt. Nem akarták, hogy végig a tökéletes szezon terhével kelljen játszaniuk.:) A nyilatkozataik azért ilyen nem sokat mondóak. Máskor kicsit azért konkrétabbak. Szóval megvolt a kötelező vereség, rögtön a legelején letudva. Aztán állítson meg bennünket az, aki öngyilkos akar lenni! :)
2017. 09. 09. 23:33
dartib83
dorsett játszott?
2017. 09. 10. 01:24
hopi46
2017. 09. 10. 01:34
hopi46
Lewis-ért állítólag több csapat is bejelentkezett cserére. (A hír lehet, hogy kacsa!)
2017. 09. 10. 03:47
Arnold Patsenegger
Mit kapnánk érte? Kb egy nagy semmit. :) annál meg többet ér. Szerintem
2017. 09. 10. 09:43
petichef
Mondjuk egy közepes, vagy annál kicsit jobb DE-et, akinek szintén jövőre lejár a szerződése, és szinte nagy semmiért tudnának eltradelni? ;)
2017. 09. 10. 11:48
Arnold Patsenegger
Én kb. egy 6. körre gondoltam. Annál meg többet ér (a csapatnak). Egy közepesnél jobb DE meg álom szerintem. De legyen igazad, mert arra szükség lenne. :/
2017. 09. 10. 14:07
petichef
A hatodik körösnél én sem gondolok többre, ebben egyet értünk! ;)
Viszont kerülhet ugyanilyen helyzetbe mint mi egy másik csapat, csak ott épp nem egy futó, hanem egy DE az, akinek jövőre lejár a szerződése, és a csapatának többet ér mint egy 6. körös pick, de többet nem kaphat érte. És mondjuk pont futó pozícióban vékonyak. Tudom, kicsi az esély, de hátha szerencsénk lesz, feltéve ha egyáltalán el akarjuk engedni Lewis-t. Mert ha így fogyunk, az a poszt se lesz sokáig telített... Ebben viszont ne legyen igazam!!! ;)
2017. 09. 10. 11:24
daelaci
Ilyen védekezéssel lesz még itt vereség bőséggel. Mondjuk kevés olyan jó védelem van mint a Chiefs-é, de vannak sokkal jobb támadó alakulatok mint az övék. A védelmünk kellemetlenül rossz volt. Mindenben javulni kell.
2017. 09. 11. 14:08
mgabor74
Érdemes megnézni a Packers-Seahawks meccset. Az sem semmi ami ott ment az éjjel. Náluk is van mit kijavítgatni, pedig mindkét csapat SB esélyes a hozzáértők szerint. És az Atlanta sem volt annyira meggyőző a Bears ellen. A Jags-Colts és a Ravens-Bengals meccsekről nem is szólva. Van itt káosz többeknél gazdagon, még nagyobb is mint nálunk (bár ez nyilván nem sokat segít a Pats-nek).
Hozzászólás a(z) Nyilatkozatok Week#1 vs. Chiefs bejegyzéshez