Menetrend

Odrick lenne a biztos megoldás?

2010. 04. 17. 10:17
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Kevesebb, mint hét van hátra a draft kezdetéig, és a csapatok az utolsó simításokat végzik a draft stratégián. A Patriots kapcsán leginkább az foglalkoztat, hogy mi lehet a véleményük Jared Odrickról. A legtöbb elképzelt variációban Odrick elérhető játékos lehet a 22. picknél.
Ha figyelembe vesszük, hogy a kezdő jobboldali defensive end poszt Richard Seymour távozása óta üresen áll, és pass rushert a második körben is lehet találni, Odrick nagyon vonzó picknek tűnik, már-már kihagyhatatlannak. Van viszont egy apró probléma. Ezen a héten beszéltem egy NFL játékosmegfigyelővel, aki azon a véleményen volt, hogy Odrick jobban passzolna egy olyan 3-4-es védelembe, ahol az endeket sokkal támadóbb, agresszív felfogásban játszatják, mint azt Wade Phillips teszi a Dallasnál, vagy Greg Mattison a Baltimore-nál. Hiába rendelkezik ideális méretekkel Odrick a Patriots sémájába, de közel sem olyan erőteljes, stabil játékos, mint Ty Warren volt 2003-ban. Egyetlen játékosmegfigyelő miatt még nem kell teljesen elvetni egy játékost, de jó emlékeztetőként szolgál, hogy közel sem egyformák a 3-4-es védelmek, és minden apróságra figyelni kell, hogy adott játékos mennyire illik egy csapat sémájába. ESPN Boston - Mike Reiss

Hozzászólások

2010. 04. 17. 12:13
Neo
Akkor már értem, hogy BB miért nyilatkozta azt nemrég, hogy csak olyan játékost fog draftolni, aki passzol a sémába. Nagyon várom már a draftot, nem csak a Pats miatt, hanem, hogy melyik játékos hol landol végül és kinek lesz lehetősége nagy játékra.
2010. 04. 17. 12:57
bradyfan
Egyre inkább úgy gondolom, hogy érik az első körös Gresham pick. Egyszerűen nincs rajta kivül olyan játékos akit ennyire megérné behúzni az 1/22vel.
2010. 04. 17. 22:04
Cheater
Szerintem meg egyre érik a le-trade! Kezdem beleélni magam, hogy ne essek pofára ha megtörténik...;))
2010. 04. 19. 20:28
finito
Pat Kirwan három körös mock draftja szerint a húzásaink: 1/22 Dez Bryant (WR/Oklahoma State), 2/12 Jerry Hughes (LB/TCU), 2/15 Tim Tebow (QB/Florida), 2/21 Austen Lane (DE/Murray State). Ti erről mit gondoltok? Bryantnek és Tebownak örülnék, Hughes sem rossz, de Laneről semmit sem tudok :D Kirwan szerint olyan érzés vele beszélgetni, mintha Jared Allen ülne vele szemben :) egy olyan kalibert kineveleni nem lenne rossz
2010. 04. 20. 09:15
Ha az első két pickkel be tudjuk húzni Bryantet és Hughest, akkor az már egy jó draft (különösen ha nem kell értük trade-elni). Tebow = divatpick. Austen Lane-t talán Corey Woottonhoz lehetne hasonlítani, annyi különbséggel, hogy Lane atlétikusabb és vmivel fürgébb, azonban futás ellen kevésbé stabil. Mindketten 43-as bal DE-nek ideálisak. Lane-nak talán lehet jövője a 34-ben.
Hozzászólás a(z) Odrick lenne a biztos megoldás? bejegyzéshez